San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
A másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..Montanameglátjuk Whitner mennyit kér. én szeretném ha maradna
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
A másikról mi a véleményetek?Megtaláljuk drafton,vagy hozunk FA-ról?Whitner FA-s lesz..
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Eric Reid Named to Writers' All-Rookie Team..hát nem, remélem évekre meg lesz vele az egyik safety
bár ez nem nagy meglepetés😊Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Eric Reid Named to Writers' All-Rookie Team..bár ez nem nagy meglepetés😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Remélem, hogy ez a statisztika csak javulni fog. 😊azért tegyük hozzá hogy többet játszottunk home fielden anno.. 😀
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/422819659088277504/photo/1Petrosz
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Petrosz
92
Remélem, hogy ez a statisztika csak javulni fog. 😊twitter.com/ESPNStatsInfo/status/422819659088277504/photo/1
több mint 10 éve
Josszi
3 367
epic!George gyere már ide légyszíves egy percre... 😛Jenő vazzeg ne értetlenkedj 😕)he7edikÉn csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
www.sfgate.com/technology/businessinsider/article/MAPS-Which-NFL-Teams-Every-County-In-The-US-Is-5132426.phpszaszia
Kár, hogy Kalifornia nem ötször nyert SB-t...
😊Helmut Zimmer
Szerk. Igazad van! Akkor csak 8!
Lelépnék az alfélen, farkam behúzva.... 😀 😀 😀Helmut Zimmer
és a 2 év ettől még áll! 😛Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=9-8_G3MV5wUHelmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLhát ittÉn csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
www.sfgate.com/technology/businessinsider/article/MAPS-Which-NFL-Teams-Every-County-In-The-US-Is-5132426.phpszaszia
😊Helmut Zimmer
és a 2 év ettől még áll! 😛Helmut Zimmertirpák9e földön még nem végeztük el a 8 elemit, de iparkodunk, nekem van 1, Josszinak 2, he7ediknek meg 4. ő a főnök 😛petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
George gyere már ide légyszíves egy percre... 😛Jenő vazzeg ne értetlenkedj 😕)he7edikÉn csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=9-8_G3MV5wU
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Jenő vazzeg ne értetlenkedj 😕)Én csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
több mint 10 éve
hát ittÉn csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Én csak öreg vagyok és szenilis, de 7. kollegának komoly gondjai vannak a gondolatai megfogalmazásával " az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát"-mennyél már!fagyii 😛Jossziebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
és a 2 év ettől még áll! 😛
több mint 10 éve
Én inkább adott csapatokat szeretek!eléggé bennem maradt az az SB, mert előtte pár évig nem volt olyan adóm ahol adtak NFL-tők már St. Louisban nyertekGáborebben lehet, hogy igazad van,
amúgy te Bills szurkoló vagy, vagy Hawks, vagy mindkettő?
nem kötözködés, csak érdekelGábor
Billst nagyon szeretem, szép a feleségem, jó a melóm, kell valami bünti 7 kör törpejárás. nekem a Bills az! De az idei Billst tényleg csípem, sosem lesz pénzük jó edzőre, vagy a liga legjobb FS-ére. Nem, nem Earl az, hanem Byrd!
A Seattle más, én még a Walter Jones féle csapatot szerettem. Ez a mai ez már nekem túl szofisztikált. Ez egy finomra hangolt sportgép. Zavar, hogy sokszor nem tudom olvasni a védelmet. PC-t szeretem, bár a valóságban egy sikerorientált seggfej, akit más nem is érdekel, de legalább profi.
Imádom a Schottenheimer féle akármit Brownst, KC-t Chargerst! Schotti volt a lejobb ember a legnagyobb edzők közt.
Chargerst amúgy is szeretem, mert meglepetés San Diego király hely, de a topicactivity alól felmentést kaptama Norv érára! nem volt véletlen AZ AJ Kovács a legnagyobb király sigem sem...
több mint 10 éve
Josszi
3 367
fagyii 😛ebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Gábor
590
eléggé bennem maradt az az SB, mert előtte pár évig nem volt olyan adóm ahol adtak NFL-tők már St. Louisban nyertekGáborebben lehet, hogy igazad van,
amúgy te Bills szurkoló vagy, vagy Hawks, vagy mindkettő?
nem kötözködés, csak érdekel
több mint 10 éve
ebben lehet, hogy igazad van,ők már St. Louisban nyertekGáborRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
Lelépnék az alfélen, farkam behúzva.... 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Gábor
590
ők már St. Louisban nyertekRAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀Helmut Zimmernagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
több mint 10 éve
RAMS....! Jó tudom 2 éve vagytok a szakmában 😛 😀 😀nagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀JossziOuch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Josszi
3 367
nagyvonalú volt,a Raidersnek is volt vagy 3 😀Ouch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊Helmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ouch... Burn.... Mr.Garrisons marvelous monocycleTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
😊
több mint 10 éve
😀 😕)láthatjuk, hogy a Saints is mire ment azzal h mordoron kívül mindenhol nekik szurkoltak, max arra lehet jó, hogy megtudjuk, amerikában jobban szeretik a 49ers mint itthon 😀De milyen igazad van, tényleg semmi. De jó látni.......zsazsaTök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
motiválni biztos nem kell majd senkit, de kérdés, hogy megint fel tudja e tenni az O azt a 20+ pontot amit az elmúlt meccseken, vagy megint leblokkolunk a csirkeólban.
remélhetőleg Fussel Wilson nem most nyeri vissza a régi formáját, de a D-t amúgysem féltem 😀😀
eredménykövetőzésre meg kár a betűt pocsékolni
több mint 10 éve
zsazsa
39
😀 😕) De milyen igazad van, tényleg semmi. De jó látni.......Tök nincs értelme összehasonlítani az ötszörös SB győztes kalifornia csapatát egy isten háta mögötti város soha semmit nem nyert csapatával népszerűségben....he7edikBiztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:kíváncsi vagyok, ezen a héten készül-e ilyen térkép, majd szorgosan nézegetjük a SF Gate oldalát.... nagyon érdekel, milyen a két csapat országos imidzse... (szívesen tolnék egy képet a szomszéd fórumba... 😀)szaszia
"Az igazságból elveszett az i."