San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/687719914266689536
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kaep és a gyors döntések és precíz rövid passzok. Érdekes lenne.Amúgy remek igazolás Kelly.
több mint 10 éve
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Na Chip és Kaep akivel jól el tudja adni végre a zone readet. Ha mákotok van, akkor azt fogjuk látni, amit nálunk 2013-ban.Azért vicces végig olvasni, hogy milyen pozitívak a tőlünk most átírók Kelly-vel kapcsolatban 😊
Reméljük Kelly fókuszál az edzősködésre, és eredményes/látványos lesz. Nekem az alapelképzelése, miszerint hullaegyszerű playeket pengeélesen végrehajtva kurvagyorsan végigküldjük a pályán az O-t, nagyon tetszik, szóval kaptok innen is szurkolást majd 😊
Ne feledjétek milyen egyszerű az NFL, és Kelly terve ennek megfelelő:
Riley Cooper: "What's the plan?"
Chip Kelly: "Fuckin score points. Whats you plan?"
www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Akkor a drafton Treadwellt szeretném kérni!
több mint 10 éve
Kevin O'Connell-t nem tartotta meg Hue a Browns-nál, őt pl. nagyon szeretném itt látni ha még nem is OC-ként, hanem mondjuk QB coachként
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csipás Kelly mellé jöhetne Csámpás Rozi és a Piócásember!
több mint 10 éve
Nem hiszem, tartok tőle nálunk "ráerőltették". De kíváncsi leszek a stábra. Azért remélem Fippet meghagyja nekünk viszont esélyes hogy esetleg Azzinarot hozza.
több mint 10 éve
nyilván, csak könyörgöm nehogy idehozza Shurmurt OC-nek...xDNiners drukker lettél?😛
twitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816
baggio
Coolearie

---
több mint 10 éve
xDNiners drukker lettél?😛
baggio
több mint 10 éve
Mindenesetre kíváncsi vagyok, megkapta a neki való QB-t Kaep személyében.
több mint 10 éve
Kaep utolsó esélye ha számolnak vele... Ő lesz Mariota 2.0?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
mármint miután? nem drop-ot akartál írni? :pxDCsak nehogy eszébe jusson megpörgetni a labdát egy elkapás után, mert egyből a padon találja magát!
baggio
mustaine

---
több mint 10 éve
xDCsak nehogy eszébe jusson megpörgetni a labdát egy elkapás után, mert egyből a padon találja magát!
baggio
több mint 10 éve
xDtwitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816

---
több mint 10 éve
Ennél már csak annak tudnék jobban örülni ha láthatnám újra a Willis-Bowman párost😉
több mint 10 éve
Én boldog lettem a hírtől.Annak ellenére, hogy voltak megkérdőjelezhető lépései, vagy, hogy idén már messze nem tűnt annyira zseniálisnak, fülig ér a szám. Kaep is kap még egy esélyt és Tomsuláéknál szarabb nem lehet. Kíváncsi vagyok, ki lesz a két koordinátor.
Remélem a csapat is.
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Most már még jobban rajtatok tartom a fél szemem!
több mint 10 éve
Ja ha már mindegy akkor Bowman-ért cserébe odaadjuk Grigsont. Remekül tud ellőni első köröket Richardsonokra 😀Nagyon remélem, hogy Kelly nem barmol szét titeket. Sok sikertEzt? Ennél jobban?😀
szampi#33
dankodavid
több mint 10 éve
Pont ezt akartam írni. Itt nincs mit szétbarmolni. Hajrá Csip ! : DNagyon remélem, hogy Kelly nem barmol szét titeket. Sok sikertEzt? Ennél jobban?😀
szampi#33
dankodavid

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy Kelly nem barmol szét titeket. Sok sikertEzt? Ennél jobban?😀
szampi#33
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Jó lesz ez. Kopernikusz is marad sztem. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ahogy Sterling Archer szinkronhangja mondaná: nem tudom, lehetséges-e ekkora erekcióval gépelni.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.