Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Coples szerintem elérhető lesz. Ő eléggé durván tudja tolni ha motiválják, már pedig Carroll ebben a legjobb, szóval ő jó húzás lenne nekünk.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
ha Trufi megy, akkor én elnézegetnék egy elit cb-t még 😉 (nem azért, mert ő elit, csak akkor 3an már tényleg megoldanák...) De szerintem, amíg meg nem sérült idén, jól tolta. Browner és Sherman, ahhoz képest, h mindegyik rookie valóban jól tolták, de azért még elég sokat hibáztak. Browner ugye penalty-king, Sheman meg elég sokszor lemarad amúgy. Szal én még marasztalnám Trufantot pl. 2 évre, jól jönne.

Drafton QB már nem lesz, szal esetleg Flynn-t kéne behúzni. Vagy Manninget elhozzuk, ha már úgyis odamegy Luck 😀 Valami jó kis passrusher DT vagy DE kéne az első körben (ha van).
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
no egykis elmékedés:

QB: Tarvaris szar. kell jobb, vagy draft vagy Flynn. Portist ne említsétek meg mert kuka!
RB: Lnychet meg kell tartani és kéne egy normális backup, mert Forsett idén szar volt, Washington meg még inkább
FB: robinson nagyon jó!
WR: itt nincs gond. Rice, Tate, Baldwin, Obo tuti marad. Sztem Williams nem. és akkor ottvan még lockette meg durham
TE: van TE-ünk?! illene mostmár a passzjátékban is használni őket...
OL: sérülés nélkül kéne lehozni egy évet, mert hihetetlen h minden évben kiesik 3-4 kezdő... pedig nagyon jó kis fal lehetne ez.
DL: Bryant nagyon jó, de pas rushban nem. Clemons fasza, Mebane és Branch megfogja a futást, de kéne egy passrusher DT!
LB: Curry óta nincs gond
CB: sztem Trufant megy. Sherman, Browner, Thurmond meg megoldja
S: elit
ST: P, K ok. Washington hótgyenge volt idén.

tehát need sztem: QB, DE, DT, RB
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Előre elnézést kérek mindenkitől, aki már tudta, de a Saints-Falcons meccsen az alapvonalnál feltűnt egy úriember, egy bizonyos McQuistan. Mondom magamnak, hogy ilyen ronda emberből nem létezik, hogy kettő van! És létezik! Most esett le, hogy a mi emberünk, Paul ikertestvére, Pat. Mindez onnan jött, hogy valószínűleg marad Seattle-ben jövőre is.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
2012 Seattle Seahawks Opponents
Home: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New England Patriots, New York Jets
Away: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Chicago Bears, Detroit Lions, Carolina Panthers, Buffalo Bills, Miami Dolphins

Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.Duff
A hazai meccsektől nem vagyok elragadtatva, szerintem húzósak. Az idegenbeliek jónak tűnnek. Valaki viszont árulja már el, hogy miért kell most már 3 éve zsinórban Chicago-ba menni?garrett27
Már én is hihetetlenül unom!!! Mibe, hogy Martz utódja Jeremy Bates lesz!
Nem annyira könnyű ez a sorsolás!

Felhívnám a figyelmet arra, hogy amennyiben a Rams élére végre vezetőedző áll, akkor Frisco szintű csoda várható! Illetve annyi, hogy az utóbbi 5 év legmafasabb draft rangértéke, és a jó helyen húzott játékosok képessége előbb, utóbb elkezd működni!
Nagyon , de nagyon be kéne húzni Flynnt, és a Drafton lezárni az újjáépítést. Mondjuk attól nem félek, hogy Schneider-PC páros szívbajos lesz!
több mint 12 éve
Home: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New England Patriots, New York Jets
Away: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Chicago Bears, Detroit Lions, Carolina Panthers, Buffalo Bills, Miami Dolphins

Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.Duff
A hazai meccsektől nem vagyok elragadtatva, szerintem húzósak. Az idegenbeliek jónak tűnnek. Valaki viszont árulja már el, hogy miért kell most már 3 éve zsinórban Chicago-ba menni?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
csak nehogy Flynn-ből Matt Cassel 2 legyen. tol egy jó szezont/meccset és mindenki a lábai előtt hever egy zsíros szerződéssel.petey
Szerintem egy próbát megér TJAXnél jobb lesz !
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
csak nehogy Flynn-ből Matt Cassel 2 legyen. tol egy jó szezont/meccset és mindenki a lábai előtt hever egy zsíros szerződéssel.

több mint 12 éve

Jön a GB meg az NE is. Nice. Közepes sorsolás szerintem.
több mint 12 éve
Flynn nem volna hülyeség, legalább már szagolt egy kis puskaport.

több mint 12 éve
flynn?a.kacsa
Most hagyjuk a tegnapi teljesítményét, akkor is !!!
John Schneider a Packersnél volt director of football operations. Több alkalommal megtudhattuk, hogy remek kapcsolatot ápol Ted Thompsonnal , és személyesen Flynnel is!
Ha nem backup pozit ajánlunk (ne már!!!), akkor Schneidernek ciki lenne, ha nem nálunk kötne ki!!!!
2 meccse láthatjuk ismét, hogy tőlünk valójában egy jó QB hiányzik ahhoz, hogy 2 számmal jobb csapat legyünk. Bármennyire is utálom Bevellt, a rendszere nagyon korszerű, és közel áll a Packerséhez. Flynnek nem jelentene sokkot!
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
flynn?
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ha jól nézem a 11. pick a mienk a drafton.Duff
vagy 12
több mint 12 éve
ha jól nézem a 11. pick a mienk a drafton.
több mint 12 éve
Érdekes, mert a Vikesnál azért elég sok TE játékot láttunk! 😐 :/
több mint 12 éve
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.Duff
Igazad van, főleg azután, hogy Rice és Williams is kiszállt a játékból, kínálta magát a TE variáció. Ehhez képest rábíztuk a dolgot egy újoncra (Baldwin, aki egyébként az év pozitív meglepetése nálam), meg Obira, aki egy tisztességes backup, semmi több. A Cardinals ellen sajnos a legfontosabb pillanatokban dadogott a keze. Butler meg későn került be a vérkeringésbe, így aztán T-Jax számára megoldás lehetett volna a TE-ek keresése. Ha jól emlékszem Morrah ejtett el labdát, Miller meg nem emlékszem, hogy kapott volna. Szóval kell egy QB, de gyorsan! A Lockette TD-től eltekintve T-Jax-nek nem volt komoly, bevállalós dobása. Egy gyakorlatilag tét nélküli meccsen. Ez mindent elmond.

több mint 12 éve
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.Duff
Én utálom Bevell egész filozófiáját, ahogy van! Kéne egy QB!
több mint 12 éve
egyik TE sem szerzett td-t a szezon során. értem én, h nem szeressük a TE playeket, de gyakorlatilag TE nélkül játszunk. erre meg felesleges egy Miller-Carlson duó. szerintem ennek jövőre változnia kéne.
több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
B.U.É.K!

Hát borzasztóak a vörös zónában!Helmut Zimmer
playhívás. ennyi. ezt majd magyarázd meg Helm pls.petey
Ok!Helmut Zimmer
Ha nem a frisco-ról lenne szó, csak ennyit írnánk:
Eltelt két év, tehát megint lesz NFCW-es SB résztvevő...

...de mivel igen, mindenki látja, hogy csupán idén - bármennyire is akartátok - egyszerűen csak nem jött ki a szokásos lépés.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem tudom volt-e már, de 1:12 😀
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BenpdrpipZ0#!
több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
Minden Fórumozónak Boldog Új Évet Kívánok! Go Seahawks, Go Huskies!

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
mit szóltok a $10K bírsághoz? http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/31/A_10000_dollaros_cipo/

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Bár még van egy nap, de szeretnék minden Seahawks szurkolónak (és természetesen mindenki másnak is) Sportsikerekben Gazdag Nagyon Boldog Új Évet kívánni! 😀

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
de ez a dolog sajnos még ma is elsősorban a divatcsapatokról szól. Mi meg hálistennek nem vagyunk azok! 😀garrett27
Az egyik legszebb mondat amit eddig ebben a topicban olvastam :rolleyes: 😀
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem, akkor a 4. legtöbb sack T-Jax-é. Vagyis megint az O falba fogunk húzni. A Def idén kezdett összeállni, ha egyenletes a fejlődésük, akkor jövőre minden meccs fájni fog az ellen offense-nek, mint ahogy a Giants-es kollégák mondták. Szerintem a CB kérdés megoldódni látszik, Sherman-Thurmond-meg az az idióta hullámvasút kezelőből lett corner Browner közösen rá tud készülni rendesen a szezonra, akkor nem lesz gond. Ja és Truf maradjon, jól jön a tapasztalata.
A QB kérdés azon fog múlni, hogy le tudunk-e nyúlni valami jó kis aktív backupot, pl: Flynn (Brees-t már úgyis betonozzák New Orleans-ban a rekordja után), mert a jelenleg várományos draft pozícióból csak nagy mázlival lehet jót találni.
Viszont egy passrusher kellene még, meg a szokásos vesszőparipám: egy vaddisznó RB Lynch mögé (Lynch megtartása alapkérdés!).garrett27
azért azt se felejtsük el, hogy a fal fele a szezon vége felé sorban esett ki. Nem feltétlen van szükség falemberre, Mofitt és Carpenter hihetetlen erős jobboldal lesz majd, csak nekik is össze kell még állniuk úgy mint a defense-nek. Carpenter sokkal többre képes. Okungról nem tudom mit mondjak, ő stagnál, de sztem ha a fal rendesen fog dolgozni akkor neki is több önbizalma lesz baloldalt. QB need...davekid
Én sem az O falba húznék, csak egy megérzés, hogy ők oda fognak, látva, hogy megfogyatkozott idén is a kezdő.
Thomas pro bowl-jának viszont örülök. Mikor mondták nekem, hogy Curry és Thomas mezt tudnak fehérben szerezni, akkor nem sokat gondolkoztam, a 29 a nyerő. A srác nagyon megérdemli. Szerintem más is, pl: Bryant, de ez a dolog sajnos még ma is elsősorban a divatcsapatokról szól. Mi meg hálistennek nem vagyunk azok! 😀