San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 3 éve
idén csak az xp-kre húztuk be a 3. körben. FG-t nem is kell neki majd rúgni, főleg ellenetek 😀 mer ugye a futást továbbra sem látom hogy fogjátok majd 😉mielőtt túlságosan hiperventillálnál és éreznél feszítő érzést az ágyékod táján...ez a 2019-es szezon előtt volt, és pont fordítva lett a jövendölés 😛 😀 de persze ki vagyok én, hogy az utatokba álljak 😘Jogos, jogos, a 3.körös kicker húzás miatt ez a szezon tényleg 13-3 lesz. 😀
petey
akdestroyer
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
mielőtt túlságosan hiperventillálnál és éreznél feszítő érzést az ágyékod táján...ez a 2019-es szezon előtt volt, és pont fordítva lett a jövendölés 😛 😀 de persze ki vagyok én, hogy az utatokba álljak 😘Jogos, jogos, a 3.körös kicker húzás miatt ez a szezon tényleg 13-3 lesz. 😀
petey
több mint 3 éve
mielőtt túlságosan hiperventillálnál és éreznél feszítő érzést az ágyékod táján...ez a 2019-es szezon előtt volt, és pont fordítva lett a jövendölés 😛 😀 de persze ki vagyok én, hogy az utatokba álljak 😘A két Seahawks elleni L-t adom!
petey
Máris szimpatikus ez a fazon.
És szemmel láthatóan ért is hozzá.
akdestroyer
több mint 3 éve
A két Seahawks elleni L-t adom!
petey
Máris szimpatikus ez a fazon.
És szemmel láthatóan ért is hozzá.
több mint 3 éve
Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben.Ennek van egy olyan értelmezése is, hogy fölösleges kickerre draft picket áldozni, mert az UDFA-k közül is lehet jókat találni. 😊
Kájzerszóze
Btw szerintem sem volt feltétlen rossz döntés a 99. pick Moody-ért, de ezt majd csak az idő dönti el.
több mint 3 éve
majd kiderülFisher 32-s karokkal aligha fog tacklet játszani 😀teszem fel elvisszük mondjuk Wanya Morrist. mi garantálja, hogy egyből kezdő RT lesz? vagy elit RT?Mindegyik lutri, csak nagyobb need lett volna az OT.Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.ennyi. és ezt nem is kell túlmatekozni. persze, más prospektet húzni íjen: Lyó.
Kájzerszóze
Kickert húzni íjen: rósz. huehuehue.
petey
Mellesleg te konyvelted el előre hogy a srác elit rugó lesz az nflben
gaborik
Moody az oka, hogy a Michigan megnyerte egymás után a Big Ten Championshipet. Ann Arborban rugdosni a FG-okat azért nem ugyanaz, mint Floridában vagy Georgiában. plusz nálunk nem kell nekimenni az 50 yardos FG-knek sem szerencsére.
na és végre lesz egy rúgónk aki bír rúgni touchbackeket is, nem a punternak kell.
elhoztuk UDFA-n Joey Fisher-t. ő pl. egy 4-5. körös OT, szerintem simán lehetősége van a kezdőre. én pláne szurkolok is neki, mert nem semmi amilyen élete volt.
ő sem lesz jó?
petey
labo7
több mint 3 éve
Fisher 32-s karokkal aligha fog tacklet játszani 😀teszem fel elvisszük mondjuk Wanya Morrist. mi garantálja, hogy egyből kezdő RT lesz? vagy elit RT?Mindegyik lutri, csak nagyobb need lett volna az OT.Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.ennyi. és ezt nem is kell túlmatekozni. persze, más prospektet húzni íjen: Lyó.
Kájzerszóze
petey
gaborik
Moody az oka, hogy a Michigan megnyerte egymás után a Big Ten Championshipet. Ann Arborban rugdosni a FG-okat azért nem ugyanaz, mint Floridában vagy Georgiában. plusz nálunk nem kell nekimenni az 50 yardos FG-knek sem szerencsére.
na és végre lesz egy rúgónk aki bír rúgni touchbackeket is, nem a punternak kell.
elhoztuk UDFA-n Joey Fisher-t. ő pl. egy 4-5. körös OT, szerintem simán lehetősége van a kezdőre. én pláne szurkolok is neki, mert nem semmi amilyen élete volt.
ő sem lesz jó?
petey
több mint 3 éve
teszem fel elvisszük mondjuk Wanya Morrist. mi garantálja, hogy egyből kezdő RT lesz? vagy elit RT?Mindegyik lutri, csak nagyobb need lett volna az OT.Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.ennyi. és ezt nem is kell túlmatekozni. persze, más prospektet húzni íjen: Lyó.
Kájzerszóze
petey
gaborik
ő sem lesz jó?
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Mindegyik lutri, csak nagyobb need lett volna az OT.Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.ennyi. és ezt nem is kell túlmatekozni. persze, más prospektet húzni íjen: Lyó.
Kájzerszóze
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.ennyi. és ezt nem is kell túlmatekozni. persze, más prospektet húzni íjen: Lyó.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
felőlem ki is eshetünk szerintükDane Brugler az utolsó helyre tette a csapatot 😊én adok magunknak most egy B vagy B+-t. ha Moody helyett behúzzuk mondjuk Wnya Morrist akkor adnék egy A- - t mivel needre jött volna.reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Egyetértek.
petey
Láttam olyan oldalt, ahol a mi első körünket C- ra, a Lionsét meg A ra értékelték, szóval... 😀
akdestroyer
ettől függetlenül ezek remek pickek.
petey
labo7
több mint 3 éve
Justin Tucker meg UDFA vplt 2012-ben. A draft egy lottó már az első kör végén is. Én is húztam volna kickert, mert kellett.

több mint 3 éve
Dane Brugler az utolsó helyre tette a csapatot 😊én adok magunknak most egy B vagy B+-t. ha Moody helyett behúzzuk mondjuk Wnya Morrist akkor adnék egy A- - t mivel needre jött volna.reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Egyetértek.
petey
Láttam olyan oldalt, ahol a mi első körünket C- ra, a Lionsét meg A ra értékelték, szóval... 😀
akdestroyer
petey
több mint 3 éve
én adok magunknak most egy B vagy B+-t. ha Moody helyett behúzzuk mondjuk Wnya Morrist akkor adnék egy A- - t mivel needre jött volna.reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Egyetértek.
petey
akdestroyer
több mint 3 éve
Attól hogy valamit nem jól értesz, még nem lesz csúsztatás 😊 sőt az a csúsztatás, hogy én a tuti K-t szembeállítottam a 70-90%os busttal, merthogy ilyen nem történt.Én sose értettem ezt a “K-t ne húzzàl 5. kör előtt, de igazából maximum 7.Ben vagy draftolatlan is jó lesz” hupàkolást. A 3. körben beváló (tehát stabil kezdő lesz) játékosok aránya ha jól emlékszem pozícíótól függően olyan 10-30% között mozogtak, tehát az itt kiválasztott játékosok 90-70%a kuka.Nagyon erős csúsztatások vannak itten. 😀
Erre azt mondani, hogy egy olyan K kihúzása aki meccseket képes eldönteni, mert kurva stabilan berúgja 50-60+ yardról (nem tudom, hogy itt így van-e, de tételezzük fel, hogy megnéztek egy-két videót mielőtt kiválasztották) faszság, hát izé.
Ráadásul azért nem a kör elején, hanem egy comp pick-el a végén, simán jó döntés lehet, főleg ha még need is volt.
MC12
Az egész úgy van tálalva, mintha a 70-90%-os bust alternatívája a stabil K megtalálása lenne.
A valóság ezzel szemben az, hogy a kickerek ugyanúgy 90%-os valószínűséggel sülnek be mint akármelyik mezőnyjátékos.
Ez bizony egy ordas reach volt.
Persze ha 5 év múlva kiderül, hogy sikerült behúzni a liga egyik legkonzisztensebb rugóját, akkor kurvára megérte, de maga a húzás attól még reach marad.
akdestroyer
Annyi állítottam, hogy semmivel nem rosszabb húzás egy faszának tűnő K kihúzása a harmadik kör végén egy comp pickkel, mint a 8. Rb a 6. DB vagy egy 5. G kihúzása.
Ha pedig akármelyik mezőnyjátékos 90%-os valószínűséggel sül be - ezt te állítod nem én - akkor meg végképp nemhogy reach, hanem nagyon fasza húzás volt itt egy hiányposztra húzni.
Csakhát egyszerűen az elmúlt években divat lett szakértőset játszani azokkal a mondatokkal, hogy “magasan nem húzunk rb-t ezt minden hülye tudja” “5. kör előtt K/P húzás????úristendehülyék” azt meg valahogy elfelejtik ugyanezek a szakértők, hogy hányszor nézik be a “tuti-nfl kész-elsőnaposkezdő” mock-jaikat.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 3 éve
Pont annyira lehet ezeket az értékeléseket komolyan venni, mint a mock draftokat. Van az évfolyamban mondjuk 10 kiemelkedő játékos, akik 90% hogy beválnak bárhol, a maradék már attól függ ki, mit tud majd kihozni belőle.reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Egyetértek.
petey
akdestroyer
több mint 3 éve
reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Egyetértek.
petey
több mint 3 éve
Az egész draft merő lutri a 2. körtől kezdve. Mindig lehet elégedetlenkedni, ahogy most is, de semmi értelme. Tudják az FO-ban is, hogy kell CB/OL, így minden bizonnyal lesz is valahonnan.első picktől kezdve az
Niner Empire
több mint 3 éve
Round 3, Pick 87: Penn State Safety Ji’Ayir BrownRound 3, Pick 99: Michigan Kicker Jake Moody
Round 3, Pick 101: Alabama Tight End Cameron Latu
Round 5, Pick 155: South Alabama Cornerback Darrell Luter Jr
Round 5, Pick 173: Georgia Edge Robert Beal, Jr.
Round 6, Pick 216: TCU LB Dee Winters
Round 7, Pick 247: Oklahoma Tight End Braden Willis
Round 7, Pick 253: Michigan Wide Receiver Ronnie Bell
Round 7, Pick 255: Purdue Linebacker Jalen Graham
UDFA Tracker:
www.ninersnation.com/2023/4/29/23704870/49ers-undrafted-free-agents-2023-tracker
több mint 3 éve
reach meg steal - ez is mind csak imperialista ármány. a csapatok nagy részét ez totál hidegen hagyja, aki kell draftolja. ez a belemagyarázás hogy A v B v C v D is csak a kisujjal eltartott sznob duma. valakik meg ezért mennek torokra 😀 öreg vagyok én már ezekhez, úgyis a pályán látjuk meg mit kaptak a csapatok, nem?Én sose értettem ezt a “K-t ne húzzàl 5. kör előtt, de igazából maximum 7.Ben vagy draftolatlan is jó lesz” hupàkolást. A 3. körben beváló (tehát stabil kezdő lesz) játékosok aránya ha jól emlékszem pozícíótól függően olyan 10-30% között mozogtak, tehát az itt kiválasztott játékosok 90-70%a kuka.Nagyon erős csúsztatások vannak itten. 😀
Erre azt mondani, hogy egy olyan K kihúzása aki meccseket képes eldönteni, mert kurva stabilan berúgja 50-60+ yardról (nem tudom, hogy itt így van-e, de tételezzük fel, hogy megnéztek egy-két videót mielőtt kiválasztották) faszság, hát izé.
Ráadásul azért nem a kör elején, hanem egy comp pick-el a végén, simán jó döntés lehet, főleg ha még need is volt.
MC12
Az egész úgy van tálalva, mintha a 70-90%-os bust alternatívája a stabil K megtalálása lenne.
A valóság ezzel szemben az, hogy a kickerek ugyanúgy 90%-os valószínűséggel sülnek be mint akármelyik mezőnyjátékos.
Persze ha 5 év múlva kiderül, hogy sikerült behúzni a liga egyik legkonzisztensebb rugóját, akkor kurvára megérte, de maga a húzás attól még reach marad.
Na a Patriots is kickert húzott a 4.kör elején 4/112-re de egyesek szerint ott már oké a Kicker pick.Kik szerint? 😀
Az, hogy mi mindössze 14 hellyel előbb 3/99-re húztunk kickert az bántja a szemüket.
Steve Ribbed
Az értékelő oldalak döntő többsége úgy vágta rá az F-et arra is, hogy öröm volt nézni.
akdestroyer
ahogy írtam, volt 1-2 év amikor a Browns meg a Jets vagy Dolfnz volt 10000% SB győztes draft után. ikszdé.
több mint 3 éve
Én sose értettem ezt a “K-t ne húzzàl 5. kör előtt, de igazából maximum 7.Ben vagy draftolatlan is jó lesz” hupàkolást. A 3. körben beváló (tehát stabil kezdő lesz) játékosok aránya ha jól emlékszem pozícíótól függően olyan 10-30% között mozogtak, tehát az itt kiválasztott játékosok 90-70%a kuka.Nagyon erős csúsztatások vannak itten. 😀
MC12
Na a Patriots is kickert húzott a 4.kör elején 4/112-re de egyesek szerint ott már oké a Kicker pick.Kik szerint? 😀
Az, hogy mi mindössze 14 hellyel előbb 3/99-re húztunk kickert az bántja a szemüket.
Steve Ribbed
Az értékelő oldalak döntő többsége úgy vágta rá az F-et arra is, hogy öröm volt nézni.
több mint 3 éve
lesz szükség jó Kickerre igazatok van, OL nélkül úgyse lesz sok 6 pontos.látom beakadt a tű
gaborik
több mint 3 éve
lesz szükség jó Kickerre igazatok van, OL nélkül úgyse lesz sok 6 pontos.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Na tessék jött egy DB a south alabamáról 5/155-re Darrell Luther Jr.nekem slot DB-nek tűnik. Wilks kineveli 😊
Steve Ribbed