San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Biztos velem van a baj, de ezek a teljesen szokásos meccs előtti mondatok, senki nem veri a mellét hogy így-úgy meg lesz baszva az ellenfél. Harbaugh viselkedése elég jól dokumentált, játékosként és edzőként is egy tufa. A Bay Area Tribune-on kívül mindenki szerint bunkó volt. De sebaj, majd szégyellem magam Davis helyett is, aki twitteren nyerte a szájkarate megye kettőt. Bírózni meg az igen t. topiktársaidnak volt szerencséje, szóval rólam le lehet pattanni.Idézzük már a hangzatos nyilatkozatokat. Amúgy egész héten a ninerst dicsérte minden fórum szóval érthetetlenek a komplexusaitok.MacPhistoDetroit currently ranks third in the NFC and 12th in the NFL in pass defense.
"Of course we expected to be this good," said defensive tackle Corey Williams. "We can be as good as we want to be. If we keep working hard, there is no telling how good we can be.
SUH:“The 49ers are a very conservative offense, they don’t take very many risks and that’s something that I think is good for us when we shut down what they want to do, which is their run game, and force them into long-yardage situations, get them behind the eight ball and having them have to come back because our offense is putting points on the board and putting points on their defense. That puts them in situations that they don’t want to be in. I think that’s something great for us to have, it’s just a matter of us going out and executing and putting them in those toughsituations.”
A hasonlókra gondoltam, és ezzel is próbáltam magyarázni Schwarz hisztijét, de kiszáltam ebből, nem offolom szét a topikunkat. Többszörösen leírtam már a respectet a Lionsnak ezt teszem most is.
Igazad van a bírok elcsalták a meccset nekünk, és Jimbo brutál támadása után igaza van Schwarznak, hogy az egész bay areanak neki akart menni, és igazad van meglepődtünk egy jó Lionstól, mert nem tudtunk róluk semmit, azt gondoltuk sima W lesz.diverdoc
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Hát srácok, minden kalapom leng. Ez ellen a csapat ellen mindenkinek meg fog gyűlni a baja, főleg a védelem brutális, ezzel a védelemmel egy jó - nem elit, csak jó - offense simán elmendegélhet az NFC döntőig.
több mint 13 éve
Idézzük már a hangzatos nyilatkozatokat. Amúgy egész héten a ninerst dicsérte minden fórum szóval érthetetlenek a komplexusaitok.MacPhistoDetroit currently ranks third in the NFC and 12th in the NFL in pass defense.
"Of course we expected to be this good," said defensive tackle Corey Williams. "We can be as good as we want to be. If we keep working hard, there is no telling how good we can be.
SUH:“The 49ers are a very conservative offense, they don’t take very many risks and that’s something that I think is good for us when we shut down what they want to do, which is their run game, and force them into long-yardage situations, get them behind the eight ball and having them have to come back because our offense is putting points on the board and putting points on their defense. That puts them in situations that they don’t want to be in. I think that’s something great for us to have, it’s just a matter of us going out and executing and putting them in those toughsituations.”
A hasonlókra gondoltam, és ezzel is próbáltam magyarázni Schwarz hisztijét, de kiszáltam ebből, nem offolom szét a topikunkat. Többszörösen leírtam már a respectet a Lionsnak ezt teszem most is.
Igazad van a bírok elcsalták a meccset nekünk, és Jimbo brutál támadása után igaza van Schwarznak, hogy az egész bay areanak neki akart menni, és igazad van meglepődtünk egy jó Lionstól, mert nem tudtunk róluk semmit, azt gondoltuk sima W lesz.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
A Bearsnél még így is kevesebbet 😀 Elképesztő, amit leművelnek Detroitban 😊WyattFogynak a győzelmek, fogynak a nézők, fogynak a false startok.
Jövőkép Detroit módra.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
A Bearsnél még így is kevesebbet 😀 Elképesztő, amit leművelnek Detroitban 😊
több mint 13 éve
Nekem az elejéről, más jut eszembe. False start. Mennyi ilyen hülye penaltyt szedtek össze első negyedben?Utána már robogott a csapat, de a kezdtetek false volt kicsit.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jò meccs volt, pedig az elején a sack-fumble lost nem arròl àrulkodott h itt szoros meccs lesz.Alex INT-je nagyon csùnya volt, de pont belefért.
Aldon Smith nem semmi nagyon ott van, de az elejtett picknél jòt röhögtem 😊
több mint 13 éve
állítólag de. sajnos a bóltimótozás a legkisebb hibájaEgy nagyon jó meccset láttam tegnap, és régen tudtam már ennyire együtt élni a játékkal otthonról. Sokszor nézett is a család, mikor felkiáltottam egy-egy ítélet után. (bár a false startok jogosak voltak) Alexnek tényleg nem volt jó napja, sok volt a magas labdája is, egyikből pick is lett ahogy meg van írva a nagy álmoskönyvben is. A D#-t csak dicsérni lehet, ilyen védelemmel lehet bajnokságot nyerni 😀 (jól van na, kicsit előre szaladtam). Ezután a meccs után a Bóltimór-Houston meccs szinte unalmas volt, nem is tudtam ráhangolódni... (Egyébként hallottam már Jókai Mórról, de Bólti Mórról még sose... engem ez idegesített a legjobban)Ferroncsak nem Olivér szakértett megint? 😊csongi
több mint 13 éve
Egy nagyon jó meccset láttam tegnap, és régen tudtam már ennyire együtt élni a játékkal otthonról. Sokszor nézett is a család, mikor felkiáltottam egy-egy ítélet után. (bár a false startok jogosak voltak) Alexnek tényleg nem volt jó napja, sok volt a magas labdája is, egyikből pick is lett ahogy meg van írva a nagy álmoskönyvben is. A D#-t csak dicsérni lehet, ilyen védelemmel lehet bajnokságot nyerni 😀 (jól van na, kicsit előre szaladtam). Ezután a meccs után a Bóltimór-Houston meccs szinte unalmas volt, nem is tudtam ráhangolódni... (Egyébként hallottam már Jókai Mórról, de Bólti Mórról még sose... engem ez idegesített a legjobban)Ferroncsak nem Olivér szakértett megint? 😊
több mint 13 éve
Ferron
72
Egy nagyon jó meccset láttam tegnap, és régen tudtam már ennyire együtt élni a játékkal otthonról. Sokszor nézett is a család, mikor felkiáltottam egy-egy ítélet után. (bár a false startok jogosak voltak) Alexnek tényleg nem volt jó napja, sok volt a magas labdája is, egyikből pick is lett ahogy meg van írva a nagy álmoskönyvben is. A D#-t csak dicsérni lehet, ilyen védelemmel lehet bajnokságot nyerni 😀 (jól van na, kicsit előre szaladtam). Ezután a meccs után a Bóltimór-Houston meccs szinte unalmas volt, nem is tudtam ráhangolódni... (Egyébként hallottam már Jókai Mórról, de Bólti Mórról még sose... engem ez idegesített a legjobban)
több mint 13 éve
doka
111
Aldon Smith-nek ismét lesz szerintem esélye a rookie of the week-re, főleg ha meg lett volna neki az int is. 😀 😀
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset, csak a statokat nézem most, na meg az nfl.com-ot olvasom.Gratula, azt hiszem már most megvan a csoportgyőztes. Nem tudom elképzelni, hogy a harmatgyenge Cards, Rams vagy a szintén halovány Hawks meg tudna titeket szorongatni idén.
több mint 13 éve
Kicsi Harbs állítólag kicsit kiugrott a bőréből... érthető, de nem túl diplomatikus a vesztes csapattal szemben... ezért hisztizett Fekete.
Amúgy grat, kibrusztoltátok 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Idézzük már a hangzatos nyilatkozatokat. Amúgy egész héten a ninerst dicsérte minden fórum szóval érthetetlenek a komplexusaitok.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Nagyon régen nem volt ennyire jó estém. Fiaim kérdezték, hogy most miért vagyok ennyire felpörögve. Mondtam, mert hosszú évek óta most látom a csapatomban a potenciált, az esélyt.Willis, Bowman, Aldon Smith, Justin Smith probowler formában. D#-ünk egyszerűen fenomenális, főleg amit a red zone-ban műveltek. Az egyik legjobb védelem jelenleg a ligában. Szaszia leírta az eredménykövetőben, hogy Alex sokat hibázott, de a nagyon fontos pillanatokban iszonyatosan összekapta magát és ezzel maximálisan egyetértek. Singre mondták, hogy motivátor, de Harbaugh motiváló képessége messze meghaladja. Egyébként továbbra is fenntartom, hogy ha a Lions TD-t megadták, akkor tőlünk elvettek egyet. (Nagykönyvileg a birtoklás sztem egyik esetben sem volt meg). Schwartz meg persze, hogy hisztizik. Évek óta null eredmény null érdeklődés után most nagy nyomás, médiafelhajtás volt rajtuk. MNF győzelem után az egekben, hangzatos nyilatkozatok után bukás. Meg Jimbo brutális. szadista gratulációja is rosszul eshetettt neki 😀
Go Niners, go!!
több mint 13 éve
Jim fel volt pörögve, kicsit hevesebb volt, de megértem. viszont Schwartz ezzel saját magát járatja le. Majd elintézik külön remélem.ez derekas bírkózás volt. Amikor kellett Alex a hátára vette a csapatot. rémes bíráskodás volt. sajnos Walker egy tiszta TD passzt ejtett el, talán könnyebb lett volna...Elég kemény meccs volt az már biztos, a birokról nem is beszélve.
D ---> top 3
Schwarz miért hisztizett a végén?petey
mattbarrows Matt Barrows
"That was on me," said Harbaugh, who said he shook Scwartz's hand too hard.Pandamaci
http://www.youtube.com/watch?v=xNFgal3Tc-s - összefoglaló
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez derekas bírkózás volt. Amikor kellett Alex a hátára vette a csapatot. rémes bíráskodás volt. sajnos Walker egy tiszta TD passzt ejtett el, talán könnyebb lett volna...Elég kemény meccs volt az már biztos, a birokról nem is beszélve.
D ---> top 3
Schwarz miért hisztizett a végén?petey
mattbarrows Matt Barrows
"That was on me," said Harbaugh, who said he shook Scwartz's hand too hard.
több mint 13 éve
ez derekas bírkózás volt. Amikor kellett Alex a hátára vette a csapatot. rémes bíráskodás volt. sajnos Walker egy tiszta TD passzt ejtett el, talán könnyebb lett volna...D ---> top 3
Schwarz miért hisztizett a végén?
több mint 13 éve
tegnap NFL playbookon meg 4 szakiból 3:1 ideitt bármi lehet, de remélem felénk billen
Hál'Isten ESPN adja a meccset! 5 szaki kommentátor 4-1 arányban Lions W jósolt 😕
Go Niners, Go!diverdoc
több mint 13 éve
Hál'Isten ESPN adja a meccset! 5 szaki kommentátor 4-1 arányban Lions W jósolt 😕Semmit nem jelent.
Go Niners, Go!diverdoc
Nálam 55-45% esély a Niners győzelemre.
több mint 13 éve
Hál'Isten ESPN adja a meccset! 5 szaki kommentátor 4-1 arányban Lions W jósolt 😕 Go Niners, Go!
több mint 13 éve
[Mondom, a Detroit a DL-jükkel nyer vagy hal meg. Mivel alapvetően futó csapat vagyunk futni fogunk. Hozzanak 8 embert a boxba, ezt tette Tampa is és Philly is. Bumm, átmentünk rajtuk. Nem beszélve hogy Ginn, Crabtree, Walker így man2man lesz, ami Alexnak könnyű dobás. Lényeg hogy menjen a futás, mert akkor arra Suh és társai ráharapnak. Múlt hét, run formáció, 3 TE Bunch, Play action, TD -> VD. Ami mondjuk nem lesz egyszerű az a zaj, na meg Anthony Davis :rolleyes: jó lenne összekapnia magát.
Akkor bejött a szavazatom 😀
Amúgy a védelmünk szerintem nagyon ott van, nem csak Aldon. Én bízok benne, hogy a Willis-Bowmann miatt Bestnek az élettől is elmegy a kedve, kornereink is talán jó úton vannak, halmozták (egyelőre kettesével) az inteket, ott van Justinunk is, szóval ez egy fincsi csapat! MegaCJ meg jöjjön csak! Bár a WR sorunk sem túl acélos én OL oldalon parázok inkább. Tampa ellen egy sacket sem engedtek, futás is ment, de Ndamukongtól fosok. Sztem ez a rész lesz a kulcsfontosságú. Ha a falunk tart, sima W.diverdoc
NFL Playbook: http://www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/09000d5d8231f3a7/Playbook-49ers-vs-Lions
Suh: “The 49ers are a very conservative offense, they don’t take very many risks and that’s something that I think is good for us when we shut down what they want to do, which is their run game, and force them into long-yardage situations, get them behind the eight ball and having them have to come back because our offense is putting points on the board and putting points on their defense. That puts them in situations that they don’t want to be in. I think that’s something great for us to have, it’s just a matter of us going out and executing and putting them in those toughsituations.”
hát, azt hiszem kellemetlen élményben lesz része, vagy csak a tavalyi csapatunkat nézte...
több mint 13 éve
ja, CJ egy "freak", csak most kicsit jobban felkapták 😊 azért Roman okosabb, nem a 3. számú WR-ként emlegeti mint Rob Ryan :cool:Akkor bejött a szavazatom 😀
Aldon Smith lett a rookie of the week. Remélhetőleg Staffordon is begyűjti a 2 zacsijáthttp://www.nfl.com/videos/nfl-rookie-of-the-week/09000d5d823207d5/Week-5-Pepsi-rookie-of-the-week-winner
így tovább fiatalember, bár Tibi szerint bust lesz 😛petey
Amúgy a védelmünk szerintem nagyon ott van, nem csak Aldon. Én bízok benne, hogy a Willis-Bowmann miatt Bestnek az élettől is elmegy a kedve, kornereink is talán jó úton vannak, halmozták (egyelőre kettesével) az inteket, ott van Justinunk is, szóval ez egy fincsi csapat! MegaCJ meg jöjjön csak! Bár a WR sorunk sem túl acélos én OL oldalon parázok inkább. Tampa ellen egy sacket sem engedtek, futás is ment, de Ndamukongtól fosok. Sztem ez a rész lesz a kulcsfontosságú. Ha a falunk tart, sima W.
több mint 13 éve
ja, CJ egy "freak", csak most kicsit jobban felkapták 😊 azért Roman okosabb, nem a 3. számú WR-ként emlegeti mint Rob Ryan :cool:Aldon Smith lett a rookie of the week. Remélhetőleg Staffordon is begyűjti a 2 zacsiját
http://www.nfl.com/videos/nfl-rookie-of-the-week/09000d5d823207d5/Week-5-Pepsi-rookie-of-the-week-winner
így tovább fiatalember, bár Tibi szerint bust lesz 😛
több mint 13 éve
jaj persze 😀Azért az furcsa volna,ha egy 5 meccs allatt 9TD-s rekordot elérő játékosról nem nyilatkoznának elismerően. A másik két játékos nincs agyondícsérve. Legalábbis én nem találkoztam még ilyen cikkel.
csak mindenki Megatron így Megatron úgy, meg Best úristen és Stafford. engem csak felpörget ha egy médiahátszelet kapó csapattal játszunk(figyelem, ez nem Bazzani, Mac és a többiek hibája). meg aztán megvertük őket CJ-vel eddig is 😀
ugye volt Dalton, Eagles, aztán Bucs, meg Freeman és Blount mennyire "hot"..hát most akkor jöjjön a Lions. Ha kikapunk, kapjunk ki.petey