San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Fasza mert Sermon meg vakon van, igy nem lesz szét futva a GB...Végül is lesz ma Mitchell?nem, out
Steve Ribbed
petey
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Végül is lesz ma Mitchell?
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Mitchell edzett, nála 50-50, szerintem be lesz öltözve.Sermon és Mitchell hamarosan visszatérhet, de igazából mindegy is, ki a RB, plusz ott van még egy futó Deebo néven.Mitchell valószínűleg nem fog játszani. Persze szokás azt mondogatni, hogy Shanny rendszerében mindegy, hogy ki a RB, de ha az 5 futóból 4 kiesik, és az 5. is agyrázkódás protokoll alatt van, azért az elég szar helyzet.
Domifather
Viszont hátha ez azt triggereli, hogy Lance kicsit nagyobb szerepet kap majd, hogy növeljék vele a fenyegetést a földön.
Niner Empire
több mint 3 éve
és akkor majd még Deebo, hogy őt is ledaráltassuk a futógépezetben... remek kilátások 😀Sermon és Mitchell hamarosan visszatérhet, de igazából mindegy is, ki a RB, plusz ott van még egy futó Deebo néven.Mitchell valószínűleg nem fog játszani. Persze szokás azt mondogatni, hogy Shanny rendszerében mindegy, hogy ki a RB, de ha az 5 futóból 4 kiesik, és az 5. is agyrázkódás protokoll alatt van, azért az elég szar helyzet.
Domifather
Viszont hátha ez azt triggereli, hogy Lance kicsit nagyobb szerepet kap majd, hogy növeljék vele a fenyegetést a földön.
Niner Empire
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Sermon és Mitchell hamarosan visszatérhet, de igazából mindegy is, ki a RB, plusz ott van még egy futó Deebo néven.Mitchell valószínűleg nem fog játszani. Persze szokás azt mondogatni, hogy Shanny rendszerében mindegy, hogy ki a RB, de ha az 5 futóból 4 kiesik, és az 5. is agyrázkódás protokoll alatt van, azért az elég szar helyzet.
Domifather
több mint 3 éve
SFGaben
1 076
Cserében jött Jacques Patrick, neki nincs elit sebessége, viszont egy nagy test.
több mint 3 éve
Sermon concussion protokoll alatt van, de nincs nyaksérülése szerencsére.Hasty sem lesz bevethető, csak a szokásos "high ankle sprain".Sermon és Mitchell hamarosan visszatérhet, de igazából mindegy is, ki a RB, plusz ott van még egy futó Deebo néven.
Csóró Sermon első futásából egyből agyrázkódás lett, így az ő játéka is kérdéses.
Maradt Mitchell, ha jól számolom, meg a gyakorlócsapatos noname arcok. Ez így azért elég kemény.
Niner Empire
A védelem meg nagyszerűen nézett ki, főleg Lenoir játszott kitűnően pár hibától eltekintve.
Nyilván megint kidőlt pár emberke, de ez még messze nem komoly, szerintem a feladat teljesítve lett, jöhet a Packs, akik meg remélhetőleg visszatérnek első heti csodás formájukhoz
Domifather
Mitchell pedig day to day, kicsit sajog a válla.
Hasty sanszosan megy Givens mellé IR-re, minimum 1 hónap kiesés.
több mint 3 éve
DFNiner
21
Hasty sem lesz bevethető, csak a szokásos "high ankle sprain".Sermon és Mitchell hamarosan visszatérhet, de igazából mindegy is, ki a RB, plusz ott van még egy futó Deebo néven.
Csóró Sermon első futásából egyből agyrázkódás lett, így az ő játéka is kérdéses.
Maradt Mitchell, ha jól számolom, meg a gyakorlócsapatos noname arcok. Ez így azért elég kemény.
Niner Empire
A védelem meg nagyszerűen nézett ki, főleg Lenoir játszott kitűnően pár hibától eltekintve.
Nyilván megint kidőlt pár emberke, de ez még messze nem komoly, szerintem a feladat teljesítve lett, jöhet a Packs, akik meg remélhetőleg visszatérnek első heti csodás formájukhoz
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Hasty sem lesz bevethető, csak a szokásos "high ankle sprain".Csóró Sermon első futásából egyből agyrázkódás lett, így az ő játéka is kérdéses.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Kemény volt, de a következő héten már a GB jön hozzánk. 😊Az elmúlt év után szokatlan volt, hogy lehoztunk egy meccset turnover nélkül (az első 10 percet nem láttam).
több mint 3 éve
Grat, jó kis trap gém volt 😊
több mint 3 éve
gaborik
514
Banks, Moseley inaktiv...mennyivel esszerubb lett volna asante samuelt hozni cb-nek.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Platypus
295
Ligaszinten évek óta tapasztalható jelenség szerintem, hogy egyre kevesebbet fújnak be, segítik a támadókat. Most is volt olyan a Red Zone channelen, hogy néztem, hogy leszakad az edge feje, látom, hogy szép a TD, de úgyis megy vissza holding miatt. AztánCsak így meg nem sok értelme van. Akkor mondják azt, hogy nincs olyan, hogy offensive holding. Vagy tegyék challenge-elhetővé (tudom, tudom a PI-nál se jött be)Oscar bácsia sárga csak nem gyütt
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ligaszinten évek óta tapasztalható jelenség szerintem, hogy egyre kevesebbet fújnak be, segítik a támadókat. Most is volt olyan a Red Zone channelen, hogy néztem, hogy leszakad az edge feje, látom, hogy szép a TD, de úgyis megy vissza holding miatt. Aztán több mint 3 éve
Mert alátette a lábát orvul szegény OT lába alá, az meg emiatt csak próbált megkapaszkodni... 😀10.000 dolláros kérdés. mi is amikor néztük egy emberként hördültünk fel, de legalább elmondható, hogy ez a Goff mennyire kurva jó volt a meccs végén 😀Bosa élete, semmi különös 😀Amúgy lehet én vagyok hülye, de ezekre miért maradnak el rendszeresen a holding büntetések?
Nick Bosa’s seasons all captured in one pic. Beautiful aint it? Smh pic.twitter.com/kewUufWgba
— PNW Niner Life (@MattRadley) September 16, 2021
Dre Greenlaw meg lágyékműtét 😕 4-6 hét off
petey
Platypus
petey
több mint 3 éve
10.000 dolláros kérdés. mi is amikor néztük egy emberként hördültünk fel, de legalább elmondható, hogy ez a Goff mennyire kurva jó volt a meccs végén 😀Bosa élete, semmi különös 😀Amúgy lehet én vagyok hülye, de ezekre miért maradnak el rendszeresen a holding büntetések?
Nick Bosa’s seasons all captured in one pic. Beautiful aint it? Smh pic.twitter.com/kewUufWgba
petey
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
295
Bosa élete, semmi különös 😀Amúgy lehet én vagyok hülye, de ezekre miért maradnak el rendszeresen a holding büntetések?
petey
több mint 3 éve
gaborik
514
Bosa élete, semmi különös 😀Rapoport meg 6-8 hetet ir... lesz ebbol szezon ending is ha addigra elszallunk.
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Bosa élete, semmi különös 😀Nick Bosa’s seasons all captured in one pic. Beautiful aint it? Smh pic.twitter.com/kewUufWgba
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Following an injury to Raheem Mostert, the 49ers have claimed RB Trenton Cannon off of waivers from the Ravens.
— Field Yates (@FieldYates) September 15, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
LB, LD is rendben van. tény, rá kell menni CB-kre, de Mosely, Lenoir, Williams, Moore azért annyira nem rossz anyag. nálunk ugye meg a DL-t preferálják a DB-k felett. Ha van nyomás akkor egy közepoes sec is nagy király tud lenni, lásd 2 éve.RB Raheem Mostert is dealing with a chipped knee cartilage. The 49ers will place him on Injured Reserve. He's expected to miss 8 weeks.ja ezen a poszton egyedul.
kurva jó, hogy van mélységünk
petey
alapjaban kellene elfelejteni lincseknek ezeket a jatekosokat, akik 1 idenyt sem kepesek egeszsegesen vegigvinni karrierjuk alatt.
sajnos nincs is min csodalkozni, folyamatosan ugyanazok serulnek le.
hosszu meg az ideny persze, de ez a CB allomany azert meredek lesz ebben a csoportban. Arizona mumus, LA meg erosodott Staffordal, Wilsonekat meg se emlitem.
es most - a legjobb futo. hat nagyon kell forgatni a kartyakat shannynek, kulonben PO sem lesz, nemhogy SB run.
gaborik