San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
fixed*már csak azt remélem Roman és Fangio nem megy át full retardba a plaíhívás terén peteyJayB
de nem? néha érthetelen milyen playeket nyomnak, csak hogy játékban tartsák az ellenfelet, hogy aztán a végén húzzuk be. 😀
Gentleman Jim
több mint 10 éve
JéBé
7 035
[
már csak azt remélem Roman és Fangio nem megy át full retardba a plaíhívás terén petey
több mint 10 éve
brutál a Cicák front 7-je, tudtuk. de most hogy nem csak Boldin van elkapónak(amit sokan vesznek tudomásul, hogy ez volt a 10. héten), így már széjjel tudjuk húzni a pályát. ettől függetlenül azt várom hogy megint betöltik a boxot, de hát hajrá. ha Crabs, Boldin VD 1-1-ben lesz akkor hello. most már nem lesz elég 1 high S-vel játszani. valakit duplázniuk kell, és hát a Panthers DB sor nem veretes. szerintem, a 4. negyedre ha jól csináljuk akkor már kifullad a védelmük.Na srácok, mi ott vagyunk, várunk rátok egy epic összecsapásra jövő héten 😉én remélem hogy összejön a rematch, NFC WEST döntő 😀 (Y)Josszi
Elég féloldalasnak érzem a Pantherst,ha nem játszik Smith, illetve azt tegyük hozzá,hogy a Panthersnek nincs PO rutinja, ez azért könnyen lehet előny nálatok.undisputedly
mikor mi vagyunk védelemben akkor kérdéses mi lesz Smithszel, menyire bírja a térde, a PCL nem tréfa. rajta kívül nincs komoly fegyvere Camnek. a futást fogjuk, prio1, mint múltkor. ott is egy TD futása volt DWillnek, meg 47 yard 😊 Newtont azt hiszem 4-5x csomagoltuk be. és most Aldon Smith nem 12 snapet lesz fent 😀 megoldottuk, Nelsont, Cobbot és Jonest múlt héten.
nem lennék meglepve ha esetleg kikapnánk, mert remek csapat a Panthers. de a fiúk nálunk hihetetlen elszántsággal nyomják, nincs pánik, stressz. és tuti törleszteni akarnak.
már csak azt remélem Roman és Fangio nem megy át full retardba a plaíhívás terén 😊 és nem FG-t, hanem TD-ket szerzünk.
LEgalább Ric Flair megint jön buzdító beszédet tartani :cool: WOOOOOOOOO
viszont így ég veled Candlestick 😕
több mint 10 éve
Josszi
3 367
hát, eléggé verhető volt mindkét csapat. de vessük szemünket a Panthersre inkábbpeteyvigyázó szemetek Charlottera vessétek! ámen!
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Na srácok, mi ott vagyunk, várunk rátok egy epic összecsapásra jövő héten 😉én remélem hogy összejön a rematch, NFC WEST döntő 😀 (Y)
Elég féloldalasnak érzem a Pantherst,ha nem játszik Smith, illetve azt tegyük hozzá,hogy a Panthersnek nincs PO rutinja, ez azért könnyen lehet előny nálatok.undisputedly
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Na srácok, mi ott vagyunk, várunk rátok egy epic összecsapásra jövő héten 😉Elég féloldalasnak érzem a Pantherst,ha nem játszik Smith, illetve azt tegyük hozzá,hogy a Panthersnek nincs PO rutinja, ez azért könnyen lehet előny nálatok.
több mint 10 éve
kevés pontos, szoros mecs lesz az biztos, már most izgulok, de sztem Kap jobban fog játszani mint Cam, és ez fog dönteni 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 367
hát, eléggé verhető volt mindkét csapat. de vessük szemünket a Panthersre inkábbpeteylow score lesz holnap.. remélem az O kitesz magáért
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
hát, eléggé verhető volt mindkét csapat. de vessük szemünket a Panthersre inkább
több mint 10 éve
csrnyei
489
Kár volt ebben a New Orleansban bízni😀Nincs többé meccs a Candlestickben😕
több mint 10 éve
Cár
39
Köszönöm a szívélyes fogadtatást, úgy néz ki papírforma, a Seehawks simán behúzza a meccset.... tehát továbbjutás esetén jöhet a hideg eső....mondjuk ez nem biztos hogy rossz jel mert a Sajtfejüeknél sem volt szuper idő....
több mint 10 éve
általában nincs nagy elemzés, mivel olyan kevés idő van. meg ugye egy egész team van a film lebontásra. Jim már GB-ből hazafelé elkezdte nézni a Panthers meccsét, meg pár játékos is.San Francisco OC Greg Roman will interview today for the Minnesota Vikings head coaching job, per league sources.Szerintem is érdekes, hogy egy ilyen fontos mérkőzés előtt elrepül (gondolom északon volt az interjú), és csak a meccs előtt ér oda közvetlenül (persze ez így csak feltételezés).
Nyugodtabb lennék,ha Greg minden figyelmét a csapatra összpontosítaná...csrnyei
Egyébként mi ilyenkor a menet? Nyer a csapat a WC-on, gondolom a lehetséges következő körös ellenfelekről az elemzés és az alap play-készlet mér kész, így a csapat hétfőn már tud videózni. De gondolom, a speciális kidolgozás csak hétfőn, esetleg kedden tud megtörténni, így az igazi spec. playeket csak keddtől, szerdától tudjál lejárni, gyakorolni. Tudjátok mi a menet ilyenkor? Egy OC ha szerdára végez, akkor szerdától a meccsig már nincs közvetlen a csapat körül feladata?
(De szeretnék látni egyszer egy olyan A3-as lapot, amit a HC-ok meccs közben a kezükben tartanak... egyszerűen érdekel, hogy van felépítve, mi a logikája, mit jelölnek a színek...tud valaki ilyenre képet?)szaszia
egy NFL edzőnek mindíg van feladata 😊 átszabni a playbookot, scriptelni az első 10 playt, game film nézés hátha van vmi amit még meglát.
a play sheeten fent vannak a összes down variáció(rövid, hosszú) RZ, és a színkódok, 2 min drill stb
lazytechguys.com/commentary/can-tablets-replace-the-nfl-playbook-call-sheet/
több mint 10 éve
Petrosz
92
Na srácok ma kinek szurkoljunk?Én ilyenkor mindig az esélytelenebb csapatnak drukkolok, így volt ez három éve is, amikor ugyanez volt a leosztás, csak egy körrel hátrébb. Sokkal inkább egy meccs otthon a Saints ellen, mint Seattle-be menni. Persze azért először jussunk tovább. 😊
Hóksz?Igazi konf. döntő,onnan bejutva erős önbizalommal..
Saints?Jó lenne a stick-től így búcsúzni...
(Persze nyernünk kell először a párducok ellen!)
Én maradok a szenteknél,nehéz lenne szurkolni a hóksznak 😊)Montana
több mint 10 éve
Gábor
590
Charlotteban lesz az interjú a mai nap tudtommal, és Tomsulát is meghallgatjákSan Francisco OC Greg Roman will interview today for the Minnesota Vikings head coaching job, per league sources.Szerintem is érdekes, hogy egy ilyen fontos mérkőzés előtt elrepül (gondolom északon volt az interjú), és csak a meccs előtt ér oda közvetlenül (persze ez így csak feltételezés).
Egyébként mi ilyenkor a menet? Nyer a csapat a WC-on, gondolom a lehetséges következő körös ellenfelekről az elemzés és az alap play-készlet mér kész, így a csapat hétfőn már tud videózni. De gondolom, a speciális kidolgozás csak hétfőn, esetleg kedden tud megtörténni, így az igazi spec. playeket csak keddtől, szerdától tudjál lejárni, gyakorolni. Tudjátok mi a menet ilyenkor? Egy OC ha szerdára végez, akkor szerdától a meccsig már nincs közvetlen a csapat körül feladata?
(De szeretnék látni egyszer egy olyan A3-as lapot, amit a HC-ok meccs közben a kezükben tartanak... egyszerűen érdekel, hogy van felépítve, mi a logikája, mit jelölnek a színek...tud valaki ilyenre képet?)szaszia
több mint 10 éve
Na srácok ma kinek szurkoljunk?Legyen rohadt nagy, élvezetes, férfias meccs, nyerjen bárki, és fáradjanak el, de piszkosul! (Sérülést nem kívánok!!!) És mutassanak meg mindent, ami a tarsolyukban van, had lássuk 😊
Gáborral teljesen egyetértek.
több mint 10 éve
San Francisco OC Greg Roman will interview today for the Minnesota Vikings head coaching job, per league sources.Szerintem is érdekes, hogy egy ilyen fontos mérkőzés előtt elrepül (gondolom északon volt az interjú), és csak a meccs előtt ér oda közvetlenül (persze ez így csak feltételezés).
(De szeretnék látni egyszer egy olyan A3-as lapot, amit a HC-ok meccs közben a kezükben tartanak... egyszerűen érdekel, hogy van felépítve, mi a logikája, mit jelölnek a színek...tud valaki ilyenre képet?)
több mint 10 éve
Gábor
590
Na srácok ma kinek szurkoljunk?igazából mindkét változat tetszik, NFC döntőben egy NFCW erődemonstráció, vagy egy utolsó meccs a stickben is állat lenne, de a Saintsre fogadtam, így nekik drukkolok 😀
de azért a gondolataim a holnapi meccsen járnak, nagyon kemény lesz..
több mint 10 éve
Montana
635
Na srácok ma kinek szurkoljunk?Hóksz?Igazi konf. döntő,onnan bejutva erős önbizalommal..
Én maradok a szenteknél,nehéz lenne szurkolni a hóksznak 😊)
több mint 10 éve
csrnyei
489
San Francisco OC Greg Roman will interview today for the Minnesota Vikings head coaching job, per league sources.Nyugodtabb lennék,ha Greg minden figyelmét a csapatra összpontosítaná...
több mint 10 éve
Biztosan láttátok már, de nekem nagyon tetszenek ezek a térképek:www.sfgate.com/technology/businessinsider/article/MAPS-Which-NFL-Teams-Every-County-In-The-US-Is-5132426.php
több mint 10 éve
red6t6
988
Üdvözlet mindenkinek, SF49ers drukker vagyok, gondoltam bejelentkezem a 7végi Panthers elleni háború előtt, hadd szokjam a műhelyszagot....Légy üdvözölve! Szépen bővül a család, nagyobb asztalt kell venni! 😊
Montana, én is gratulálok a trónörököshöz, visszagondolva a gyerekeim születésére, az első három hónapban nem lesz gondod az éjszakai fentléttel, mert 3 óránként Riadó! 😀 A Packers ellen nem volt sétagalopp a meccs, levert a víz, de a végén Dawson és a haverok csak behúztáka Tundrán is a derbit. Boldog Új évet minden fórumozónak!Cár
több mint 10 éve
Rogers megint nem játszik vasárnap, ha így folytatja megy IR-re
több mint 10 éve
Harlequin
332
Üdvözlet mindenkinek, SF49ers drukker vagyok, gondoltam bejelentkezem a 7végi Panthers elleni háború előtt, hadd szokjam a műhelyszagot....Üdv itt , jól döntöttél!!!
Montana, én is gratulálok a trónörököshöz, visszagondolva a gyerekeim születésére, az első három hónapban nem lesz gondod az éjszakai fentléttel, mert 3 óránként Riadó! 😀 A Packers ellen nem volt sétagalopp a meccs, levert a víz, de a végén Dawson és a haverok csak behúztáka Tundrán is a derbit. Boldog Új évet minden fórumozónak!Cár
GO , GO , GO NINERS!
több mint 10 éve
Üdvözlet mindenkinek, SF49ers drukker vagyok, gondoltam bejelentkezem a 7végi Panthers elleni háború előtt, hadd szokjam a műhelyszagot....légy üdvözölve!
nyerni kell vasárnap nincs mese, és persze szurkolni a Saints-nek, mégiscsak egy (győztes) NFC döntő lenne a méltó búcsú a 'Sticktől