San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
red6t6
988
Grat a csapatnak! Most jön a szezon meccse... GO 9ERS!A gyűlölködőkről meg csak annyit, hogy ez egy ilyen ország...a legnagyobb büntetés az nekik, ha nem foglalkozol velük. Ezért nem eredménykövetőzöm bizonyos meccseken, és nem járok át más topikokba. Nem etetem az energiavámpírokat...
több mint 10 éve
csrnyei
489
a tied legalább érdeklődik a sport iránt,miénk nem vevő rá😊az elején a panthersre pislogott a tv-re akkor ráraktam a 49ers télisatyót.. ettől besértődött.. majd előbújt nézni a 2 félidőt..még pont időben😀csrnyei
na a 2.félidőre a macskám is felszállt a bandwagonunkra 😀Josszi
tavaly a SB döntőben rajtam volt az óskori Garcia mezem, azóta max a nyakamba tekerem vagy a macskát riogatom vele, idén eddig bevált 😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
még pont időben😀csrnyeiaz elején a panthersre pislogott a tv-re akkor ráraktam a 49ers télisatyót.. ettől besértődött.. majd előbújt nézni a 2 félidőt..
tavaly a SB döntőben rajtam volt az óskori Garcia mezem, azóta max a nyakamba tekerem vagy a macskát riogatom vele, idén eddig bevált 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
csrnyei
489
még pont időben😀
na a 2.félidőre a macskám is felszállt a bandwagonunkra 😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 367
na a 2.félidőre a macskám is felszállt a bandwagonunkra 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
The 49ers have won back-to-back road playoff games in the same season for the first time in franchise history.
több mint 10 éve
First question to Kap in presser was from Boldin: "Why didn't you throw the ball to Boldin earlier?" Response from kap: "He's talking about my momma"😀😀 lököttek
több mint 10 éve
nullzero
21
Akkor bizony ki lesz adva a D-nek, hogy darálják le a csávót. 😊Arra gondolsz hogy RW visszaeséséről beszélnek?Harlequinigen, nem klappol most vmi nála, szerintem lehet sérültpetey
több mint 10 éve
Arra gondolsz hogy RW visszaeséséről beszélnek?Harlequinigen, nem klappol most vmi nála, szerintem lehet sérült
több mint 10 éve
csrnyei
489
csak tréfálkoztam!Undi rendes , JA!na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.peteyszerintem Undi is tök rendes😊csrnyei
Nem dobálja kővel a repülőt!!!😊
Meg ha alszik!Harlequin
több mint 10 éve
Harlequin
332
hagyjuk őket, megvan a bajuk most Wilsonnal majd szerdától készülünk rájuk.
Arra gondolsz hogy RW visszaeséséről beszélnek?petey
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Kíváncsiságból beleolvastam a seacocks topikba...válaszolni? minek? arctalan nickek akiket nem ismersz véleményük meg kit érdekel? mondják ha jól esik..
Nem kellett volna!
Alig van vége a meccsünknek , már is le vagyunk tirpákozva , meg egyebek.(mondjuk kíváncsi lennék , tudja-e mi vagy ki a tirpák?)
Braxa hozzászólásiból ítélve ő az egyedüli korrekt szurkoló odaát.
A többiről nem írok semmit , mert megint idejönnek szájkaratézni
Szerintem vicceljük meg őket!😊
Ha beírnak valami sértőt , válaszoljuk a következőt:"HA-HA"
Vagy ha van valakinek jobb ötlete , dobja be ide😊Harlequin
3 ember véleménye érdekel IRL ezeken csak jókat röhögök már 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Undi rendes , JA!na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.peteyszerintem Undi is tök rendes😊csrnyei
Nem dobálja kővel a repülőt!!!😊
Meg ha alszik!
több mint 10 éve
hagyjuk őket, megvan a bajuk most Wilsonnal majd szerdától készülünk rájuk.több mint 10 éve
Harlequin
332
Hiszek neked!Kb.he7edikBraxa hozzászólásiból ítélve ő az egyedüli korrekt szurkoló odaát.na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.petey
Harlequin
Csak 1 oldalt olvastam el belőlük!😊
több mint 10 éve
csrnyei
489
na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.peteyszerintem Undi is tök rendes😊
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Kíváncsiságból beleolvastam a seacocks topikba...Úgy hívják kisebbrendűségi érzés
Nem kellett volna!
Alig van vége a meccsünknek , már is le vagyunk tirpákozva , meg egyebek.(mondjuk kíváncsi lennék , tudja-e mi vagy ki a tirpák?)Harlequin
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Kb.Braxa hozzászólásiból ítélve ő az egyedüli korrekt szurkoló odaát.na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.petey
Harlequin
több mint 10 éve
Braxa hozzászólásiból ítélve ő az egyedüli korrekt szurkoló odaát.na hát ez az év vicce 😛 ha korrektet akarsz akkor Medvepapa, Helmut, Endorphyn, garrett, Hanni kb ez a kategória.
Harlequin
több mint 10 éve
Harlequin
332
Kíváncsiságból beleolvastam a seacocks topikba...Nem kellett volna!
Alig van vége a meccsünknek , már is le vagyunk tirpákozva , meg egyebek.(mondjuk kíváncsi lennék , tudja-e mi vagy ki a tirpák?)
Braxa hozzászólásiból ítélve ő az egyedüli korrekt szurkoló odaát.
A többiről nem írok semmit , mert megint idejönnek szájkaratézni
Szerintem vicceljük meg őket!😊
Ha beírnak valami sértőt , válaszoljuk a következőt:"HA-HA"
Vagy ha van valakinek jobb ötlete , dobja be ide😊
több mint 10 éve
nullzero
21
A nagy csapatoknak mindig sok ellendrukkere van...he7edikHát én azt értem, de a bukik szerint kb 50-50 eséllyel vágtunk neki a meccsnek, úgyhogy nem voltunk mi olyan óriási előnyben.
A Hoxosokat mondjuk megértem, bár a stíluson lehetne faragni. Ez az, amiben nekünk meg kell mutatni a többieknek: sose menjünk le trollba és máris javul az image-ünk, legalább itt, a bowl.hu-n.
több mint 10 éve
nullzero
21
Grat a csapatnak, nagy győzelem volt! 😊Azt hiszem bejött, amit Kap-pel kapcsolatban reméltem, az O adta rendesen.
Az eredménykövető (bár csak read only voltam) eléggé alja volt. Mitől gyűlöl minket hirtelen ennyire mindenki (biztos lefizettük a bírókat, ugye)? Mert még csak nem is a Panthers fanok haterkedtek igazán.
több mint 10 éve
de mégha MINDEN meccsen ez menne 😊 gyalázat volt a fújás, de nekik kellett volna bevinni 1 yardról...huh, megvan! egyelőre nem írok semmit, de Kap bárki bármit mond, kezd felnőni elég rendesen a szemünk előtt.Mielőtt a Packs SB-t nyert mindig mi voltunk a szimpatikus vesztes, abban az évben de főleg utána meg a bírók kedvence és a köcsög csapat akit meg kell verni. Ez természetes.JayB
az első félidő eh, a D volt überkemény, 2 GL stand. félelmetes.
és a CAR front 7 tette átlagossá több sztárirányító életét, nagy taps nekik.
az eredménykövetőzés meg szánalom volt. ennyi ember mióta utált meg minket. bár én visszapofáztam, gondolom azért, magamravállalom, de azt a sok ostobaságot, anyám....:[]petey
akkor következő megálló a Nagy Tánctól, Seattle. -3-mal nyitott Vegas
több mint 10 éve
JéBé
7 035
huh, megvan! egyelőre nem írok semmit, de Kap bárki bármit mond, kezd felnőni elég rendesen a szemünk előtt.Mielőtt a Packs SB-t nyert mindig mi voltunk a szimpatikus vesztes, abban az évben de főleg utána meg a bírók kedvence és a köcsög csapat akit meg kell verni. Ez természetes.
az első félidő eh, a D volt überkemény, 2 GL stand. félelmetes.
és a CAR front 7 tette átlagossá több sztárirányító életét, nagy taps nekik.
az eredménykövetőzés meg szánalom volt. ennyi ember mióta utált meg minket. bár én visszapofáztam, gondolom azért, magamravállalom, de azt a sok ostobaságot, anyám....:[]petey