Bowldog Hálaadást!

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Tegnap még nagyon el voltam kenődve, de aludtam rá egyet, és csak annyit mondhatok, hogy 4-12-re gondoltam a szezon előtt, ahhoz képest...
Tegnap Shanny egy kicsit eltaktikázta magát, de annyi örömöt okozott egész évben, hogy fátylat rá. Ebből nyilván tanul mindenki, de nem hiszem, hogy a közeljövőben még egy ilyen szezon összejön. Eddig is bírtam várni 6-7 éveket, ezután is fogok, sőt ahogy öregszem, egyre türelmesebb vagyok 😊
GO 9ERS!
red6t6
Az a baj, hogy Shanny kapcsan is ugy ment neki a meccsnek mindenki, hogy tanult az elozoben. Aztan nem tanult, sot, benyomott egy hasonloan nagy szarvashibat.

Oriasi koponya, en nagyon birom, de nem tul jo arany, hogy kettobol ketszer nagyon csunyan besult a siker kapujaban. Persze remelem, hogy legkozelebb tenyleg tanul a bakikbol, csak azert mar az sem hetklznapi, hogy valaki ketszer oda jut a dontobe, ki tudja, adatik e ujabb lehetoseg. Es ez a meccs is ott volt a csapata kezeben. Nagyon fajo ez is azert.

több mint 4 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Tegnap még nagyon el voltam kenődve, de aludtam rá egyet, és csak annyit mondhatok, hogy 4-12-re gondoltam a szezon előtt, ahhoz képest...
Tegnap Shanny egy kicsit eltaktikázta magát, de annyi örömöt okozott egész évben, hogy fátylat rá. Ebből nyilván tanul mindenki, de nem hiszem, hogy a közeljövőben még egy ilyen szezon összejön. Eddig is bírtam várni 6-7 éveket, ezután is fogok, sőt ahogy öregszem, egyre türelmesebb vagyok 😊
GO 9ERS!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Ha dühösek és frusztráltak vagytok, teljesen megértem, nyilván úgy is, hogy szeptemberben nem sokan lehettetek, akik ténylegesen SB-be gondoltátok a csapatot. Így kikapni szarabb, mint egy lesimázást elszenvedni.........

Azt gondolom, elég érdekes olvasata van annak, hogy az egyik HC akkor is feltétlenül bízik az irányítójában, amikor az 3 negyeden át szarul játszik, a másik meg egy hiba után (legalább is kívülről így tűnt) nem.......

A szezonért jár a gratuláció, a védelmetek nagyon tetszik, Shanny belejön, Garoppolo meg majd.......

Jó lesz ez, jó eséllyel évekig újra komolyan kell veletek számolni az NFCben.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Igazából részemről nem élem meg akkora tragédiának, mint a Ravens elleni SB-t.
ebben a szezonban amit letoltunk, zseniális meccseken, semmi de semmi ok nincs szégyenérzetre. igazából sokak szerint itt sem kellett volna lennünk, magam részéről egy 8-8 volt az elvárás max.
a sok közös szurkolás élményét meg nem veheti el senki 😊
Jimmy-nek pedig ez az első fullos éve, azt se feledjük. oké, volt kurva sok hibája neki is, a védelemnek is, a playhívásnak is, aláírom. viszont talán ezzel sok-sok év után talán contenderek leszünk Shanny alatt, és ki fog futni egy SB győzelem is...

..és ott remélhetőleg nem olyannal játszunk, ahol:
-valaki vissza fog vonulni év végén, és egy győzelemmel legenda lesz
-nem olyan edző lesz, aki már "megérdemli" a gyűrűt
-nem kerek évszámos csapat lesz, hogy x éve nem nyert SB-t

😀

na, akkor előre a 6-ért mától.
petey
Az se artana, ha nem az aktualis nfl darling iranyito/sztori jonne szembe minden kurva alkalommal. Amit itt a media az elmult egy hetben muvelt, kvazi biztosra vettem, olyan nincs, hogy a chiefs ne nyerjen, hogy mahomes ne nyerjen, merthat brady leszalloagban, rodgers szinten kozepes volt, kell a kovi tiz ev sztarja. Aztan hopp, veletlenul nincs a holdong bedobva, a kittle Opi meg veletlenul igen. Hiszek a veletlenekben, ahogy anban is, hogy meg ekkora ellenszelben is Shanny baszta el, de maradjunk abban, hogy a tejcsoki Messias narrativat iro szervezetek hozzatettek a maguket.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Igazából részemről nem élem meg akkora tragédiának, mint a Ravens elleni SB-t.
ebben a szezonban amit letoltunk, zseniális meccseken, semmi de semmi ok nincs szégyenérzetre. igazából sokak szerint itt sem kellett volna lennünk, magam részéről egy 8-8 volt az elvárás max.
a sok közös szurkolás élményét meg nem veheti el senki 😊
Jimmy-nek pedig ez az első fullos éve, azt se feledjük. oké, volt kurva sok hibája neki is, a védelemnek is, a playhívásnak is, aláírom. viszont talán ezzel sok-sok év után talán contenderek leszünk Shanny alatt, és ki fog futni egy SB győzelem is...

..és ott remélhetőleg nem olyannal játszunk, ahol:
-valaki vissza fog vonulni év végén, és egy győzelemmel legenda lesz
-nem olyan edző lesz, aki már "megérdemli" a gyűrűt
-nem kerek évszámos csapat lesz, hogy x éve nem nyert SB-t

😀

na, akkor előre a 6-ért mától.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk ez nem rossz, legalább látszik, hogy nem töri meg egy hiba, szóval ez a vereség sem fogja, remélhetőleg

twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1224143638810308611

több mint 4 éve
És ha már párhuzamok. Shermannek azért az is remek érzés lehet, hogy a legutóbbi két Super Bowl negyedik negyedét 10 pontos előnnyel kezdte a csapata, és az utolsó drive-okban a kiemelkedőnek ítélt védelmek sorra nyelték a TD-ket és végül két vereség lett belőle

több mint 4 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Grat a szezonért!
Nem sok kellett hogy behúzzátok, csoportriválisnként azért annyira nem szomorkodom, de ilyen szezon után nem lett volna érdemtelen tőletek. Amit külön sajnálok hogy Shermant párszor megégették ezt rossz volt látni, rá nemtudok ellenségként tekinteni továbbra sem.
Shanny-nek tanulnia kell ebből, de az is látszik, hogy JimmyG nyomást nem (mindig) bírja el és ahogy megáll a futás baj van, lehet előtte nagyon jól játszott de a passzainak nagy része néhány yard volt, YAC volt jelentős megint. Továbbra is tartom, hogy Goff 2.0 aki túl lett fizetve, de persze cáfoljon rám jövőre.

A első félidő végi időégetést nem igazán értettem, illetve, volt egy 4. és 2 szituáció is ott megmutatkozott a két edző közti különbség, hogy Reid rendre nekiment Shanny inkább a biztosat választotta.

Nemtudok elmenni a párhuzam mellett, hogy Lynch ugyanúgy lement, mint a Falcons tulaj az ominózus leolvadás alkalmával ,hogy készüljön az ünneplésre, hát most sem jött be...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Grat!

Kiegyensúlyozott meccs volt, azért nem varrnám az edzői stáb nyakába, mert ugyan hibáztak 1x-2x (ami nekem legkevésbé érthető volt az a 3. és 10-re hosszú a végén), de az ellenfél nem nőtt föléjük az oldalvonal mellett, attól még lehetett volna nyerni. Ez most máshogy alakult.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Több volt ebben sajnos, de ez egy szép szezon volt.

Steelers fan
több mint 4 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
Hát ez lett baszva sajnos. Ugyanakkor rendkívül undorító volt az, amit a 49ersszel csináltak a bírók az egész meccsen
Wyatt
Most nézem az összefoglalót és a Williams TD kapcsán jutott eszembe, hogy lehet a Super Bowl kimenetelére is vonatkozik a Rooney szabály...😀 Ultracink, hogy megadták azt a TD-t...:/ Amúgy meg a Niners fanok húzzák ki magukat nyugodtan. Ha nem megy, akkor nézzetek a Redskins-re és tuti más fényben látjátok majd ezt. 😊 Én legalábbis inkább buknám a SB-t, mint az East pincéjében szagoljam alulról a G-Men-t meg a Cowgirls-t...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Sose add fel, haver is így kezdte a Pats-döntőknél, azóta látott már három W-t is 😊

több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
Nem vart SB-t persze senki, csak ha az NFC-bol nem nyered meg ha mar ott vagy konnyen lehet kovetkezo evben rabaszol. foleg ezek a semmibol berobbano csapatok.
erősiteni meg mar nehez lesz holtszezonban iden.

Nagy kar ezert, shannyek ezt elkurtak. erthetetlenul leolvadtunk iden tobb meccsen is,mert visszavett a futasbol. Konf donton is, csak ott elotte eleget behordott mar mostert.

2bol 2 lost eddig nekem...
azert go niners!

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Nem sok hiányzott... Kis Shannynek ez előny dolog valahog nem megy... Mondjuk az afrikai szavannán élő lóhasonmások is megérnek egy misét mert undorítóak voltak... A Lopós-TengeriSólyom SB jutott eszembe...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
Lehet pozitívan nézni hogy ez a csapat tavaly hol állt, és mennyi van még benne, de a mai edzői döntések és a végén a lefagyás nem túl biztató, látva az Atlanta SBt is ugye... Nem tudom a 3. negyedes szuper hívások hova tűntek? A védelem viszont helyt állt szerintem, ha kicsit jobban mennek a futások 20 ponton tartják a Chiefst.
Viszonylag fiatal csapat, de Patsen kívül nem sok csapat tudott egymás után SB játszani, de szimpatikus a védelem remélem jövőre visszatérnek

Szerkesztette: Sifur
több mint 4 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Fájó vereség, de szerintem ember nem volt, aki a szezon előtt SB-ba várta volna a csapatot!
A csapat megvan, szeptembertől újra neki kell menni a 6. megszerzésének!
több mint 4 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Ez az SB egy jó meccs volt, nagyot küzdöttünk és nagyon megszenvedett az esélyesebb csapat, de végül győzött....
A szezonunk viszont sokkal jobb volt mint azt várni lehetett, ez jó alap lehet a következő szezonra. Go Niners!

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
nordas89 New York Giants 87
gratula srácok, szép évetek volt. érzésem szerint itt most edzői hiba döntött, 10 pont előnynél szét kellett volna futni őket, főleg ugy h ehhez adottak a jatekosok is
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csodas szezonunk volt, jo volt niners szurkolonak lenni

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Hát ez lett baszva sajnos. Ugyanakkor rendkívül undorító volt az, amit a 49ersszel csináltak a bírók az egész meccsen

több mint 4 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Go 49ers! Niners Empire!
több mint 4 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Go Niners!
több mint 4 éve
cziri66 San Francisco 49ers California Golden Bears 141
El se hiszem, hogy eljött ez a nap. 😀
Go Niners!
Niner Empire
Hát vártunk rá pár évet, de már csak egy óra és kezdődik. Go 49ers!
több mint 4 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
El se hiszem, hogy eljött ez a nap. 😀
Go Niners!
több mint 4 éve

petey
vs.
„Miért nem lehetett kikapni a Redskinstől, akkor meglehetett volna Chase Young az 1/2-n”...