San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Vic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
Nate Lundy @natelundy · 2 órával ezelőtt:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"Általános Doktor
"Source says Adam Gase has not yet agreed to terms to become 49ers coach. Still could happen. But not yet. @ProFootballTalk" Ma tárgyal vele a Broncos
több mint 9 éve
Vic Lombardi retweetelteIgeeeen! 😀
Nate Lundy @natelundy · 2 órával ezelőtt:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"Általános Doktor
több mint 9 éve
Vic Lombardi retweetelteNate Lundy @natelundy · 2 órával ezelőtt:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Részemről dettoNem vagyok eldőlve ettől az opciótól, Kyle szerintem gyenge OC, ide jobb kell!Alabama NinersSziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.SFGaben
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DCdiverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Köszönöm, már egy jó ideje olvasgatom a fórumot.Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.SFGaben
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DCdiverdoc
Örülnék az általad említett felállásnak, bár lehet, hogy teljesen új impulzusokra van szüksége a keretnek.
több mint 9 éve
Nem vagyok eldőlve ettől az opciótól, Kyle szerintem gyenge OC, ide jobb kell!Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
több mint 9 éve
Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DC
több mint 9 éve
Fangio, ha nem lesz HC, valószínű nem marad.... ha csak nem esetleg Tomsula kerül oda, de felőle már régóta nincsenek hírek.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sziasztok!Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.
több mint 9 éve
Borland a PFWA all-rookie teamben!
több mint 9 éve
Fangio-t elengedni, és helyette Rarface....háááát nem tudom mit művel a vezetőség nálatok de tartok tőle, hogy nem lesz jó vége... lehet inkább JH-t kellett volna megerősíteni, mint nálunk CK-t, nem pedig kiebrudalni, amellett, hogy nem egyszerű természet ő sem. Nyilván nem látunk belülre teljesen, hogy mi miért történik. De az idő majd megmondja mi volt a jobb lépés.dandemég nem kész tény Shanny, de ahogy látom nem arrafelé megyünk. egyedül csak a Bills van rendben, a többi csapat is keresgél.
most két dolog van,
1, várunk valakire
2, college tárgyalások vannak
Fangiot annyira nem értem, a legjobban fizetett DC, eddig nem hangoztatta hogy HC akarna lenni. vagy megjött az étvágya 😊
Gase-t én annyira nem preferálom, bár fiatal harapós edző. D felfogású HC-t meg nem látom hogy hoznánk, mikor az O szorul sok segítségre.
Harbó ügyben meg sokminden elhangzott. pro és kontra. ami az egyik klubnál működik, nem biztos a másiknál is.
szóval nem látunk be a zárt ajtók mögé, de lassan vége lehetne a várakozásnak.
több mint 9 éve
Fangio-t elengedni, és helyette Rarface....háááát nem tudom mit művel a vezetőség nálatok de tartok tőle, hogy nem lesz jó vége... lehet inkább JH-t kellett volna megerősíteni, mint nálunk CK-t, nem pedig kiebrudalni, amellett, hogy nem egyszerű természet ő sem. Nyilván nem látunk belülre teljesen, hogy mi miért történik. De az idő majd megmondja mi volt a jobb lépés.
több mint 9 éve
Michael Silver @MikeSilver 10 p10 perccel ezelőttI'm told word in coaching circles is 49ers DC Vic Fangio now wants out of SF unless he gets HC job... or Mike Shanahan does.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
The #49ers are expected to meet with and make a final push for #Broncos OC Adam Gase tonight, source said.twitter.com/RapSheet/status/554771473014210560
pfff ha ez igaz
több mint 9 éve
Greg Roman lett a Bills új Offensive Coordinatora 😊emberke22Szegények...
több mint 9 éve
emberke22
574
Greg Roman lett a Bills új Offensive Coordinatora 😊
több mint 9 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforamiért? mikor itt van Fangio, sokkal jobb Defenzzel.
The 49ers will conduct a second interview with Todd Bowles, who remains in play for the Falcons and Bears HC jobs as wellempty taxi
Per Maiocco, Bowles's agent said he does not have direct knowledge of any 49ers plans to bring in Bowles for a second interview.
per La Canfora: San Francisco is not going in that direction [on the 49ers hiring Mike Shanahan]
több mint 9 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaThe 49ers will conduct a second interview with Todd Bowles, who remains in play for the Falcons and Bears HC jobs as well
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sebii
3 536
A legtöbb sikeres edző azért nem az első állomáshelyén szokott nagyot alkotni. Lásd Carroll, BB, Coughlin. Szerintem Ryan-ben minden megvan ami egy jó HC-hez kell és a Jets-nél már megfizette a tanulópénzt.az elso 2 szezonja volt egyedul ertekelheto a Jetsnel, onnantol kezdve csalodas, lejtmenet. nem tudom elkepzelni, mit tehetett volna hozza a ninershoz. de most mar nem is kell szerencsere 😊VegitaRexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.Sebii
több mint 9 éve
Vegita
363
az elso 2 szezonja volt egyedul ertekelheto a Jetsnel, onnantol kezdve csalodas, lejtmenet. nem tudom elkepzelni, mit tehetett volna hozza a ninershoz. de most mar nem is kell szerencsere 😊Rexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.Sebii
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Rexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.
több mint 9 éve
Most lehet, hogy sokan megkövetnek, de remélem, nem kapjátok meg JMD-t 😊