San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.Ahhoz azért kellett a bolond Jenkins is. Ő nem lesz ott minden meccsünkön. 😀
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 512
Lesz , de Zimmer szerintem rohamot fog kapni Vasárnap attól , ahogy futtatja az időt a 9ers Vasárnap. 😃Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.Azért abban megállapodhatunk, hogy lesz ez még így sem. 😁🙂
KeyG
PatrickSKOL
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.Azért abban megállapodhatunk, hogy lesz ez még így sem. 😁🙂
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 512
Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Igen, az elmúlt két héten látványos volt a javulás, ami nagyon fasza, csak hát fenn kellene ezt tartani még a maradék mérkőzésekre is, ha el akarunk érni bármit. Ebben a tekintetben még kicsit szkeptikus vagyok, de remélem, hogy rám cáfolnak a srácok.Nehéz 100%-ban bízni a csapatban, mert sokszor magukat lövik lábon jó helyzetben is. Sok hajtépős, balfasz pillanat van a számlájukon idén: rengeteg turover, büntetések (talán még mindig ligaelsők vagyunk DPI-ben), számolatlan látványos misstackle, ...úgy tűnik ez megfordult, nincs turnoverünk ellenben összeszedtünk már 4-et? szerelésben is javultunk, bünti sem volt annyi.
Niner Empire
petey
több mint 3 éve
Nehéz 100%-ban bízni a csapatban, mert sokszor magukat lövik lábon jó helyzetben is. Sok hajtépős, balfasz pillanat van a számlájukon idén: rengeteg turover, büntetések (talán még mindig ligaelsők vagyunk DPI-ben), számolatlan látványos misstackle, ...úgy tűnik ez megfordult, nincs turnoverünk ellenben összeszedtünk már 4-et? szerelésben is javultunk, bünti sem volt annyi.
Niner Empire
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Nehéz 100%-ban bízni a csapatban, mert sokszor magukat lövik lábon jó helyzetben is. Sok hajtépős, balfasz pillanat van a számlájukon idén: rengeteg turover, büntetések (talán még mindig ligaelsők vagyunk DPI-ben), számolatlan látványos misstackle, ...
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Lassan teljesen mindegy, hogy ki lesz jó vagy nem nálatok.😀Fordot lehet utálni, de ha a pályán van, akkor egyértelműen magasabb szintre kerül a pass rush. Plusz remélem, hogy Mitchell is visszatér. A Jags közepes erősségű védelme ellen eléggé akadozott a futójáték, a Vikest viszont muszáj lesz szétfutni.annyira azért nem akadozott, tény nem voltak 20+ yardos futások, viszont amikor kellett jöttek a yardok. na és Deebo 😀
Niner Empire
Mitchell már edz, igaz limitáltan de vasárnapra szerintem jó lesz a fiú.
petey
Biztos látjátok az eseményeket Griffennel kapcsolatban. DE mellett nincs a NO1. belső falemberünk sem, akinek elvileg a futás megállítása lenne a fő feladata. Innentől kezdve azt hiszem nem sok dologról kell beszéljünk.
több mint 3 éve
Fordot lehet utálni, de ha a pályán van, akkor egyértelműen magasabb szintre kerül a pass rush. Plusz remélem, hogy Mitchell is visszatér. A Jags közepes erősségű védelme ellen eléggé akadozott a futójáték, a Vikest viszont muszáj lesz szétfutni.annyira azért nem akadozott, tény nem voltak 20+ yardos futások, viszont amikor kellett jöttek a yardok. na és Deebo 😀
Niner Empire
Mitchell már edz, igaz limitáltan de vasárnapra szerintem jó lesz a fiú.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Fordot lehet utálni, de ha a pályán van, akkor egyértelműen magasabb szintre kerül a pass rush. Plusz remélem, hogy Mitchell is visszatér. A Jags közepes erősségű védelme ellen eléggé akadozott a futójáték, a Vikest viszont muszáj lesz szétfutni.
Szerkesztette: Niner Empire
több mint 3 éve
Dee Ford és Dre Greenlaw is aktiválva lesz a héten, nagy eséllyel Ford játszani is fog.Alakul a D.
több mint 3 éve
a divisional-ra gondoltam, ott is féltem a Vikes-tól de lehoztuk mondhatni simán.Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
petey
Niner Empire
több mint 3 éve
KeyG
9 512
Szerintem 9-8 vagy 10-7 lesz a vége. És bitang kellemetlen lesz ellenetek bárkinek is játszani 40 perces labdabirtoklásra képes O-val.Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
petey
Niner Empire
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
Niner Empire
petey
több mint 3 éve
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
Niner Empire
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
több mint 3 éve
Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.Az a baj, hogy még ismerik az utat és odatalálnának a stadionig, pedig nem hiányzanak 😀
iktriad
több mint 3 éve
Most már azt kéne lassan kitalálni, hogy mivel és hogyan tudnánk titeket otthon elkapni? Valami jó nagy Viking hajóval kéne menni aztán rombolni mindent, Goldengétestől!a secondary a leggyengébb nálunk, ha Kuzin nem fekszik gyorsan akkor simán elkarcol. viszont nem tudom mi történt az elmúlt 2 hétben, talán Csernus kiutazott.
Félő, hogy a nagy hajóba viszont sok pont fér. 🙁😀 Nem volna jó azzal a tarsolyban hazautazni Minnesotáig. 😔
Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy verhetőek vagytok/lesztek.
Pláne úgy, hogy nyertünk 2 meccset zsinórban, ami már a bravúr kategória manapság.
PatrickSKOL
szóval kemény felmérő lesz nekünk, vagy Jefferson és Thielen megcsinál szárazon.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Most már azt kéne lassan kitalálni, hogy mivel és hogyan tudnánk titeket otthon elkapni? Valami jó nagy Viking hajóval kéne menni aztán rombolni mindent, Goldengétestől!Félő, hogy a nagy hajóba viszont sok pont fér. 🙁😀 Nem volna jó azzal a tarsolyban hazautazni Minnesotáig. 😔
Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy verhetőek vagytok/lesztek.
Pláne úgy, hogy nyertünk 2 meccset zsinórban, ami már a bravúr kategória manapság.
több mint 3 éve
Meyert most neveztük ki és évi 10+ milliót keres nálunk, szerintem nem rúgjuk ki év végén. (De ne legyen igazam.) És olyan kurva sok tehetséget nem látok nálunk, lassan már Trevort is lezüllesztik a posványba, amit a Jags futball szintje jelent.Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.hát jobbulást a sok sérültnek, egész szürreális, hogy most nem mi voltunk a f.sz rosszabbik végén.
iktriad
van nálatok sok tehetség, kell 1 edző és 2 év minimum.
petey
több mint 3 éve
Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.hát jobbulást a sok sérültnek, egész szürreális, hogy most nem mi voltunk a f.sz rosszabbik végén.
iktriad
van nálatok sok tehetség, kell 1 edző és 2 év minimum.
több mint 3 éve
Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Easy Win!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
a maira mec csre elég nagy betűkkel van írva, hogy trap game 😀márpedig akkor a Rams elleni lófaszt nem ért.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Jah, Al-Shaair megtáltosodott. Tavaly vagy tavalyelőtt még elzavartam volna a keretből, olyan silány produkciót nyújtott gyakran, de könnyen lehet, hogy idővel lassan beérett. Greenlaw az egyetlen idei meccsén a legjobb LB volt a pályán. Nem azt mondom, hogy Al-Shaair mostantól padozzon, mert meggyőzően nyomja, de attól még szuper hír, hogy erősödünk hátul. 😊
Szerkesztette: Niner Empire