San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
jaj persze 😀Azért az furcsa volna,ha egy 5 meccs allatt 9TD-s rekordot elérő játékosról nem nyilatkoznának elismerően. A másik két játékos nincs agyondícsérve. Legalábbis én nem találkoztam még ilyen cikkel.
csak mindenki Megatron így Megatron úgy, meg Best úristen és Stafford. engem csak felpörget ha egy médiahátszelet kapó csapattal játszunk(figyelem, ez nem Bazzani, Mac és a többiek hibája). meg aztán megvertük őket CJ-vel eddig is 😀
ugye volt Dalton, Eagles, aztán Bucs, meg Freeman és Blount mennyire "hot"..hát most akkor jöjjön a Lions. Ha kikapunk, kapjunk ki.petey
több mint 13 éve
jaj persze 😀csak mindenki Megatron így Megatron úgy, meg Best úristen és Stafford. engem csak felpörget ha egy médiahátszelet kapó csapattal játszunk(figyelem, ez nem Bazzani, Mac és a többiek hibája). meg aztán megvertük őket CJ-vel eddig is 😀
ugye volt Dalton, Eagles, aztán Bucs, meg Freeman és Blount mennyire "hot"..hát most akkor jöjjön a Lions. Ha kikapunk, kapjunk ki.
több mint 13 éve
Petey mindig ilyen, ha van egy kis győzelmi sorozat 😛 😀ki nem hagynám ezt a meccset vasárnap.
több mint 13 éve
Én is abban látom a meccs kulcsát, hogy Smitht sürgetni kell. Tökmindegy, milyen a blitz ellen, az esetek 10%-ban blitzelünk csak.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
nézd, nekem semmi bajom veletek, ezek után az a szar hogy egymásnak vagyunk ugrasztva 😐 ha olyat írtam, bocs.Meglepő, de Smith 3. Brady és Rodgers után pass rush/blitz megverésben.
Futásban, mint írtam, ha lyukat nyitunk akkor Gore a következő szinten már az LB/DB-t hibára tudja kényszeríteni. Forte titeket is a széleken vert meg. Hunter meg ott tud száguldozni nálunk.
Vasárnap van már? 😊
több mint 13 éve
Én egyetlen szóval nem mondtam,hogy mi nyerünk. Sőt úgy jöttem ide,hogy megállítotok minket.Csak a stílusból már lassan az érződik ki,hogy 0-5el állunk.
Én is tartok a matchup-októl. Bár sztem (remélem)a futások ellen sokkal jobbak leszünk,mint azt írod. Cunningham meg van akkora ész,hogy Smith-t is rettegésben tartsa valahogy a meccs alatt.
És ha Stafford jó napot fog ki akkor bármi lehet. Nyertünk öt meccset,hátha visz a lendület.
több mint 13 éve
ez van Bazzani. a Lions a DL/CJ-val él vagy bukik. Stafford pontatlan, feldobja a labdát és CJ megszerzi. Ezen kívül ki van még támadásban? Best? 26 meccs óta nem engedtünk 100 yard fölött futni és nincs rushing TD-nk sem. RB-k akikkel találkoztunk: Lynch, McCoy, Felix Jones, Benson, Blount. Egyik sem jutott 100 yard fölé. Futást elvesszük, és ha odaérünk mindig Staffordhoz, mi lesz?Nem voltál te ilyen eddig vagy csak én nem figyeltem?Bazzanihttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d82309025/article/raiders-49ers-surge-in-rankings-after-big-week-5-victoriesIupati játszik. Snyder és Goodwin majd gondolom leduplázzák, de azt fogjuk tolni amit a Bears is szerintem: csapdák és stuntok az agresszív Lions DL ellen. az LB és DB soruk nem ijeszt meg nagyon, Gore és Hunter át fognak száguldani rajtuk.petey
Na itt jobban állunk, mint a bowl.hu-n, legalább negatív mutatóval nincs elöttünk senki 😊
Iupati nagyon-nagyon kell, Suh egy fenevad!diverdoc
Tudom, Megatron ellen nem lehet tervezni. Lehet hogy csúnyán kikapunk, benne van. De ha azt mondom nekünk elég CJ és Suh ellen tervezni, ti mit fogtok Hunter/Gore, VD, Walker, Crabtree ellen? Ez nem az öregedő Bears D lesz. Elismerésre méltó amit tesztek, nem becsülöm le a csapatod, de én úgy érzem jobban jövünk ki a matchup-okból.
több mint 13 éve
Nem voltál te ilyen eddig vagy csak én nem figyeltem?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82309025/article/raiders-49ers-surge-in-rankings-after-big-week-5-victoriesIupati játszik. Snyder és Goodwin majd gondolom leduplázzák, de azt fogjuk tolni amit a Bears is szerintem: csapdák és stuntok az agresszív Lions DL ellen. az LB és DB soruk nem ijeszt meg nagyon, Gore és Hunter át fognak száguldani rajtuk.petey
Na itt jobban állunk, mint a bowl.hu-n, legalább negatív mutatóval nincs elöttünk senki 😊
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82309025/article/raiders-49ers-surge-in-rankings-after-big-week-5-victoriesIupati játszik. Snyder és Goodwin majd gondolom leduplázzák, de azt fogjuk tolni amit a Bears is szerintem: csapdák és stuntok az agresszív Lions DL ellen. az LB és DB soruk nem ijeszt meg nagyon, Gore és Hunter át fognak száguldani rajtuk.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82309025/article/raiders-49ers-surge-in-rankings-after-big-week-5-victoriesNa itt jobban állunk, mint a bowl.hu-n, legalább negatív mutatóval nincs elöttünk senki 😊
Iupati nagyon-nagyon kell, Suh egy fenevad!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ice Sopoaga visszatérhet vasárnap a Lions ellen. Best(sem) fut sehova, max 52-53 ölelő karjaiba 😉
Harbs elhozatta Stanfordból az 1,5m magas hangfalakat, hogy gyakoroljanak a zaj ellen. Végülis AC/DC, Guns nem rossz felkészülési zene 😀
Iupati nem edzett, a térdét fájlalta. Nem lenne jó ha kiesne, mert helyette Rachal lesz Suh ellen :/petey
több mint 13 éve
Ice Sopoaga visszatérhet vasárnap a Lions ellen. Best(sem) fut sehova, max 52-53 ölelő karjaiba 😉Harbs elhozatta Stanfordból az 1,5m magas hangfalakat, hogy gyakoroljanak a zaj ellen. Végülis AC/DC, Guns nem rossz felkészülési zene 😀
Iupati nem edzett, a térdét fájlalta. Nem lenne jó ha kiesne, mert helyette Rachal lesz Suh ellen :/
több mint 13 éve
Josh Morgan IR re került, hogy az egy éves szerződést kötő Brett Swain helyet kapjon az 53-banValamint a PS-ből távozott Chase Beeler 😕
több mint 13 éve
Morgan officially IR 😕 gyors felépülést Joshua :rolleyes:
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hát ha valaki azt mondja szezon elején hogy a 9ers-Lions lesz a forduló meccse, sírva kiröhögtem volna...petey+1 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Hát ha valaki azt mondja szezon elején hogy a 9ers-Lions lesz a forduló meccse, sírva kiröhögtem volna...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mattbarrows Matt BarrowsJohn Madden selects the 49ers O-line as the "Prilosec OTC Protectors" of the week. Repeat: 49ers O-line wins "Prilosec Protector" honors.
Remélem a jövő héten is a miénk lesz.
több mint 13 éve
Itt lehet Gorera és Aldon Smithre szavaznihttp://www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2011/REG/5
http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/REG/5
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Megaoff: ha más nem, karácsonyra kaphattok ilyen ajándékot 😀szabaKarácsonykor edzőmeccsünk van. 😉
Ez a vasárnapi sokkal nehezebb lesz.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Megaoff: ha más nem, karácsonyra kaphattok ilyen ajándékot 😀😀 😀 😀😀Én.
ki emlékszik arra innen...petey
Ellenben amikor mi voltunk utoljára media darlingok, arra talán a Gerő Ernő.MacPhisto
Ez a média alig várja,hogy kikapjunk és jöhessenek a "Nem is olyan erős ez a Lions" meg a "Véget ért a szerencsesorozat" és hasonló írások.Bazzani
több mint 13 éve
😀 😀 😀Én.Most lehet hogy nem, de ha azt mondom, hogy ti voltatok a peccsztílerszkócc vagy 15 évig, de együtt, akkor még mindig nem érzékeltettem mi volt valójában...MacPhisto😀
Ellenben amikor mi voltunk utoljára media darlingok, arra talán a Gerő Ernő.MacPhisto
Ez a média alig várja,hogy kikapjunk és jöhessenek a "Nem is olyan erős ez a Lions" meg a "Véget ért a szerencsesorozat" és hasonló írások.
több mint 13 éve
Én.Most lehet hogy nem, de ha azt mondom, hogy ti voltatok a peccsztílerszkócc vagy 15 évig, de együtt, akkor még mindig nem érzékeltettem mi volt valójában...MacPhisto😀
Ellenben amikor mi voltunk utoljára media darlingok, arra talán a Gerő Ernő.
több mint 13 éve
Most lehet hogy nem, de ha azt mondom, hogy ti voltatok a peccsztílerszkócc vagy 15 évig, de együtt, akkor még mindig nem érzékeltettem mi volt valójában...MacPhisto😀
ki emlékszik arra innen...
több mint 13 éve
Most lehet hogy nem, de ha azt mondom, hogy ti voltatok a peccsztílerszkócc vagy 15 évig, de együtt, akkor még mindig nem érzékeltettem mi volt valójában...