Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...

Klaci79
A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.

A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.

Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.

Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.

Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.

Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.

Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.

Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.

Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.

Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.

Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Nagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203

Klaci79
A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.

A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.

Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.

Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.

Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.

Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.

Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.

Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.

Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.

Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.

Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Corral az aki már college is tolt ultimate Blake Bortlest: a LoS-t átlépve dobott egy hatost.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Szokol
Mahomes-tól tanulta biztos 😀
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan

Klaci79
A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
több mint 4 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Amúgy tudom a Steelers mottót:

SOHA NE LÉGY NEGATÍV!
Willie Parker
kiveve ha covid teszt vagy. 😀

Szerkesztette: gabor25
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.
Klaci79
vagy összeomlik a picsába az egész
sutianap
Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...
Klemó
Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.

Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.

Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
Willie Parker
Várj picit. Én Juju kifutásra gondoltam. Nagyobb a teher, és nagyobb az elvárás és közben ott lesznek a fiatal gyerökök. Ugyanakkor átgondolva JuJu számára ez tényleg jó szitu alapvetően.
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452

SOHA NE LÉGY NEGATÍV!
Willie Parker
Kivéve ha covid tesztet csinálsz... Olyankor légy negatív! 😉
több mint 4 éve

SOHA NE LÉGY NEGATÍV!
több mint 4 éve
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.
Klaci79
sutianap
Klemó
Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.

Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.

Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Klaci79
Én nem értem, hogy lehet ennyit adni egy elkapóért, könnyen pótolható poszt. Ráadásul Hill - sarkítva - inkább egy speedster, mint egy posession elkapó, emiatt még az Adams trade-et is jobban értem, mint ezt.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Klaci79
sutianap
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
több mint 4 éve
- Szerintem, ha a harmadik QB marad csak benn drafton, őt nem fogjuk elhozni, hanem lemeccseli a három csodabogár egymás között.

Ha a Willis/Pickett páros elérhető közelségbe kerül, akkor lehet, hogy megpróbáljuk őket, de azért remélem, hogy sokat nem adunk fel egyikért sem. Abban az esetben a csodabogarak egyikét - jó eséllyel Haskinst - kivágjuk, a másikat elboltoljuk szezon közben.

- A Niners és a Browns nehéz helyzetben van annyiban, hogy a nyakukon ragadhat egy ballaszt, aki sokat keres, ezáltal egy bizonyos szintig nem tudnak tovább erősödni, főleg az SF.

Más szempontból most JG és BM értéke a béka seggét közelíti, viszont a TC során és a szezonkezdetkor már ki lehet préselni belőlük nagyobb értéket, ha valahol valaki nagyon kétségbeesik.

Megint másrészt - főleg a Barnáknál - nem egészséges, ha Mayfield ilyen állapotban az öltöző közelében lebzsel.

Kicsit harapofogó nekik.
több mint 4 éve
Állítólag a Brownsnál kopogtatott egy csapat, aki pick-et kért azért, hogy elhozza Mayfieldet és a szerződését. Vicces lenne, ha mi lettünk volna az a csapat 😊😊😊
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.
Dodó
Ráérnek értékesíteni. Majd ha beindul a camp és elkezdődnek az edzések netán még az előszezon is és lesérül bármely qb, akkor már értéket is fog kapni érte .
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
De miert hoznátok meg egy semmirekello veterant? Annak jott Turbomen.
Vagy ujonc jon vagy senki, sztem ez eleg egyertelmu.
gabokocka
mer nem akartuk drágáé Jimit, így most kiestek a processzusból, leszűkült a mozgásterük, nem tudnak felszabadítani pénzt - esik az ár

több mint 4 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Inkább Mayfieldet kellene elhoznunk Clevelandből, legyen közte meg Trubi között verseny. Ha egyik beválik, nagyszerű, ha nem, akkor így jártunk. Legalább nem áldoznánk qb-ért első/második napi draftpicket. A clevelandnek úgysem maradt már sok opciója, hogy értékké tegye.
Dodó
én is látok egy ilyet, hogy a smoke jól bevált - de az esélye kevés hogy csoportriválishoz aggyák, tehát a JImiDzsí to Pittybőr, BakterM to Szúettének nagyobb a valószínűsége
sutianap
Lehet a Péket úgy gondolja a browns, hogy csak gyengítene minket.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 280 — Keep pounding
De miert hoznátok meg egy semmirekello veterant? Annak jott Turbomen.
Vagy ujonc jon vagy senki, sztem ez eleg egyertelmu.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Dodó
én is látok egy ilyet, hogy a smoke jól bevált - de az esélye kevés hogy csoportriválishoz aggyák, tehát a JImiDzsí to Pittybőr, BakterM to Szúettének nagyobb a valószínűsége

több mint 4 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Dodó
Szerintem kurvára felesleges lenne. Egyrészt ide se adná a Cleveland, másrészt van 3 QBnk akiket lehet versenyeztetni.
Haskins volt elsőkörös, Trubi szintén, Mason meg volt már itt starter, hadd fightolják csak le.
De persze mivel úgy dőltek a QB dominók simán látom magam előtt, hogy QBt húzunk az első körben.
több mint 4 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Most annyira jónak tűnik minden, hogy biztos vagyok benne, hogy drafton csinálunk majd valami faszságot.
Odaadunk mindent Willisért, vagy tudja az isten.
tenorx
Első körös Longsnapper-re tippelek 😀