San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
tudod azért tettem vigyort h érezd az "iróniát" abban hogy Alex is "bevállalta" mert kénytelen volt..ott nem volt más, max FG és OT. itt azért nem lett volna kötelező. hihetetlen dobás volt. Sanyi is csak: Úristen @)peteyez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.Alex is bevállalta 2011-ben a Sainst ellen.. ugyanigy középre ha jól emlékszem 🏈 igaz fele ennyiről.. :p 😀😀😀Josszi
beindult a keringő nálunk is
Redskins request permission to interview SF DC Vic Fangio. Redskins, Vikes request interviews w/ SF OC Greg Romanpetey
az is nagy dobás és elkapás volt, és ez is.. az a múlt ez meg a jelen 😀
kezdesz olyan lenni mint Undi.. 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Petrosz
92
a gyoztes fg-nal elkapcsoltam. nem birtam idegekkel ^_^ ^_^ 😀VegitaNálam akkor döglött be a Sport1 mikor már csak másfél perc volt hátra a meccsből. Tiszta mázli, hogy a field goalra minden rendbe jött. 😊 A másik meg, hogy sikerült úgy megnézni másnap ismétlésen, hogy semmit sem tudtam a meccsről. Így dupla élvezet volt. 😀
több mint 10 éve
ez azért a legalja 😀 az nflpontkomot is emberek adminolják, de gondolom ez nem 2 forintos site 😀
több mint 10 éve
csrnyei
489
Seneca Wallace az új strong safety 😊 Whitner whoráadásul Nándi Asomugha az LS😀
www.nfl.com/teams/sanfrancisco49ers/depthchart?team=SFJayB
több mint 10 éve
ott nem volt más, max FG és OT. itt azért nem lett volna kötelező. hihetetlen dobás volt. Sanyi is csak: Úristen @)ez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.Alex is bevállalta 2011-ben a Sainst ellen.. ugyanigy középre ha jól emlékszem 🏈 igaz fele ennyiről.. :p 😀😀😀Josszi
Redskins request permission to interview SF DC Vic Fangio. Redskins, Vikes request interviews w/ SF OC Greg Romanpetey
több mint 10 éve
csrnyei
489
Ugyan messze van még a draft,de szinte már félelmetes,hogy ilyen erős keret mellett ennyi pickünk van.Íme:Round 1, Pick X
Round 2, Pick 24 (Chiefs)
Round 2, Pick X
Round 3, Pick 13 (Titans)
Round 3, Pick X
Round 3, Pick X (Comp)
Round 4, Pick X
Round 5, Pick X
Round 6, Pick X
Round 7, Pick X (Saints)
Round 7, Pick X (Panthers)
Round 7, Pick X (Colts)
Round 7, Pick X
több mint 10 éve
Josszi
3 367
ez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.Alex is bevállalta 2011-ben a Sainst ellen.. ugyanigy középre ha jól emlékszem 🏈 igaz fele ennyiről.. :p 😀😀😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
akkor is.. igy visszanézve brr... nem is értem miért nem kértük az 5 yardot? 😀 😛ofszájd voltdiverdocbizony-bizony a két karja között ment át a laszti, nem hittem el amikor hajnalban ismételték vissza.Fucubakker... borzongatóJosszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ofszájd voltbizony-bizony a két karja között ment át a laszti, nem hittem el amikor hajnalban ismételték vissza.Fucubakker... borzongatóJosszi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
valószínű. bár Fangio említette régebben hogy nem érdekli a HC meló.ez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.Roman miatt nem sírnék, de Fangio nagyon fájna. Minkettőt HC interjúra hívják?Alabama Niners
Roman viszont tökéletes lenne Washingtonban. Shanny jöhetne OC-nak, de nem hinném hogy a visszalépést választaná.
több mint 10 éve
ez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.Roman miatt nem sírnék, de Fangio nagyon fájna. Minkettőt HC interjúra hívják?
több mint 10 éve
Josszi
3 367
bizony-bizony a két karja között ment át a laszti, nem hittem el amikor hajnalban ismételték vissza.Fucubakker... borzongató
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
hát te sem leszel hülyébb 😀😀Csak ha megborítom a medencémet!catattackde az ülés már megy?peteybenned valami nagyon eltörött éjjel, nem?Az anális szex nem tréfa dolog...catattack
petey
több mint 10 éve
ez a VD TD valami iszonyat nagy TD. Alexünk ilyet nem vállalt volna be. ezt a clutch/gunslinger mentalitást szeretjük benne.beindult a keringő nálunk is
Redskins request permission to interview SF DC Vic Fangio. Redskins, Vikes request interviews w/ SF OC Greg Roman
több mint 10 éve
catattack
3 520
Csak ha megborítom a medencémet!de az ülés már megy?peteybenned valami nagyon eltörött éjjel, nem?Az anális szex nem tréfa dolog...catattack
petey
több mint 10 éve
de az ülés már megy?benned valami nagyon eltörött éjjel, nem?Az anális szex nem tréfa dolog...catattack
petey
több mint 10 éve
catattack
3 520
benned valami nagyon eltörött éjjel, nem?Az anális szex nem tréfa dolog...
petey
több mint 10 éve
benned valami nagyon eltörött éjjel, nem?a 2. félidő elején azért kért időt Kap, mert nem volt rajta a wristband. ezért röhögtek McCoyjal xDA homoszexuális.... 😕
most néztempetey
| Ide lőjjetek! | catattack
több mint 10 éve
catattack
3 520
a 2. félidő elején azért kért időt Kap, mert nem volt rajta a wristband. ezért röhögtek McCoyjal xDA homoszexuális.... 😕
most néztempetey
| Ide lőjjetek! |
több mint 10 éve
a 2. félidő elején azért kért időt Kap, mert nem volt rajta a wristband. ezért röhögtek McCoyjal xD most néztem
több mint 10 éve
Nagyon nagy meccs volt! Gratula a csapatnak és az ellenfélnek is. Egy pillanatra se unatkoztam. 😊biztos ezért nem találjuk őket:
A TV-ben hallottak alapján hölgyek is vannak szép számmal az SF drukkerek közt. Lányok, várunk titeket is szeretettel a topikba! 😉
Vagy már itt vagytok, csak a nickek mögött rejtőztök?nullzero
www.youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8
0:55-től 1.20ig a lényeg 😀 😀 😀
több mint 10 éve
nullzero
21
Nagyon nagy meccs volt! Gratula a csapatnak és az ellenfélnek is. Egy pillanatra se unatkoztam. 😊A TV-ben hallottak alapján hölgyek is vannak szép számmal az SF drukkerek közt. Lányok, várunk titeket is szeretettel a topikba! 😉
Vagy már itt vagytok, csak a nickek mögött rejtőztök?
több mint 10 éve
Óriási meccs volt! Nagyon jól teljesített a csapat!Szerintem nem kell annyira kiakadni az időkéréseken, teljesen feleslegesen vannak túllihegve, Ricsi meg Sanyi is ezen lovagolt. Nézzük a tények oldaláról: elment 2-2 időkérés, amiért rossz volt a felállás, volt kis zavar. Ha nem kérünk akkor időt, tuti el lesz cseszve a játék, nincs előrehaladás, vagy rosszabb és még yardokat veszítünk és akkor ráadásul kísérletet is. Bekértük az időt, utána meg jó play volt. Ergo jól jártunk, később meg nem volt szükség azokra az időkérésekre, ergo utána jó volt a time management. Természetesen nem árt erre jobban odafigyelni, mert lehetnek esetek amikor hiányozhatnak az így elhasznált időkérések. A Lembó filden 1 INT minusz 20 fokban belefér, ráadásul Davis is kényelmesen várta a lasztit, ezt nem róvom fel különösen Kaepnek. Rodgers egyértelműen TOP3 QB, és ahhoz képest nem villogta szét magát, csinált nagyszerű dolgokat, de semmi kiemelkedőt. Kaep 98 yard a földön ez eg komoly diffi volt a két csapat között. Szigoruan a statisztikát nézve Colin +50y passz és +87y futva Rodgershez képest, igaz 1INT is volt az 1-1TD mellett, És itt kell kiemelni a DB-ket, Brown-Brock kifogástalan volt, Reid fogott egy INT-et csak zászló miatt nem ért, Whitner ütött pár nagyot. Az front7 pedig hozta amit tud: ÁLLATOK!!! az #O is kitett magáért, Gore az Gore nincs mit ragozni. Crabtree pedig......hát most látszik igazán az alapszakaszbeli hiánya mit jelentett ennek a csapatnak, a kémia Colinnal 150%-os. Rengeteget jelent, hogy Boldin és Davis mellett itt van Ő is, mindjárt százszor nehezebb levédekezni ezt az elkapó alakulatot. Dawson meg amikor kellett akkor megtette az amiért ideszerződtettük. Nem tudom, hogy a Wild Card csapatok közül rajtunk kívül bárki le tudta e volna győzni a GB-t. Riszpekt nekik is, baromi jók voltak, és nem a sérüléseken ment ez el, bár nem jöttek azok nekik jól. Jövőre újra nyomjuk velük a PO-ban, csak a Levis Stadiumban!
A WC NFC körben ezeket az eredményeket vártam, visszavághatunk a Párducoknak a vereségért, azért a 10-9-ért amit nem ők nyertek meg, hanem mi veszítettünk el. Nem baj, hogy sokat passzoltunk a mostani meccsen, mert a macsekok ellen nehéz lesz futni, kelleni fog a passz.
GO 9ers!!!
több mint 10 éve
bizony-bizony a két karja között ment át a laszti, nem hittem el amikor hajnalban ismételték vissza.