San Francisco 49ers
Jordan Reed a fedélzeten. Úgy is olyan gyengén áll a csapat TE poszton. Ja nem ide.Drukkolok Reed-nek, reméljük egészséges bír maradni.
49ers HC Kyle Shanahan worked with Jordan Reed in Washington. Now reunite out in SF. https://t.co/Dz1RI0ZUQG
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 3, 2020
Mellette Alex Barrett is maradt a Ninersnél.
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
49ers HC Kyle Shanahan worked with Jordan Reed in Washington. Now reunite out in SF. https://t.co/Dz1RI0ZUQG
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 3, 2020
Mellette Alex Barrett is maradt a Ninersnél.
Szerkesztette: iktriad
szegeny kinlaw-t leultettek, mert mashogy nem fert bele a kepbe 😀
| nincs itt semmi beszoptad |
Pletykák szerint puhatolózunk Clowney-nál. Hát Lol, offseason in full force 😀Akkor már ár érték arányban inkább Griffen
petey
Pletykák szerint puhatolózunk Clowney-nál. Hát Lol, offseason in full force 😀Az offseasonnak vége, már megkezdődtek az edzőtáborok.
petey
Kittle izzig vérig 9ers ez nem kétséges.Még Kittle kell és rembe is leszünk.Tökéletesen alakul minden. :=)The #49ers have agreed to terms on a multi-year contract extension with GM John Lynch, sources say. They’re buttoning up the language on the deal, which is expected to span five years in all. An outside-the-box hire, Lynch is on to his second contract.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) July 29, 2020
petey
RA7RA7
Biztos eltart még egy darabig a beszélgetés 😊 De nem fog holdoutolni és fullra odateszi magát.
petey
Még Kittle kell és rembe is leszünk.Tökéletesen alakul minden. :=)The #49ers have agreed to terms on a multi-year contract extension with GM John Lynch, sources say. They’re buttoning up the language on the deal, which is expected to span five years in all. An outside-the-box hire, Lynch is on to his second contract.
petey
RA7RA7
Biztos eltart még egy darabig a beszélgetés 😊 De nem fog holdoutolni és fullra odateszi magát.
Tökéletesen alakul minden. :=)The #49ers have agreed to terms on a multi-year contract extension with GM John Lynch, sources say. They’re buttoning up the language on the deal, which is expected to span five years in all. An outside-the-box hire, Lynch is on to his second contract.
petey
The #49ers have agreed to terms on a multi-year contract extension with GM John Lynch, sources say. They’re buttoning up the language on the deal, which is expected to span five years in all. An outside-the-box hire, Lynch is on to his second contract.
Szerkesztette: petey
Sources : The #49ers and George Kittle are nearing an agreement on a huge long-term contract extension. Should see something get wrapped up soon for the superstar TE.
Szerkesztette: petey
Akkor mindenképp megérteHát ez kellett, mint ablakos tótnak a hanyattesés. gecc, se OL, se passrush, de kell a sokadik DB a csapatba. értem én, hogy kiba jó a gyerek, de 2 első kör???Adams sanszos, hogy a legjobb pass rusherük lett egyből a kereten.
biztos lesz nagy play amiket csinál, de ha nem lenne Wilson akkor ez egy 6-10-es csapat.
sztem most PC nyomott egy BoB-ot...
petey
iktriad
Hát ez kellett, mint ablakos tótnak a hanyattesés. gecc, se OL, se passrush, de kell a sokadik DB a csapatba. értem én, hogy kiba jó a gyerek, de 2 első kör???Adams sanszos, hogy a legjobb pass rusherük lett egyből a kereten.
biztos lesz nagy play amiket csinál, de ha nem lenne Wilson akkor ez egy 6-10-es csapat.
petey
Hát ez kellett, mint ablakos tótnak a hanyattesés. gecc, se OL, se passrush, de kell a sokadik DB a csapatba. értem én, hogy kiba jó a gyerek, de 2 első kör???Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
Az nem vitás hogy erősítés lesz Adams!! Az a kérdés hogy ezt a rakat picket érte kellett e feláldozni, nem inkább Ngakouért vagy OBJ vagy akármelyik prémium posztos játékosért. Reméljük lesz szezon és választ kapunk rá. 🙂
Másrészt.. Adams elit ez nem kérdés de így lesz köv 2 évben 4 db első kör, 2 db második és 3 db harmadik(ha nem cserélték el valamelyiket). Azért ez egy Safety elvesztése után nagyon is jól néz ki, már csak Gaseket kéne eltávolítani és elindulhat valami New York zöld felén. Seattlei oldalról az is simán benne van hogy hatalmasat nyernek vele és megadja azt a pluszt ami kell a védelembe és SB lesz köv években de hosszú távon nem tartom jó lépésnek ezt a rakat picket érte.
RA7RA7
Ja és üdvözlöm két "országos cimbimet petey elvtárst és a szeretett doktorommat 🙂)
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
Szevasz sáskámÉn nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
Az nem vitás hogy erősítés lesz Adams!! Az a kérdés hogy ezt a rakat picket érte kellett e feláldozni, nem inkább Ngakouért vagy OBJ vagy akármelyik prémium posztos játékosért. Reméljük lesz szezon és választ kapunk rá. 🙂
Másrészt.. Adams elit ez nem kérdés de így lesz köv 2 évben 4 db első kör, 2 db második és 3 db harmadik(ha nem cserélték el valamelyiket). Azért ez egy Safety elvesztése után nagyon is jól néz ki, már csak Gaseket kéne eltávolítani és elindulhat valami New York zöld felén. Seattlei oldalról az is simán benne van hogy hatalmasat nyernek vele és megadja azt a pluszt ami kell a védelembe és SB lesz köv években de hosszú távon nem tartom jó lépésnek ezt a rakat picket érte.
RA7RA7
Ja és üdvözlöm két "országos cimbimet petey elvtárst és a szeretett doktorommat 🙂)
Rózsa Sándor (betyár)
Erre innen nehéz válaszolni.... azt tudni kell PC nagyon safety "buzi" igy nála pioritások máshol vannak.De az idő majd eldönti jó üzlet volt e vagy sem .illetve arra gondoltam hogy nem e lehetett volna jobban ellőni a két első kört akár egy Ngakouért vagy prémium posztos játékosértHát nem a draftjainkrol vagyunk híresek mostanság😃(mondjuk szerintem ha nem top 5ben húzol akkor egy nagy büdös lutri az egész draft ez a személyes véleményem)Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
illetve arra gondoltam hogy nem e lehetett volna jobban ellőni a két első kört akár egy Ngakouért vagy prémium posztos játékosértHát nem a draftjainkrol vagyunk híresek mostanság😃(mondjuk szerintem ha nem top 5ben húzol akkor egy nagy büdös lutri az egész draft ez a személyes véleményem)Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
még akkor is 😊Hát nem a draftjainkrol vagyunk híresek mostanság😃(mondjuk szerintem ha nem top 5ben húzol akkor egy nagy büdös lutri az egész draft ez a személyes véleményem)Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
Hát nem a draftjainkrol vagyunk híresek mostanság😃(mondjuk szerintem ha nem top 5ben húzol akkor egy nagy büdös lutri az egész draft ez a személyes véleményem)Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
RA7RA7
Veszteni nem vesztettetek vele semmit hogy hozzátok ment, mint már mondtam biztos hogy erősítés lesz, nálam csak az a kérdés hogy nem e lehetett volna ezt a két első kört fontosabb posztra áldozni. 😊Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Rózsa Sándor (betyár)
Én nagyon örülök neki 😊Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners
RA7RA7
Jó emberes trade keretében Jamal Adams a Szíhóxnál....Ezeket a jövő falembereire vagy akármelyik hiányposztra ellőhették volna, hisz tudjuk amint Wilson kiszáll innen akkor óriási problémák lesznek, mint wgy safety hiány. Szóval focis példa hogy hoznak rakat pénzért felesleges játékosokat Messi mellé mert ő megoldja amíg itt van, aztán eljött az idő amikor már ő sem elég és most megy a fej vakarás hogy azt a csilliárdot a jövő csapatára is el lehetett volna költeni. Ugyanezt látom most Seattleben. Ez a rakat pick még visszaüthet a jövőben.
Alabama Niners