Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Továbbra sem értem egyesek Tomlin mániáját, bár ez az ellenfelek szurkolóitól persze teljesen normális.Eddig azt vetettük a szemére, hogy hagyta a védelmet és minden erőforrás az O-ba ment, így persze a D egy top-ból flop lett. Mindezt persze úgy, hogy a családias hangulat megmaradt, vagyis az "Öreg" utóda jött, aki már megérdemelte a posztot, miközben tényleg láttuk, hogy megkaptak pénzt, paripát és fegyvert is.
Most ismét top lett a védelem és ha nem ilyen offseason lett volna, egy simán contender csapatunk lenne. Amit nem tudok Tomlin számlájára írni, ahogy a Bell ügy alakult...végül teljesen hasonló szerződésért aláírt egy rosszabb helyre a jó manager tanácsára hallgatva. Számomra érthetetlen, de sajnos a mai világban a klubhűség már semmit nem jelent, vagyis 1-2 millió dollár többet ér egy 40-50 milliós szerződésnél. A Jets megtehette a sok garantáltat, mi nem...jó éve volt Bell-nek, jó messze került az elittől.
A másik AB ügye...sajnos ott a teljes elhülyülés ide vezetett...ez az offense egy Bell-AB-vel még 2-3. számú QB segítségével is összehozhatott volna legalább 10 győzelmet.
Ezek és a sérülés faktor ilyenek. Amit pl a Ravens háza táján csináltak igazán fantasztikus, de azért csak egész évben már LJ-vel dolgoztak, nem pedig a 3. fordulóban váltottak egy 3. körös, majd a 6.-ban egy UDFA QB-ra.
Nincs abban nagy bizodalmam, hogy contender csapatunk lesz jövőre, mert láttam már, hogy Ben süllyed és a potens futóját hiányzik, mint ahogy a TE játék is, de leginkább egy baromnak tűnik az OC, de egy esélyt mindenképp érdemes adni, mert ha sikerül a Barron, Foster, McDonald szerződésekből és a szokásos struktúrálásokból annyit kihozni, hogy kifizessük a Dupree, Hargrave párost, akkor bőven lehet egy szép évünk majd.
Egyelőre nem tartok a Burrow féle Bengalstól, mert ott azért van más gond is, mint ahogy a Browns sem néz ki túl jól mostanában. Mint ahogy a Ravens elképesztő dominanciája sem tartható sokáig, legalábbis az összes statisztika szerint, ami igencsak árulkodó a tendenciákról.
Meg kell oldani a pénzügyi dolgokat ebben eddig jók voltunk, mint ahogy kell egy jó RB, egy jól blokkoló TD és egy belső falember. De én is azon a véleményen vagyok, hogy Tomlin bőven alkalmas HC, a körülmények ellen pedig senki nem tud dolgozni.
több mint 6 éve
gedam
6 506
ha nektek minden jó így és ez egy jó szezon volt és az o rendBEN lesz, akkor azzal nagyon nem tudok vitatkozni. én remélem jó sokáig így telnek el majd az évek, mint idén. mi is elégedettek vagyunk, ti is, így a legjobb.Persze hogy az O szenvedős lesz, de ez túl van dimenzionálva. Amikor volt egyszerre AB,Ben, Bell, akkor is volt gyengébb szezonunk, most egyik sem volt, és így sem estünk össze (értve ezalatt hogy időnként elég sz.rok voltunk, de azért egy 2-14, 4-12 vagy ilyesmi összeomlásról szó sem volt)év elején? szerintem a többség browns, steelers, ravens, bengals sorrendet tippelt. (én mayfieldet már tavaly is túlértékeltnek tartottam, lj-t meg alul, teljesen félrevitték a népeket a mémek, de ez legyen a népek gondja).Idén is sokan azt várták, hogy a Ravens + Browns tutira előttünk lesz, és majd a Bengalssal meccselünk a 3. helyért. Egy dolog az álmodozás, egy másik meg az élet. 😊Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
de most azért röviden gratulálnék az ősi nemezisnek 😊
2, 3 számú irányítóval, Tomlin inkompetenciájával lehoztátok a szezont úgy, hogy végig PO távon voltatok - azért az kemény. Van mit helyre rakni az offseasonben de szerintem ez így megsüvegelendő teljesítmény volt.
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
ha most kéne tippelnem erősorrendet, a jelenlegi ismereteink alapján a steelers a csoportban max. a 3. erő.
gedam
Jan
azért írtam, a jelenlegi tudásunk szerint. ha marad ez a roster ez az o bb-vel is szenvedős lesz, nincs skillplaya.
gedam
Idén úgy volt egy 7-1-es sorozatunk, hogy O-ben QB és összes skill pozicióba kb nb2-es játékosokat tudtunk felküldeni. Ezen nem aggódok különösebben.
Én sokkal jobban tartok attól, hogy a D nem tudja fenntartani ezt a szintet. Az lenne az igazi baj.
Jan
több mint 6 éve
Hótmindegy, Tate meccseket nem tudunk hozni, ahogy az elején a Zsírpóx, Fortinájsz meg a Raybensz ellen se, úgy a végén egy Dzsessz meg a RaybensBÉÉ is szopóroller vót. Underdogteam, arra jók vagyuunk underunderunder...Két embert nem szeretnék látni jövőve - BajuszBeri mennyen a tökömbe, sajnos létezik má ez a kategória, hogy sikerül meccseket elbaszni a pánteren. A másik meg ez a hólyagfejű fogalmatlan Kacsa.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Még nem hivatalos, de Riverát tartják befutónak Redskins HC posztra. Tehát az év közbeni nagy sztori, hogy a tulaj leginkább Tomlint szeretné, úgy néz ki eddig tartott.
több mint 6 éve
Persze hogy az O szenvedős lesz, de ez túl van dimenzionálva. Amikor volt egyszerre AB,Ben, Bell, akkor is volt gyengébb szezonunk, most egyik sem volt, és így sem estünk össze (értve ezalatt hogy időnként elég sz.rok voltunk, de azért egy 2-14, 4-12 vagy ilyesmi összeomlásról szó sem volt)év elején? szerintem a többség browns, steelers, ravens, bengals sorrendet tippelt. (én mayfieldet már tavaly is túlértékeltnek tartottam, lj-t meg alul, teljesen félrevitték a népeket a mémek, de ez legyen a népek gondja).Idén is sokan azt várták, hogy a Ravens + Browns tutira előttünk lesz, és majd a Bengalssal meccselünk a 3. helyért. Egy dolog az álmodozás, egy másik meg az élet. 😊Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
2, 3 számú irányítóval, Tomlin inkompetenciájával lehoztátok a szezont úgy, hogy végig PO távon voltatok - azért az kemény. Van mit helyre rakni az offseasonben de szerintem ez így megsüvegelendő teljesítmény volt.
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
ha most kéne tippelnem erősorrendet, a jelenlegi ismereteink alapján a steelers a csoportban max. a 3. erő.
gedam
Jan
azért írtam, a jelenlegi tudásunk szerint. ha marad ez a roster ez az o bb-vel is szenvedős lesz, nincs skillplaya.
gedam
Idén úgy volt egy 7-1-es sorozatunk, hogy O-ben QB és összes skill pozicióba kb nb2-es játékosokat tudtunk felküldeni. Ezen nem aggódok különösebben.
Én sokkal jobban tartok attól, hogy a D nem tudja fenntartani ezt a szintet. Az lenne az igazi baj.
több mint 6 éve
gedam
6 506
év elején? szerintem a többség browns, steelers, ravens, bengals sorrendet tippelt. (én mayfieldet már tavaly is túlértékeltnek tartottam, lj-t meg alul, teljesen félrevitték a népeket a mémek, de ez legyen a népek gondja).Idén is sokan azt várták, hogy a Ravens + Browns tutira előttünk lesz, és majd a Bengalssal meccselünk a 3. helyért. Egy dolog az álmodozás, egy másik meg az élet. 😊Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
gedam
Jan
több mint 6 éve
gedam
6 506
Biztos, hogy nem leszünk aggresszívak a piacon, nincs semmi pénzünk.szerződéseket lehet átalakítani, felesleges embereket kivágni, elcserélni, lehet agresszívnek lenni.
tenorx
több mint 6 éve
Idén is sokan azt várták, hogy a Ravens + Browns tutira előttünk lesz, és majd a Bengalssal meccselünk a 3. helyért. Egy dolog az álmodozás, egy másik meg az élet. 😊Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
gedam
több mint 6 éve
Nem tudom...en inkabb azon aggodnek Mayfieldre teszeke fel mindent.amikor egy Backham, Landry duoval nem tudtak dominalni....de persze bejohet az is amit irsz....meg az is ami a Cards rebuildet jellemzi....Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
gedam
több mint 6 éve
Év elején még a Browns volt a legerősebb a csoportban!Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
gedam
Majd meglátjuk!
több mint 6 éve
Biztos, hogy nem leszünk aggresszívak a piacon, nincs semmi pénzünk.
több mint 6 éve
gedam
6 506
Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
több mint 6 éve
Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)de most azért röviden gratulálnék az ősi nemezisnek 😊
Grat!
több mint 6 éve
Még a végén tuti megkapjuk a HBO-t is a nyakunkba figyuzzatok
több mint 6 éve
Amikor Ben hozza majd az 1-2-3 vagy lassan 4 gyászosan szar meccsét évente, gondoljatok vissza erre az idényre. Ami mondjuk a leginkább fájdalmas, hogy csak Ben miatt maradni fog a szakmai stáb O része és igazából a védelemben sem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez a kiugró szezon nem annak köszönhető inkább, hogy Watt-Dupree-Heyward-Hargrave brutális évet tolt és ez felhúzta a csapatot, mint annak, hogy a DC helyére tette a láncszemeket. Mert ha jó a sejtésem, komoly erőfeszítésekre lesz szükség amennyiben szeretnénk megtartani ezt a DL-t, bár Tuittal kiegészülve még komolyabb egység lenne. És a két front 7 tag mellett ott van a lejáró Hilton is (talán Sutton pótolhatja) és szerintem a D legnagyobb problémája Edmunds lesz, aki egy újabb erős bust gyanús esetünk.
több mint 6 éve
Egy optimális esetben még ma este a hazaúton megköszönné Tomlin Fitch egész éves kitartó szakbarbárságát és többet nem kérne belőle. Döbbenet hová züllött az O így szezon végére, de főleg az hogy a változtatni akarás szikrája sem tűnt fel rajtuk. Más kérdés hogy maradni fog minden változatlanul, mert Benire várunk aki beígérte a csúcsformát jövőre... meglepne ha így lenne de hajrá mutassa meg.Ami a hárlemsztájlmenágerünket illeti, egyelőre Riverát írják 'Skins 1.sz. várományosának..
Lesz azért baj bőven mert amíg a D-t tuningoltuk (aminél azért Butler hozzáadott értéke is még minimum kérdéses), addig az Oból egy nulla lett. Kezd befolyni a víz a falban, TE nincs, RB üvegből Conner személyében, illetve Samuék erősen szódával elmenő kategóriásak, WR-ek pedig hát nem is tudom... várjuk ki náluk mi lesz ha Beni legalább a környékükre kezdi dobálni a lasztikat, de azért rájuk se mondanám hogy megvagyunk, távolról sem.
Nagyon meglepődnék ha az értkelhető és Dt kisegítő O csak egy jobbik arcát mutató Benin múlna...
Jah és akkor még kérdés Tomlin is, hogy költözik-e a fővárosba végül, őt nem tudom hova tenni. Novemberben még kalapot lengettünk előtte, de a mostani helyzetben azért vastagon saras ő is.
Kíváncsi leszek nagyon hogy hogy látják a fejesek majd a helyzetet Pittsburghben, és hogyan akarnak innen kimozdulni. Remélem nem csak azzal hogy jövőre már visszatér majd a karmester és minden fasza lesz...
The terrible towel
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
On the other hand, Minkah 1/18ért eléggé megérte.egyike a ritka eseteknek amikor sztem mindkét érintett csapat happy
tenorx
több mint 6 éve
On the other hand, Minkah 1/18ért eléggé megérte.
több mint 6 éve
Egy optimális esetben még ma este a hazaúton megköszönné Tomlin Fitch egész éves kitartó szakbarbárságát és többet nem kérne belőle. Döbbenet hová züllött az O így szezon végére, de főleg az hogy a változtatni akarás szikrája sem tűnt fel rajtuk. Más kérdés hogy maradni fog minden változatlanul, mert Benire várunk aki beígérte a csúcsformát jövőre... meglepne ha így lenne de hajrá mutassa meg.Lesz azért baj bőven mert amíg a D-t tuningoltuk (aminél azért Butler hozzáadott értéke is még minimum kérdéses), addig az Oból egy nulla lett. Kezd befolyni a víz a falban, TE nincs, RB üvegből Conner személyében, illetve Samuék erősen szódával elmenő kategóriásak, WR-ek pedig hát nem is tudom... várjuk ki náluk mi lesz ha Beni legalább a környékükre kezdi dobálni a lasztikat, de azért rájuk se mondanám hogy megvagyunk, távolról sem.
Nagyon meglepődnék ha az értkelhető és Dt kisegítő O csak egy jobbik arcát mutató Benin múlna...
Jah és akkor még kérdés Tomlin is, hogy költözik-e a fővárosba végül, őt nem tudom hova tenni. Novemberben még kalapot lengettünk előtte, de a mostani helyzetben azért vastagon saras ő is.
Kíváncsi leszek nagyon hogy hogy látják a fejesek majd a helyzetet Pittsburghben, és hogyan akarnak innen kimozdulni. Remélem nem csak azzal hogy jövőre már visszatér majd a karmester és minden fasza lesz...
több mint 6 éve
Meccs közben még elhangzott egy gyönyörű stat: zsinórban 9 meccsen nem szereztünk a 4. negyedben TD-t. Az is szép.Egyetértek. Be kell látnunk, hogy ez a 8-8 is felülteljesítés. A 8-5-ös mérleg maga volt a csoda és Én azt gondolom, hogy az ellenfelek egyszerűen felkészültek ránk és erre már nem volt válasz az O oldalon (sajnos). Az OC ebben erősen benne van, de ugyanúgy a gyenge QB play, amellett, hogy a no1 WR és RB is gyakorlatilag alig látta a pályát a sérülése okán. Az pedig, hogy ennyire eltoltuk a TE drafot (Gentry egy vicc, nem NFL ready játékos), a GM óriási bakija, ami hatványozottan kijött ebben a sérülésekkel tizedelt szezonban. Csak abban reménykedem, hogy erre tényleg rágyúrunk 2020-ra.
Valamikor korábban szó volt róla, hogy ha 8-8 9-7 körül végzünk, akkor a körülményekhez képest kimaxoltuk a szezont. A 8-5 után ezt nem feltétlen gondolom így, de végül is októberben,1-4 mérlegnél simán aláírtam volna. Összességében azt gondolom ez a realitás, nem villantottunk nagyot, de nem is estünk össze. Ez ilyen év volt. Ilyen is kell, hogy tudjuk értékelni az olyanokat, amikor jól megy a szekér. 😊
Jan
Néztem a 2020-as cap-et éppen. Barron-Csikilló-Mcdonald 15 milla cap saving cirka. A probléma az, hogy így is szumma 20 milla lenne "csak", amiből nagyjából 10-15 között lehet új szerződésben gondolkodni, ami nagyon vékony, így valószínű lesz átstrukturálás is.
több mint 6 éve
Meccs közben még elhangzott egy gyönyörű stat: zsinórban 9 meccsen nem szereztünk a 4. negyedben TD-t. Az is szép.Valamikor korábban szó volt róla, hogy ha 8-8 9-7 körül végzünk, akkor a körülményekhez képest kimaxoltuk a szezont. A 8-5 után ezt nem feltétlen gondolom így, de végül is októberben,1-4 mérlegnél simán aláírtam volna. Összességében azt gondolom ez a realitás, nem villantottunk nagyot, de nem is estünk össze. Ez ilyen év volt. Ilyen is kell, hogy tudjuk értékelni az olyanokat, amikor jól megy a szekér. 😊
több mint 6 éve
De hogy a végére jót is írjak. Nelson nagyon jó igazolás volt, a secondary végre a helyére került. Hilton szép idényt nyomott nickel cornerként és Minkah-val pedig megérkezett a ballhawk mentalitás. Bush egy tackle mashine és bár nem volt tökéletes az idénye, jövőre ha nagyobb rutinnal játszik nagy erőssége lesz a csapatnak.Az O oldalon Johsnon szépen épült és jövőre jó lehet, ahogy Snell is bizonyította, hogy no2 poziban megállja a helyét. (számomra váratlanul)
Én azt várom, hogy ha egy potens TE bekerül ebbe az elkapó egységbe, akkor ez tudhat működni annyira, ami ezzel a D-vel kiegészítve jó lehet.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Hát igen, offense nélkül nehéz 😀Mindegy, igazából én büszke vagyok a csapatra az év miatt, bőven erőn felül teljesítettek. A D-ben rengeteg potenciál van, az Offense-el nem tudom mit kellene kezdeni.
több mint 6 éve
A labda mind a két oldalán vesztettünk. A D annyira labdát akart szerezni, annyira akart a LOS mögött playt csinálni, hogy szedtük a yardokat. Az O pedig hozta azt a semmit, amit az elmúlt 3 meccsen. Kiszámítható és borzalmas playcalling....és amit megkérdeznék a sajttájon....mi a faszt gyakorolt a csapat, ha nem a blitzek felvételét...a blitzek elleni játékot...mert hogy ez meglepi volt annak a 11 embernek folyamatosan azt "öröm" volt nézni....A Titans egy kidobott és magára talált QB-val felélesztette az O-ját. Nem gondolom esélytelennek egyébként a Pats ellen sem őket. Teljesen megérdemelten ők kerültek be.
Lehet levonni a tanulságokat és készülni a jövő évre...
több mint 6 éve
Fogd fel úgy, hogy ha lett volna idén BB-d, nem lenne évekig Ficced. Örüljünk annak, hogy egy nem túl élvezetes (elég polkorrekt kifejezés?) szezon lassan véget ér!Amilyen kurva nagy szerencsénk van, valami csodával bejutunk a rájászásba és a Rókalyukban kapunk negyvenet! 😎Az a kár, hogy amilyen fos idén az AFC, ezzel a D-vel simán messzire juthatnánk, és akkor pont idén nincs QB-nk. 😕
Szokol
Jan
Szerkesztette: Szokol