NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát ez elég vicces meccs volt...Észrevételeim, amit még előttem talán nem volt. Ránk férne egy tackle coach 😀 Annyi misstackle volt, ráadásul többször is éppen hogy az hozta meg a Denvernek a továbbhaladás lehetőségét, hogy az a pár centi hiányzott egy rendes seggrefejelésből.
Gyanítom nem lesz több olyan ellenfél idén, aki akármennyi&Goalnál kétszer is fumblizik, de bízom benne, hogy a mi Safetyjeink sem esznek meccs előtt sültkrumplit, és az országos pickeket leszedik, legalább az egyik.
Woolen nekem most nem tetszett, ostoba DPI volt mindkettő, nem a "megbocsátható" DPI or TD szitu, hanem ez az igazi rookie fegyelmezetlen mezrángatás. Remélem kinövi hamar.
Geno jól elmanagelte a játékot, örüljünk a váratlan győzelemnek, de azért ez kurva kevés lesz egy szezonon keresztül. Fognak kelleni nagy passzok, a pálya meghosszabbítása. Az hogy DK-t arra használtuk, hogy 1-2 yardos passzok után birkózzon a védőkkel... meg is láttuk mi lett az eredménye.
Szóval tök jó, sérültek jöjjenek helyre mihamarabb, a héten Frisco, várom nagyon a meccset, az is igazi paralimpia lesz, ahogy láttam őket 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
első félidő nagyon rendben volt, 2.ban ment a szarakodás és az eredménytartás. nagy mákkal összejött. - OL. Hát azért Crosst szépen agyonverte Chubb, ő ennél jobb passprotector. jön vasárnap Bosa, nehéz lesz
-futás nem nagyon ment, de Penny fasza! Minket viszont csúnyán szarrá futottak, frisco szélsőfutásai jönnek... jáj
-örülök h tömjük DKt, és hozzuk ki belőle az állatot.
-Eskridge semmi továbbra is. elpazarolt 2.kör.
-3 db edge játékossal a rosteren hogy gondoltuk? Nwosu és Taylor már a seggén vette a levegőt a 3-4. negyedben. Azzal h Robinson sérült nincs depth csak a rookie Mafe. Nagyon kell ide (is) még valaki
-Adams megsérült, súlyos, valszeg IR. Josh Jones a helyettese. nagyszerű..
-Bryant egy db playben volt fenn jól láttam? az mikor engedte a Jeudy hosszú TDt, bravó. Woolen meg az új Brandon Browner 😀 hosszú az út nekik, de hajrá. Mike Jackson meg bejátszotta magát CB1nek, wow.
Csalóka eredmény, de kurvára örülök a W-nek, nem vagyunk pofozógép, Genoval lehet haladni, ha megvédik meg is oldja többnyire. Nem lesz ebből PO, sőt, de szerintem 1/1 se.
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Inkabb a Denver veszitette el, mint mi nyertuk meg, de ez legyen az o problemajuk. Amugy ritka csunya merkozes volt.Reméljük köv meccseken már kiszopunk 😕
QB tovabbra sincs, a vedelem porog, de azert sok helyen kellene a minoseg.
Viszont legalabb van 2 jo T vegre. Igaz Lucasra volt egy buntetes, Crosst a 4. negyedben meg megverte Chubb 2 sackert is, de osszessegeben jok voltak.
Az O az elso 1-2 felscriptelt drajvbol tett fel pontokat, reszben a denver D-re dobott 100 yard buntinek is koszonhetoen, utana teljesen lehaltak. Denver 3x jart a redzoneban (ebbol 2 goal line), 0 pontot szereztek. A butt fumble vicces volt.
Adams megint leserult, erdemes volt 70 milliot (?) hozza vagni. Michael Jackson jatek tetszett, Woolenrol nem tudom mit gondoljak. Jott ra vagy 50-60 yard bunti 2 DPI-bol, de vegig ragadt az emberere. Cserebe a labdat egyszer sem nezte, viszont a kezei vegig az ellenfel elkapojan. Volt mar ilyen CB itt… Az utolso drajvban o is megserult. A Denver elkapok 1v1-ben nem tudom mit tudnak, nekem nem tuntek jonak. Broncosnak nem voltak jo TE-jei, igy szerencsere ezek az utvonalak mem lettek letesztelve. Bubble screent tovabbra is szivjuk menetrendszeruen. Szokasos brainfart PC challange is meg volt.
Vezetjuk a csoportot, lol.
undisputedly
több mint 2 éve
A Seahawks egyedül vezeti az NFC Westet 1 forduló után. Ahogy mindenki várta.
több mint 2 éve
Inkabb a Denver veszitette el, mint mi nyertuk meg, de ez legyen az o problemajuk. Amugy ritka csunya merkozes volt.QB tovabbra sincs, a vedelem porog, de azert sok helyen kellene a minoseg.
Viszont legalabb van 2 jo T vegre. Igaz Lucasra volt egy buntetes, Crosst a 4. negyedben meg megverte Chubb 2 sackert is, de osszessegeben jok voltak.
Az O az elso 1-2 felscriptelt drajvbol tett fel pontokat, reszben a denver D-re dobott 100 yard buntinek is koszonhetoen, utana teljesen lehaltak. Denver 3x jart a redzoneban (ebbol 2 goal line), 0 pontot szereztek. A butt fumble vicces volt.
Adams megint leserult, erdemes volt 70 milliot (?) hozza vagni. Michael Jackson jatek tetszett, Woolenrol nem tudom mit gondoljak. Jott ra vagy 50-60 yard bunti 2 DPI-bol, de vegig ragadt az emberere. Cserebe a labdat egyszer sem nezte, viszont a kezei vegig az ellenfel elkapojan. Volt mar ilyen CB itt… Az utolso drajvban o is megserult. A Denver elkapok 1v1-ben nem tudom mit tudnak, nekem nem tuntek jonak. Broncosnak nem voltak jo TE-jei, igy szerencsere ezek az utvonalak mem lettek letesztelve. Bubble screent tovabbra is szivjuk menetrendszeruen. Szokasos brainfart PC challange is meg volt.
Vezetjuk a csoportot, lol.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Jamal Adamsről mi a véleményetek az eddig látottak alapján, idén mit vártok tőle?Július 29-én tért legutoljára vissza edzésre, kötéssel a kezén, valszeg törött ujjal, amit előbb utóbb műteni kell majd.
Hendrix
Idén elvileg eldobja a Hox a classic single high megközelítést. Ez azt jelenti, hogy Adamsnek térben kell játszania, egy az egyeznie, mert KJ Wright sincs már. Out of box.
Mit várok tőle? Nagyon meg fogok lepődni, ha sérülésmentesen, és egyenletes színvonalon le tudna hozni egy szezont. 2 éve sem emberezett jól, szoptuk róla qa yardokat. Fiatal még, de nem tűnik ütésállónak.
Carroll éra valszeg leghülyébb döntése volt idehozni, pedig van nagyon nagyon sok nehézsúlyú pályázó.
Ezért a draftértékért valszeg megszerezhető lett volna Justin Herbert, mert már Wilsonnal akkor sem volt túl nagy a barátság. Ennek fényében tragikus döntés volt.
több mint 2 éve
Hendrix
1 555
Jamal Adamsről mi a véleményetek az eddig látottak alapján, idén mit vártok tőle?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Peticiot kellene inditani, hogy fujjuk is le a szezont. Jo ez igy.
undisputedly
több mint 2 éve
Igen Vegasban over/under 10.5 -bajnokesélyes csapat és 5.5 (BoB) újjáépülő csapat találkozása esetén persze kizárólag a QB személye dönt az eredményről. Főleg az 1. meccset követően lehet tengermély következtetéseket levonni, főleg védelmi sémaváltást követően. 😀Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Egészen biztosan így lesz, én fölényes győzelemre számítok.
undisputedly
Most az ellenfélnél van az a QB, aki nem tud normálisan olvasni, nem tud áthívni, akinél nincs értékelhető TE játék, aki a pálya közepére egyáltalán nem tud dobni, meg a playbookból oldalakat nem tud.
Ha valaki, hát mi egészen pontosan tudjuk, hogy hogyan kell kihúzni a játékának a méregfogát, és folyamatos 3&outokkal megszégyeníteni.
Hiába lesz most előtte értékelhető OL, RW olyan figura, aki egy teljesen egészséges zsebből is kirohangál oldalra hogy benyelje a sacket.
Most is fixen ez fog történni, mert nem érzi a zsebet.
Ez bizonyított, hiszen nagyon sokan, nagyon sokszor leírták.
Évek óta ő volt a púp a háton, a homokszem a gépezetben, a béklyó a lábon, amiben minden évben hasraestünk.
Végre eloldottuk ezt a láncot, (a Broncos meg éppen gabalyodik bele, és merül el vele a mélybe - de ez legyen az ő bajuk), és végre láthatjuk a csapatba rakott edzői munka limitációk nélküli, valódi arcát. Az O# hengert. Az ütempasszokat. Mindent.
Nem gondolom azt, hogy a QB poszt Genoval megoldott lenne, de azt amit Russell tud, azt ő is kisujjból kirázza - erre tavaly is láthattuk már a bizonyítékokat - csak akkor még nem hittem benne.)
Úgy gondolom, hogy ki fog jönni a QB-k közötti különbség, és 2 TD különbséggel nyer a Seahawks.
Este tali! 😊
GO Hawks!!!
akdestroyer
több mint 2 éve
Javaslom átnevezni a topicot Seattle Sarcasmre 😉Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Egészen biztosan így lesz, én fölényes győzelemre számítok.
undisputedly
Most az ellenfélnél van az a QB, aki nem tud normálisan olvasni, nem tud áthívni, akinél nincs értékelhető TE játék, aki a pálya közepére egyáltalán nem tud dobni, meg a playbookból oldalakat nem tud.
Ha valaki, hát mi egészen pontosan tudjuk, hogy hogyan kell kihúzni a játékának a méregfogát, és folyamatos 3&outokkal megszégyeníteni.
Hiába lesz most előtte értékelhető OL, RW olyan figura, aki egy teljesen egészséges zsebből is kirohangál oldalra hogy benyelje a sacket.
Évek óta ő volt a púp a háton, a homokszem a gépezetben, a béklyó a lábon, amiben minden évben hasraestünk.
Végre eloldottuk ezt a láncot, (a Broncos meg éppen gabalyodik bele, és merül el vele a mélybe - de ez legyen az ő bajuk), és végre láthatjuk a csapatba rakott edzői munka limitációk nélküli, valódi arcát. Az O# hengert. Az ütempasszokat. Mindent.
Nem gondolom azt, hogy a QB poszt Genoval megoldott lenne, de azt amit Russell tud, azt ő is kisujjból kirázza - erre tavaly is láthattuk már a bizonyítékokat - csak akkor még nem hittem benne.)
Úgy gondolom, hogy ki fog jönni a QB-k közötti különbség, és 2 TD különbséggel nyer a Seahawks.
Este tali! 😊
GO Hawks!!!
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Zman77
531
Már egy hete mondtam ,hogy 28-16-ra nyerünk ! 🙂
több mint 2 éve
Velem biztosan nem, nekem ez mar nagyon keson kezdodik, de majd reggel felnezek ide, hogy:Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Este tali! 😊
undisputedly
GO Hawks!!!
akdestroyer
a) vagy ne talaljak egy db hozzaszolast sem (Denver gyozelem), vagy
b) a Russ haterek oldalakon keresztul veregessek a sajat vallukat (SEA gyozelem) 😊
Szerk: Hiaba nez ki vereseg papirforma szerint, elso forduloban barmi es annak az ellenkezoje is megtortenhet, szoval benne van a pakliban, hogy meglepjuk a joval eselyesebb Broncost, habar ez azon a predikcion nem valtoztat, hogy velhetoen a csoportutolso hely elkeruleseert kuzdunk majd ev kozben.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Egészen biztosan így lesz, én fölényes győzelemre számítok.
undisputedly
Este tali! 😊
GO Hawks!!!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Peticiot kellene inditani, hogy fujjuk is le a szezont. Jo ez igy.Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).A csoportot már vezetjük, innen már csak meg kell tartani 😊
undisputedly
peet_24
több mint 2 éve
peet_24
275
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).A csoportot már vezetjük, innen már csak meg kell tartani 😊
undisputedly
több mint 2 éve
Aki teheti, nezze meg majd a Steelers-Bengals merkozest. Ev meccse eddig 😊Kozben ugy tunik a 9ers oda adta a jovojet egy futoert. Mondjuk Fieldsnek tobb futasa volt, mint sikeres passza.
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).
több mint 2 éve
..acélos lesz ez az NFC west.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Micsoda?! Abban a halak bsznak... 😮Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀Sőőt ! Ha a Brit tudósok jobban utána néznének,akkor az is kiderülne,hogy az elmúlt két nappban mind a ketten ittak vízet...... 🙃
Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
— Adam Jude (@A_Jude) September 9, 2022
iktriad
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀Sőőt ! Ha a Brit tudósok jobban utána néznének,akkor az is kiderülne,hogy az elmúlt két nappban mind a ketten ittak vízet...... 🙃
Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
iktriad
több mint 2 éve
Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀 Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
több mint 2 éve
Zman77
531
...ès mèg a vègèn a két QB-nk is felértékelődik 😃
több mint 2 éve
...lézerspanderrel kellett volna meghapcingolni.Én meg már nem mertem kötözködni, hogy tán nem tetszett látni a meccset? Első dolog volt, amit reggel be akartam írni, hogy Bobby milyen szarul játszott, pedig itt nem kellett neki slot cb üzemmódban futkorászni.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Helmut _Professional drinker
Matthew99
Az a beengedés volt a legkevesebb. De ez bőven lehet év eleji rozsda.... bár szerintem nem.
Hanni
A vak is látta, hogy ez a baj, de persze McVay nem.
több mint 2 éve
Én meg már nem mertem kötözködni, hogy tán nem tetszett látni a meccset? Első dolog volt, amit reggel be akartam írni, hogy Bobby milyen szarul játszott, pedig itt nem kellett neki slot cb üzemmódban futkorászni.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99
Az a beengedés volt a legkevesebb. De ez bőven lehet év eleji rozsda.... bár szerintem nem.
több mint 2 éve
Vicceltem. Én se örülök, hogy más mezben terrorizál. Abban a játékban szépen levált az emberéről és amit lehetett megtett.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99