San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.hát ahogy Al-Shair nyomja Greenlawnak vissza kell szerezni a helyét 😊 bár szerintem ő kicsivel jobban atletikusabb, és azért nem volt nagyon edzésben a 2. hét óta.
Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
Niner Empire
Tartt ugyanez. Hufanga lehet nincs elit sebessége, mert megverték párszor de kurva jól helyezkedik és tud ütni.
Mitchell-t meg megműtötték, eltörött az ujja, lehet játszani fog, de szerintem Wilson/Sermonnak el kell vinni ezt a meccset a hátukon.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
több mint 3 éve
Mr. INT 😊 Bekkemnek megmutatta van még hova fejlődnie!
Estében hason fekve háta mögötti egykezes zacsin átforgatós INT!
több mint 3 éve
Az NFL történelem legakrobatikusabb INT-je lehetett volna...
"Alsó lepkefogásos INT"
több mint 3 éve
Kittle TD-jénél Donald milyen szimpatikusan megrángatta Mack sisakrácsát. rühellem azt a faszpörgettyű 99-est.
www.49erswebzone.com/articles/152603-brian-baldinger-breaks-down-49ers-dismantling-rams/
Von Millert is cselédbe rakta Juci és Kittle 😀
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.Igen, egyetértek. Ezért jó és izgalmas ez a szezon, mindenki ki tud kapni 😊
petey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Deebo inasba rakta a Ramst.Donaldnak küldöm sok szeretettel, megint:
www.youtube.com/watch?v=v-PHpiI670U
több mint 3 éve
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.
Deebo pedig kurva jó!
Heisman
tudtuk hogy jó 😀
több mint 3 éve
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.Deebo pedig kurva jó!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
roppihe
244
Végig domináltunk midkét oldalon plusz a kosok is hibáztak nem keveset.Élmény volt nézni ezt a meccset.Samu brutál😊
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Hehe, ez hatalmas alázás volt. 😀 (Múlt héten még Colt alázott minket...)Wardra azért nagy szükség van ott hátul, jó, hogy visszatért. Ha vigyázunk a labdára, akkor azért könnyebb nyerni.
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Beszarás, az első idei, hazai győzelmünk... már nagyon ideje volt. Amugy a Rams ellen mindig is jól ment nekünk!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
- Mennyire fog minket megb.szni a Rams?Jó Tipp grat
- igen
petey
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Ahhoz csoda kéne azért.Bár volt olyan is, talán 2016-ban, hogy a Niners 2-14-gyel fejezte be az alapszakaszt, és az a két W épp a Rams ellen jött. 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
- Mennyire fog minket megb.szni a Rams?Nyertek
- igen
petey
több mint 3 éve
Bye-bye Hurd. Minden szezon elején kurvára vártam, hogy láthassam tétmeccsen bemutatkozni (nem tudom, miért volt bennem ilyen nagy várakozás vele kapcsolatban), aztán ez lett a vége. :Svégülis nem kapkodtuk el
Niner Empire
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Bye-bye Hurd. Minden szezon elején kurvára vártam, hogy láthassam tétmeccsen bemutatkozni (nem tudom, miért volt bennem ilyen nagy várakozás vele kapcsolatban), aztán ez lett a vége. :S
több mint 3 éve
vagy kap x milliót a FO-tólEl is felejtettem, hogy van egy Jalen Hurd nevű játékosunk, akit idén sem fogunk a pályán látni.meg van egy eve lejatszani 1 meccset, aztan hosszabbitunk vele.
Niner Empire
gaborik
több mint 3 éve
gaborik
514
El is felejtettem, hogy van egy Jalen Hurd nevű játékosunk, akit idén sem fogunk a pályán látni.meg van egy eve lejatszani 1 meccset, aztan hosszabbitunk vele.
Niner Empire
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Niner Empire
578
El is felejtettem, hogy van egy Jalen Hurd nevű játékosunk, akit idén sem fogunk a pályán látni.
több mint 3 éve
gaborik
514
most nyilatkozta sanyi, hogy az egyik 3. a masik 5. koros jatekos es ertheto modon nem allnak keszen xDvalakinek repülnie kell. miért nem játszanak a draft pickjeink? Lenoir az egyik legígéretesebb CB akit mostanában draftoltunk.szerintem kap meg min 1 evet. az o rookie qb-juk es pickek nelkul kit hozol?gondolom év végén Lynch-csel együttja igen, Normant kibaszták már?És Shannahant?
petey
playmaker90
petey
gaborik
Ambry is mindig inaktív
petey
akkor mi van a harom db 1. korossel...
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Jöhetne mindketto a bearshezgondolom év végén Lynch-csel együttja igen, Normant kibaszták már?És Shannahant?
petey
playmaker90
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Huh, az Aiyuk fumbliig voltam csak képes nézni a gémet felvételről... Szegény Dzsimbó megfeszülhet, ha a skill playerek csak dropolni (Deebo) vagy fumblizni (Kittle, Aiyuk) tudnak. Két éve még simán benne volt a pakliban, hogy visszajön a csapat 14 pontos hátrányból, de idén max arra jók, hogy kicsit talán szorossá tegyék az eredményt.Azért ez a mostani teljesítmény elég gyalázatosra sikeredett.