San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Mennyit csengetnek neki ezért a hihetetlen teljesítményért? :cool:Harvin nem játszik vasárnap!Montanamindegy is, amit kapott volna tőlünk...remek vétel volt
KJ Wright viszont lesz. ez nagy upgrade középen, viszont nem tudom mennyire lesz terhelhetőpetey
több mint 10 éve
Harvin nem játszik vasárnap!Montanamindegy is, amit kapott volna tőlünk...remek vétel volt
KJ Wright viszont lesz. ez nagy upgrade középen, viszont nem tudom mennyire lesz terhelhető
több mint 10 éve
Montana
635
Harvin nem játszik vasárnap!
több mint 10 éve
csrnyei
489
SEA-SF a Facebook lájkolók alapján:https://twitter.com/NFLonFOX/status/424255995846483968/photo/1
több mint 10 éve
A legutóbbi meccs alatt én a csapatfórumon kezdtem, de csak egy becsmérő idegen volt, ezért átmentem az eredménykövetőre, de az meg a meccs nézésének rovására ment gyorsan pörögtek a kommentek, aminek a 90 százaléka negatív kritika volt, ezért a következőn nem megyek az EK-re csak a csapatfórumon leszek, a holtidőben ránézek és ha lesz vevőkészség írogatok röviden. Go Niners!Cárha megkérhetlek a cspatfórumba ne kövess eredményt, pont ezért van kitalálva az eredménykövető.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Crabtree a Hawks D-ről és Sermanékről.. www.49ers.com/news/article-2/Crabtree-Offers-Opinion-on-Seattle-Secondary/c5b5c73d-4162-4d7a-b91b-a93e9c064d04
több mint 10 éve
Cár
39
A legutóbbi meccs alatt én a csapatfórumon kezdtem, de csak egy becsmérő idegen volt, ezért átmentem az eredménykövetőre, de az meg a meccs nézésének rovására ment gyorsan pörögtek a kommentek, aminek a 90 százaléka negatív kritika volt, ezért a következőn nem megyek az EK-re csak a csapatfórumon leszek, a holtidőben ránézek és ha lesz vevőkészség írogatok röviden. Go Niners!
több mint 10 éve
Én jövök majd tartani a frontot Ninersnek Peteyvel mint múltkor, csak kicsit aktívabban 😀, remélem azért lesz ott pár itteni 😀
több mint 10 éve
Montana
635
Így is kell csinálni!Én sípszó előtt beírok oda egy sort,majd kikapcsolom a gépet és nézem a meccset.Másnap meg ha nagyon unatkozok beleolvasgatok hogy más miket írkált oda..Ez eddig bejött,és nem is teszek vasárnap se másképp 😊
Go Niners!!
több mint 10 éve
Harlequin
332
Srácok , én ezen a héten kihagyom az eredménykövetőt , ezt eldöntöttem. Hiányozni fog a beszélgetés , de azért ülök le hogy lássam a kedvenc csapatomat játszani , lássam a kedvenc csapatomat nyerni . Szórakozni , kikapcsolódni , szurkolni szeretnék , nem a sok tudatlan rosszmájú , önnön sekélyes életét erre a sportra kivetítő troll gusztustalanságain bosszankodni. Jó lenne egy közös meccsnézés , de sajnos Budapest messze van. Majd megyünk együtt Londonba , remélem 2015-ben jönnek megint!😊És még egyszer:
GO GO GO NINERS!!!
😊
több mint 10 éve
Van egy-két relikviám, de inkább csak 2. körösek, szóval ócsított példányok (SF mez). Igazi áutentics mezem egy db van, ez egy régi 7-esVick mez... 😀 (49ers mezzel bajban vagyok, mert 53 szám mégsem lehet rajta egyszerre.... )érdekes 49ers cimborám meg nektek drukkolt pont Vick miatt 😀JossziPhilly szurkolóként mi mást is választhatnék? Mi is mindig megkapjuk, hogy nálunk vannak az abszolút gyökerek, mint DeSean, Vick, Shady, plusz még mint szurkolók is a legalja vagyunk 😀EazzyÉn I love haters módon nektek jövök divatolni a talpon lévő csapatok közül.Eazzyüdv a klubban 😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
érdekes 49ers cimborám meg nektek drukkolt pont Vick miatt 😀Philly szurkolóként mi mást is választhatnék? Mi is mindig megkapjuk, hogy nálunk vannak az abszolút gyökerek, mint DeSean, Vick, Shady, plusz még mint szurkolók is a legalja vagyunk 😀EazzyÉn I love haters módon nektek jövök divatolni a talpon lévő csapatok közül.Eazzyüdv a klubban 😀Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Philly szurkolóként mi mást is választhatnék? Mi is mindig megkapjuk, hogy nálunk vannak az abszolút gyökerek, mint DeSean, Vick, Shady, plusz még mint szurkolók is a legalja vagyunk 😀Én I love haters módon nektek jövök divatolni a talpon lévő csapatok közül.Eazzyüdv a klubban 😀Josszi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Én I love haters módon nektek jövök divatolni a talpon lévő csapatok közül.Eazzyüdv a klubban 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Én I love haters módon nektek jövök divatolni a talpon lévő csapatok közül.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Vegita
363
hadd szoljon 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Vegita
363
o_o o_o
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
szóval, legyen külön cset, vagy legyünk faszagyerekek vasárnap és maradjunk? 😊hogy közutálatnak örvendünk(ek)? én nem vettem észre.. meg le se sz....m nem ismerkedni járok ide vagy bájcsevegni.. külön cset annyiban lenne jó akár maradhatunk a saját topicunkban is, hogy talán nem kéne annyi trashre figyelni a reklámok alatt..
van új Remix: www.49ers.com/video/videos/The_Remix_High_Flying/e0ff9168-b171-4842-aef0-be978fb6b4c2
VD Mic'd up: www.49ers.com/video/videos/channel/micd-uppetey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
őőő.. hát én a meccset fogom nézni meg pöfékelek a konyhában láncban nekem8, 😀á csak egy szar read option qb..Jossziyep, szegény még passzolni sem tud 😕 így az eredmény tulajdonképp 10-10 lett, mert igazából kaptunk 13 pontot sorsnyereményen. :cool:
na jólvan, ne bántsunk senkit, mert ezért utál minket mindenki. dokit pláne, mert beszól mindenkinek, szaszia meg hooligánkodik. o_opetey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
á csak egy szar read option qb..Jossziyep, szegény még passzolni sem tud 😕 így az eredmény tulajdonképp 10-10 lett, mert igazából kaptunk 13 pontot sorsnyereményen. :cool:
na jólvan, ne bántsunk senkit, mert ezért utál minket mindenki. dokit pláne, mert beszól mindenkinek, szaszia meg hooligánkodik. o_o