San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Nem hiszem, hogy a játékosok döntse kellene legyen kit igazol a csapat edzőnek. Ebben a konkrét esetben annak lett volna hírértéke, ha felhívják Kaepet.
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25450909/the-49ers-didnt-tell-colin-kaepernick-they-were-hiring-chip-kelly
WTF ?
Coolearie
Nincs ebben semmi különös, furcsa is lett volna, ha másképp történik. Azért Kaep soha nem volt olyan vezéregyéniség, hogy kikérjék a véleményét, vagy csak őt külön értesítsék. Gondolom a többi játékost sem hívták végig. Az meg majd kiderül, hogy Chip kiben gondolkodik, mint kezdő QB.
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25450909/the-49ers-didnt-tell-colin-kaepernick-they-were-hiring-chip-kelly
WTF ?
Coolearie
Ejha....
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
WTF ?
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 381 — Csodabogár
Matt Maiocco ‏@MaioccoCSN 2m2 minutes ago
Hearing a lot of #49ers staff from last year packed up and moved out. Chip Kelly has met with Eric Mangini. No word yet on how that went.

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 647
Baalke az irányító, Csipi meg vezeti a csapatot. Ez szerintem az ideális felállás.
Az öltözői pletykák meg...annyi félét hallottunk.....
Alabama Niners
szerintem már a draftnál összerúgják a port.. két ego bajnok..

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 936 — Apu ökölbeszorított keze
Igen csak Samu FA

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 828 — a new hope (again)
Kapernick <-> bradford csere az ígülszel. Na az lenne az igazi 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Baalke az irányító, Csipi meg vezeti a csapatot. Ez szerintem az ideális felállás.
Az öltözői pletykák meg...annyi félét hallottunk.....
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 564
Olyan nincs hogy Baalke feladja a beleszólást a rosterba, szóval a trédeléses viccek kora leáldozott 😀
állítólag Csip csak edzősködni akar.
petey
Tökéletes lenne -főleg a jelenlegi helyzetben- amúgy, ha a végső roster megmaradna Baalke felelőssége és döntése, viszont stábot építhessen Chip azokból és úgy, ahogy akar, abba ne pofázzanak bele.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 381 — Csodabogár
Olyan nincs hogy Baalke feladja a beleszólást a rosterba, szóval a trédeléses viccek kora leáldozott 😀
állítólag Csip csak edzősködni akar.

több mint 10 éve
Amúgy Kap-nél az is probléma volt, hogy az öltöző elfordult tőle, nem? Staley nyilatkozta Gabbert egyik meccse után, hogy "ő a mi emberünk". Abban az időben rengeteget cikkeztek arról, hogy egyedül üldögél Kap az öltözőben, és, hogy elvesztette a respectet.

Amúgy szerintem a dual-threat képességeire lehet építeni, ahogyan tette azt korábban a Hárbó vezette stáb, de azt nem hiszem, hogy Chip képes kinevelni belőle a hibáit.

Érdekes lesz annyi biztos, kíváncsi vagyok, hogy milyen stábot hoz magának.
undisputedly
jaj volt itt annyi nyilatkozat ha azt mind tényként kezeljük akkor mi nyertük a SB-t idén.. hagyjuk már ezt pls 😀

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 879 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amúgy Kap-nél az is probléma volt, hogy az öltöző elfordult tőle, nem? Staley nyilatkozta Gabbert egyik meccse után, hogy "ő a mi emberünk". Abban az időben rengeteget cikkeztek arról, hogy egyedül üldögél Kap az öltözőben, és, hogy elvesztette a respectet.

Amúgy szerintem a dual-threat képességeire lehet építeni, ahogyan tette azt korábban a Hárbó vezette stáb, de azt nem hiszem, hogy Chip képes kinevelni belőle a hibáit.

Érdekes lesz annyi biztos, kíváncsi vagyok, hogy milyen stábot hoz magának.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
4 év, 24 misis szerződés Chipnek.
több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.
diverdoc
Hamar ki fog derülni abból, hogy végre megborotválkozik-e, és elmegy-e a régi fodrászához...
több mint 10 éve
Kaep és a gyors döntések és precíz rövid passzok. Érdekes lenne.
Amúgy remek igazolás Kelly.
Bazzani
ebben sajnos van igazságod, de talán ha nem erőltetik ezen a nyáron egy pocket qb-val való különmunkát aminek totál nem lett eredménye, lehet még belőlük nyerő páros..

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Jó ez, mondom mint Kaep GM játékbeli tulaja XD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem fogtok unatkozni az offseasonban az tuti😊 Jó lehet ez a húzás ha nem kap totális hatalmat Kelly, Kaepnek jó éve lehet, én szurkolok neki.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 015 — no es importante
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?
diverdoc
Amíg nem forráz le megint Chip Shurmur vagy egy hozzá hasonló ember OC-nek való kinevezésével és/vagy nem Bradford/Gabbert lesz a kezdő irányító, addig feltétlen 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding
Nekem nagyon tetszik ez a kinevezés, igen érdekes szezon/holtszezon vár a franchisera.
Ugye a vezérkarnak itt korábban nem tetszett Harbaugh minidiktátor szerepe, Kelly pedig kb ugyanebbe bukott bele az Eaglesnél. Tehát valakinek olyat kellett ígérnie a meetingen, amivel korábban ellentétesen cselekedett 😊 Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a felállás, Kelly vesz vissza az arcából és inkább a HC teendőkre koncentrál, vagy Yorkék hagynak nagyobb teret Kellynek. Aztán jöhet a QB kérdés, szóval lesz itt móka dögivel, nagyon várom a fejleményeket.

De az biztos, hogy nem a langyos víz mellett döntöttek, ez itt nem Tomsulás szezon lesz, még ha adott esetben Kelly be is fürödne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Mi is követhetnénk a Bills példáját hogy felvennénk a staffba volt játékosokat. Pl Willis megmondta hogy nem akar visszajönni mint játékos, de egy LB edző, vagy csak annak a segítője még szívesen lehetne, vagy Ray Lewis. Esetleg DB coachnak Charles Woodson...Ütne!😀
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nekem nagyon felemásak az érzéseim. Ezt a nagy hurrá optimizmust valahogy nem tudom átélni.
Kaepet illetően: őt egyértelműen megtették az első számú bűnbaknak, majd most JT-t. Kiváncsi vagyok hogy York (Baalke) részéről ezt hogy fogják kezelni, illetve hogy fogják hagyni Kellyt kezelni. Selyemöv visszavéve (kvázi beismerve, hogy nem is a kubi volt szar, hanem a management)? Érdekes az is, hogy zöldsasos kollégák mennyire pozitivan nyilatkoznak most itt 😊, ott vhogy más volt a megítélése részükről. De vhogy ez a kettősség van bennem is. Elsülhet akár jól is, de akár rosszul is. Kelly sem egy könnyű ember. Ez van. Jelen helyzetben talán ez volt a max ami kisülhetett, Kaepnek (ha megmarad) az egyik legjobb opcio (HJ is az lett volna), es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.
Ami számomra nagy megkönnyebbülés, hogy Shanahan nem jött. 2012ben ő a szememben emberileg lezérozta magát, nagyon rüheltem volna, ha idejön bármekkora edző géniusz lenne is.

PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Szinte látom magam előtt a párbeszédet:

Kelly: Figyelj már Colin te most fekete vagy fehér vagy?
Kaep: Miért kérdezi mester?
Kelly: Ah, csak úgy eszembe jutott...

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 028 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem Chip reális esélyt ad Szöszinek is, hogy elnyerje a kezdő QB posztot. 😊
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 015 — no es importante
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊
undisputedly
Most Shanahannek örüljek (Gase-nek, Jacksonnak, Pedersonnak, McAdoo-nak...) vagy annak az edzőnek, akit sokan még mindig outcastként kezelnek? Minden relatív ugye.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal