San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pff
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 314
 espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14883/cohesion-right-side-of-o-line-question-marks-for-49ers

Az elso teszt mindjart itt van az O linenak.. sok futas zone blockingal? Kivancsi vagyok mit talalnak ki Christek

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
egy kérdésem lenne: A. Smith a törvénnyel nincs nagy barátságban, a piával annál inkább, de az öltözőben nincs vele probléma, és mindig jó kondiban van, igaz-e?
deyell
Az oltozoben nem volt vele problema, igaz Willis es Cowboy rendet is tartott, a palyan kivul talan a szemelyisegebol adodoan sajnos igen, a camp elejet kemenyem vegigdolgozta a hirek szerint csucsformab an varta a szezont a tobbi ismert mar.. kap egy eselyt nalatok ez jo. Kar lenne ha elkalodna.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 336 — settenke1976@gmail.com
Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.
undisputedly
úgy tudom nem SF-ben ill a bay areaban lakik
sapka
ott lakik, nemrég fel is került a háza, hogy el akarja adni 1,6m-ért.
Alabama
Jaja, a pia meg a fű sokba kerül ám 😀
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.
undisputedly
sapka
ott lakik, nemrég fel is került a háza, hogy el akarja adni 1,6m-ért.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
undisputedly

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 312
egy kérdésem lenne: A. Smith a törvénnyel nincs nagy barátságban, a piával annál inkább, de az öltözőben nincs vele probléma, és mindig jó kondiban van, igaz-e?

buhloone mindstate

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 10 éve
sok sikert neki! elvileg játszhat amíg el nem tiltják, de ez bármikor megtörténhet. kérdés mennyire van fizikailag rendben és hogy milyen hamar képes megtanulni a def call-okat. nem úgy ismert mint aki pengeéles aggyal rendelkezik (sajnos) :-/

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 103 — Csodabogár
Aldon Smith a Raidersnel.
undisputedly
gondolom az NFL eléggé elfoglalt volt Brady ügyével, nem ért rá holmi eltiltásokat kiszabni.

ha tiszta marad jövőre visszahozzuk, és visszajön AD is 😀

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014
Aldon Smith a Raidersnel.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hátha vki nem látta.
A CB pozició még náluk sem dölt el (mondjuk Depth Charton Acker a befutó)
 www.49ers.com/video/videos/49ers-Live-Offensive-Position-by-position-Preview/6c2654c4-6807-4b17-a240-7500f9452c65
 www.49ers.com/video/videos/49ers-Live-Defensive-Position-by-position-Preview/e565d780-02ed-49cc-ae74-f5f28909719e

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
 twitter.com/QuaskiT/status/642033652788957185

😀

Szerkesztette: petey

több mint 10 éve
Jó hír, hogy egyedül Brock bajlódik kisebb sérüléssel, de valószínű ő is pályára tud majd lépni.
The 49ers announced that cornerback Tramaine Brock was limited in practice with a hamstring injury.
SFGaben
meglepne ha nem kínlódna sérüléssel, porcelán a srác sajnos :-/

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Jó hír, hogy egyedül Brock bajlódik kisebb sérüléssel, de valószínű ő is pályára tud majd lépni.
The 49ers announced that cornerback Tramaine Brock was limited in practice with a hamstring injury.

Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
4-12
Pari
hm, nem a Raiders mérlegét kérdeztük 😀
petey
Erős az a 4 győzelem

több mint 10 éve
4-12
Pari
hm, nem a Raiders mérlegét kérdeztük 😀

több mint 10 éve
10-6 es rajatszunk!
Vegita
Jó lenne, de előtte szokjon össze a csapat. Én egy 8-8, vagyneadjisten 9-7el bőven megelégednék az első évben. (mondjuk a SB sem lenne rossz😂)
Coolearie
ugyan. csak optimistan. nincs vesziteni valonk. rosszabb esetben gabberttel bepoccenunk wildcardon iktriad oromere 😀 gyuru a Levisben, jihaaaaaa !
kulon varom a Hayne futasait, azzal az egyenes testartassal, (szakszoval talan magasan a sulypont?) hogy fogja viselni pl Clay zuzasat majd a GB ellen.
a Vikingeket szerintem szoros meccsen eppen hozzuk, (gyanitom Peterson nem sok lehetoseget kap) akkor meglatjuk, mit tud a csapat, elesben.
Vegita
nem hinném Hayne túl sokszor lesz aktív.
hát, ha nem kergeti meg a védelem Teddyt, akkor meg is érdemeljük, nincs Sullivan meg Loadholt. Griffent meg Staley tudja tartani. előny itt 😀

több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
10-6 es rajatszunk!
Vegita
Jó lenne, de előtte szokjon össze a csapat. Én egy 8-8, vagyneadjisten 9-7el bőven megelégednék az első évben. (mondjuk a SB sem lenne rossz😂)
Coolearie
ugyan. csak optimistan. nincs vesziteni valonk. rosszabb esetben gabberttel bepoccenunk wildcardon iktriad oromere 😀 gyuru a Levisben, jihaaaaaa !
kulon varom a Hayne futasait, azzal az egyenes testartassal, (szakszoval talan magasan a sulypont?) hogy fogja viselni pl Clay zuzasat majd a GB ellen.
a Vikingeket szerintem szoros meccsen eppen hozzuk, (gyanitom Peterson nem sok lehetoseget kap) akkor meglatjuk, mit tud a csapat, elesben.

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért neadjisten?

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
10-6 es rajatszunk!
Vegita
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
10-6 es rajatszunk!

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 336 — settenke1976@gmail.com
Frisco - Minnesota S2 Kedd 4:40..😮 Akkor még talán tudom a suliban nézni a végét😀
Coolearie
hmm csak 1óra 20 perccel kell korábban kelnem mint szoktam, lehet megkapják az esélyt a srácok, hogy élőben bizonyítsanak.
több mint 10 éve
én nem írok ilyen W/L dolgot, sosem voltam jó benne, meg aztán most is úgy zúdulunk neki a szezonnak mint Jimbo első évében, ahol egy sima 5-6 győzelmes szezont gondoltam, ugye a CBA lejárása miatt is. most megint hasonló érzésem van, azaz egy jó szezont fogunk futni a sok érdekesség ellenére ami történt offseasonban. azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy hirtelen kiba nagyot fogunk zuhanni, mert a mélységünk ott van. ezért remek GM Baalke, hogy ezt meghúzta az évek alatt.

persze ha ez egy átmeneti év lesz amíg összeér a gárda, az sem lesz egy nagy gyomros ha csak 5 győzelmünk lesz.

szóval win-win 😀 és inkább arról kellene beszélni kik vannak, nem azt kik mentek el.
petey
Uss a hasadra es mondj egy 8-8at 😉

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Frisco - Minnesota S2 Kedd 4:40..😮 Akkor még talán tudom a suliban nézni a végét😀
Coolearie
En a konyhaban cigi kv komboval 😀

¯\_(ツ)_/¯