Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Nagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.
Klaci79
A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.
Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.
Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.
Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.
Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.
Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.
Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.
Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.
Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.
Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
több mint 4 éve
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.
Klaci79
A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.
Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.
Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.
Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.
Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.
Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.
Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.
Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.
Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.
Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
több mint 4 éve
Corral az aki már college is tolt ultimate Blake Bortlest: a LoS-t átlépve dobott egy hatost.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mahomes-tól tanulta biztos 😀És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Klaci79
több mint 4 éve
Várj picit. Én Juju kifutásra gondoltam. Nagyobb a teher, és nagyobb az elvárás és közben ott lesznek a fiatal gyerökök. Ugyanakkor átgondolva JuJu számára ez tényleg jó szitu alapvetően.Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.vagy összeomlik a picsába az egész
Klaci79
sutianap
Klemó
Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.
Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
Willie Parker
több mint 4 éve
Amúgy tudom a Steelers mottót:Kivéve ha covid tesztet csinálsz... Olyankor légy negatív! 😉
SOHA NE LÉGY NEGATÍV!
Willie Parker
több mint 4 éve
Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.vagy összeomlik a picsába az egész
Klaci79
sutianap
Klemó
Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.
Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
több mint 4 éve
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.Én nem értem, hogy lehet ennyit adni egy elkapóért, könnyen pótolható poszt. Ráadásul Hill - sarkítva - inkább egy speedster, mint egy posession elkapó, emiatt még az Adams trade-et is jobban értem, mint ezt.
Klaci79
több mint 4 éve
Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.vagy összeomlik a picsába az egész
Klaci79
sutianap
több mint 4 éve
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.vagy összeomlik a picsába az egész
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.
több mint 4 éve
- Szerintem, ha a harmadik QB marad csak benn drafton, őt nem fogjuk elhozni, hanem lemeccseli a három csodabogár egymás között. Ha a Willis/Pickett páros elérhető közelségbe kerül, akkor lehet, hogy megpróbáljuk őket, de azért remélem, hogy sokat nem adunk fel egyikért sem. Abban az esetben a csodabogarak egyikét - jó eséllyel Haskinst - kivágjuk, a másikat elboltoljuk szezon közben.
- A Niners és a Browns nehéz helyzetben van annyiban, hogy a nyakukon ragadhat egy ballaszt, aki sokat keres, ezáltal egy bizonyos szintig nem tudnak tovább erősödni, főleg az SF.
Más szempontból most JG és BM értéke a béka seggét közelíti, viszont a TC során és a szezonkezdetkor már ki lehet préselni belőlük nagyobb értéket, ha valahol valaki nagyon kétségbeesik.
Megint másrészt - főleg a Barnáknál - nem egészséges, ha Mayfield ilyen állapotban az öltöző közelében lebzsel.
Kicsit harapofogó nekik.
több mint 4 éve
Állítólag a Brownsnál kopogtatott egy csapat, aki pick-et kért azért, hogy elhozza Mayfieldet és a szerződését. Vicces lenne, ha mi lettünk volna az a csapat 😊😊😊
több mint 4 éve
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.Ráérnek értékesíteni. Majd ha beindul a camp és elkezdődnek az edzések netán még az előszezon is és lesérül bármely qb, akkor már értéket is fog kapni érte .
Dodó
több mint 4 éve
De miert hoznátok meg egy semmirekello veterant? Annak jott Turbomen.mer nem akartuk drágáé Jimit, így most kiestek a processzusból, leszűkült a mozgásterük, nem tudnak felszabadítani pénzt - esik az ár
Vagy ujonc jon vagy senki, sztem ez eleg egyertelmu.
gabokocka

több mint 4 éve
Lehet a Péket úgy gondolja a browns, hogy csak gyengítene minket.Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.én is látok egy ilyet, hogy a smoke jól bevált - de az esélye kevés hogy csoportriválishoz aggyák, tehát a JImiDzsí to Pittybőr, BakterM to Szúettének nagyobb a valószínűsége
Dodó
sutianap
több mint 4 éve
De miert hoznátok meg egy semmirekello veterant? Annak jott Turbomen.Vagy ujonc jon vagy senki, sztem ez eleg egyertelmu.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.én is látok egy ilyet, hogy a smoke jól bevált - de az esélye kevés hogy csoportriválishoz aggyák, tehát a JImiDzsí to Pittybőr, BakterM to Szúettének nagyobb a valószínűsége
Dodó

több mint 4 éve
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.Szerintem kurvára felesleges lenne. Egyrészt ide se adná a Cleveland, másrészt van 3 QBnk akiket lehet versenyeztetni.
Dodó
Haskins volt elsőkörös, Trubi szintén, Mason meg volt már itt starter, hadd fightolják csak le.
De persze mivel úgy dőltek a QB dominók simán látom magam előtt, hogy QBt húzunk az első körben.
több mint 4 éve
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.
több mint 4 éve
Most annyira jónak tűnik minden, hogy biztos vagyok benne, hogy drafton csinálunk majd valami faszságot.Első körös Longsnapper-re tippelek 😀
Odaadunk mindent Willisért, vagy tudja az isten.
tenorx