Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
de valami pislákolEz lehet az egesz PC/JS era legjobb draftja. Ez pislakol.
garrett27
Olcson, elekepeszto input jon toluk. Setaloval pedig megy a futas. Ha nem csak pillanatnyi fellangolas ez a rookie class, roster okonomialilag nagyon konnyu rahuzni meg egy reteget jovore, foleg a denveri elso korossel, ami eleg magasnak nez ki. Mivel a 2 T meg van oldva, frencsajz QB vagy vagy elit DE prospect is johet, ismet olcson, es akkor a piacon arra sem kell kolteni.
Konnyu ez a jatek, ha osszejon a draft.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Azt tudja valaki, hogy mi volt a konfilktus meccs kozben Geno es PC kozott? Tobbszor mutatta a kamera, de feleseg aludt es lehalkitva neztem a streamet.nekem nem rémlik.
funkyparduc
egyszer volt Geno feszült mikor Blythe féle fantom false startot fújtak a sporik. 3&5 volt (igazából offside volt nem false start), így 1.down helyett 3&10 volt, amit Geno megpasszolt Lockettnak, akkor kijött belőle a feszültség.
több mint 2 éve
Azt tudja valaki, hogy mi volt a konfilktus meccs kozben Geno es PC kozott? Tobbszor mutatta a kamera, de feleseg aludt es lehalkitva neztem a streamet.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Lement a 7. hét és vezetjük a csoportot. (Na jó a Kosok pihiztek, de akkor is). Eddig ugye csak hurkabőröket tudtunk megverni, (nem én mondtam) de ez a Chargesrs azért már nem egy futottak még kategória. Igaz Geno is hülyült egy kicsit, főleg az elején, de az ember most már kénytelen feltolni a szemüvegét, hogy tényleg ő az a Geno Smith, aki éveken át szinte csak térdelésre volt jó, vagy inkább kihasználva.Mindenesetre bármi lesz is, jár a taps neki.
Nem gondoltam hogy van élet Wilson után, de valami pislákol a rendszerben. A Walker gyerek meg innentől mehet folyamatosan doppingtesztre, mert alapból nem fogják elhinni hogy így szedi a lábait.
Remélem DK nem kerül a gyengélkedőre, mert azért ő kell ide.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
SuperBowl vagy semmi!Kis jatek: Draftolt-e a modern eraban NFL csapat egy evben 2 kezdo OT-t es 2 kezdo CB-t? (Ertve ezalatt, hogy rookie evukben kezdok voltak)
Nem hiszem.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
braxa88
12 534
egyszer körbefutotta a RT-t (sack, FF, FR), többször nem nagyon.Ez a meccs rendben volt, Carroll azért odarakja az utálóknak.Taylor milyen volt?
-Genonak tegnap volt a legtöbb turnovert érő passza. volt mák h nem kapták el a chargersesek.
-DK térdével out. MRI-re várunk, a röntgen nem mutatott semmit. majd kdierül
-OL futás blokk majdhogynem nulla jópárszor, erre Walker futott 150+yardot. állat. És végre van sebesség. Pennyben is volt, de sajnos csak utóbbi 3/4évben láttuk. Lynch, Carson ugye lassú volt, Walker kitudja végezni az ellent.
-Goodwin megérkezett. Eskridge meg... komolyan ez a csávó már, egy jó playre jut 2 szar.
-Dissly a legjobb TE a csapatban, Fant meg a legrosszabb, Parkinson vegye már át a snapjeit, blokkolásban is jobbnak tűnik
-Mafe lehet nem lesz sackkirály, de amit futás ellen művel rookieként az tetszetős. Sokkal jobb ebben mint Taylor, aki frissebben jöhet a passzszitukra. Futást megöltük. Csak Tysom Hillje ne legyen a túlodlalon addig jók vagyunk 😀 Ford megint állat volt, zsinórban 2.meccsen a DL nagyon jó. Sheby Harris meg kár h nem fiatalabb.
-hogy Neal miért nem lett rögtön kezdő Adams sérülésével, Josh Jonest kellett nézni most komolyan?!
-a két rookie CBt meg élmény nézni. Már Bryant is felnőtt a feladathoz. Nylíván rookie és rohadt nehéz poszt a ncb, de egyre jobb.
-vezetjük a csoportot az all-int nyomók előtt. gyönyörű 😊
braxa88
Helmut _Professional drinker
több mint 2 éve
Ez a meccs rendben volt, Carroll azért odarakja az utálóknak.Taylor milyen volt?
-Genonak tegnap volt a legtöbb turnovert érő passza. volt mák h nem kapták el a chargersesek.
-DK térdével out. MRI-re várunk, a röntgen nem mutatott semmit. majd kdierül
-OL futás blokk majdhogynem nulla jópárszor, erre Walker futott 150+yardot. állat. És végre van sebesség. Pennyben is volt, de sajnos csak utóbbi 3/4évben láttuk. Lynch, Carson ugye lassú volt, Walker kitudja végezni az ellent.
-Goodwin megérkezett. Eskridge meg... komolyan ez a csávó már, egy jó playre jut 2 szar.
-Dissly a legjobb TE a csapatban, Fant meg a legrosszabb, Parkinson vegye már át a snapjeit, blokkolásban is jobbnak tűnik
-Mafe lehet nem lesz sackkirály, de amit futás ellen művel rookieként az tetszetős. Sokkal jobb ebben mint Taylor, aki frissebben jöhet a passzszitukra. Futást megöltük. Csak Tysom Hillje ne legyen a túlodlalon addig jók vagyunk 😀 Ford megint állat volt, zsinórban 2.meccsen a DL nagyon jó. Sheby Harris meg kár h nem fiatalabb.
-hogy Neal miért nem lett rögtön kezdő Adams sérülésével, Josh Jonest kellett nézni most komolyan?!
-a két rookie CBt meg élmény nézni. Már Bryant is felnőtt a feladathoz. Nylíván rookie és rohadt nehéz poszt a ncb, de egyre jobb.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Ez a meccs rendben volt, Carroll azért odarakja az utálóknak.-Genonak tegnap volt a legtöbb turnovert érő passza. volt mák h nem kapták el a chargersesek.
-DK térdével out. MRI-re várunk, a röntgen nem mutatott semmit. majd kiderül
-Mafe lehet nem lesz sackkirály, de amit futás ellen művel rookieként az tetszetős. Sokkal jobb ebben mint Taylor, aki frissebben jöhet a passzszitukra. Futást megöltük. Csak Tysom Hillje ne legyen a túloldalon addig jók vagyunk 😀 Ford megint domináns volt, zsinórban 2.meccsen a DL nagyon jó. Sheby Harris meg kár h nem fiatalabb.
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Lesz itt top 5ös pick csak nem úgy ahogy gondoltátok 😊Geno qrvajo sztori 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Im confused now.
több mint 2 éve
Seda26
169
...ès ha azt nèzzük,hogy a csoporton belűl,talán tarthatatlan ( vagy nem tudom,hogy lehetne hosszú távon ...) a SF,LAR játékosállománya,ezèrt náluk gyengülès lehetsèges. Cardinals meg hozza a szokásost.Akár megint jó èvek jöhetnek .Lehet meg sem kell várni hogy leépüljön a két rivális kerete (már ha egyáltalán valóban erősnek számítanak), mert innentől kezdve már idén is pole pozícióban vagytok.
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
530
Kíváncsi leszek Irvin játékára ma .
több mint 2 éve
Meg szerencse, hogy mi nem szortunk elso koroket egy haszontalan es serulekeny SS-re. Oh wait.Kb az utolsok vagyunk a csoportban, akik kovet dobhatnak a friscora a hulye es ertek/arany mentes tradeekre.
AMugy a szezon top 10 ujonc stealje listaba ketto is befert tolunk:
10 evet kellett varni egy jo draftra.
több mint 2 éve
Zman77
530
Csak úgy. Vagyis,mert jó látni!kepkuldes.com/images/da24685ea42ced2e0de28eb79a5c2802.jpg
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Igazatok van, inkább a coaching, tehetséggondozás ami miatt a friscot nem lehet leírni. Így jobban átgondolva valóban nem az igazi a roster management.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Friscoban nem látom, hogy hamar leépülnének. Ellőttek sok picket Lancere, de jó csapatépítés folyik ott, ügyesen managelik a rostert. A Rams érdekesebb téma, ők elég all-in vannak. Náluk benne lehet 1-2 gyengébb év aztán egy rebuild utána.Frisco-ban szerintem káosz van a fejekben, a Ramsnél pedig beleszeretett McVay az önnön nagyságába és nem képes elmozdulni a saját árnyékából. Nem ismerős?
Szerk.: Ezt sikerült azelőtt leírnom, hogy olvastam volna A CMC cserét. 😀 Na érte borzasztó sokat adtak szerintem, bár ha egészséges tud maradni akkor nagyot mehet abban a rendszerben.
Sebii
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Friscoban nem látom, hogy hamar leépülnének. Ellőttek sok picket Lancere, de jó csapatépítés folyik ott, ügyesen managelik a rostert. A Rams érdekesebb téma, ők elég all-in vannak. Náluk benne lehet 1-2 gyengébb év aztán egy rebuild utána.leépülni nem fognak. jó csapat, de a SB is azért messzebb van.
Szerk.: Ezt sikerült azelőtt leírnom, hogy olvastam volna A CMC cserét. 😀 Na érte borzasztó sokat adtak szerintem, bár ha egészséges tud maradni akkor nagyot mehet abban a rendszerben.
Sebii
amúgymeg ennyira ügyesen menedzselik a csapatot:
2021 tavasz: 3 első körös Lanceért,mert Garoppoloval nem lehet SBt nyerni. de JG a kezdő.
2022 offseason: a kezdő mostmár Lance, JG trade blockon. nem kell senkinek, akkor maradjon.
2022 szept: Lance megsérült, újra JG a kezdő. a játékosok örülnek.
2022 okt: all-in JG-al. 4db picket adnak egy RB-ért
arról nem is beszélve, hogy az rb posztra ennyit áldoznak:
2021 3. (Trey Sermon)
2021 6. (Elijah Mitchell)
2022 3. (Tyrion)
2023 2.
2023 3.
2024 4.
2025 5.
miközben Jeff Wilson kb megoldaná
off vége
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Friscoban nem látom, hogy hamar leépülnének. Ellőttek sok picket Lancere, de jó csapatépítés folyik ott, ügyesen managelik a rostert. A Rams érdekesebb téma, ők elég all-in vannak. Náluk benne lehet 1-2 gyengébb év aztán egy rebuild utána.Szerk.: Ezt sikerült azelőtt leírnom, hogy olvastam volna A CMC cserét. 😀 Na érte borzasztó sokat adtak szerintem, bár ha egészséges tud maradni akkor nagyot mehet abban a rendszerben.
Szerkesztette: Sebii
több mint 2 éve
braxa88
12 534
...ès ha azt nèzzük,hogy a csoporton belűl,talán tarthatatlan ( vagy nem tudom,hogy lehetne hosszú távon ...) a SF,LAR játékosállománya,ezèrt náluk gyengülès lehetsèges. Cardinals meg hozza a szokásost.Akár megint jó èvek jöhetnek .talán úgy hogy van nálunk 6 sokat játszó és igéretes rookie, és lesz a 23as drafton 4db pickünk a top50ben, ebből kettő a top20ban.
Zman77
többiek meg majd draftolnak a következő évtizedben
több mint 2 éve
...ès ha azt nèzzük,hogy a csoporton belűl,talán tarthatatlan ( vagy nem tudom,hogy lehetne hosszú távon ...) a SF,LAR játékosállománya,ezèrt náluk gyengülès lehetsèges. Cardinals meg hozza a szokásost.Akár megint jó èvek jöhetnek .? ez így hogy ?
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
530
...ès ha azt nèzzük,hogy a csoporton belűl,talán tarthatatlan ( vagy nem tudom,hogy lehetne hosszú távon ...) a SF,LAR játékosállománya,ezèrt náluk gyengülès lehetsèges. Cardinals meg hozza a szokásost.Akár megint jó èvek jöhetnek .
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Geno-nak éveken keresztül iszonyatos rossz PR-ja volt, úgyhogy jár neki a kalaplengetés, mert nagyon alázatos, összeszedte magát és sok-sok munkát tesz bele a felkészülésbe! RESPECT!Félve írom le,de elég jó érzés ezt a pár tehetsèges srácot nézni. Jó,hogy vannak pozitív ,előre mutató élmények is .Egyetértek.
Zman77
Számomra nagyon furcsa volt azt megélni, hogy 2 év leforgása alatt kvázi az összes játékos lemorzsolódott azok közül akiket igazán nagyon szerettem.
RW, Wagner, S.Griffin, Carson, DJ Reed...
Idénre kvázi nem maradt senki.
Erre a semmiből (5.körből) előkert Tariq Woolen... Számomra most ő adja a legnagyobb inspirációt ahhoz, hogy ne hagyjon el a hitem!
Ő fogja befoltozni azt a 3-as alakú űrt ami a szívemen tátong!
A másik ilyen személy meg -ezt soha a büdös életbe nem gondoltam volna- Geno(!)
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Félve írom le,de elég jó érzés ezt a pár tehetsèges srácot nézni. Jó,hogy vannak pozitív ,előre mutató élmények is .Egyetértek.
Zman77
Számomra nagyon furcsa volt azt megélni, hogy 2 év leforgása alatt kvázi az összes játékos lemorzsolódott azok közül akiket igazán nagyon szerettem.
RW, Wagner, S.Griffin, Carson, DJ Reed...
Idénre kvázi nem maradt senki.
Erre a semmiből (5.körből) előkert Tariq Woolen... Számomra most ő adja a legnagyobb inspirációt ahhoz, hogy ne hagyjon el a hitem!
Ő fogja befoltozni azt a 3-as alakú űrt ami a szívemen tátong!
A másik ilyen személy meg -ezt soha a büdös életbe nem gondoltam volna- Geno(!)
több mint 2 éve
Zman77
530
Félve írom le,de elég jó érzés ezt a pár tehetsèges srácot nézni. Jó,hogy vannak pozitív ,előre mutató élmények is .
több mint 2 éve
... visszavette... bocs, khmmm!Megszakította a sorozatunk booooo😉😏🤪🤪🤪
TARIQ!
braxa88
dande2
😀