San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/akashanav/status/1225836351691427840?fbclid=IwAR2YKe2nVF7KaI277oYZIaFm3duXt3myZ_tkwA1KdprRiQEEgp7jUFqDvPAMahomes "csodajátéka"...vajon miért nem ér oda a DL hozzá ugye.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Garrett Celek is visszavonult... Mondjuk ő nem fogja a bejutást nehezíteni másoknak Cantonba 😊Szerethető arc volt, aki az egész profi karrierjét nálunk töltötte, ugyanakkor a hiánya nem igazán lesz tényleges hiány a pályán. Asszem sosem volt első számú TE, de azért kétségkívül voltak jó pillanatai.
dande
több mint 4 éve
Garrett Celek is visszavonult... Mondjuk ő nem fogja a bejutást nehezíteni másoknak Cantonba 😊
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem hinném, hogy leszállóágban lenne. Szimplán minden értelmes opciót elbaszott mellőle a Pats. Egy Kittle olyan Gronk lenne mellette, hogy még, Sanders lenne az Edelmanje, a védelem meg bőven hozná a szükségest.Én még azt is vitatnám, hogy beleillik. Egy, vagy max két évre viszont semmi értelme nem lenne idehozni az egyértelműen leszálló ágban lévő goat-ot, még ha az overall teljesítménye jobb is, mint Garoppolóé.Már Bradyznek..Vélemény?A játék rendszerbe beleillik csak nem tudom, hogy 1-2 évre van-e értelme leigazolni.
roppihe
cziri66
Niner Empire
több mint 4 éve
Ahogy már írtam, megindultak a szerződés átsrtuktúrálások, Kwon Alexander esetében ez 8 millió, egyes források szerin 10 millió helyet teremtett a sapka alatt a csapatnak! megindult a keret egyben tartására induló hadművelet!nem kell parázni, ha pl. Jet, Thomas, Sanders megy akkor az is már bőven 10 misi.
Alabama Niners
azt írtam nem mindenkinek fog lejárni a szerződés egyszerre, bőven tudunk manőverezni.
Marathe meg az egyik legnagyobb pénzügyi zseni contract ügyben
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Én még azt is vitatnám, hogy beleillik. Egy, vagy max két évre viszont semmi értelme nem lenne idehozni az egyértelműen leszálló ágban lévő goat-ot, még ha az overall teljesítménye jobb is, mint Garoppolóé.Már Bradyznek..Vélemény?A játék rendszerbe beleillik csak nem tudom, hogy 1-2 évre van-e értelme leigazolni.
roppihe
cziri66
több mint 4 éve
cziri66
141
Már Bradyznek..Vélemény?A játék rendszerbe beleillik csak nem tudom, hogy 1-2 évre van-e értelme leigazolni.
roppihe
több mint 4 éve
roppihe
244
Már Bradyznek..Vélemény?
több mint 4 éve
Bosa még a medvét is lecsapná! 🙃
Matthew99
több mint 4 éve
Ahogy már írtam, megindultak a szerződés átsrtuktúrálások, Kwon Alexander esetében ez 8 millió, egyes források szerin 10 millió helyet teremtett a sapka alatt a csapatnak! megindult a keret egyben tartására induló hadművelet!
több mint 4 éve
Imádom mikor kiforgatod amit írok bár lehet úgy kellett volna írnom, hogy döntő helyzetben megdobta.Mondjuk Mahomes megdobta amit kellett, Gerappa meg túldobta csúnyán.Jah, Mahomes megdobta. Meg parszor a vedok kezebe is. Ha Gerappa is ennyiszer hibazott volna, akkor sansza nem lett volna a 49ersnek, ha megnezed. Az teny, hogy amugy Kittle-t csak vagy haromszor nem vette eszre, es 3rd downoknal volt ez, ami nyilvan nagy hiba, de ha meg azt nezed, neki is volt nagy labdaja, csak epp a zebrak elvettek OPI miatt. Azokon pontok multak peldaul.
Toca
De add hozza, hogy Gerappa ACL-bol tert vissza, altalaban az iranyitok ilyenkor meg rozsdasak, nem a top formajukat hozzak. Szerintem ahogy a 49ersben van fejlodesi lehetoseg, ugy peldaul Gerappaban is. Es ha ez a 49ers ezzel a Gerappaval, es korrept edzoi supporttal SB-t tudott volna nyerni, akkor itt nem Jimmy a bibi. Marpedig tudott volna dontot nyerni, azer az latszott.
Az megint mas kerdes, mi tortenik, ha a Chiefs nem kapja meg a biroktol a nem kis segitseget, amit kapott… De ez mar lenyegtelen.
Stez
OPI azért simán dobható volt.
Én alapjába véve nem nyomtam Gerappa nyakába bármennyire is szeretnéd éreztetni. Sőt még azt is kiemeltem másik topicban, hogy Mahomes labdájánál a holding be nem fújása kb a leginkább meccset befolyásoló hiba a bíróktól.
Ez Shanny első félidő végi és 4.neygedes töketlenségén múlt, na meg a zebracsordán, Gerappa csak menthette volna a világot nem sikerült , lesz ő még jobb 😊
Durva egyébként, hogy van 4-5 futó a kereten, a két legdrágábbat simán kivagnám / cserélném.
több mint 4 éve
Ki volt az a pöcs Chiefses aki trashtalkolt ? Clark vagy ki? Nyomott egy szép beszédet a meccs után is. 😊
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Az a baj, hogy overthecap alapján rosszabbul állunk.az a pöpec, hogy nem egyszerre jár le mindenki, így van idő
Csak 13m hely van, és thomas elküldésével se spórolunk semmit, csak csere esetén jön az a 4,5m....
Szóval tényleg lesz munkája lynchnek rendesen
Platypus
több mint 4 éve
Aktuális szerződések átstruktúrálásával elég sok helyet lehet kreaálni, minden csapat ezt szokta csinálni, ezt fogjuk majd mi is, amikor majd szorít a sapka.
több mint 4 éve
Platypus
295
Az a baj, hogy overthecap alapján rosszabbul állunk.Csak 13m hely van, és thomas elküldésével se spórolunk semmit, csak csere esetén jön az a 4,5m....
Szóval tényleg lesz munkája lynchnek rendesen
több mint 4 éve
Elengedjük Garoppolót és dől a monez összevissza vagy nem majd abból nyomunk egy 16-0ás rebuildot. Vagy 0-16osat azt úgy is a Detroit vezeti meg a Browns.Most jön a kulcs kérdés! Kit vágnátok ki és kit cserélnétek el, hogy legyen hely a cap-ben, illetve több draft pick-je legyen a csapatnak?
Vass49ersMost jön a kulcs kérdés! Kit vágnátok ki és kit cserélnétek el, hogy legyen hely a cap-ben, illetve több draft pick-je legyen a csapatnak?21 m van most elkoltheto.
Vass49ers
kb. 9 sanders
ward kb. 5
moseley kb 2
armstead kb. 15-18
bourne kb 4
ez mondhatjuk 38m. + kb 4m draft. ez 42 m kiadas.
ezek a nagyobb nevek, breida mehet.
kivaghato:
goodwin kb +3.5 m
mckinnon +4.5
witherspoon +2
thomas +4.5
ez 14.5 m bevetel + a 21m elkolthetonk. az azt jelenti hogy meg igy is majdnem 7m hianyzik.
staleyn nyernenk majdnem 10.5et, de nem erdemel kivagast. bar talan potolna mar glincsli.
cserelni nincs kint, aki ertek az nekunk is fontos nem er meg draftcetlit.
szoval felkotheti a liberot lynch, jo nehany targyalas es szerzodesmodositas ele nez.
draft 1. korben S vagy CB kellene, 2. kor nincs utana meg mar lutri.
QBnak meg marad Dzsimi, bar ha az elejen huznank drafton en meglepnem azt ami mahomesnal volt az indok h smithnek kisebb volt a plafonja...
gaborik
Szerkesztette: Coolearie
több mint 4 éve
gaborik
514
Most jön a kulcs kérdés! Kit vágnátok ki és kit cserélnétek el, hogy legyen hely a cap-ben, illetve több draft pick-je legyen a csapatnak?
Vass49ers
Most jön a kulcs kérdés! Kit vágnátok ki és kit cserélnétek el, hogy legyen hely a cap-ben, illetve több draft pick-je legyen a csapatnak?21 m van most elkoltheto.
Vass49ers
kb. 9 sanders
ward kb. 5
moseley kb 2
armstead kb. 15-18
bourne kb 4
ez mondhatjuk 38m. + kb 4m draft. ez 42 m kiadas.
ezek a nagyobb nevek, breida mehet.
kivaghato:
goodwin kb +3.5 m
mckinnon +4.5
witherspoon +2
thomas +4.5
ez 14.5 m bevetel + a 21m elkolthetonk. az azt jelenti hogy meg igy is majdnem 7m hianyzik.
staleyn nyernenk majdnem 10.5et, de nem erdemel kivagast. bar talan potolna mar glincsli.
cserelni nincs kint, aki ertek az nekunk is fontos nem er meg draftcetlit.
szoval felkotheti a liberot lynch, jo nehany targyalas es szerzodesmodositas ele nez.
draft 1. korben S vagy CB kellene, 2. kor nincs utana meg mar lutri.
QBnak meg marad Dzsimi, bar ha az elejen huznank drafton en meglepnem azt ami mahomesnal volt az indok h smithnek kisebb volt a plafonja...
Szerkesztette: gaborik
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
ez megy egész szezonban, már fel sem veszem 😊Viszont érdekes a hogyan tovább. Nem kéne a Rams hibáját elkövetni, hogy egy fasza rendszer termékét többre értékelni, mint amennyit ér valójában. Talán érdemes volna egy újonc QB-ba beruházni, hátha hozná ő is azt, amit JG, 25 millióval olcsóbban. Mondjuk Fromm a 2. kör végén.Azert ez kicsit eros, tekintve, hogy gerappa konkretan egy ACL-bol visszaterve hozott 102-es ratinggel alapszakaszt, es vezette be a csapatat a Super Bowlba. Mert hogy azert nemileg talan neki is volt szerepe abban, hogy a csapat odaig jutott, ameddig. Amikor kellett, rendre o is tudott hozni valami pluszt. Igazabol hajnalban sem volt szar, meg ha nem is emelkedett ki, de a stabjatol nem kapta meg a kello supportot. Ugyhogy itt szvsz tovabbra sem nagyon lehet masra mutogatni, mint a stabra, mert a vedelem es a tamadok sem voltak rosszak, a 49ers kezeben volt 48 percig a meccs. Nem erzem, hogy ezek utan azzal kellene foglalkozni, hogy magas picket aldoznak iranyitora es rizikoznak. Ez a csapat nem Gerappa hibai miatt nem nyert, ugyhogy nem gondolom, hogy barmilyen szinten is osszefuggesbe kellene hozni peldaul a Ramsszel, MacVayjel, es akar Goff komaval. Mert Goff koma mondjuk tenyleg rossz, es a hataron mozog, akit siman le lehetne cserelni. Gerappa szvsz jobb.
gabokocka
Stez
tény, vannak fejvakarós döntései, de amikor komfortos akkor be tud lendülni.
mint írtam én is, ez az első full szezonja, aminek tavaly kellett volna lennie.
nem elit, de miért kell elitnek lennie? nincs mindenhol elit QB.
ami engem bosszant, hogy miért kellett feladni a futást? simán 8 yardokat átlagoltunk.
Shanny meg zseni még így is. fiatal ő is, simán benne van még pár SB.
de általában így van, a vesztes csapatot már le kell írni, hogy innen sehova már.
ezért várom az elemzéseket, a game filmet hogy lássuk mi volt a playhívás, hova kellett volna dobni, ki volt üresen, mennyire voltak fogva stb..úgy teljesebb lesz a kép.
na de ha a Chiefsnek sikerült másodjára behúzni, nekünk miért ne menne?
több mint 4 éve
Mondjuk Mahomes megdobta amit kellett, Gerappa meg túldobta csúnyán.Jah, Mahomes megdobta. Meg parszor a vedok kezebe is. Ha Gerappa is ennyiszer hibazott volna, akkor sansza nem lett volna a 49ersnek, ha megnezed. Az teny, hogy amugy Kittle-t csak vagy haromszor nem vette eszre, es 3rd downoknal volt ez, ami nyilvan nagy hiba, de ha meg azt nezed, neki is volt nagy labdaja, csak epp a zebrak elvettek OPI miatt. Azokon pontok multak peldaul.
Toca
De add hozza, hogy Gerappa ACL-bol tert vissza, altalaban az iranyitok ilyenkor meg rozsdasak, nem a top formajukat hozzak. Szerintem ahogy a 49ersben van fejlodesi lehetoseg, ugy peldaul Gerappaban is. Es ha ez a 49ers ezzel a Gerappaval, es korrept edzoi supporttal SB-t tudott volna nyerni, akkor itt nem Jimmy a bibi. Marpedig tudott volna dontot nyerni, azer az latszott.
Az megint mas kerdes, mi tortenik, ha a Chiefs nem kapja meg a biroktol a nem kis segitseget, amit kapott… De ez mar lenyegtelen.
több mint 4 éve
Mondjuk Mahomes megdobta amit kellett, Gerappa meg túldobta csúnyán.Persze kellett két egész stáb, hogy meccsben maradhasson a KC, de ettől még Gerappa se villogott.
Az meg, hogy hányszor nem látta az üres WR-t hát...
Deebot meg Kittlet hova dugták az is jó kérdés.
Ez az edzői stáb és a bírói stáb együttes bakija, amit ahogy anno Ryan - Gerappa is ellensúlyozhatott volna, de nem sikerült.
Amúgy amit 3 négyesen keresztül a Frisco letolt én csak néztem! Kar a végéért, de azért van még fejlődési lehetőség elég sok csapatrészben.
több mint 4 éve
Viszont érdekes a hogyan tovább. Nem kéne a Rams hibáját elkövetni, hogy egy fasza rendszer termékét többre értékelni, mint amennyit ér valójában. Talán érdemes volna egy újonc QB-ba beruházni, hátha hozná ő is azt, amit JG, 25 millióval olcsóbban. Mondjuk Fromm a 2. kör végén.Azert ez kicsit eros, tekintve, hogy gerappa konkretan egy ACL-bol visszaterve hozott 102-es ratinggel alapszakaszt, es vezette be a csapatat a Super Bowlba. Mert hogy azert nemileg talan neki is volt szerepe abban, hogy a csapat odaig jutott, ameddig. Amikor kellett, rendre o is tudott hozni valami pluszt. Igazabol hajnalban sem volt szar, meg ha nem is emelkedett ki, de a stabjatol nem kapta meg a kello supportot. Ugyhogy itt szvsz tovabbra sem nagyon lehet masra mutogatni, mint a stabra, mert a vedelem es a tamadok sem voltak rosszak, a 49ers kezeben volt 48 percig a meccs. Nem erzem, hogy ezek utan azzal kellene foglalkozni, hogy magas picket aldoznak iranyitora es rizikoznak. Ez a csapat nem Gerappa hibai miatt nem nyert, ugyhogy nem gondolom, hogy barmilyen szinten is osszefuggesbe kellene hozni peldaul a Ramsszel, MacVayjel, es akar Goff komaval. Mert Goff koma mondjuk tenyleg rossz, es a hataron mozog, akit siman le lehetne cserelni. Gerappa szvsz jobb.
gabokocka