Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Adams ennyi volt idénre
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
12th member
1 053
A vasárnapi meccsről valami?A főnök szerint még van remény 😀
Ezen a héten a legszívesebben csak olvasnék róla. 😀
akdestroyer
Amugy vicces mert tényleg meg igyis ket meccsre vagyunk a PO helytol ha nem lenne mindenkivel szemben szar a tiebrakerunk es nem jatszanank a rams es cards duoval meg azt mondanam igaza is van😀
több mint 2 éve
Hiába, nálam már Q1 # 0:36-nál beugrott az endzone-ba Hayek kisasszony.Tegnap volt egy amit meg is adtak nekünk. Csak mondom.Szabály módosítási javaslat a ti érdeketekben. Ha PC jól challengel három körből kimaradtok vagy meghánytatjátok magatokat. 😀Ennyi erővel az is lehetne, hogy ha ejtőernyővel meztelenül beugrik a stadionba Salma Hayek.
BigBaltazar
tomz
BigBaltazar
több mint 2 éve
braxa88
12 534
passzblokkolása felhúzta28.4braxa88Ha esetleg tudsz vasárnapi PFF értékelést G.Everettről, kérlek ne tartsd magadban.
akdestroyer
Nem meglepően a csapat legrosszabja, bár éppen csak, mert 28.6ot kapott Curhan.
Hanni
Curhan amugy ki a tököm és miért tolja ennyire PC? Fullerrel együtt. Beszarás hogy mindig van valami kiskedvenc a OLben akit nem lehet elkergetni sem. Brittnek minden poszton kellett esélyt adni amíg végül centerben nem volt kegyetlen szar(na majd vasárnap), Ifedi, stb
Phil Haynes meg practisesquad/inaktív. Amikor esélyt kapott, a PS meccsen hozott egy 92.0-ás ratinget. majd két napra rá kivágta PC 😀
Curhannek idén van 101 snapje, passblokk: 14,3, futásblokk: 34.0
Kyle Fuller: passblokk: 31,1 futásblokk: 52,5
Texans ellen ki lesz? 😀
remeljük Damien Lewis hamar visszatér, aki amúgy nagyon szar 2.évében (44,8 és 62,2)
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
28.4braxa88Ha esetleg tudsz vasárnapi PFF értékelést G.Everettről, kérlek ne tartsd magadban.
akdestroyer
Nem meglepően a csapat legrosszabja, bár éppen csak, mert 28.6ot kapott Curhan.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
braxa88Ha esetleg tudsz vasárnapi PFF értékelést G.Everettről, kérlek ne tartsd magadban.
több mint 2 éve
Látva a hölgyet, nem értem meccset minek néztél gugli közben. Mindig mondtam, hogy ez a legjobb topik.Jól vagyunk?Kibaszottul fáj a hasam.
tomz
Magából a meccsből annyi van meg, hogy az elején lemaradtam egy trükkös puntról ivás közben, meg volt valami fumble is talán, ja meg DangeRuss vágott 4 TD-t!!
Odaát?
akdestroyer
Jót tett hogy a 3. negyed javarészében Melanie Collins képeket gugliztam.
Carroll rágózását ki kéne venni.
Sosenem iszok többet. De legalábbis szilveszterig.
tomz
több mint 2 éve
A vasárnapi meccsről valami?51.000 ft-om bánta, hogy valahogy nyertetek. Remélem segít 😀
Ezen a héten a legszívesebben csak olvasnék róla. 😀
akdestroyer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
A vasárnapi meccsről valami?Ezen a héten a legszívesebben csak olvasnék róla. 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
totalyard/game:offense: 31.
defense: 31.
húbbazzeg 😀
tegnapi meccsről a legmeglepőbb:
time of possession: sf: 26:48, SEA: 33:12.
azt vártam hogy kb 40-45 percet lesz a frisco szélső futásainál a labda
több mint 2 éve
Tegnap volt egy amit meg is adtak nekünk. Csak mondom.Szabály módosítási javaslat a ti érdeketekben. Ha PC jól challengel három körből kimaradtok vagy meghánytatjátok magatokat. 😀Ennyi erővel az is lehetne, hogy ha ejtőernyővel meztelenül beugrik a stadionba Salma Hayek.
BigBaltazar
tomz
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Szabály módosítási javaslat a ti érdeketekben. Ha PC jól challengel három körből kimaradtok vagy meghánytatjátok magatokat. 😀Ennyi erővel az is lehetne, hogy ha ejtőernyővel meztelenül beugrik a stadionba Salma Hayek.
BigBaltazar
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Jót tett hogy a 3. negyed javarészében Melanie Collins képeket gugliztam.Jól vagyunk?Kibaszottul fáj a hasam.
tomz
Magából a meccsből annyi van meg, hogy az elején lemaradtam egy trükkös puntról ivás közben, meg volt valami fumble is talán, ja meg DangeRuss vágott 4 TD-t!!
Odaát?
akdestroyer
Carroll rágózását ki kéne venni.
Sosenem iszok többet. De legalábbis szilveszterig.
több mint 2 éve
Szabály módosítási javaslat a ti érdeketekben. Ha PC jól challengel három körből kimaradtok vagy meghánytatjátok magatokat. 😀Jól vagyunk?Kibaszottul fáj a hasam.
tomz
Odaát?
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Jól vagyunk?Kibaszottul fáj a hasam.
tomz
Odaát?
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Hoppá, nyertünk! 😀Jól vagyunk?
Meg is van a ma délutáni program!
Peteyt oda visza inasba raktuk, ez volt a lényeg, a szezon hátralévő része annyira már nem ia érdekel. 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Hoppá, nyertünk! 😀visszaolvastam kicsit a sírását az eredménykövetőbe, picit jobb kedvem lett 😀
Meg is van a ma délutáni program!
Peteyt oda visza inasba raktuk, ez volt a lényeg, a szezon hátralévő része annyira már nem ia érdekel. 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Hoppá, nyertünk! 😀Meg is van a ma délutáni program!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Everett 2 TD helyett Int és fambli. Nem hiszem hogy idén lesz ennél rosszabb neki. Mondjuk 2-3 yardról legalább egy passzt kellett volna húzni nem 3 homály futást. Bezzeg azon a ki...szott SB-on nem tudtuk odaadni Lynchnek. Bocs. Sajnos ez a tüske bent maradt.Everettnek passz ment, egy KC-s shovelpasz. nekem tetszett az a játékhívás. KCnek általában mindig bejön ez a play Kelcere.
Eskridge-ben azért látok fantáziát. Viszont nálam Wilson még mindig nem az igazi. Ennél sokkal pontosabb szokott lenni.
Na de ennek a szezonnak amúgy is annyi, legalább örüljünk, hogy a Frisco kétszer is letérdelt nekünk.
garrett27
meg volt 1 RPO is 😀 mi ez 2021? 😀
meg DK slant 3.downra. what?!
több mint 2 éve
Everett 2 TD helyett Int és fambli. Nem hiszem hogy idén lesz ennél rosszabb neki. Mondjuk 2-3 yardról legalább egy passzt kellett volna húzni nem 3 homály futást. Bezzeg azon a ki...szott SB-on nem tudtuk odaadni Lynchnek. Bocs. Sajnos ez a tüske bent maradt.Eskridge-ben azért látok fantáziát. Viszont nálam Wilson még mindig nem az igazi. Ennél sokkal pontosabb szokott lenni.
Na de ennek a szezonnak amúgy is annyi, legalább örüljünk, hogy a Frisco kétszer is letérdelt nekünk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
nagyon szarok vagyunk, de a friscot legalább odavissza szopattuk. van azért minek örülniEverett PFF értékelésére kiváncsi vagyok, megelepődnék ha nem lesz valami negatív rekord. Konkrétan ha ő nem játszott volna, akkor 3 labdabirtoklással győzünk, így meg izgulni kellett az utolsó játékig hogy ne legyen hosszabbítás.
LG poszt komédia volt.
Amadi a leggyengébb játékosunk a védelemben.
Eskridge kap egy labdát, előtte nem nagyon volt pályán aztán mintha rájöttek volna az edzőbácsik h hoppá ő tud focizni tegyük már be többet.
Szerintem Nick Bellore a legjobb játékosunk
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Ma esti ivós játékhoz valaki csatlakozik? 😀simán benne van, hogy nyertek. csak divíziómeccs.
Nem durvák a szabályok, majd meccs előtt bemásolom a múlt hétről.
akdestroyer
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ma esti ivós játékhoz valaki csatlakozik? 😀Egy aktualizáló kiegészítést még mondanék, középső mínusz yardos futás AP-től.
Nem durvák a szabályok, majd meccs előtt bemásolom a múlt hétről.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Ma esti ivós játékhoz valaki csatlakozik? 😀Nem durvák a szabályok, majd meccs előtt bemásolom a múlt hétről.