Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Macklemore szerint next year. 😊
pgupPgdn
Az SB győzelem, vagy PC kirúgása, vagy mi? Mi lesz jövőre? 😀
akdestroyer
Én az alábbiakat kívánom!

egy olyan QB-t, aki egy olyan Bears ellen, amely gyakorlatilag kirúgta a vezető-edzőjét két negyed alatt 21 yardnál többet képes haladni.
 www.seattlepi.com/sports/article/Late-magic-has-been-missing-from-Seahawks-lost-16732779.php

egy olyan vezetőedzőt, aki képes önreflexióra
 www.cbssports.com/nfl/news/pete-carroll-doesnt-think-the-seahawks-need-to-rebuild-indicating-he-may-be-returning-in-2022/

egy olyan DC-t, aki nem a linemaneket küldi totál missmatch coverageba.
 www.fieldgulls.com/2021/12/27/22855687/seattle-seahawks-chicago-bears-nfl-pete-carroll-head-scratchers-linemen-coverage-bobby-wagner

de leginkább....

egy olyan tulajdonost, aki hagyja dolgozni a szakembereket, de tudja, mikor kell változtatni, és nem kapkod, csapkod.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
pgupPgdn
Az SB győzelem, vagy PC kirúgása, vagy mi? Mi lesz jövőre? 😀

több mint 2 éve
pgupPgdn Seattle Seahawks Boston College Eagles 2
 www.youtube.com/watch?v=QWXFMYqEFuc
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Igazából szétesett sajnos ez a csapat, de nem most, hanem 2-3 éve, összetartotta a festék. Mára összedőlt.
Szabályozatlan, és képtelen az egész mutatvány -ezen nincs mit gondolkodni, ilyenkor újra kell kezdeni. Ez már rég csak a túlélésről szól.
Gyönyörűen látszik, hogy vannak, akiket megevett az apátia, és vannak, akik még egy tán utolsó lehetőségért játszanak, pl.: Dunlap. De ő is hol volt az év elején?!

Irónián kívül, tényleg igazat szólt AK - Wilson nem volt se jó sem rossz, egyszerűen csak olyan volt, mint amilyen egy ideje...semmilyen. A gyáva, megalkuvó talán erős kifejezés, de nem áll nagyon messze a valóságtól.... openly waiting for the next contract.
De milyen vezér az, akiről mindenki tudja, hogy opt out!?
Nincs a csapatnak vezére, és így csak az egyéneknek maradt tartása, a szövetségnek, amit csapatnak neveznek..nem sok..

Zokogtam az offseasonban, hogy legyen kenyértörés, mert ezt mindenki be fogja szopni....

Nem sikerült a tulajdonosnak itt sem megoldani, és Portlandban sem. Ott majdnem ugyanekkora a szopó. A tulaj sajnos semmit nem örökölt Paul mérhetetlen tehetségéből. Én azért is lettem Hox fan, mert nagyon szerettem Pault. A hősöm volt, zseni volt, gitározott, hatalmas szíve volt. Meghalt, és nem kicsit vele halt ez a csapat is ... eddig vitte a lendület.

A nővére egyike azon tulajdonosoknak, akiknek csak megszületni kellett, úgymint a az arbori tanítónéni, a Woody3, Jimmy a 3 , stb. Semmi jót nem várok, addig, amíg nem lesz a csapat újra egy olyan álmodó self made man kezében, aki nem túlélni akar. Esküszöm jobban örülnék egy olyan Khannak, aki túl van a Meyer ügyön, megégett, és tanult belőle, mint a jelenlegi bizottságosdinak.

Hát ezt a meccset jól elszartuk a végére.
zavi27
Cancel Culture
Eszembe juttattad egy régi hsz-met Mark Davis kapcsán. Lehet szar deal volt Grudennek 100 métert adni, de legalább megpróbált tenni valamit. Igazából csak ez megy, az összes komolyan vehető tulaj a saját vizén tanult meg főzni. Ld. Jerry.
Amadeus
Ez így van

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Igazából szétesett sajnos ez a csapat, de nem most, hanem 2-3 éve, összetartotta a festék. Mára összedőlt.
Szabályozatlan, és képtelen az egész mutatvány -ezen nincs mit gondolkodni, ilyenkor újra kell kezdeni. Ez már rég csak a túlélésről szól.
Gyönyörűen látszik, hogy vannak, akiket megevett az apátia, és vannak, akik még egy tán utolsó lehetőségért játszanak, pl.: Dunlap. De ő is hol volt az év elején?!

Irónián kívül, tényleg igazat szólt AK - Wilson nem volt se jó sem rossz, egyszerűen csak olyan volt, mint amilyen egy ideje...semmilyen. A gyáva, megalkuvó talán erős kifejezés, de nem áll nagyon messze a valóságtól.... openly waiting for the next contract.
Nincs a csapatnak vezére, és így csak az egyéneknek maradt tartása, a szövetségnek, amit csapatnak neveznek..nem sok..

Zokogtam az offseasonban, hogy legyen kenyértörés, mert ezt mindenki be fogja szopni....

Nem sikerült a tulajdonosnak itt sem megoldani, és Portlandban sem. Ott majdnem ugyanekkora a szopó. A tulaj sajnos semmit nem örökölt Paul mérhetetlen tehetségéből. Én azért is lettem Hox fan, mert nagyon szerettem Pault. A hősöm volt, zseni volt, gitározott, hatalmas szíve volt. Meghalt, és nem kicsit vele halt ez a csapat is ... eddig vitte a lendület.

A nővére egyike azon tulajdonosoknak, akiknek csak megszületni kellett, úgymint a az arbori tanítónéni, a Woody3, Jimmy a 3 , stb. Semmi jót nem várok, addig, amíg nem lesz a csapat újra egy olyan álmodó self made man kezében, aki nem túlélni akar. Esküszöm jobban örülnék egy olyan Khannak, aki túl van a Meyer ügyön, megégett, és tanult belőle, mint a jelenlegi bizottságosdinak.

zavi27
Cancel Culture
Eszembe juttattad egy régi hsz-met Mark Davis kapcsán. Lehet szar deal volt Grudennek 100 métert adni, de legalább megpróbált tenni valamit. Igazából csak ez megy, az összes komolyan vehető tulaj a saját vizén tanult meg főzni. Ld. Jerry.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

zavi27

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
több mint 2 éve
Ne dőljünk be Braxa narratívájának! AK igazat szól. Wilson nem volt se jó se rossz. Egy jó edzői stábbal ez a teljesítmény jobb lehetett volna. Egy megfelelő védelemmel ST-vel ez a meccs meg lehetett volna.
Wilson kritika felesleges, és káros, mivel kell nekünk az a pick!!!! 😊

legalja
wilsonnal az élen
braxa88
Megértem ha valaki elégedetlen az O# oldali tevékenységgel, rengeteg volt a hiba ott is, de az igazság az, hogy a 3 csapatrész közül toronymagasan a legjobb teljesítményt hozta (RW-t is beleértve), és amúgy az egyetlen volt, amelyik valamit legalább tett a győzelemért...

Az ST az egy vicc volt, a D# meg szimplán gyalázat.

Az hogy a meccs végén 40mp alatt engedték át a Bearst (kb 70 yardot), az csak a jéghegy csúcsa, de az egész meccsen rengeteg volt a wide open célpont, a sikeresen benyalt 3&10+ meg a mistackle, mistackle hegyek voltak, csillió YAC-t meg first downt engedve, ezzel folyamatosan meccsben tartva a Macikat.
Vállalhatatlan.

Annyi szar volt a D#, mintha a másik oldalon RW folyamatosan csak INT-eket dobált volna - és azért azt jól lehetett látni, hogy nem ez történt, RW meg Penny azon kevesek közé tartozott akik előrefelé tolták a szekeret, és nem hátra.

RW-nak nem volt jó meccse, de igazából rossz sem.
Csak most ez a D# chokerkedése mellett kevés volt.

A GW driveot meg úgy kellett volna végigvinnie 50 sec alatt, hogy minden második playre érkezett egy holding, meg egy false start, meg a menetrendszerinti nyomás.

A Bears fala sem volt ma jobb, sőt, csak annyi különbség volt, hogy ott általában azonnal volt üres ember, mert a védőink legtöbbször csak alibizni mentek fel.
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
legalja
wilsonnal az élen
braxa88
Megértem ha valaki elégedetlen az O# oldali tevékenységgel, rengeteg volt a hiba ott is, de az igazság az, hogy a 3 csapatrész közül toronymagasan a legjobb teljesítményt hozta (RW-t is beleértve), és amúgy az egyetlen volt, amelyik valamit legalább tett a győzelemért...

Az ST az egy vicc volt, a D# meg szimplán gyalázat.

Az hogy a meccs végén 40mp alatt engedték át a Bearst (kb 70 yardot), az csak a jéghegy csúcsa, de az egész meccsen rengeteg volt a wide open célpont, a sikeresen benyalt 3&10+ meg a mistackle, mistackle hegyek voltak, csillió YAC-t meg first downt engedve, ezzel folyamatosan meccsben tartva a Macikat.
Vállalhatatlan.

Annyi szar volt a D#, mintha a másik oldalon RW folyamatosan csak INT-eket dobált volna - és azért azt jól lehetett látni, hogy nem ez történt, RW meg Penny azon kevesek közé tartozott akik előrefelé tolták a szekeret, és nem hátra.

RW-nak nem volt jó meccse, de igazából rossz sem.
Csak most ez a D# chokerkedése mellett kevés volt.

A GW driveot meg úgy kellett volna végigvinnie 50 sec alatt, hogy minden második playre érkezett egy holding, meg egy false start, meg a menetrendszerinti nyomás.

A Bears fala sem volt ma jobb, sőt, csak annyi különbség volt, hogy ott általában azonnal volt üres ember, mert a védőink legtöbbször csak alibizni mentek fel.

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
legalja
wilsonnal az élen

defense: John Reid kb 6.számú CB volt nyáron nem is volt szar a végén a 3fejjel nagyobb Graham ellen nem tudott mit csinálni

de vajon Mooneyn miért nem CB védekezett számtalanszor?? miért Brooks, Mayowa v Wagner? Mondjuk Amadi sem nfl szint szóval mindegy

2021.12.26: Rashaad Penny jobb játékos mint Russell Wilson.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Holle anyó jól kirázta a paplant ma estére Seattle-ben, klasszik hókotrós meccsnek néz ki jelenleg.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Holnapi insider kérdés:
Carroll hány és milyen pickért adható el
Cancel Culture
Így sincs első körötök, a hátsókat is odaadnád? 🙂
több mint 2 éve
Holnapi insider kérdés:
Carroll hány és milyen pickért adható el

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Megnézzem amúgy az összefoglalót? Megéri?
akdestroyer
A mai AJ Brown összefoglalót mindenképpen 😊
több mint 2 éve
Megnézzem amúgy az összefoglalót? Megéri?

több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával.
Cancel Culture
Irónia nem egy ország?

Gyakori fogalomkeverés, bevallom nem fordítok rá elég figyelmet én sem, bár tudom a különbséget. Nem gondoltam volna, hogy egy fórumbejegyzésben ez szúrhatja valaki szemét, főleg úgy, hogy a fórum témája nem a szemantika.

Eh, mi a név? Mit rózsának hívunk,
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos.

Az eredeti kommentem mondanivalójának szempontjából talán nincs is jelentősége a tévesztésnek. Sőt, hovatovább inkább leszek Leonard, aki bár rosszul használja a szarkazmus szót, mégis a végén ő varrja le a cuki csajt, minthogy Sheldon pártjára álljak, akinek az okítása egyes esetekben céltalan és értelmetlen. Sheldontól rengeteget lehetne tanulni a fizikáról, de a más területen „megmondós” mentalitását egyesek nem szeretik, mert olyannal tele a világ. És Sheldont nem ezért tisztelik.
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Wagner és Diggs a pro bowlon.
Más nem is érdemelte volna meg, max Bellore
braxa88
Bírom azokat a kommenteket hogy Brooksnak is ott kéne lennie 😀
braxa88
Ha lenne a pro bowl-nak ilyen arany málna verziója, oda mindenképp kapnia kell a meghívót
több mint 2 éve
braxa88
Bírom azokat a kommenteket hogy Brooksnak is ott kéne lennie 😀
több mint 2 éve
Cancel Culture
Erre az ellentmondásra annyira banális a megfejtés, amennyire csak lehetséges:
Az iróniára nincs Leonard-os mémem. 😀

több mint 2 éve
Érteni vélem, hogy a hsz-odban van valamiféle irónia, meg célzás a sorok között valamire, de fogalmam sincs hogy mire.
akdestroyer
Hát Figyi ez egy kettős beszél, mert egyrészt kifejezi, hogy kiveszed a jelen rendszerben legjobb támadót-Lockettet -és mint a homok úgy szóródik szét, de azt is kifejezi, hogy ha a lánc bármelyik tagja ótvar ott már nagyon nagy számok nem lesznek. Tök mindegy, hogy egyedi értékelés van, a gyenge láncszem (most megint Wilson) mindenkit lehúz a mélybe.

Amúgy azt látom, azt olvasom, hogy sokkszerűen szűnik meg a Russell Wilson erőtér... Ezt a meccset Carroll fogja megnyerni, lehet Schneidert beáldozza. De a fő bűnbak kezd meglenni. Ez nem tükrözi az én álláspontomat, mert én mindenkit kihajítanék.
Cancel Culture

Nyílván értettem, csak gondoltam rárakom a poént. 😀

Amúgy egyetértek veled.

RW menjen el egy QB hiányos, win now csapathoz, és nyerjen még egy gyűrűt, mi meg a pickekből, meg pluszlóvéból csináljunk valami bivaly csapatot a rookie QB köré.
Mindenkinek így lesz a legjobb.

Ja és Carroll, takarodj!!!
akdestroyer
Jó Te érted a szarkazmus szó jelentését. Peet, és Leonard nem.

Wiki:
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte. 1983-ban Leonard Rossiter megjelentetett egy könyvet ezzel a címmel (The Lowest Form of Wit)

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül. (szerkesztő.: Te irónia nélkül alkalmazod a szarkazmust...)

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Érteni vélem, hogy a hsz-odban van valamiféle irónia, meg célzás a sorok között valamire, de fogalmam sincs hogy mire.
akdestroyer
Hát Figyi ez egy kettős beszél, mert egyrészt kifejezi, hogy kiveszed a jelen rendszerben legjobb támadót-Lockettet -és mint a homok úgy szóródik szét, de azt is kifejezi, hogy ha a lánc bármelyik tagja ótvar ott már nagyon nagy számok nem lesznek. Tök mindegy, hogy egyedi értékelés van, a gyenge láncszem (most megint Wilson) mindenkit lehúz a mélybe.

Amúgy azt látom, azt olvasom, hogy sokkszerűen szűnik meg a Russell Wilson erőtér... Ezt a meccset Carroll fogja megnyerni, lehet Schneidert beáldozza. De a fő bűnbak kezd meglenni. Ez nem tükrözi az én álláspontomat, mert én mindenkit kihajítanék.
Cancel Culture

Nyílván értettem, csak gondoltam rárakom a poént. 😀

Amúgy egyetértek veled.

RW menjen el egy QB hiányos, win now csapathoz, és nyerjen még egy gyűrűt, mi meg a pickekből, meg pluszlóvéból csináljunk valami bivaly csapatot a rookie QB köré.
Mindenkinek így lesz a legjobb.

Ja és Carroll, takarodj!!!

több mint 2 éve
Tényleg! Érdekes, hogy egy egyirányú soros rendszerben, ahol az irányító crocked figude head/bottom of the barrel/house on fire/farted elevator/house that jack built/stb... a passzjáték egyik szereplője sem ment 70 fölé.... Ez megér egy mélyebb elemzést!

Találtam egy elemzést erről a helyzetről:

Cancel Culture
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
braxa88
Dickson tartalék. Csak. Pedig csórikám idén szétrugdossa a lábát.
garrett27
Attól még van jobb
több mint 2 éve
Tényleg! Érdekes, hogy egy egyirányú soros rendszerben, ahol az irányító crocked figude head/bottom of the barrel/house on fire/farted elevator/house that jack built/stb... a passzjáték egyik szereplője sem ment 70 fölé.... Ez megér egy mélyebb elemzést!

Találtam egy elemzést erről a helyzetről:

Cancel Culture