NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Gyerekek a lesajnált csapatunk 17 ponttal nyert, lehet mégse vagyunk olyan rosszak?Dehogynem, szar a frisco és kész, főleg, hogy mákkal sikerült nyerni, elég, ha az elejtett puntot meg a blokkolt field goalt említem.. Oh, wait 😀
picstii
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Gyerekek a lesajnált csapatunk 17 ponttal nyert, lehet mégse vagyunk olyan rosszak?
több mint 9 éve
Haynes aktív lesz, Lemonyié pedig nem.
több mint 9 éve
Uraim, sok sok hónapnyi várakozás után, temérdek sötét felleget hozó offseason-ön vagyunk túl. ma egy új útra lépünk, ma megtudjuk sok kérdésre a választ, és megtudjuk meg van-e az a plusz ami hiányzott tavaly: a felszabadultjáték íze és sava-borsa, öröme.
Tévedés ne essék, hosszú az út, és fogcsikorgatva kell kitalálni kik vagyunk. De ez együtt menni fog, és kiderül a szezon végén kik lesznek a győztesek, és kik hullanak el, ki fogja érdemre méltóan viselni a SF logót az arany sisakon. Valami elkezdődött, és valami megváltozott. Menjünk végig ezen az úton, és ne álljunk meg! Küzdelemre fel, Aranyásók, ahogy ők sem adták fel anno, mi sem fogjuk!
Mindörökre Hűséges!
több mint 9 éve
C'mon man...No mi? Tűkön ülsz már? Láthatod élő adásban a Ninerst. Szerintem te (is) erre vársz mióta 😂😂
silent7939
több mint 9 éve
C'mon man...
több mint 9 éve
"A jég és a hó birodalmából jövünkAz éjféli naptól, ahol forró források folynak
Az istenek kalapácsa vezeti hajónkat új földekre
Hogy harcoljunk a hordákkal, énekelve és kiáltva: Valhalla, jövök!
És tovább evezünk lapátjainkkal,
Az egyetlen célunk a nyugati part."
SKOL! SKOL!
www.youtube.com/watch?v=hC-T0rC6m7I
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
#BEATTHEVIKINGSwww.49ers.com/video/videos/Coming-Soon-49ers-vs-Vikings/06db7407-6cbf-4d24-bb5a-4b80c017589d
több mint 9 éve
16-0val végzünk, de tovább már nem megyünk, mert a Jaguars kiüt minket 42-10re.Nem akarok offolni, de mi értelme lenne azt mondani, hogy nem akartunk onside-ot, ha azt rúgtunk? Márpedig PC is lenyilatkozta, hogy az lett volna a feladat, hogy olyan messze rúgja amilyen messze tudja. (btw erről senki sem beszél, de rossz helyre puntoltunk,, amikor benyeltük a visszahordást)Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
ah ok hybrid kick... mindig tanul újat az ember.. de olyan fura volt a testtartása miközben rúgta..
www.sbnation.com/nfl/2015/9/13/9320183/seahawks-onside-kick-rams-explanation-pete-carroll-nfl
Josszi
undisputedly
Ja és nem trollkodni jöttem még mielőtt unid nekem esne 😉
silent7939
Na, hogy témába vágóan is írjak, elég csúnya lenne, ha csak mi kezdenénk a szezont 0-2-vel, szóval remélem szórakoztató meccsen, de azért kikaptok : P
undisputedly
''Kicsit'' komolyabra fordítva a szót, a Vikingsnek jó esélye van nyerni, de úgy érzem hogy a mi keretünkben több az olyan fiatal aki tényleg nagyon akar bizonyítani, és mindent megfog tenni ennek érdekében.
több mint 9 éve
Nem akarok offolni, de mi értelme lenne azt mondani, hogy nem akartunk onside-ot, ha azt rúgtunk? Márpedig PC is lenyilatkozta, hogy az lett volna a feladat, hogy olyan messze rúgja amilyen messze tudja. (btw erről senki sem beszél, de rossz helyre puntoltunk,, amikor benyeltük a visszahordást)Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
ah ok hybrid kick... mindig tanul újat az ember.. de olyan fura volt a testtartása miközben rúgta..
www.sbnation.com/nfl/2015/9/13/9320183/seahawks-onside-kick-rams-explanation-pete-carroll-nfl
Josszi
undisputedly
silent7939
Na, hogy témába vágóan is írjak, elég csúnya lenne, ha csak mi kezdenénk a szezont 0-2-vel, szóval remélem szórakoztató meccsen, de azért kikaptok : P
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Josszi
undisputedly
Szerkesztette: silent7939
több mint 9 éve
A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 369
he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
én ezt nem hiszem el, tuti nem akart rendes kickoffot, látszik Hau lábánén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
több mint 9 éve
én nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 369
én nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nem is tudom örüljek e a Rams győzelemnek. Azt sejtettem, hogy a Szíhóx visszafog esni,de a Kosoktól nem vártam túl nagy előretörést. A csoportunk sokkal kiélezettebb és kiegyenlítettebb lesz, mint azt sokan gondolták.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sracok, MNF-rol valami?Én a pass rushra leszek kíváncsi, tudunk-e nyomást gyakorolni Teddyre. Illetve a játékhívásokra -főleg- az offense oldalán. Remélem kreatívak, gyorsak leszünk.
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
Sracok, MNF-rol valami?Peterson most játszik elősször élesben, szerintem egy-icsit még viszakell rázódnia, ezért őt letudjuk szabályozni. A Vikings #D-t nem lesz egyszerű falat megállítani, főleg Greenwayt, Barr, Wynes kombót, na meg persze Harrison Smith is ott van. SZoros meccs lesz, OT-vel remélem😀
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Sracok, MNF-rol valami?Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Sajnos nagy az esélye, hogy Crab is azt az utat fogja bejárni, mint pár nálunk sztárként játszó, aztán máshol elbukó játékos. Lásd: Sopoaga, RJF, Goldson. Valamint ehhez még szerintem hozzájön Culliver is.
több mint 9 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Tehát akkor azt mondta, hogy neki olyan Qb kell aki tudja delivererni neki a ballt. Akkor miért Oaklandbe ment? 😀
Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
petey
(no offense az Oaklanddel szemben, semmi bajom velük, és elnézést a magyar nyelven tett erőszakomért.)
több mint 9 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Lehet Jimtom meg jegeli hogy aztan felporogve fussa szet az ellent 😀Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie
Csiriba
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie