San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Őrült egy meccs volt.Ahogy bekeztünk és lezavartuk őket a pályáról az hihetetlen volt és ezután jött az Int.Nem akarom elvenni Williams érdemeit de Vernon lehetett volna rámenősebb..Ezután a packs triója(AR,Lacy,Nelson) felvette az üzemi hőfokot,és nem nagyon tudtunk velük mit kezdeni..Ebben közrejátszott hogy eltünk a passrush-unk ami csak a második félidő elejére jött vissza.Ekkor Hudini Rodgers passzai megint ültek.Néha úgy éreztem a bírok a fázós kezüket inkább a zsebbe tartották minthogy a zászlót dobták volna.Szerencsénkre Kaep a végén igazi vezérként lépett elő,jó meglátásokkal(bár egyszer majdnem Hyde kezében kötött ki a laszti)őrült jó futásokkal,sikerült csapatunkat a győzelembe vezetnie.3 szívinfarktus közeli álllapot, kisebb gyomorgörcs de meglett..Ezután sokkal nehezebb meccs nem várhat ránk a párducoknál,bizakodó vagyok de most inkább élvezzük ki a tegnapi meccs örömét😊.Jó volt így ébredni,szép volt fiúk.GO NINERS!Montanaaz az INT inkább Roman-Vernon számláját terheli.. de hát hiba nélkül nincs játék..
amikor kiesett Aldon az is látszott a passrush minőségén.. de tegyük hozzá hogy Rodgers az egyik legjobban dobó qb nyomás alatt.... a sok checkpass is megölt minket (majdnem)
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
bakker ez még fel sem tünt hogy a két karja között ment el??..Így is tanítják😊 A kettő közé kell rúgni 😀Montanaa gyoztes fg-nal elkapcsoltam. nem birtam idegekkel ^_^ ^_^ 😀Vegita
miért 😀petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nem volt egyszerű győzelem, de mentálisan sokat jelenthet még, hogy egy ilyen szoros meccset behúztunk. Úgy gondolom, hogy nem feltétlenül a jobb, inkább az egészségesebb csapat nyert tegnap. Re5pect a Packers-nek, küzdöttek mint malac a jégen. Carolina ellen payback time.Pozitívumok tegnapról:
- Crabtree - na ez már az igazi Crab volt, 8 rec 125 yard, elkapások után is szépen hozta a yardokat, difference maker
- Dawson - újabb game winning FG, és egyébként is 88%-al rúgdos az öreg, clutch playa
- LMJ - volt egy-két szép megiramodása, és egyébként is tette a dolgát becsülettel, jó munkát végez returnerként
- Pass Rush - szépen megnehezítették Rodgers dolgát, néha viszont eltüntek (bírókat hagyjuk), Panthers ellen nagyon figyelni kell majd, hogy ne legyenek nagy szabadulások
- Kap futások - 98y, okos és hasznos futások voltak, valahol várható volt, hogy a PO-ban már többet fog futni, csak így tovább, nem mellékesen ő futotta a legtöbb yardot ebben a wc körben, pacsi
Negatívumok:
Passz O - 16/30 227y 1TD 1INT 53.3% 75.3 rating, nem teljesen negatív, de pontosságban javulni kell, és az az 1INT bőven lehetett volna akár 3is, tudjuk be a hidegnek %/ A Davisnek dobott TD passz viszont ott volt. 6 játékos osztozik ezen a 16 elkapáson ebből Crabtree 8, Boldin 3, Davis 2 elkapás.
Időkérések - az első félidőben 6 perc alatt előttünk kettőt, a második félidőben meg 7 perc alatt ugyancsak kettőt, még jó, hogy maradt a végére is egy, hahota
RedZone O - lehet mondani, hogy a bírók nem dobnak zászlót, de akkor is aggasztó amit csinálunk, és nem csak a tegnapi meccsen volt így. Első negyedben két goal line szitu->2 mezőnygól, 6pass, 0rush WTF?, aztán Romannak eszébe jutott, hogy lehet futni is->Gore TD, na mindegy
Roman - idiot
hirtelen ennyi
petey, az a kép hatalmas 😀 megkérdeztük az utca emberét is, hogy mit gondol a tegnapi győzelemről, nekem kb ez jutott eszembe róla
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Gratulálok én is srácok és köszönet a kultúrált eredménykövetőért. Annak örülök, hogy szinte a végéig meccsben voltunk, nagy élmény volt a vereség ellenére is.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
a követő után ide is:Gratulálok nektek, a 49ers személyében a jobb csapat nyert, nagy küzdelemben. Sok sikert a továbbiakban, enjoy the ride! (remélem, egyszer méltó revansot vehetünk 😊)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Kaep asszonta a Panthers elleni visszavágóról, hogy: "Tartozunk nekik." 😊 igaz, ami igaz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Montana
635
Így is tanítják😊 A kettő közé kell rúgni 😀a gyoztes fg-nal elkapcsoltam. nem birtam idegekkel ^_^ ^_^ 😀Vegita
miért 😀petey
több mint 10 éve
a gyoztes fg-nal elkapcsoltam. nem birtam idegekkel ^_^ ^_^ 😀Vegita
miért 😀
több mint 10 éve
Vegita
363
a gyoztes fg-nal elkapcsoltam. nem birtam idegekkel ^_^ ^_^ 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Montana
635
Őrült egy meccs volt.Ahogy bekeztünk és lezavartuk őket a pályáról az hihetetlen volt és ezután jött az Int.Nem akarom elvenni Williams érdemeit de Vernon lehetett volna rámenősebb..Ezután a packs triója(AR,Lacy,Nelson) felvette az üzemi hőfokot,és nem nagyon tudtunk velük mit kezdeni..Ebben közrejátszott hogy eltünk a passrush-unk ami csak a második félidő elejére jött vissza.Ekkor Hudini Rodgers passzai megint ültek.Néha úgy éreztem a bírok a fázós kezüket inkább a zsebbe tartották minthogy a zászlót dobták volna.Szerencsénkre Kaep a végén igazi vezérként lépett elő,jó meglátásokkal(bár egyszer majdnem Hyde kezében kötött ki a laszti)őrült jó futásokkal,sikerült csapatunkat a győzelembe vezetnie.3 szívinfarktus közeli álllapot, kisebb gyomorgörcs de meglett..Ezután sokkal nehezebb meccs nem várhat ránk a párducoknál,bizakodó vagyok de most inkább élvezzük ki a tegnapi meccs örömét😊.Jó volt így ébredni,szép volt fiúk.GO NINERS!
több mint 10 éve
Rohadtul utálok itt mindenkit! 😊 Holnaptól viszont szolgálatra jelentkezem!JayBMint ahogy előre megírtam, mától várunk😉
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl. Le a kalappal a srácok előtt. Öszintén megnmondom, hogy amikor 2x is csodás drive végén, csak 2 FG értünk el, és utána az int, meg TD jött, úgy éreztem nem lesz meg. Kishitű voltam. Tegnap Kaep vezér volt, pedig tőle féltem a legjobban. 98 y futás, woow! És Crab is hihetetlent nyújtott. Egyébként a bírok megint fenomenálisak voltak. Az első GB TD előtt tankönyvi O# PI-t nem láttak, és AR csodás szabadulása kapcsán a dupla Nelsonos fojtogatás is mehetett tovább. Na mindegy. Most már.Ami hihetetlen számomra, hogy GB oldalon voltak olyan sérülések, húzódások, ami a hideg számlájára írható. Minket riogattak ezzel, oszt egy sánta LB próbálta Kaepet elkapni. Amit Harbaugh előre megjósolt a rúgókat illetően az bejött, és nagyon okosan inkább puntoltatott, amikor máskor simán FG-ra mentünk volna. PD a kickoffokat max a 10y-osig tudta elküldeni. Jó. hogy erre is készültünk. Tegnap után kitárhatjuk a bandwagon ajtaját😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Rohadtul utálok itt mindenkit! 😊 Holnaptól viszont szolgálatra jelentkezem!JayBPsycho 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ilyen király névvel csak jó lehet 😀Mariota 😊 Alamo Bowl-on láttam csak de rögtön szimpi lett.he7edikRá gondolsz? 😊Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊he7edikRoman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
GRat srácok kemény munka volt.Sebii
Hogy ne legyen teljesen off, nagyon bíztam benne hogyha ki is kapunk az valami ilyesmi lesz és majd jól megmondhatom hogy én megmondtam... 😊 Legalább Crabtree playoff beast mode on!
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Mariota 😊 Alamo Bowl-on láttam csak de rögtön szimpi lett.Rá gondolsz? 😊Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊he7edikRoman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
GRat srácok kemény munka volt.Sebii
több mint 10 éve
Sebii
3 536
Rá gondolsz? 😊Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊he7edikRoman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
GRat srácok kemény munka volt.
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Az avatarodról jut eszembe nagyon állat az Oregon QB-ja. 😊Roman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 10 éve
Gábor
590
így folytatja akkor OC sem lesz 😀Roman nem akar jövőre HC lenni😀csrnyei3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
Roman nem akar jövőre HC lenni😀3 v 4 yardról nulla futás WTF?he7edikazért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 10 éve
he7edik
1 239
3 v 4 yardról nulla futás WTF?azért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
azért ha Kaep nem adja el a labdát nem lett volna ennyire szoros...he7ediknem beszélve az első félidei RZ látogatások befejezéséről...
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Gratulálok és sok sikert a továbbiakban. Jövőre meg újra találkozzunk a PO-ban!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Rohadtul utálok itt mindenkit! 😊 Holnaptól viszont szolgálatra jelentkezem!