San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.
Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
Niner Empire
hát ahogy Al-Shair nyomja Greenlawnak vissza kell szerezni a helyét 😊 bár szerintem ő kicsivel jobban atletikusabb, és azért nem volt nagyon edzésben a 2. hét óta.

Tartt ugyanez. Hufanga lehet nincs elit sebessége, mert megverték párszor de kurva jól helyezkedik és tud ütni.
Mitchell-t meg megműtötték, eltörött az ujja, lehet játszani fog, de szerintem Wilson/Sermonnak el kell vinni ezt a meccset a hátukon.

több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.
Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
több mint 3 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Mr. INT 😊
Bekkemnek megmutatta van még hova fejlődnie!
Estében hason fekve háta mögötti egykezes zacsin átforgatós INT!

több mint 3 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló

Az NFL történelem legakrobatikusabb INT-je lehetett volna...
"Alsó lepkefogásos INT"
több mint 3 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qjc48zkpwycc1esz2yfc
49ers were efficient at every position in Week 10 win vs. Rams | Baldy's Breakdowns
NFL analyst Brian Baldinger loves what he sees from the San Francisco 49ers in the Week 10 win over the Los Angeles Rams.

Kittle TD-jénél Donald milyen szimpatikusan megrángatta Mack sisakrácsát. rühellem azt a faszpörgettyű 99-est.

www.49erswebzone.com/articles/152603-brian-baldinger-breaks-down-49ers-dismantling-rams/

Von Millert is cselédbe rakta Juci és Kittle 😀

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.
petey
Igen, egyetértek. Ezért jó és izgalmas ez a szezon, mindenki ki tud kapni 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Deebo inasba rakta a Ramst.

Donaldnak küldöm sok szeretettel, megint:

www.youtube.com/watch?v=v-PHpiI670U

több mint 3 éve
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.
Deebo pedig kurva jó!
Heisman
akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.

tudtuk hogy jó 😀

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.
Deebo pedig kurva jó!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Végig domináltunk midkét oldalon plusz a kosok is hibáztak nem keveset.Élmény volt nézni ezt a meccset.Samu brutál😊
több mint 3 éve
Hehe, ez hatalmas alázás volt. 😀 (Múlt héten még Colt alázott minket...)
Wardra azért nagy szükség van ott hátul, jó, hogy visszatért. Ha vigyázunk a labdára, akkor azért könnyebb nyerni.
több mint 3 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Beszarás, az első idei, hazai győzelmünk... már nagyon ideje volt.
Amugy a Rams ellen mindig is jól ment nekünk!

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
- Mennyire fog minket megb.szni a Rams?
- igen
petey
Jó Tipp grat
több mint 3 éve
Ahhoz csoda kéne azért.
Bár volt olyan is, talán 2016-ban, hogy a Niners 2-14-gyel fejezte be az alapszakaszt, és az a két W épp a Rams ellen jött. 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
- igen
petey
Nyertek
több mint 3 éve
- igen

több mint 3 éve
Bye-bye Hurd. Minden szezon elején kurvára vártam, hogy láthassam tétmeccsen bemutatkozni (nem tudom, miért volt bennem ilyen nagy várakozás vele kapcsolatban), aztán ez lett a vége. :S
Niner Empire
végülis nem kapkodtuk el

több mint 3 éve
Bye-bye Hurd. Minden szezon elején kurvára vártam, hogy láthassam tétmeccsen bemutatkozni (nem tudom, miért volt bennem ilyen nagy várakozás vele kapcsolatban), aztán ez lett a vége. :S
több mint 3 éve
El is felejtettem, hogy van egy Jalen Hurd nevű játékosunk, akit idén sem fogunk a pályán látni.
Niner Empire
meg van egy eve lejatszani 1 meccset, aztan hosszabbitunk vele.
gaborik
vagy kap x milliót a FO-tól

több mint 3 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
El is felejtettem, hogy van egy Jalen Hurd nevű játékosunk, akit idén sem fogunk a pályán látni.
Niner Empire
meg van egy eve lejatszani 1 meccset, aztan hosszabbitunk vele.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
több mint 3 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
ja igen, Normant kibaszták már?
petey
És Shannahant?
playmaker90
gondolom év végén Lynch-csel együtt
petey
szerintem kap meg min 1 evet. az o rookie qb-juk es pickek nelkul kit hozol?
gaborik
valakinek repülnie kell. miért nem játszanak a draft pickjeink? Lenoir az egyik legígéretesebb CB akit mostanában draftoltunk.
Ambry is mindig inaktív
petey
most nyilatkozta sanyi, hogy az egyik 3. a masik 5. koros jatekos es ertheto modon nem allnak keszen xD
akkor mi van a harom db 1. korossel...

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
McGlinchy szezonjának annyi 😕 szakadt quad

viszont remélem nem Comptont rakja be RT-be, mert akkor Jimmy is IR hétfőtől. Jöhet Jaylon Moore.

Sanu és Tavon Wilson is IR. Sanu helyett Sherfield/Jennings.
S-nk meg elfogyott.

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ja igen, Normant kibaszták már?
petey
És Shannahant?
playmaker90
gondolom év végén Lynch-csel együtt
petey
Jöhetne mindketto a bearshez

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Huh, az Aiyuk fumbliig voltam csak képes nézni a gémet felvételről... Szegény Dzsimbó megfeszülhet, ha a skill playerek csak dropolni (Deebo) vagy fumblizni (Kittle, Aiyuk) tudnak. Két éve még simán benne volt a pakliban, hogy visszajön a csapat 14 pontos hátrányból, de idén max arra jók, hogy kicsit talán szorossá tegyék az eredményt.
Azért ez a mostani teljesítmény elég gyalázatosra sikeredett.