San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
mondjuk a közvetítésben tényleg csak azt emelték ki hogy 12-en voltak. és ennyi. hagyjuk is, de az elszomorító, hogy 2 hete a GB fanokkal egy korrekt EK-t toltunk, most meg itt voltak minket fikázni páran. jeleztem az adminoknak hogy legyenek szívesek jobban odafigyelni. szóval, legyen külön cset, vagy legyünk faszagyerekek vasárnap és maradjunk? 😊a nagy felfokozott hangulatban a troll army pedig milyen jókat hörgött...Jossziwww.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/0ap2000000313311/Blandino-clarifies-pair-of-decisions-in-49ers-vs-PantherspeteyA charlotteobserver.com-on meg ez van:
Carl Cheffers was correct in not flagging San Francisco for 12 men in the huddle late in the second quarter Sunday.
"Rule 5, Section 2, Article 1 of the NFL Rule Book states there can never be more than 11 players in the offensive huddle while the play clock is running. But if there is an extra player in the huddle and he immediately leaves the huddle, the referee can permit him to leave without a penalty.
A video replay of the FOX broadcast shows Cheffers motions for the play clock to begin, and a moment later 49ers tight end Vance McDonald leaves the huddle and runs past Cheffers on his way to the San Francisco sideline.diverdoc
ez ugyanaz, szóval ezt is kipipálhatjuk 😊petey
van új Remix: www.49ers.com/video/videos/The_Remix_High_Flying/e0ff9168-b171-4842-aef0-be978fb6b4c2
VD Mic'd up: www.49ers.com/video/videos/channel/micd-up
több mint 10 éve
Josszi
3 367
a nagy felfokozott hangulatban a troll army pedig milyen jókat hörgött...www.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/0ap2000000313311/Blandino-clarifies-pair-of-decisions-in-49ers-vs-PantherspeteyA charlotteobserver.com-on meg ez van:
Carl Cheffers was correct in not flagging San Francisco for 12 men in the huddle late in the second quarter Sunday.
"Rule 5, Section 2, Article 1 of the NFL Rule Book states there can never be more than 11 players in the offensive huddle while the play clock is running. But if there is an extra player in the huddle and he immediately leaves the huddle, the referee can permit him to leave without a penalty.
A video replay of the FOX broadcast shows Cheffers motions for the play clock to begin, and a moment later 49ers tight end Vance McDonald leaves the huddle and runs past Cheffers on his way to the San Francisco sideline.diverdoc
ez ugyanaz, szóval ezt is kipipálhatjuk 😊petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ja ja... és mégsem ő lett az év GM-je , pedig csak a 3 nfc döntő egymásután.. 😀Jövőre lesznek bajok. Ez kikúrt sok lóvé...Baalke eddig is mágus volt.....ezután is az lesz!Alabama Niners
2015-ös free agentek: Kap, Crabtree, Aldon, Iupati, Gore (bár ő addigra öreg lesz)JayB
a 21-es számú Istennek a jövő év lesz a szép búcsú éve lehet.. de itt van Lattimore lehet tanulnia tovább még..
Cowboy mellett meg betanul Carradine 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Rogers úgy néz ki játszik a hóksz ellen!!Montananem árt a rutin majd..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
nem hiszem h direkt fordult rá úgy a lábára, Miller nekem nagyon hiányzik szeretem ahogy küzd megy mint szürke eminenciás és nagyon nagyon jól blokkol ja hogy még el is kapja a labdát? 😀 a szürke eminenciás aprópízért..csrnyeiÉs ez itt a baj! FB poszton gyengülünk rendesen. Az év egyik legpozitivabb embere volt Miller. Out. Tukuról nem tudom a pontosat, ködösítés megy. De ha ezt megnézitek,
csoda, hogy saját lábán lement. A hétfői MR-ről nem nyilatkoznak, day-to-day-nek, questionablenak nyilvánítják. Szerintem nem játszik. OK, hogy next man up, Dixon, meg TE blokkolás, de azért mégis! Nagyon fog hiányozni. Ráadásul csórikám életének első elkapása volt! BTW Captain hasonló lightos szerelést Craben is bemutatott! Ramses pajtások is tudnának mesélni.diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
wr corps jövöre? mit szólnátok: Crabtree, Boldin, Patton (végre egészségesen egy ilyen peches rookie szezon után)?Pay da Man! vissza kell hozni, nem kérdés.peteyIgen,ő is nagy kérdés..Montanameglátjuk.. Boldin csak erre az évre írt alá?Jossziazt mondta szezon közben hogy szívesen maradna. ahhoz mondjuk olyan összeg is kell ugyepeteyÉn is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀MontanaA másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi
TE: Vernon "Lawnmower" Davis, Celek v Vance? 3.,??
RB. Gore, Lattimore, Hunter, LMJ?
és lassan kell a Cowboy mellé is az utánpótlás mert csak öregszik sajnos..
LB sor maradjon egészséges, bár nekem Wilhoiite és Skuta is meggyőzően teljesített amikor szükség volt..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Rogers úgy néz ki játszik a hóksz ellen!!
több mint 10 éve
csrnyeiÉs ez itt a baj! FB poszton gyengülünk rendesen. Az év egyik legpozitivabb embere volt Miller. Out. Tukuról nem tudom a pontosat, ködösítés megy. De ha ezt megnézitek,
csoda, hogy saját lábán lement. A hétfői MR-ről nem nyilatkoznak, day-to-day-nek, questionablenak nyilvánítják. Szerintem nem játszik. OK, hogy next man up, Dixon, meg TE blokkolás, de azért mégis! Nagyon fog hiányozni. Ráadásul csórikám életének első elkapása volt! BTW Captain hasonló lightos szerelést Craben is bemutatott! Ramses pajtások is tudnának mesélni.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Jövőre lesznek bajok. Ez kikúrt sok lóvé...Baalke eddig is mágus volt.....ezután is az lesz!
2015-ös free agentek: Kap, Crabtree, Aldon, Iupati, Gore (bár ő addigra öreg lesz)JayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jövőre lesznek bajok. Ez kikúrt sok lóvé...2015-ös free agentek: Kap, Crabtree, Aldon, Iupati, Gore (bár ő addigra öreg lesz)
több mint 10 éve
Pay da Man! vissza kell hozni, nem kérdés.Igen,ő is nagy kérdés..Montanameglátjuk.. Boldin csak erre az évre írt alá?Jossziazt mondta szezon közben hogy szívesen maradna. ahhoz mondjuk olyan összeg is kell ugyepeteyÉn is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀MontanaA másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi
több mint 10 éve
nullzero
21
megtaláltam Helmutot, egy 8 éves gyerek 😀Behorpadt a sisakja. Biztos beszólt valakinek. 😊
petey
több mint 10 éve
csrnyei
489
több mint 10 éve
Montana
635
Igen,ő is nagy kérdés..meglátjuk.. Boldin csak erre az évre írt alá?Jossziazt mondta szezon közben hogy szívesen maradna. ahhoz mondjuk olyan összeg is kell ugyepeteyÉn is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀MontanaA másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/san-francisco-49ers/0ap2000000313311/Blandino-clarifies-pair-of-decisions-in-49ers-vs-PantherspeteyA charlotteobserver.com-on meg ez van:
ez ugyanaz, szóval ezt is kipipálhatjuk 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ajánlom.. www.49erswebzone.com/commentary/1243-look-out-seattle-niners-coming/
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
meglátjuk.. Boldin csak erre az évre írt alá?azt mondta szezon közben hogy szívesen maradna. ahhoz mondjuk olyan összeg is kell ugyepeteyÉn is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀MontanaA másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
és ebből már le is jött sokaknak, hogy jaj elfújták... meg az a kép amikor Jimbácsi a pályán belülről figyelte a Davis Td-t.. a háttérben látszott.. ez gyakran előfordul
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
megnézve megint a meccset, nem mondanám hogy ordas módon elfújták nekik. az egyetlen gáz szitu az a headbutt volt mikor bedobták, illetve mikor nekünk nem. az UR mikor Mitchell letarolta VD-t, totál felesleges volt, ha a szabályokat nézzük akkor tipped ball és mehet a hit, DE elkaphatatlan labda volt, így ez egy ceap shot volt a védtelen elkapóval szemben, simán mehetett rá. azt meg nem is merem mondani hogy Kuechly 2x rámászott Boldinra mielőtt elkaphatta volna a labdát, ott meg semmi.A charlotteobserver.com-on meg ez van:
a 12 ember a huddleban, most van fent egy video nfl.com-on, amiben megmagyarázák miért nem volt szabálytalan. aztán kb. ennyi.
a 2 GL stand valami gyönyörű volt. kellett hozzá Rivera-ék fafejűsége is.petey
A video replay of the FOX broadcast shows Cheffers motions for the play clock to begin, and a moment later 49ers tight end Vance McDonald leaves the huddle and runs past Cheffers on his way to the San Francisco sideline.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
megnézve megint a meccset, nem mondanám hogy ordas módon elfújták nekik. az egyetlen gáz szitu az a headbutt volt mikor bedobták, illetve mikor nekünk nem. az UR mikor Mitchell letarolta VD-t, totál felesleges volt, ha a szabályokat nézzük akkor tipped ball és mehet a hit, DE elkaphatatlan labda volt, így ez egy ceap shot volt a védtelen elkapóval szemben, simán mehetett rá. azt meg nem is merem mondani hogy Kuechly 2x rámászott Boldinra mielőtt elkaphatta volna a labdát, ott meg semmi. a 12 ember a huddleban, most van fent egy video nfl.com-on, amiben megmagyarázák miért nem volt szabálytalan. aztán kb. ennyi.
a 2 GL stand valami gyönyörű volt. kellett hozzá Rivera-ék fafejűsége is.
több mint 10 éve
azt mondta szezon közben hogy szívesen maradna. ahhoz mondjuk olyan összeg is kell ugyeÉn is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀MontanaA másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi
több mint 10 éve
Montana
635
Én is,bár olyan Pollard-os lesz szerintem..megnyerjük az SB-t és tovább áll 😀A másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradnaJosszi