San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Toto21
5 961
RB Raheem Mostert is dealing with a chipped knee cartilage. The 49ers will place him on Injured Reserve. He's expected to miss 8 weeks.Na Most elvileg mar season Ending lett belole. Sermon Time!
kurva jó, hogy van mélységünk
petey
több mint 3 éve
gaborik
514
RB Raheem Mostert is dealing with a chipped knee cartilage. The 49ers will place him on Injured Reserve. He's expected to miss 8 weeks.ja ezen a poszton egyedul.
kurva jó, hogy van mélységünk
petey
alapjaban kellene elfelejteni lincseknek ezeket a jatekosokat, akik 1 idenyt sem kepesek egeszsegesen vegigvinni karrierjuk alatt.
sajnos nincs is min csodalkozni, folyamatosan ugyanazok serulnek le.
hosszu meg az ideny persze, de ez a CB allomany azert meredek lesz ebben a csoportban. Arizona mumus, LA meg erosodott Staffordal, Wilsonekat meg se emlitem.
es most - a legjobb futo. hat nagyon kell forgatni a kartyakat shannynek, kulonben PO sem lesz, nemhogy SB run.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
49ers finalizing deal to sign veteran CB Dre Kirkpatrick (via @RapSheet)https://t.co/QhcV60v5ss pic.twitter.com/jlGn0rWsbE
— Around The NFL (@AroundTheNFL) September 13, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
RB Raheem Mostert is dealing with a chipped knee cartilage. The 49ers will place him on Injured Reserve. He's expected to miss 8 weeks. kurva jó, hogy van mélységünk
több mint 3 éve
Úgy voltam vele tegnap egy ponton, hogy megfogadom, ha kikapunk, akkor az idén nem nézek több Niners meccset. Aztán rájöttem, hogy ezek képesek még ki is kapni, viszont Niners meccset néznem kell, szóval inkább letettem a fogadalomról 😀
több mint 3 éve
nem kell ennyire frászt kapni. sajnos valamiért a CB-t nem tudunk draftolni vagy a fasz tudja miért nem találunk shutdown cornert. aki volt is az mind FA volt.Ouch.hat akkor ez a szezon is gyorsan elment?!
#49ers coach Kyle Shanahan tells reporters that he believes CB Jason Verrett tore his ACL. Just terrible injury luck.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 12, 2021
iktriad
kb a legjobban erte kellett imadkozni, hogy ne seruljon meg kulonben liga legalja a CB sor.
evek ota lese szartak lincsek a posztot, ha mas nem a guard gyerek helyett is johetett volna a 2. korben iden valaki.
mostmeg trade-re sincs mar pick...
de m1 is, jovoheten csatlakozik verretthez meg 1-2 kezdo aztan nincs is mirol beszelni. remeljuk legalabb minket is megsiratnak annyira az oldalon, mint a ravenst | (mert nem szokasuk) |
gaborik
Lenoir jó lesz, reméljük Norman is felnő a feladathoz és hoz egy 5 évvel ezelőtti szintet. plusz Moseley se annyira szar.
rookie CB Deommodore Lenoir as the nearest defender in today's game: 4 targets, 1 reception and 3 yards allowed on 55 coverage snaps.
tanulság: Sanyinak nem kell a kezdőket túl hamar leültetni, ha van esély felrakni még 2 TD-t akkor ne a runrunpasszpunt legyen a szentírás.
plusz basszák ki már végre Dontae Johnsont...vagy küldjék őt is seattle-be. 😀
több mint 3 éve
gaborik
514
Ouch.hat akkor ez a szezon is gyorsan elment?!
#49ers coach Kyle Shanahan tells reporters that he believes CB Jason Verrett tore his ACL. Just terrible injury luck.
iktriad
kb a legjobban erte kellett imadkozni, hogy ne seruljon meg kulonben liga legalja a CB sor.
evek ota lese szartak lincsek a posztot, ha mas nem a guard gyerek helyett is johetett volna a 2. korben iden valaki.
mostmeg trade-re sincs mar pick...
de m1 is, jovoheten csatlakozik verretthez meg 1-2 kezdo aztan nincs is mirol beszelni. remeljuk legalabb minket is megsiratnak annyira az oldalon, mint a ravenst | (mert nem szokasuk) |
több mint 3 éve
Ez nem bátorság, hanem ész kérdése. Brady sem nézett Shermanre, hanem a sérülés miatt beálló csere CB-re a Seahawks elleni döntőben. Elég, ha a leggyengébb pontot ki tudod használni, full mindegy a többi. De ha összejött volna a 2 perc alatt 24 pont leolvadás, azért az történelmi lett volnajogos, értem én, de ez nem hirtelken Goff nagysága.
Wyatt
de nem jött össze, amikor kellett a D hozta. ennyi.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ez nem bátorság, hanem ész kérdése. Brady sem nézett Shermanre, hanem a sérülés miatt beálló csere CB-re a Seahawks elleni döntőben. Elég, ha a leggyengébb pontot ki tudod használni, full mindegy a többi. De ha összejött volna a 2 perc alatt 24 pont leolvadás, azért az történelmi lett volna
több mint 3 éve
Verrett valszeg ennyi volt a karrierje. ez a bátor Goff a helyére beálló Johnsont szopatta halálra, pedig a gyerek azt sem tudta milyen rendezvényen van egész meccsen. nem is értem miért hoztuk vissza Dontae-t, kegyetlen egy fos az ürge.
De ilyet, hogy Kittle elbassza az onside-t, utána Deebo is fumble..majdnem sikerült megverni magunkat egy Lions ellen. Lions. Érted?
több mint 3 éve
Ouch.#49ers coach Kyle Shanahan tells reporters that he believes CB Jason Verrett tore his ACL. Just terrible injury luck.
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Ez jó szar utolsó negyed volt... brutál milyen gyenge szar produkciót mutattunk be az utolsó 15 percben. Szégyen!!!!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Első meccs és több a sérültünk mint égen a csillag. Igy még a rájátszás is kérdéses....No akkor innen megint lehet az sb helyeket foglalni a sorozobe?
Coolearie
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
No akkor innen megint lehet az sb helyeket foglalni a sorozobe?
több mint 3 éve
Steve Ribbed
400
Ez +1 előszezon meccs kábé, ahol próbálgatjuk mi működik és mi nem, az ellenfél meg asszisztál hozzá.
több mint 3 éve
gaborik
514
Hurd IR-en kezd, komolyan nem ertem miert nem lett mar reg kivagva az ember. McKinnonal is marha sokra mentunk...valamint Kinlaw terde is vacakol,alig edzett a napokban vagy csak limitaltan. Nem is jatszik ma.pedig iden tole kurvara 6-8 sack lenne a minimum elvart, hogy tobbet erjen egy 3-4.korosnel.
több mint 3 éve
gaborik
514
Ward szerzodese atalakitva, kozel 6m sporoltunk
több mint 3 éve
Tarsi
1 246
mást nem elrettentő példaként szolgálhat 😀J-No in da house: www.cbssports.com/nfl/news/49ers-reportedly-sign-former-all-pro-josh-norman-adding-cornerback-help-ahead-of-week-1-vs-lions/arra tokeletes, amit sherman adott volna a csapatnak.o hajlando volt olcson alairni.
empty taxi
2 fiatal ujonc melle mentornak jo.
gaborik
több mint 3 éve
Ford, Bosa visszatér 😊 istenem de vártam már erre tavaly 2. forduló óta 😀
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Hivatalosan Jimmy a kezdő. A Lions ellen vele is illene nyerni azért. 😀 (Amúgy szerintem ez a jó döntés.)
több mint 3 éve
jaja, Sherm már erősen lefelé megy sajnosJ-No in da house: www.cbssports.com/nfl/news/49ers-reportedly-sign-former-all-pro-josh-norman-adding-cornerback-help-ahead-of-week-1-vs-lions/arra tokeletes, amit sherman adott volna a csapatnak.o hajlando volt olcson alairni.
empty taxi
gaborik
több mint 3 éve
gaborik
514
J-No in da house: www.cbssports.com/nfl/news/49ers-reportedly-sign-former-all-pro-josh-norman-adding-cornerback-help-ahead-of-week-1-vs-lions/arra tokeletes, amit sherman adott volna a csapatnak.o hajlando volt olcson alairni.
empty taxi