NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
IR: Busta Anderson, Jerome Simpson, Kendall Hunter
több mint 9 éve
QB: Kaepermick, GabbertRB: Hyde, Davis, Bush, Haynes
FB: Miller
OL: Staley, Boone, M. Martin, Devey, Pears, Brown, Silberman, Easton, B. Thomas
WR: Smith, Boldin, Ellington, Patton, White (Roll Tide!!!)
TE: Davis. McDonald, Celek, Bell
DL: Dorsey, William, Dial, Carradine, Jerrod-Eddie, Armstead, Purcell
LB: Bowman, Wilhoite, Harold, Lemonier, Lynch, Brooks, Bellore, Skov
CB: Brock, Wright, D. Johnson, Acker, Reaser
S: Reid, Bethea, Tartt, Ward, McCray
K: Dawson
P: Pinion
LS:Nelson
több mint 9 éve
A kirúgottak listája és az 53-as keret:www.49ers.com/news/article-2/11-Observations-from-49ers-Initial-53-man-Roster/bdf39f30-d41e-4372-adc4-c7e94380151f
több mint 9 éve
Amíg nem tér vissza Kilgore, addig remélem kezdő lesz, és tényleg Martin megy ki a jobb oldalra, se Pears, se a tubás nem a szívem csücske ott... de ebbe az OL-be elfér az ember mindenféleképpen 😀Úgy értettem, hogy kezdő vagy csere?twitter.com/Ravens/status/640205066612436992Valoszinu center, hiszen Kilgorera min a 7.meccsig serult listan lesz, easton a PFF grade preseason meccsek alapjan a legjobb volt a posztjan.. es Martin mehet Pears helyere RT-nek
Milyen szerep várhat rá?
Bazzani
Josszi
Bocsi nem voltam egyértelmű.
Bazzani
Más: mindenki megnyugodhat, Hayne bent van az 53-ban 😊
több mint 9 éve
Josszi
3 369
csere lehet Center poszton , nem tudom elkepzelni hogy bevetjuk kezdo centerként, tavaly volt ebben reszunk hogy kezdo centerrel voltunk kenytelen jatszani nem sult el jol.. erthetoen. nem tudom a valaszt 😀 de majd a szagertok megaszongyakÚgy értettem, hogy kezdő vagy csere?twitter.com/Ravens/status/640205066612436992Valoszinu center, hiszen Kilgorera min a 7.meccsig serult listan lesz, easton a PFF grade preseason meccsek alapjan a legjobb volt a posztjan.. es Martin mehet Pears helyere RT-nek
Milyen szerep várhat rá?
Bazzani
Josszi
Bazzani
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Úgy értettem, hogy kezdő vagy csere?twitter.com/Ravens/status/640205066612436992Valoszinu center, hiszen Kilgorera min a 7.meccsig serult listan lesz, easton a PFF grade preseason meccsek alapjan a legjobb volt a posztjan.. es Martin mehet Pears helyere RT-nek
Milyen szerep várhat rá?
Bazzani
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 369
twitter.com/Ravens/status/640205066612436992Valoszinu center, hiszen Kilgorera min a 7.meccsig serult listan lesz, easton a PFF grade preseason meccsek alapjan a legjobb volt a posztjan.. es Martin mehet Pears helyere RT-nek
Milyen szerep várhat rá?
Bazzani
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
twitter.com/Ravens/status/640205066612436992Milyen szerep várhat rá?
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
Looney kirakása nekem meglepetés, a többi papírforma eddig.
több mint 9 éve
Not a surprise, of course, but I’m hearing things are looking very, very good for Jarryd Hayne sticking on 49ers’ 53-man roster.
— Matt Maiocco (@MaioccoCSN) September 4, 2015
Wheeler, Looney és Dahl(véééégre) elengedve. Cool eret fog pattintani 😀
Looney volt az utolsó 2012-es draftunk. Szép, taps. Dillon Farrel így bent maradhat.
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Még reggel láttam ezt a Hayne-videót, zéró megerőltetést okozott neki, hogy seggrebassza a szembejövőt, nem véletlenül pattantam fel már az elején a Jarryd-bandwagonra, amikor még szabadon lehetett ülőhelyre vadászni az első osztályú kocsikban. A további jelentkezőknek már csak a biciklitárolóknál lesz hely, vagy tujázhatnak.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
DD nem volt már ugyanaz a térde miatt. most meg újabb sérülés. sajnálatos, de irány a fiatalság. így sanszos hogy Purcell is túléli a cutot. jó ez a DL.A Hárbó imádóknak csak ennyi: Juta-Micsigen 24-17
AlabamaEzen a videón elég magasan játszik. Ez lehet,hogy nem a legjobb ötlet. Mondjuk nem állnék be elé, ha fizetnek sem. Szerintem neki meg puhanynak is tűnhet az nfl-es, vedofelszereleses ütközés. Ennyire egyenes háttal is van benne kraft, de nem véletlenül mennek a ligában a helmettel előre a futók (habár az már nem szabályos openfielden).nem, mi az OL-t akarjuk akartuk stabilizálni.
Ez a Dockett úgy wtf. Nem vele akartatok stabilizálni a falat?
undisputedly
amit ő tudna igy sérülés után közben azt nyújtja majd más,
"Glenn Dorsey, Ian Williams and Quinton Dial appear to be in line as starters in the 49ers’ 3-4 defense. Tank Carradine, Tony Jerod-Eddie and first-round draft pick Arik Armstead are trying to work into significant roles, too."
Josszi
twitter.com/greggrosenthal/status/639821674083299329
Hayne magasan fut, tudja ő is, dehát majd szokja hogy hogy kell.
több mint 9 éve
Josszi
3 369
A Hárbó imádóknak csak ennyi: Juta-Micsigen 24-17
Alabama
Ezen a videón elég magasan játszik. Ez lehet,hogy nem a legjobb ötlet. Mondjuk nem állnék be elé, ha fizetnek sem. Szerintem neki meg puhanynak is tűnhet az nfl-es, vedofelszereleses ütközés. Ennyire egyenes háttal is van benne kraft, de nem véletlenül mennek a ligában a helmettel előre a futók (habár az már nem szabályos openfielden).nem, mi az OL-t akarjuk akartuk stabilizálni.
Ez a Dockett úgy wtf. Nem vele akartatok stabilizálni a falat?
undisputedly
amit ő tudna igy sérülés után közben azt nyújtja majd más,
"Glenn Dorsey, Ian Williams and Quinton Dial appear to be in line as starters in the 49ers’ 3-4 defense. Tank Carradine, Tony Jerod-Eddie and first-round draft pick Arik Armstead are trying to work into significant roles, too."
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Ezen a videón elég magasan játszik. Ez lehet,hogy nem a legjobb ötlet. Mondjuk nem állnék be elé, ha fizetnek sem. Szerintem neki meg puhanynak is tűnhet az nfl-es, vedofelszereleses ütközés. Ennyire egyenes háttal is van benne kraft, de nem véletlenül mennek a ligában a helmettel előre a futók (habár az már nem szabályos openfielden).Ez a Dockett úgy wtf. Nem vele akartatok stabilizálni a falat?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Josszi
3 369
"49ers release DT Darnell Dockett per multiple reports ."www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-release-dockett
Sixo
fiatal csapatba illetve nem vénnek való vidék 😀
komolyabban szólva de tele a DL, és bár rutin és tűz is akad benne de nem férne be, és így sérülten.. sok sikert neki máshol biztos nem vonul még vissza, lehet megy vissza hozzátok
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Még azt sem bántam volna ha tényleg Ő lesz a Comeback Player of the Year. Egy éven belül kétszer elküldeni egy ilyen játékost. Sajnálom.
több mint 9 éve
felpattanok a Hayne bandwagonra amíg még lehet, nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz (ok, hogy csak pre season). tökre látszik a mozgásán, hogy nem amerikai focin nevelkedett, szokatlan, de nagyon hatékony. erővel sincs nála probléma. lehet még zavarja is a vállvédő + a sisak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hunter máshol simán be fog férni, most nálunk túl nagy a konkurencia.
több mint 9 éve
Ellingtom azt hiszem bejátszotta magát a nr3 WR-be, az a sebesség amivel megindult 😀Hayne is 53, most már tuti
HAYNE! #49ers pic.twitter.com/hyo4Tnropv
— SanFranGigante (@SanFranGigante) September 4, 2015
sajnos Hunter out 😕
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
A Hárbó imádóknak csak ennyi: Juta-Micsigen 24-17
több mint 9 éve
Imádom a szarkazmust 😊Leginkább csak azért írtam, mert nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy nálatok mit fog produkálni. A trade idején azt hittem, h csak camp bodynak kell.
több mint 9 éve
MAjd kiderül. Az is lehet hogy csak ott enm tudott igazán beépülni, mert azért megse egy kiscsapatról beszélünk, hanem a Patriotsról! Itt jobban számítanak rá szerintem!Úgy látszik, nem csak a Pats OL-edzője látott benne valamit. Mondjuk élesben rohadtul nem vált be, a szezon elején gyengélkedő OL legrosszabja volt. Sok szerencsét hozzá 😀már elkezdett 😀 nem láttad a denver elleni meccset? 😀espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14719/jordan-devey-who-named-49ers-starting-right-guardNe éhes legyen, hanem kezdjen el blokkolni, aztán majd ehet amennyi csak belefér 😀
nekem tetszik, hogy éhes a sikerre és bizonyítani akar, hajrá!
Josszi
Csiriba
Josszi
Gyulus
több mint 9 éve
Úgy látszik, nem csak a Pats OL-edzője látott benne valamit. Mondjuk élesben rohadtul nem vált be, a szezon elején gyengélkedő OL legrosszabja volt. Sok szerencsét hozzá 😀már elkezdett 😀 nem láttad a denver elleni meccset? 😀espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14719/jordan-devey-who-named-49ers-starting-right-guardNe éhes legyen, hanem kezdjen el blokkolni, aztán majd ehet amennyi csak belefér 😀
nekem tetszik, hogy éhes a sikerre és bizonyítani akar, hajrá!
Josszi
Csiriba
Josszi