NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 11 éve
na akkor várhatjuk a Draftot nyugodtan 😀
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 11 éve
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2014/03/safety-dance-49ers-to-replace-whitner-with-bethea.htmlv.cdn.vine.co/r/videos/2D369458041026619355603275776_138773932200321f269707e.mp4_MPYyRTVrjZMkX_0_CpaHhsCBGpm6XZU3bip_P6ieM0GaXzbw9Uh9zFVHeM9xu6aF.mp4?versionId=ELAcU1nwFBrjh4w9O9gL21Vx4RWrWxBg
több mint 11 éve
Blaine Gabbert😮😮😮
több mint 11 éve
Antoine Bethea’s deal with the #Niners is worth close to $6M per year over four years, per source. Explains Indy exit.
több mint 11 éve
hát megnéztem pár videot róla... amikor kiütötte Bowe-t a PO-ban... 😀 az sem volt lágy szerelmes ölelésjobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.peteyVégre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
Dawsonnak meg örülök, remélem tartja a formáját 😊picstii
több mint 11 éve
hát sajnos ebben igazad van... változtak a dolgok... :-/jobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.peteyVégre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
több mint 11 éve
1,5M 2015-re, így nyertünk egy 5 misit rajta most, mintha júniusban engedtük volna el.megértem, korban a legjobbkor lépett és nagy pénzt kapott, Rogers cut miatt nem lesz pénz buktánk semmi?Josszihibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rsspicstii
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.petey
több mint 11 éve
jobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
több mint 11 éve
Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igen
több mint 11 éve
Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekiDawsonnak meg örülök, remélem tartja a formáját 😊
több mint 11 éve
megértem, korban a legjobbkor lépett és nagy pénzt kapott, Rogers cut miatt nem lesz pénz buktánk semmi?hibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rsspicstii
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.petey
több mint 11 éve
hibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.
több mint 11 éve
hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..
több mint 11 éve
hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉 www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rss
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2014/01/20/seattle-seahawks-nfc-championship-game-fourth-down-touchdown/erre gondoltam...
több mint 11 éve
az Rogers volt.Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6nem volt ő olyan rossz, sőt... ok ős is benézte a szihóksz ellen azt a 4.downt..
de amikor kellett odatette magát keményen és jól.Josszi
több mint 11 éve
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6nem volt ő olyan rossz, sőt... ok ős is benézte a szihóksz ellen azt a 4.downt..
de amikor kellett odatette magát keményen és jól.
több mint 11 éve
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6Whitner azért nem annyira rettenetes. egész jól játszott Reid mellett, ha egy jobb összegért visszajönne nem bánnám, meg TBrown. de megnézik a piacot tutira..
több mint 11 éve
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊

több mint 11 éve
Carroll, Champ, Cromartie, Asante Samuel..FA CB?NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.petey
THIS JUST IN: The 49ers will cut CB Carlos Rogers allowing him to test the free agent market.Beki
szerinted kik jöhetnek szóba?Én Verner mellett kampányoltam bár már tárgyal ha jól tudom a vikingekkel..Montana
meglátjuk, 10-kor indul a buli
több mint 11 éve
FA CB?NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.petey
THIS JUST IN: The 49ers will cut CB Carlos Rogers allowing him to test the free agent market.Beki
szerinted kik jöhetnek szóba?Én Verner mellett kampányoltam bár már tárgyal ha jól tudom a vikingekkel..
több mint 11 éve
VigyékDawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
Whitner megnézi mennyit ér és?.... maradni fog 😀Josszi

több mint 11 éve
NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.