Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Coples szerintem elérhető lesz. Ő eléggé durván tudja tolni ha motiválják, már pedig Carroll ebben a legjobb, szóval ő jó húzás lenne nekünk.
több mint 12 éve
Duff
3 133
ha Trufi megy, akkor én elnézegetnék egy elit cb-t még 😉 (nem azért, mert ő elit, csak akkor 3an már tényleg megoldanák...) De szerintem, amíg meg nem sérült idén, jól tolta. Browner és Sherman, ahhoz képest, h mindegyik rookie valóban jól tolták, de azért még elég sokat hibáztak. Browner ugye penalty-king, Sheman meg elég sokszor lemarad amúgy. Szal én még marasztalnám Trufantot pl. 2 évre, jól jönne.Drafton QB már nem lesz, szal esetleg Flynn-t kéne behúzni. Vagy Manninget elhozzuk, ha már úgyis odamegy Luck 😀 Valami jó kis passrusher DT vagy DE kéne az első körben (ha van).
több mint 12 éve
braxa88
12 534
no egykis elmékedés:QB: Tarvaris szar. kell jobb, vagy draft vagy Flynn. Portist ne említsétek meg mert kuka!
RB: Lnychet meg kell tartani és kéne egy normális backup, mert Forsett idén szar volt, Washington meg még inkább
FB: robinson nagyon jó!
WR: itt nincs gond. Rice, Tate, Baldwin, Obo tuti marad. Sztem Williams nem. és akkor ottvan még lockette meg durham
TE: van TE-ünk?! illene mostmár a passzjátékban is használni őket...
OL: sérülés nélkül kéne lehozni egy évet, mert hihetetlen h minden évben kiesik 3-4 kezdő... pedig nagyon jó kis fal lehetne ez.
DL: Bryant nagyon jó, de pas rushban nem. Clemons fasza, Mebane és Branch megfogja a futást, de kéne egy passrusher DT!
LB: Curry óta nincs gond
CB: sztem Trufant megy. Sherman, Browner, Thurmond meg megoldja
S: elit
ST: P, K ok. Washington hótgyenge volt idén.
tehát need sztem: QB, DE, DT, RB
több mint 12 éve
Előre elnézést kérek mindenkitől, aki már tudta, de a Saints-Falcons meccsen az alapvonalnál feltűnt egy úriember, egy bizonyos McQuistan. Mondom magamnak, hogy ilyen ronda emberből nem létezik, hogy kettő van! És létezik! Most esett le, hogy a mi emberünk, Paul ikertestvére, Pat. Mindez onnan jött, hogy valószínűleg marad Seattle-ben jövőre is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Már én is hihetetlenül unom!!! Mibe, hogy Martz utódja Jeremy Bates lesz!2012 Seattle Seahawks OpponentsA hazai meccsektől nem vagyok elragadtatva, szerintem húzósak. Az idegenbeliek jónak tűnnek. Valaki viszont árulja már el, hogy miért kell most már 3 éve zsinórban Chicago-ba menni?garrett27
Home: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New England Patriots, New York Jets
Away: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Chicago Bears, Detroit Lions, Carolina Panthers, Buffalo Bills, Miami Dolphins
Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.Duff
Nem annyira könnyű ez a sorsolás!
Felhívnám a figyelmet arra, hogy amennyiben a Rams élére végre vezetőedző áll, akkor Frisco szintű csoda várható! Illetve annyi, hogy az utóbbi 5 év legmafasabb draft rangértéke, és a jó helyen húzott játékosok képessége előbb, utóbb elkezd működni!
Nagyon , de nagyon be kéne húzni Flynnt, és a Drafton lezárni az újjáépítést. Mondjuk attól nem félek, hogy Schneider-PC páros szívbajos lesz!
több mint 12 éve
2012 Seattle Seahawks OpponentsA hazai meccsektől nem vagyok elragadtatva, szerintem húzósak. Az idegenbeliek jónak tűnnek. Valaki viszont árulja már el, hogy miért kell most már 3 éve zsinórban Chicago-ba menni?
Home: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New England Patriots, New York Jets
Away: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Chicago Bears, Detroit Lions, Carolina Panthers, Buffalo Bills, Miami Dolphins
Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.Duff
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
csak nehogy Flynn-ből Matt Cassel 2 legyen. tol egy jó szezont/meccset és mindenki a lábai előtt hever egy zsíros szerződéssel.peteySzerintem egy próbát megér TJAXnél jobb lesz !
több mint 12 éve
csak nehogy Flynn-ből Matt Cassel 2 legyen. tol egy jó szezont/meccset és mindenki a lábai előtt hever egy zsíros szerződéssel.
több mint 12 éve
Duff
3 133
2012 Seattle Seahawks OpponentsHome: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New England Patriots, New York Jets
Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.
több mint 12 éve
Flynn nem volna hülyeség, legalább már szagolt egy kis puskaport.
több mint 12 éve
flynn?a.kacsaMost hagyjuk a tegnapi teljesítményét, akkor is !!!
John Schneider a Packersnél volt director of football operations. Több alkalommal megtudhattuk, hogy remek kapcsolatot ápol Ted Thompsonnal , és személyesen Flynnel is!
Ha nem backup pozit ajánlunk (ne már!!!), akkor Schneidernek ciki lenne, ha nem nálunk kötne ki!!!!
2 meccse láthatjuk ismét, hogy tőlünk valójában egy jó QB hiányzik ahhoz, hogy 2 számmal jobb csapat legyünk. Bármennyire is utálom Bevellt, a rendszere nagyon korszerű, és közel áll a Packerséhez. Flynnek nem jelentene sokkot!
több mint 12 éve
flynn?
több mint 12 éve
Duff
3 133
ha jól nézem a 11. pick a mienk a drafton.
több mint 12 éve
Érdekes, mert a Vikesnál azért elég sok TE játékot láttunk! 😐 :/
több mint 12 éve
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.DuffIgazad van, főleg azután, hogy Rice és Williams is kiszállt a játékból, kínálta magát a TE variáció. Ehhez képest rábíztuk a dolgot egy újoncra (Baldwin, aki egyébként az év pozitív meglepetése nálam), meg Obira, aki egy tisztességes backup, semmi több. A Cardinals ellen sajnos a legfontosabb pillanatokban dadogott a keze. Butler meg későn került be a vérkeringésbe, így aztán T-Jax számára megoldás lehetett volna a TE-ek keresése. Ha jól emlékszem Morrah ejtett el labdát, Miller meg nem emlékszem, hogy kapott volna. Szóval kell egy QB, de gyorsan! A Lockette TD-től eltekintve T-Jax-nek nem volt komoly, bevállalós dobása. Egy gyakorlatilag tét nélküli meccsen. Ez mindent elmond.
több mint 12 éve
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.DuffÉn utálom Bevell egész filozófiáját, ahogy van! Kéne egy QB!
több mint 12 éve
Duff
3 133
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.
több mint 12 éve
B.U.É.K!Ha nem a frisco-ról lenne szó, csak ennyit írnánk:Ok!Helmut ZimmerHát borzasztóak a vörös zónában!Helmut Zimmerplayhívás. ennyi. ezt majd magyarázd meg Helm pls.petey
Eltelt két év, tehát megint lesz NFCW-es SB résztvevő...
...de mivel igen, mindenki látja, hogy csupán idén - bármennyire is akartátok - egyszerűen csak nem jött ki a szokásos lépés.
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már, de 1:12 😀http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BenpdrpipZ0#!
több mint 12 éve
Minden Fórumozónak Boldog Új Évet Kívánok! Go Seahawks, Go Huskies!
több mint 12 éve
krankovics
407
mit szóltok a $10K bírsághoz? http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/31/A_10000_dollaros_cipo/
több mint 12 éve
Bár még van egy nap, de szeretnék minden Seahawks szurkolónak (és természetesen mindenki másnak is) Sportsikerekben Gazdag Nagyon Boldog Új Évet kívánni! 😀
több mint 12 éve
de ez a dolog sajnos még ma is elsősorban a divatcsapatokról szól. Mi meg hálistennek nem vagyunk azok! 😀garrett27Az egyik legszebb mondat amit eddig ebben a topicban olvastam :rolleyes: 😀
több mint 12 éve
Én sem az O falba húznék, csak egy megérzés, hogy ők oda fognak, látva, hogy megfogyatkozott idén is a kezdő.Ha jól emlékszem, akkor a 4. legtöbb sack T-Jax-é. Vagyis megint az O falba fogunk húzni. A Def idén kezdett összeállni, ha egyenletes a fejlődésük, akkor jövőre minden meccs fájni fog az ellen offense-nek, mint ahogy a Giants-es kollégák mondták. Szerintem a CB kérdés megoldódni látszik, Sherman-Thurmond-meg az az idióta hullámvasút kezelőből lett corner Browner közösen rá tud készülni rendesen a szezonra, akkor nem lesz gond. Ja és Truf maradjon, jól jön a tapasztalata.azért azt se felejtsük el, hogy a fal fele a szezon vége felé sorban esett ki. Nem feltétlen van szükség falemberre, Mofitt és Carpenter hihetetlen erős jobboldal lesz majd, csak nekik is össze kell még állniuk úgy mint a defense-nek. Carpenter sokkal többre képes. Okungról nem tudom mit mondjak, ő stagnál, de sztem ha a fal rendesen fog dolgozni akkor neki is több önbizalma lesz baloldalt. QB need...davekid
A QB kérdés azon fog múlni, hogy le tudunk-e nyúlni valami jó kis aktív backupot, pl: Flynn (Brees-t már úgyis betonozzák New Orleans-ban a rekordja után), mert a jelenleg várományos draft pozícióból csak nagy mázlival lehet jót találni.
Viszont egy passrusher kellene még, meg a szokásos vesszőparipám: egy vaddisznó RB Lynch mögé (Lynch megtartása alapkérdés!).garrett27
Thomas pro bowl-jának viszont örülök. Mikor mondták nekem, hogy Curry és Thomas mezt tudnak fehérben szerezni, akkor nem sokat gondolkoztam, a 29 a nyerő. A srác nagyon megérdemli. Szerintem más is, pl: Bryant, de ez a dolog sajnos még ma is elsősorban a divatcsapatokról szól. Mi meg hálistennek nem vagyunk azok! 😀