San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Sziasztok, Samuel sérüléséről mit tudni? Játszik vasárnap?

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
Kontenderek voltunk,mert osszeallt a vedelem es ment a futas. Karapolónak sok koze nem volt hozza.

csak a szakmatlan kutyauto GM szepen gyorsan szet is verte ezt, azzal h idehozta feleslegesen nagy penzert a mar eleve porcelan kwon,ford kettost a frencsajz arc buckner meg emiatt repult, akit sikerult egy orbitalis bustra cserelni ugy tunik.
tobb szart koszonhetunk neki, mint jot.sherm, trenten kivul konkretan semmit. a jobb szerzodeskoteseket se neki hanem Paraag Marathenek, mint kiderult.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
teljesen szét van esve a csapat, az eső sem segített, de bazdmeg amit leművelünk Sanyi szintjén az botrány. nagyon nem akar itt lenni ez a faszi
petey
meg szerencse,hogy lance miatt bebetonoztak magukat lincsivel 3 evre
gaborik
Még most kéne elzavarni Lynchestűl, Sanyistúl, Jimmystűl. Én mint mezei paraszt gyerek látom évek óta a cb sor annyi hogy az ellenfél irányítója feldobja majd vagy elkapás vagy DPI és ők csak falembert meg futót draftolnak az felfoghatatlan. Már már Matt Nagy szintre süllyedt a nagy Shannahanünk.
playmaker90
Gyorsan múlik a dicsőség
VvAlekosz
valahogy így. Két éve még megkérdőjelezhetetlen volt a 49ers, mint NFC contender.
Amadeus
A kontenderségük azért mindig is függött az éppen aktuális irányítójuk éppen aktuális állapotától.

A Garoppolo körüli hype is jóval kisebb, mint 4-5 éve, amikor még körüllengte őt a még semmit sem bizonyított, de ígéretesnek tűnő QB-k aurája.
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
teljesen szét van esve a csapat, az eső sem segített, de bazdmeg amit leművelünk Sanyi szintjén az botrány. nagyon nem akar itt lenni ez a faszi
petey
gaborik
Még most kéne elzavarni Lynchestűl, Sanyistúl, Jimmystűl. Én mint mezei paraszt gyerek látom évek óta a cb sor annyi hogy az ellenfél irányítója feldobja majd vagy elkapás vagy DPI és ők csak falembert meg futót draftolnak az felfoghatatlan. Már már Matt Nagy szintre süllyedt a nagy Shannahanünk.
playmaker90
Gyorsan múlik a dicsőség
VvAlekosz
valahogy így. Két éve még megkérdőjelezhetetlen volt a 49ers, mint NFC contender.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Ki az a Sándor? Bocsi ha nem tudom.
tüsi91
Sanyi AKA Shanny gondolom.
empty taxi
Olyan mint a "Marinéni" volt nálunk csak mi kreatívabban oldottuk meg a magyarosítast 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Shanny-t Fangioért, deal ? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Én azért várnék még az elzavarással...

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
petey
gaborik
playmaker90
Gyorsan múlik a dicsőség
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 401 — Lájkold a zsűrit!
tüsi91
Sanyi AKA Shanny gondolom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Rossz draft, olyan rendszer ami után egyértelmű a sérülés.. hatalmas koponya de ha nem változtat és lép szintet akkor nem lesz sikeres.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Volt egy megérzésem, hogy inkább szkippelem a meccs megnézését felvételről, és inkább meglesem az eredményt... hát jól tettem.
Nem gondolom megalapozottnak, hogy ki kéne b@szni Sándort azért mert gödörbe került a csapat.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
petey
gaborik
playmaker90
Tyűű , Shanahan nem lenne sokáig munka nélkül.
A rossz draftok a GM feladata , Shanahan meg bármilyen szar is a helyzet néha , képes versenyképes csapatot csinálni. Szerintem kitűnő O guru az egyik legjobb a ligában. ( Top 5 )

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
petey
gaborik
playmaker90
Ok, cseréljünk, pár hét és sírva könyörögnétek hidd el

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
petey
gaborik
több mint 3 éve
petey

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

több mint 3 éve
Remélem, sikerült JimmyG-t 100%-os állapotba hozni valóban, mert ellenkező esetben kínzás lesz nézni a meccset.
több mint 3 éve
Gerappa kezd.
steelwolf
várható volt

több mint 3 éve
Gerappa kezd.
steelwolf
Hányinger
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gerappa kezd.
több mint 3 éve
Jimmy edzett, Lance nem volt jelen.

Hasty és Kwaun prectice ablak is nyitva. 2 hét múlva Greenlaw is visszatérhet, Kittle is.
kellettek ezek, mint egy falat kenyér.

több mint 3 éve
azt meg nem értem Shanny-ban, hogy a faszért kell ennyi designed runt hívni, nem kéne megöletni a srácot.
petey
Lance össze is szedett valami kisebb térdsérülést, ami fantasztikus hír, még szerencse, hogy most van a bye week.
Ez az O fal egyértelműen futásblokkolásra lett összerakva, és pass protectionnél is az lenne a cél, hogy Garoppolo nagyon gyorsan szabaduljon a labdától, amire elvileg képes. Viszont Jimmiy idén is szar, úgyhogy sokkal inkább nézném Lance-t a rookie bénaságaival, mint Jimmy-nket, hiába lett kimondva, hogy "He is our guy!".
Niner Empire
Jimmy idén azért nem szar.
petey
Akkor mondjuk úgy, hogy nagyon messze van a jótól. 😀
De a nagyobb gond szerintem Shanahan, aki láthatólag nem találja meg a módját idén, hogyan rakja össze az offense-t, kiket és mennyire használjon. Pedig van egy működőképes recept 2019-ből, amihez az emberanyag is nagyjából megvan. Mégis szétesőnek tűnik az egész. Persze lehet mondani, hogy még van idő ezen változtatni, és a sorsolásunk sem nehéz, de az elmúlt 5 game alapján inkább a pesszimista énem került előtérbe.
több mint 3 éve
azt meg nem értem Shanny-ban, hogy a faszért kell ennyi designed runt hívni, nem kéne megöletni a srácot.
petey
Lance össze is szedett valami kisebb térdsérülést, ami fantasztikus hír, még szerencse, hogy most van a bye week.
Ez az O fal egyértelműen futásblokkolásra lett összerakva, és pass protectionnél is az lenne a cél, hogy Garoppolo nagyon gyorsan szabaduljon a labdától, amire elvileg képes. Viszont Jimmiy idén is szar, úgyhogy sokkal inkább nézném Lance-t a rookie bénaságaival, mint Jimmy-nket, hiába lett kimondva, hogy "He is our guy!".
Niner Empire
Jimmy idén azért nem szar.

több mint 3 éve
petey
Niner Empire
en bizok jimmyben, ha vissza is kerul a kezdobe az indi ellen, akkor sem kell 1-2 hetnel tobb es kiul szezonendinggel.

sajnos kurva eros a csoport, az eddigi 2 gyozelem se volt magabiztos. mire trevorka vagy burrow ellen megyunk siman partiban lesznek ellenunk (par serulessel pluszban), konnyu sorsolas ide vagy oda.

csak remelherjuk, h sanyi nem mattnagyoskodja el a szezont, h magat mentse. jatszatni kell lancet, mas remenyunk nincs a kovetkezo evekre(pick nelkul).