San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
huh, megvan! egyelőre nem írok semmit, de Kap bárki bármit mond, kezd felnőni elég rendesen a szemünk előtt. az első félidő eh, a D volt überkemény, 2 GL stand. félelmetes.
és a CAR front 7 tette átlagossá több sztárirányító életét, nagy taps nekik.
az eredménykövetőzés meg szánalom volt. ennyi ember mióta utált meg minket. bár én visszapofáztam, gondolom azért, magamravállalom, de azt a sok ostobaságot, anyám....:[]
több mint 10 éve
Vegita
363
mar varom a szikoksz nfl-es cikkjet, amiben a ninerst fikazzak. a heten mar sikerult brees-t is gyakorlatilag nullanak kijelenteniuk, ahogy tettek a minap grahammal. hihetetlen ez a nagykepu, mindenkit lekezelo stilus. tisztelet zero. nagyon remelem, sikerul oket agyonvagni vasarnap.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
csrnyei
489
Seattleben csak füvet szerezni egyszerű😛Petey tudná a választ! Te is tudod, csak nem mered leírni... 😀catattackna és kinek?csrnyeiA hox ellen!catattackJajj gyerekek! Ez nagyon egyszerű lesz!catattackmi lesz egyszerű?csrnyei
A meccs meg 50-50😊
több mint 10 éve
catattack
3 520
Petey tudná a választ! Te is tudod, csak nem mered leírni... 😀na és kinek?csrnyeiA hox ellen!catattackJajj gyerekek! Ez nagyon egyszerű lesz!catattackmi lesz egyszerű?csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
na és kinek?A hox ellen!catattackJajj gyerekek! Ez nagyon egyszerű lesz!catattackmi lesz egyszerű?csrnyei
több mint 10 éve
catattack
3 520
A hox ellen!Jajj gyerekek! Ez nagyon egyszerű lesz!catattackmi lesz egyszerű?csrnyei
több mint 10 éve
catattack
3 520
Jajj gyerekek! Ez nagyon egyszerű lesz!
több mint 10 éve
Josszi
3 367
most megyek elolvasom a sok hatert meg trollt a meccskövetőben, inkább a meccset néztem ma 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
az eleje keménykedésekkel indult, aztán nem jött össze csak 2 FG, a def kitett magáért, Kaep is, az OL meg nagyon jól védte meg, jó volt 2-3 kivétel.. érdekes volt hogy talán tudatosan de nem futatták Kapet az első félidöben, visszavolt fogva, aztán a másodikban meg.. rögtön az elején..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Gratu Skacok!Eléggé régen megírtam, hogy lesz ez a meccs. Jó lesz, már nagyon várom.
Next week, popcorn, Ti hozzátok!Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Josszi
3 367
😀😀😀Kap hogy lehet ez az irányito egy szar ugy ahogy van egy normális labdát nem tud dobninorbi180nem tudom ki vagy, de ez az alpári stílus nagyon nem való ide. Jobb lenne, ha mindenki örömére az eredménykövetőbe hurcolkodnál át. ninershater squadot ott találod.diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Gratula srácok, fejben jóval erősebbek voltatok, illetve a szünetben is felülmúlták Haribóék Riveráékat.ez milyen korrekt! (Y)
Sok sikert Seattleben!gabokocka
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Cár
39
Kösz Gabo, nem hittem a rájátszás rutin szlogenben, de lehet, hogy van benne valami és jövőre hátha titeket segít!
több mint 10 éve
Gratula srácok, fejben jóval erősebbek voltatok, illetve a szünetben is felülmúlták Haribóék Riveráékat.Nektek is grat, nem vállalok nagyot ha azt mondom, hogy neketek már így is siker volt ez a szezon. Nyilván bosszantó így kiesni, kár volt a bírói hibákért, de ezek sajna benne vannak a játékban...
Sok sikert a követekező szezonban!
több mint 10 éve
Gratu Skacok!Next week, popcorn, Ti hozzátok!
több mint 10 éve
csrnyei
489
Gratula srácok, fejben jóval erősebbek voltatok, illetve a szünetben is felülmúlták Haribóék Riveráékat.Ti is jól nyomtátok,ez a meccs szerintem jövőre sokat fog nektek érni!
több mint 10 éve
Gratula srácok, fejben jóval erősebbek voltatok, illetve a szünetben is felülmúlták Haribóék Riveráékat.Sok sikert Seattleben!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kap hogy lehet ez az irányito egy szar ugy ahogy van egy normális labdát nem tud dobninorbi180nem tudom ki vagy, de ez az alpári stílus nagyon nem való ide. Jobb lenne, ha mindenki örömére az eredménykövetőbe hurcolkodnál át. ninershater squadot ott találod.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nem nagy ász kap 1 öszejött remélem mostmár felébrednek és jobban fognak játszani
több mint 10 éve
Cár
39
Bravúros TD, mégse kutyaütő Colin, persze Vernon se kutya 😀
több mint 10 éve
Cár
39
Mégis tud passzolni Colin lásd mellékelt ábra....
több mint 10 éve
Kap hogy lehet ez az irányito egy szar ugy ahogy van egy normális labdát nem tud dobninorbi180megköszönném ha a baromságaidat megtartanád magadnak
több mint 10 éve
Cár
39
Tessék, nincs TD, Newton sem Superman....