San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 10 668
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
petey
Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀
Niner Empire
Szerintem 9-8 vagy 10-7 lesz a vége. És bitang kellemetlen lesz ellenetek bárkinek is játszani 40 perces labdabirtoklásra képes O-val.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 590
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
petey
Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 337 — Csodabogár
Niner Empire

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 219 — settenke1976@gmail.com
Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.
iktriad
Az a baj, hogy még ismerik az utat és odatalálnának a stadionig, pedig nem hiányzanak 😀
több mint 3 éve
Most már azt kéne lassan kitalálni, hogy mivel és hogyan tudnánk titeket otthon elkapni? Valami jó nagy Viking hajóval kéne menni aztán rombolni mindent, Goldengétestől!
Félő, hogy a nagy hajóba viszont sok pont fér. 🙁😀 Nem volna jó azzal a tarsolyban hazautazni Minnesotáig. 😔
Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy verhetőek vagytok/lesztek.
Pláne úgy, hogy nyertünk 2 meccset zsinórban, ami már a bravúr kategória manapság.
PatrickSKOL
a secondary a leggyengébb nálunk, ha Kuzin nem fekszik gyorsan akkor simán elkarcol. viszont nem tudom mi történt az elmúlt 2 hétben, talán Csernus kiutazott.
szóval kemény felmérő lesz nekünk, vagy Jefferson és Thielen megcsinál szárazon.

több mint 3 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 430
Most már azt kéne lassan kitalálni, hogy mivel és hogyan tudnánk titeket otthon elkapni? Valami jó nagy Viking hajóval kéne menni aztán rombolni mindent, Goldengétestől!
Félő, hogy a nagy hajóba viszont sok pont fér. 🙁😀 Nem volna jó azzal a tarsolyban hazautazni Minnesotáig. 😔
Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy verhetőek vagytok/lesztek.
Pláne úgy, hogy nyertünk 2 meccset zsinórban, ami már a bravúr kategória manapság.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 002 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a teljesen megérdemelt győzelemhez. Nem akarjátok visszavinni magatokkal Baalket és Carlos Hydeot? Kirakhatjátok őket a Golden Gate hídnál, nem muszáj elvinni őket a stadionig.
iktriad
hát jobbulást a sok sérültnek, egész szürreális, hogy most nem mi voltunk a f.sz rosszabbik végén.
van nálatok sok tehetség, kell 1 edző és 2 év minimum.
petey
Meyert most neveztük ki és évi 10+ milliót keres nálunk, szerintem nem rúgjuk ki év végén. (De ne legyen igazam.) És olyan kurva sok tehetséget nem látok nálunk, lassan már Trevort is lezüllesztik a posványba, amit a Jags futball szintje jelent.
több mint 3 éve
iktriad
hát jobbulást a sok sérültnek, egész szürreális, hogy most nem mi voltunk a f.sz rosszabbik végén.
van nálatok sok tehetség, kell 1 edző és 2 év minimum.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 002 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 402
Easy Win!

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
a maira mec csre elég nagy betűkkel van írva, hogy trap game 😀

márpedig akkor a Rams elleni lófaszt nem ért.

több mint 3 éve
Jah, Al-Shaair megtáltosodott. Tavaly vagy tavalyelőtt még elzavartam volna a keretből, olyan silány produkciót nyújtott gyakran, de könnyen lehet, hogy idővel lassan beérett. Greenlaw az egyetlen idei meccsén a legjobb LB volt a pályán. Nem azt mondom, hogy Al-Shaair mostantól padozzon, mert meggyőzően nyomja, de attól még szuper hír, hogy erősödünk hátul. 😊

Szerkesztette: Niner Empire
több mint 3 éve
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.
Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
Niner Empire
hát ahogy Al-Shair nyomja Greenlawnak vissza kell szerezni a helyét 😊 bár szerintem ő kicsivel jobban atletikusabb, és azért nem volt nagyon edzésben a 2. hét óta.

Tartt ugyanez. Hufanga lehet nincs elit sebessége, mert megverték párszor de kurva jól helyezkedik és tud ütni.
Mitchell-t meg megműtötték, eltörött az ujja, lehet játszani fog, de szerintem Wilson/Sermonnak el kell vinni ezt a meccset a hátukon.

több mint 3 éve
Deebo megint a legjobb NFC támadó lett. Kurva jól tolja, de félek kicsit attól, hogy rottyon lesz előbb-utóbb a sok futástól. Viszonylag kevés elkapásból termelte eddig ligaszinten a második legtöbb yardot, esetleg kaphatna meccsenként néhány labdával többet is. Vannak jó futóink, fussanak ők.
Lehet, hogy Tartt és Greenlaw vasárnap már játszhat. Kell is az erősítés hátra.
több mint 3 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Mr. INT 😊
Bekkemnek megmutatta van még hova fejlődnie!
Estében hason fekve háta mögötti egykezes zacsin átforgatós INT!

több mint 3 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló

Az NFL történelem legakrobatikusabb INT-je lehetett volna...
"Alsó lepkefogásos INT"
több mint 3 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qjc48zkpwycc1esz2yfc
49ers were efficient at every position in Week 10 win vs. Rams | Baldy's Breakdowns
NFL analyst Brian Baldinger loves what he sees from the San Francisco 49ers in the Week 10 win over the Los Angeles Rams.

Kittle TD-jénél Donald milyen szimpatikusan megrángatta Mack sisakrácsát. rühellem azt a faszpörgettyű 99-est.

www.49erswebzone.com/articles/152603-brian-baldinger-breaks-down-49ers-dismantling-rams/

Von Millert is cselédbe rakta Juci és Kittle 😀

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 532 — "Montoya por favor!"
akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.
petey
Igen, egyetértek. Ezért jó és izgalmas ez a szezon, mindenki ki tud kapni 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Deebo inasba rakta a Ramst.

Donaldnak küldöm sok szeretettel, megint:

www.youtube.com/watch?v=v-PHpiI670U

több mint 3 éve
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.
Deebo pedig kurva jó!
Heisman
akkor viszont mi meg a GB, SEA, IND ellen vertük meg magunkat.

tudtuk hogy jó 😀

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 532 — "Montoya por favor!"
Gyors vélemény : nem néztem az utóbbi 3 9ers meccset, ezért szerintem most a Rams verte meg magát. De meglátjuk, a sorsolás könnyű, meglehet a PO. Amilyen őrült a liga jövő héten meg lehet simán kikaptok.
Deebo pedig kurva jó!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Végig domináltunk midkét oldalon plusz a kosok is hibáztak nem keveset.Élmény volt nézni ezt a meccset.Samu brutál😊
több mint 3 éve
Hehe, ez hatalmas alázás volt. 😀 (Múlt héten még Colt alázott minket...)
Wardra azért nagy szükség van ott hátul, jó, hogy visszatért. Ha vigyázunk a labdára, akkor azért könnyebb nyerni.
több mint 3 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 402
Beszarás, az első idei, hazai győzelmünk... már nagyon ideje volt.
Amugy a Rams ellen mindig is jól ment nekünk!

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)