San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Tarttal meg akkor nem lenne hosszabbítva.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Kittle és Trent viszi a jövő évi capet. A lejáró szerződésűek miatt min Fordot el kell engedni. Adams is beférne, de a jövőre kell gondolni mi lesz majd Bosaval, McGvel..volna esze a gyereknek, azert van a listan a texans is 😀Lőjük le ezt az Adams témát.Csak elméleto síkon kérdeztem, hogy ha nem nézed a pénzügyeket mi lenne az a pick amit adnál érte. Ő akar CBként is megállná a helyét így elférne a secondaryben.
1, első kör + az apró kéne nekik, de ha mély PO run után vagy SB győzelem után 30-as helyen végzünk, az nem érték.
2, Új szerződés kell Adamsnek, mint a legjobban fizetett S, nyilvánvalóan nem tudjuk megadni
3, Kittle az elsődleges hosszabbítani, így több évre eltemetnénk magunkat
4, 1 ember ennyire nem éri meg
petey
RA7RA7
aztan jovore kovetel +20at...
oke, hogy ford,kwon,sherman jovore eltavolithato, de kittle mellett trentre is kell a penz.
gaborik
több mint 4 éve
gaborik
514
volna esze a gyereknek, azert van a listan a texans is 😀Lőjük le ezt az Adams témát.Csak elméleto síkon kérdeztem, hogy ha nem nézed a pénzügyeket mi lenne az a pick amit adnál érte. Ő akar CBként is megállná a helyét így elférne a secondaryben.
1, első kör + az apró kéne nekik, de ha mély PO run után vagy SB győzelem után 30-as helyen végzünk, az nem érték.
2, Új szerződés kell Adamsnek, mint a legjobban fizetett S, nyilvánvalóan nem tudjuk megadni
petey
RA7RA7
aztan jovore kovetel +20at...
oke, hogy ford,kwon,sherman jovore eltavolithato, de kittle mellett trentre is kell a penz.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Lőjük le ezt az Adams témát.Csak elméleto síkon kérdeztem, hogy ha nem nézed a pénzügyeket mi lenne az a pick amit adnál érte. Ő akar CBként is megállná a helyét így elférne a secondaryben.
petey
több mint 4 éve
a Tennessee-ben Jimmy-vel edző játékosok egyikénél kimutatták a COVID-19-et. mentek karanténba és tesztelik a többieket. nem tudni ki az.
több mint 4 éve
Lőjük le ezt az Adams témát.1, első kör + az apró kéne nekik, de ha mély PO run után vagy SB győzelem után 30-as helyen végzünk, az nem érték.
több mint 4 éve
zolkoo
259
Annal a csapatnal, ahol Glennon az iranyito kb mindennel baj van, de erthtoen persze Revis sem jatszott ugy, mint a serulese elott vagy kesobb a PatsbenOtt sem Revissel volt a baj szerintem! 😀Trent Williams a szerződés aláírása után megjelölte egy posztban Jamal Adamst. Tegyük fel megoldják a pénzügyi dolgot.Örülnék, ha vinnétek. Vagyis igazából nekem mindegy ki viszi, csak ne mi legyünk.
Adnátok érte egy első kört?
Ha minden jól megy akkor top20on kívül húzunk annyit megérne, nem?
RA7RA7
Már adtunk egyszer egy első kört a Jetsnek és 6evre 96millat Revisnek.
Nem a legszerencsésebb csere volt.. De legalább arra jó volt hogy egy évvel később nem csak Revis repült hanem Dominik, a GM is.
zolkoo
ParadSEC
több mint 4 éve
Ott sem Revissel volt a baj szerintem! 😀Trent Williams a szerződés aláírása után megjelölte egy posztban Jamal Adamst. Tegyük fel megoldják a pénzügyi dolgot.Örülnék, ha vinnétek. Vagyis igazából nekem mindegy ki viszi, csak ne mi legyünk.
RA7RA7
Nem a legszerencsésebb csere volt.. De legalább arra jó volt hogy egy évvel később nem csak Revis repült hanem Dominik, a GM is.
zolkoo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
zolkoo
259
Trent Williams a szerződés aláírása után megjelölte egy posztban Jamal Adamst. Tegyük fel megoldják a pénzügyi dolgot.Örülnék, ha vinnétek. Vagyis igazából nekem mindegy ki viszi, csak ne mi legyünk.
RA7RA7
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Trent Williams a szerződés aláírása után megjelölte egy posztban Jamal Adamst. Tegyük fel megoldják a pénzügyi dolgot.Adnátok érte egy első kört?
több mint 4 éve
😀 Szia Craignem kell Adams, jobb inkább a hosszú távú tervezhetőség. Jövőre szerintem Ford és Kwon megy, kurva sokba vannak, nélkülük barátibb lenne az a satyi.Szia peti.
petey
Coolearie
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Adams féle pénzt el lehet majd költeni jó játékosra, inkább egy CB vagy egy WR ha nem jön be Aiyuk vagy Hurts, Taylor kukanem kell Adams, jobb inkább a hosszú távú tervezhetőség. Jövőre szerintem Ford és Kwon megy, kurva sokba vannak, nélkülük barátibb lenne az a satyi.Igazából most kellene win now módba kapcsolni és elhozni Adamset. Jövőre szerintem ezt a keretet nem lehet egybe tartani.Beáldozod Fordot és draftról pótolod, ahogy most Bucknert és ismét egyben a keret. Kittle és Williamsre rámegy a cap ha a tervezett sapka lesz, amihez hozzájön az idén átgörgetett, Ford elküldésével simán maradhat mindenki, igaz új játékos most se nagyon érkezne.
Vass49ers
Adamsre akkor se nagyon lenne pénz, ha a te verziódat csinálnák.
RA7RA7
petey
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Jamal Adams szívesen jönne hozzánk. Kár hogy nincs rá keret.Adams mellé jöhetne AB is, ha már Deebo lesérült. 😀
RA7RA7
több mint 4 éve
nem kell Adams, jobb inkább a hosszú távú tervezhetőség. Jövőre szerintem Ford és Kwon megy, kurva sokba vannak, nélkülük barátibb lenne az a satyi.Szia peti.
petey
több mint 4 éve
nem kell Adams, jobb inkább a hosszú távú tervezhetőség. Jövőre szerintem Ford és Kwon megy, kurva sokba vannak, nélkülük barátibb lenne az a satyi.Igazából most kellene win now módba kapcsolni és elhozni Adamset. Jövőre szerintem ezt a keretet nem lehet egybe tartani.Beáldozod Fordot és draftról pótolod, ahogy most Bucknert és ismét egyben a keret. Kittle és Williamsre rámegy a cap ha a tervezett sapka lesz, amihez hozzájön az idén átgörgetett, Ford elküldésével simán maradhat mindenki, igaz új játékos most se nagyon érkezne.
Vass49ers
RA7RA7
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Igazából most kellene win now módba kapcsolni és elhozni Adamset. Jövőre szerintem ezt a keretet nem lehet egybe tartani.Beáldozod Fordot és draftról pótolod, ahogy most Bucknert és ismét egyben a keret. Kittle és Williamsre rámegy a cap ha a tervezett sapka lesz, amihez hozzájön az idén átgörgetett, Ford elküldésével simán maradhat mindenki, igaz új játékos most se nagyon érkezne.
Vass49ers
több mint 4 éve
Igazából most kellene win now módba kapcsolni és elhozni Adamset. Jövőre szerintem ezt a keretet nem lehet egybe tartani.Adams hosszú távú szerződést akar, nagy lóvéval.
Vass49ers
Ha ő jön és Kittle is megkapja a megadealt tőletek, akkor tényleg max kiegészítőemberekre fogja futni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vass49ers
37
Igazából most kellene win now módba kapcsolni és elhozni Adamset. Jövőre szerintem ezt a keretet nem lehet egybe tartani.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Jamal Adams szívesen jönne hozzánk. Kár hogy nincs rá keret.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Rosszabbul nem is nagyon kezdődhetne a szezon...
több mint 4 éve
10 hetet mond, hogy akkora jó lesz. az pont a 2. PS meccs. legyen így!Jobbulást!
több mint 4 éve
gaborik
514
Deebo Samuel lábfeje eltört...12-16 het. kezdett jol kinezni a WR sor hosszu-hosszu evek utan, ez igy nem maradhatott a szezonra...
kapitnono
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
RA7RA7
74
49ers reward coach Kyle Shanahan with new 6-year deal, sources sayNem is lehetne jobb hírt így estére. 😊
www.espn.com/nfl/story/_/id/29315588/49ers-reward-coach-kyle-shanahan-new-6-year-deal-sources-say
petey
több mint 4 éve
49ers reward coach Kyle Shanahan with new 6-year deal, sources say