Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 1 éve
braxa88
12 534
Darrell Taylor annyira ünnepelni akar minden labdaszerzésnél hogy a tegnapi első Diggs picknél, mikor Taylor pályán se volt ő berohant. De mivel Diggs az interceptiont hordta vissza, ezért nem volt vége a játéknak még, de ha már Taylor berohant a pályára akkor próbált blokkolgatni,hóthülye a csávó, nem melesleg a szezon messsszeee legnagyobb csalódása. úgy lett egysíkú 3.downs rusher, h képtelen a nyomásgyakorlásra.
Walkerrel egyetértek, éjjel még volt bennem düh.
A nagyonszar OL miatt nem megy Walkernek se. minden playben az arcában a defense még a LoS előtt.
több mint 1 éve
12th member
1 053
Walkerre én nem húznám rá a vizes lepedőt. Gyakorlatilag az összes playben a snap után fél másodperccel már ott volt egy DT az arcában a backfielden. Elképesztően gyenge volt a belső falmunka, ezzel nem tud mit csinálni.Kb mint a tampa meccsen… nem tudom mi tortent a futas elleni vedelemmel. De mar elore felek mi lesz a rams ellen a heten….
De ami ennél is nagyobb probléma, hogy 107 yardot átlagolt eddig a földön a Raiders. Na most ránk írtak 283-at. Kritikán aluli.
Sebii
Walker eseteben teljesen egyetertek, nonsense hogy kb minusz yardon mar megvannak az elso kontaktok aztan rabizzuk h oldja meg.
A tegnapi meccsen egyebkent en Genot is elovennem bar a masodik felidoben jobban jatszott de kulcshelyzetekbe hibazott: fumble (lehet Walker hibazott), rendes jatekido vegen egymas utan aluldobta lockettet es metcalfot mikor tok uresen voltak es sima first downt ert volna, most ne nyissuk ki hogy Metcalfnak elkapas volt e szerintem igen de Geno nem hozta egyszeru helyzetbe hogy ennyire alul dobta.
Ezek mellett volt jo par vakon levo dobas mikor sack elol menekulve random elhajitotta, plusz mikor Metcalfnek minden aron be akarta eroltetnj a labdat endzoneba…
több mint 1 éve
Walkerre én nem húznám rá a vizes lepedőt. Gyakorlatilag az összes playben a snap után fél másodperccel már ott volt egy DT az arcában a backfielden. Elképesztően gyenge volt a belső falmunka, ezzel nem tud mit csinálni.Walker masodik TD-nel latszott hogy ez a srac meghal a palyan ha kell. RB poszt megoldva, csak maradjon egyben par evig
De ami ennél is nagyobb probléma, hogy 107 yardot átlagolt eddig a földön a Raiders. Na most ránk írtak 283-at. Kritikán aluli.
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Sebii
3 534
Walkerre én nem húznám rá a vizes lepedőt. Gyakorlatilag az összes playben a snap után fél másodperccel már ott volt egy DT az arcában a backfielden. Elképesztően gyenge volt a belső falmunka, ezzel nem tud mit csinálni.De ami ennél is nagyobb probléma, hogy 107 yardot átlagolt eddig a földön a Raiders. Na most ránk írtak 283-at. Kritikán aluli.
több mint 1 éve
braxa88
12 534
Köszönöm a csapatnak azt 3-4 hét bizakodást, mikor azt hittem csapatunk van.Hát kurvara nincs semmi
Bruce Irvin végigtolja a meccset mert a 2.körös edgek használhatlanok. Taylor és Mafe...
Brooks? Diggs ? Lol.
OL hagyjuk. Shellt tartottuk volna meg, lásd Miamiban is jó idén is.
Walker?! Penny fényévekkel jobb.
Csodás draft mi?
Genora nem lehet panasz. Futás nélkül, védelem nélkül meccsben tartja ezt a legalja rostert.
McDaniels helyén ha szomszéd hülye gyerek a HC 3.negyedre eldőlt volna.Ezek a döntései...
Fu de felkurt...
Frisco meg... Valaki üsse őket szarrá a POban.
| de legalább a f*kalap örül. |
Szerkesztette: braxa88
több mint 1 éve
Tul regota nezek hawks meccseket.Kíváncsi vagyok,hogy hatott ez a pihenő hét a csapatra . Mondanám,hogy jobb csapatot (még 1,2 ) nem kaphattunk volna a visszatérésre. Csak is a W jöhet számításba,de azért para .Az ilyen tutinak gondolt meccseket szoktunk rendszerint elbalfaszkodni. Ne legyen igazam.
Zman77
funkyparduc
Vegig erezni lehetett, hogy ez lesz.
több mint 1 éve
Zman77
530
Jöhetne már Cade Johnson,most ,hogy Dee Eskridge sérült megint .
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok,hogy hatott ez a pihenő hét a csapatra . Mondanám,hogy jobb csapatot (még 1,2 ) nem kaphattunk volna a visszatérésre. Csak is a W jöhet számításba,de azért para .Az ilyen tutinak gondolt meccseket szoktunk rendszerint elbalfaszkodni. Ne legyen igazam.
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
530
Kíváncsi vagyok,hogy hatott ez a pihenő hét a csapatra . Mondanám,hogy jobb csapatot (még 1,2 ) nem kaphattunk volna a visszatérésre. Csak is a W jöhet számításba,de azért para .
több mint 2 éve
Azt hiszem nekem mindenképpen van miért bocsánatot kérnem Carrolltól. Azzal együtt, hogy sok lépését az utóbbi pár évből továbbra is rossznak tartom, elsősorban a csapat és az edzői gárda építése, illetve a drafttőke elszórása tekintetében.
Szóval bár nem tudok ellentmondásokat feloldani, a koncepcionális a játék részleteit érintő kérdések tekintetében valószínűleg rosszul ítéltem meg az ő képességeit, és a lehetőségeit.
És igen valószínűleg még mindig nincs tiszta képünk az utolsó pár évről.
Szóval év végére érik egy erős bocsánatkérés, de hogy mekkora, azzal várjuk ki a szezon, és kicsit az offseason végét...
Igyekszem a szokottnál kevesebbet pofázni, mert
1) szokásomtól eltérően nincsenek elsődleges meglátásaim, vendég-anyagból dolgozom,
2) arra jöttem rá, hogy "kegyelmi állapot van", és mennyivel jobb nem azon gondolkozni, hogy mi is itt a probléma. Ez itt és most teljesen felesleges, inkább hátra kell dőlni, amíg tart, és örülni annak is, hogy rendkívül izgalmas offseasonunk lesz.
Kezdeném ott, hogy nagyon tetszik az új csapat, és nagyon tetszik, hogy alakulnak egyéniségek. Szívesen nézem a visszafogott, átgondolt beszabályozott Genot. Ezzel együtt én még a playoff csapatot nem vettem meg. Nem vettem meg, mert gyűlik Genoról a tape, és ugyan ez most egy nagyon "tehetséges", tökös csapatmag, de azét még természetesen nem masszív ez. Nem érzem erősnek a frontokat, azzal együtt, hogy van tehetség, de ezek soros rendszerek annyira erősek, amennyire a leggyengébb láncszem, és gyenge láncszem azért akad még. Center poszt pl borzasztó, és a DL vibrál. Mindegy van még itt lyuk, ami betömhető.
Carroll megújulása.
Én pont azt érzem, hogy Carroll feladta önmagát számos tekintetben. Csinált ilyet már más is, pl BB 7-8 évente kölcsönvesz ideákat. Nincs ezzel baj szerintem.
Még egyszer nem saját kútfőből okoskodok, mert nem láttam az utolsó 2 meccset még mindig, és a többit sem láttam úgy, ahogy szoktam, kockázni. A srácok elemzéseit olvastam, és abból azt látom, hogy Waldron egy új generációs koponya. Még a Shanny 1.1(WR)/1.2(AF)/2.1(SF1)/2.2???(SF2???) vonalhoz képest is úgy néz ki, vannak önálló elképzelései. Nagyjából individumnak tűnik az elemzések alapján.
És akkor ezek szerint Carroll hagyja dolgozni, szóval én tévedtem. Persze biztos, hogy a végén Carrollnak nagyon sok játékdesignt, buildet érintő kérdésben van szerepe, szava, döntési jogköre meg mindenben, de az a narratíva, hogy keres Caroll egy bábot, aki azt csinálja pont amit ő mond, az nem teljesen igaz. Mondom én ebben tévedtem. Nyilván vannak elvek, amelyekből Carroll nem enged.
Magáról a témáról lehetne sokat írni elemezni, de én még nem tenném, mert mondom még lemaradásban vagyok, és csak a belső körös elemzéseket olvasom, szóval ezek kölcsönvett gondolatok.
A védekezésnél ez sokkal egyszerűbb. Ez nem Carroll védelme ez teljesen egyértelműen Vic Fangio iskolája, most hogy ez Staley féle interpretációja vagy sem, az mindegy. Itt nem Carroll a designer. Biztos van hozzáadott értéke, biztos benne van a keze, de ez a Build nem az övé. Teljes build váltás az nehéz, az embernek nehéz kimondani, hogy eddig ment, eddig műdödött most másra van szükség.
Ehhez kell sok erő, meg higgadt belátás.
Mondjuk jobb későn, mint soha, mert Clint Hurtt velünk van már jópár éve, pontosan 17 óta. Mégis, akkor miért kellett 4 évig ragaszkodni Ken Norton Jr-hoz?! Neki minden tisztelet kijár akár mint játékosnak, akár mint pozíciós edzőnek, de az oaklandi kirándulás után tiszta volt, hogy ő nem fog egy védelmet összetenni.
És számomra itt borul a nagy zseniális megújulás, és itt mondom, hogy ez reality check+belátás. Nem hiszem, hogy Bobby Wagner miatt nem lehetett hamarabb sémát váltani.
Az utolsó téma a draft. Az az uralkodó szemlélet, hogy a draft mennyiségi szemlélet, és minőségi szemlélet furcsa keveredése, de az kijelenthető, hogy bizonyos sávban minél több picked van annál jobb lesz a draftod 3-4 év távlatából. Ugye azért is nehéz a táma mert mindig 3-4 évre kell visszanézni, és adatdömping, csak pár éve van, illetve biztos, hogy az egyetemi felkészítés is sokat változott. Szóval, hogy hol van ez a sáv ezen vita van, de úgy tűnik , hogy tágan a 24 és a 156 drafthely közötti választások száma kulcs tényező a draft minőségében szükebb értelemben a 28 és a 104. drafthely közt sok pick sok kezdőt ededményez. Ezt én most nem fogom levezetni, mert rengeteg lába van. Sok az eloszlást deformáló tényező.
Ennek a tézisnek, ha van létező cáfolata az a Seattle Seahawks draftjai 13-18 közt. Iszonyatos mennyiségű pick és nagyon kevés kezdő. 13 pl rögtön katasztrófális volt. Amúgy Metcalf, Lockett, Clark, Griffiln, Penny, Britt... estleg Will Green, szódával Richardson, Barton. Az egyetlen ami miatt nem dől össze a tézis, hogy amikor szarul draftoltunk ,akkor rangértéktől függetlenül szarul draftoltunk, tehát az inverz bizonyítás sem áll meg.
Szóval ez most szerintem inkább kiszaladt, vagy nagyon sok tehetséget elpazaroltunk.
szerk. bocs sok a helyesírási mondattani hiba. Sajnos annyira keveset használom a nyelvet, hogy egyre több alkalommal rontom el a bonyolultabb szerkezeteket. Nade most úgyis megyek anyukámhoz, és ez is javulni fog!
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 2 éve
Korai mock draft egy hawks fan-tol.Ebben az 5. Es a 21. Helyen valasztunk ami valoszinuleg valtozni fog meg.
youtu.be/krjMKy6VbJI
5pick. Will Anderson
youtu.be/feius1KTBZo
21. Pick J L Skinner
youtu.be/riBM-t_Lom0
Lehet mar nem lesznek bent sot eleg valoszinu h valami brainfart huzas lesz , de ha nem es ok jonnenek en baromi boldog lennek.
több mint 2 éve
Na visszajöttem a déli-sarkról. Hideg volt, szar volt, most nem az Amundsen Scotton voltunk, nem volt sok sávszélesség nem néztem meccseket. Örülök az eredménynek.
több mint 2 éve
Prime Suh es McCoy ert annyit. Cox szerintem erne annyit, Donald nem kerdes, de Vita Vea-t is ida tennem.Jól látod az elmúlt 12évben sok DT-t draftoltak az első kör első felében. melyiknek van akkora hozááadott értéke h megérje a top5t?top5ös C és DT. jobbnál jobb opciók.Imadom ezt a leereszkedo stilust, sose valtozz meg! 😀
braxa88
2010: Suh 1/2; McCoy 1/3
2011: M. Dareus 1/3
2012: Poe-Cox 1/11-12
2013: Richardson-Lotulelei 1/13-14
2014: Donald 1/13
2015: Shelton 1/12
2016: Buckner 1/7; Rankins 1/12
2018: Vea-Payne 1/12-13
2019: Williams 1/3; Oliver 1/9; 1/13 Wilkins
2020: Brown 1/7; Kinlaw 1/14
2022: Davis 1/13
Most az 5. helyen huznank, de egy gyozelemmel a 14. helyig is csuszhat a pick. Mock draftok szerint pedig van tobb top10 DT tehetseg is iden:
walterfootball.com/draft2023.php
247sports.com/LongFormArticle/2023-NFL-Mock-Draft-Bryce-Young-Will-Levis-battle-for-top-QB-in-CBS-Sports-projection-198205649/#198205649_12
www.tankathon.com/nfl/mock_draft
undisputedly
csak Donaldnak. valaha volt egyik legjobb védőnek. QW csak idén elit eddig.
(de ha nekem nem hiszel, akkor hallgasd meg Hörit mit gondol egy már bevált klasszis DT-ért kapott 1/14es pickről, és én a top5ről beszéltem nem a 14.pickről, tőlem ott jöhet egy nálunk klasszissá váló DT, nyílván utólag Chris Jones vagy Simmons is simán megérné egy top15ös draftjogot.)
braxa88
Szamomra egyertelmu, hogy ugyan altalanossagban a DE es a CB a legnagyobb impact poziciok, ha akd egy elit DT, akkor az olyan erteket kepvisel, ami a teljes D# arcat megvaltoztatja, ugyanis lehetetlen kikerulni.
Ha van egy ilyen DT-d aki ellen lehetetlen futni (es meg penetrationben sem rossz), az olyan szinten limitalja az ellenfelet, amit semmilyen mas poszt nem tud hozni. Es a fentebbi jatekosok bozonyitottak is.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Jól látod az elmúlt 12évben sok DT-t draftoltak az első kör első felében. melyiknek van akkora hozááadott értéke h megérje a top5t?top5ös C és DT. jobbnál jobb opciók.Imadom ezt a leereszkedo stilust, sose valtozz meg! 😀
braxa88
Most az 5. helyen huznank, de egy gyozelemmel a 14. helyig is csuszhat a pick. Mock draftok szerint pedig van tobb top10 DT tehetseg is iden:
247sports.com/LongFormArticle/2023-NFL-Mock-Draft-Bryce-Young-Will-Levis-battle-for-top-QB-in-CBS-Sports-projection-198205649/#198205649_12
undisputedly
csak Donaldnak. valaha volt egyik legjobb védőnek. QW csak idén elit eddig.
(de ha nekem nem hiszel, akkor hallgasd meg Hörit mit gondol egy már bevált klasszis DT-ért adott 1/14es pickről, és én a top5ről beszéltem nem a 14.pickről, tőlem ott jöhet egy nálunk klasszissá váló DT, nyílván utólag Chris Jones vagy Simmons is simán megérné egy top15ös draftjogot.)
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
top5ös C és DT. jobbnál jobb opciók.Imadom ezt a leereszkedo stilust, sose valtozz meg! 😀
braxa88
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
mostfejezdbe! 😊ha top5 pick lesz akkor nálam DE az egyértelmű prioritás, esetleg WR. Lockett azért már nem lesz fiatalabb.Mert Geno talán Benjamin Button reinkarnációja?
Sebii
Vagy bőven van még a tankjában?
Vagymi?
akdestroyer
Na jó lesz róla is hamarosan gémtép. Viszont a csávó fejben tényleg rendben van.... ami ugye nem mondható el mindenkiről! muhahahaha!
több mint 2 éve
egy kis fun contentHere’s a fun one… 49ers arrived in Mexico City last night, safe & sound. The pilot who flew them down? Seahawks super fan, Captain Seahawk aka Wallace Watts, who by day is a commercial airline pilot. 3rd time he’s flown an NFL team in 37 year career, ironically not Seahawks yet. pic.twitter.com/Kx1mVTBna2
— Omar Ruiz (@OmarDRuiz) November 21, 2022
több mint 2 éve
youtu.be/CZ9zzgI0qAUPont tegnap lattam a videot ,teljesen idevag, ket prospectet is felhoz , de en nem nezem az egyetemi focit ha esetleg valaminek ismerosek a nevek vagy van velemeny a videorol szivesen olvasnam a velemenyeteket.
Ui a video cime kicsit clickbait, senki ne vegye magara teljesen korrektul van kezelve RW, barmennyire nem kedveltem az utobbi idoben nekem is tele a hocipom a folyamat fikazassal.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
ha top5 pick lesz akkor nálam DE az egyértelmű prioritás, esetleg WR. Lockett azért már nem lesz fiatalabb.Mert Geno talán Benjamin Button reinkarnációja?
Sebii
Vagy bőven van még a tankjában?
Vagymi?
több mint 2 éve
Zman77
530
Uhhh tènyleg WR az jöhet !
több mint 2 éve
Sebii
3 534
ha top5 pick lesz akkor nálam DE az egyértelmű prioritás, esetleg WR. Lockett azért már nem lesz fiatalabb.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
top5ös C és DT. jobbnál jobb opciók.
több mint 2 éve
Zman77
530
Top 5 ben,most Center is van. Az brutális lenne !
több mint 2 éve
LEhet nezegetni a QB/DE prospecteket lassan. Titkon en egy elit (prime Cox) szeru DT-t is szivesen latnek.A 2023-as pick a Denvertől,egyre jobban néz ki !Ja ja, odaát már égnek a 3-as mezek, nekünk meg lesz egy top10-es pickünk, így megy ez. 😀
Zman77
akdestroyer
több mint 2 éve
braxa88
12 534
benne van hogy már csak 1 W-jük lesz, top5ös pickben is lehet bízni akár.A 2023-as pick a Denvertől,egyre jobban néz ki !Ja ja, odaát már égnek a 3-as mezek, nekünk meg lesz egy top10-es pickünk, így megy ez. 😀
Zman77
akdestroyer
2W a papírforma. Panthers és egy a Cards, Rams, Chargers elleni hármasból
(2xKC, @CAR, @BAL, ARI, @LAR, LAC)
lehet nézni a toptop prospecteket (edgeket).