Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Amugy komolyan nem ertek itt sokakat. Az edzoi stab es a GM evek ota sz@rul teljesit, de folyamatosan ment a bizakodas es a megbocsatas.

Most azt latjuk, hogy az elmult par evben csak RW jelentette a kulonbseget a pozitiv szezon es PO vs liga bottom csapat kozott. Erre egy serules utan 2-3 rossz meccs miatt mar kiatkozzatok ot. Kerdem en, ha az evekig kritikan alul teljesito stabot megturtek itt sokan, miert kell RW-t ilyen korulmenyek kozott anyazni? 😀
undisputedly
Mert infernálisan játszik saját jogon, és egyre látványosabban kilóg a lóláb.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 174 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ak, remélem nem a detoxban kötöttél ki 😳😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amugy komolyan nem ertek itt sokakat. Az edzoi stab es a GM evek ota sz@rul teljesit, de folyamatosan ment a bizakodas es a megbocsatas.

Most azt latjuk, hogy az elmult par evben csak RW jelentette a kulonbseget a pozitiv szezon es PO vs liga bottom csapat kozott. Erre egy serules utan 2-3 rossz meccs miatt mar kiatkozzatok ot. Kerdem en, ha az evekig kritikan alul teljesito stabot megturtek itt sokan, miert kell RW-t ilyen korulmenyek kozott anyazni? 😀
több mint 2 éve
Az milyen volt, amikor DK futott a TD területen ki tök üresen, még integetett is, és Wilson átdobta nyílegyenesen a tűzkarikán. Hirtelen marha pontos lett, mert átdobta az LB-t.
5 ilyen jelenetet írtam ki.
Boss moment volt
Cancel Culture
Őőő, lehet még reggel van nekem, vagy nem tudom, de ebből mi következik?

Mi az az 5 jelenet?
Érdekelne, megnézném.
akdestroyer
3 jelenet megtekinthető a Braxa által berakott twitter linken 😊

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Rasheem Green a szezonban több yardot tett meg labdával és több pontot szerzett mint az első körös csoda RB Penny 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.
garrett27
En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.

Ugyanolyan forro piaca lesz, mert az a par csapat akinek nagy szuksege van, fel fogja tolni az arat. Foleg ugy, hogy latjuk, az idei eresztes (T-law, Wilson, Trey, Fields) kozel sem valtotta meg a vilagot.

Miami, Jets, Steelers, Texans, Denver, WFT, Giants, Saints, Panthers mind QB needes csapat. Siman latom a Miami/Giants kettos valamelyikeben. Ezek kelloen nagy piacok Ciaranak is 😀
undisputedly
Főleg a Saints meg a Giants 😀
Oszi
Hogy megy RW, arra már rákészültünk egy ideje, így inkább az a bajom hogy utána jelenleg egy nagy sötét foltot látok. Honnan lesz épkézláb QB, főleg ha ez az idény mégsem kerül PC-JS állásába, minden más marad, de Wilson se lesz hogy csodát tegyen ezzel a garnitúrával. Az Adams trade jövőre még jobban fog fájni.
garrett27
jelenleg ő is sötétfolt:
 twitter.com/SandoNFL/status/1465568569337397255?fbclid=IwAR0vzqHdoOsTLWUDrPfhT7mXnXUnczVga7UlmyMDWFtSNpii8sZBQcOEvZs
braxa88
jézus. Sosem láttam még RW-t ilyen homálynak.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Az milyen volt, amikor DK futott a TD területen ki tök üresen, még integetett is, és Wilson átdobta nyílegyenesen a tűzkarikán. Hirtelen marha pontos lett, mert átdobta az LB-t.
Boss moment volt
Cancel Culture
Őőő, lehet még reggel van nekem, vagy nem tudom, de ebből mi következik?

Mi az az 5 jelenet?
Érdekelne, megnézném.

több mint 2 éve
Sajnos nincs időm megelemezni, hogy a 81-nek lett tele a fasza Wilsonnal, vagy Wilsonnak lett tele a fasza Carrollal.
Nem tudom megmondani ki buktat kit, de nem mindegy. Ez már nem működik.
Cancel Culture
Szerinted valaki ténylegesen buktat itt valakit?

Ami tényleg fontos most:
1.) Ki fog ebben a helyzetben stábot pucolni, meg resetelni?
2.) Csipkebokorvessző.
akdestroyer
Ellenben feltételeznem kellene, hogy mentálisan rokkant játékosokkal van tele a csapat.

Boss moment volt

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
amúgy, hogy sikerült vajon kitalálni ,hogy legyen Kyle Fuller a kezdő LG Lewis sérülése miatt?!

QB, LT, C, DE, 3T, SLB, CB, NCB. ezekre a posztokra kéne hozni kezdő játékost,meg a DLba még 1-2 embert, és kéne még playmaker is. (a lejáró szerződésűek akik nyílván lelépnek ahogy tehetik)
+HC, GM, DC, OC

óriási bajok vannak. top3 legszarabb helyzetben lévő franchise ez
braxa88
Ez az NFL ciklikussaga. Nem kell panikolni. Igaz drafttoke-hianyosak vagyunk, de ha nyaron megy a vezetes es elsozzuk a meg ertekes veteranokat, egy atlagosna jo helyzetbol varhatjuk a rebuildet, ami amugy mindig izgalommal teli es erdekes periodus. 😊

Jovore 2.-3.-4. koros pickunk is van. Jelen allas szerint 4. helyen huzunk, tehat a 36-68-128-135 korul.
Ha RW-ert 2023-as pickeken kivul kapunk 2022-est is, mondjuk egy elsot, akkor meg azt is oda lehet tenni.

A kulcs az edzoi stab lesz. Lattuk, hogy a hatalmas drafttoket is el lehet porlasztani (Jax Etienne lol) es a keves pickbol is lehet jol fozni. A kulcs az, hogy Jody ebredjen es qrjak ki PC-t meg JS-t. Amig ok itt vannak, nincs mirol beszelni.
több mint 2 éve
Sajnos nincs időm megelemezni, hogy a 81-nek lett tele a fasza Wilsonnal, vagy Wilsonnak lett tele a fasza Carrollal.
Cancel Culture
Szerinted valaki ténylegesen buktat itt valakit?

Ami tényleg fontos most:
1.) Ki fog ebben a helyzetben stábot pucolni, meg resetelni?
2.) Csipkebokorvessző.

több mint 2 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan

több mint 2 éve
ültessük már le ezt a szerencsétlen elit QBnak csúfolt alibibajnokot amíg még van értéke,mert ha így nyomja Garoppolo drágábban fog elkelni
braxa88
Tönkre lettünk verve a LoS mindkét oldalán. Megint.
Tudom, hogy ez sokadrangú probléma a Trade Wilson! oldalon, csak gondoltam megemlítem.
Mert hozzáértők szerint ez alapjaiban döntheti el a mérkőzéseket.

Ez a csapat RW zsenije nélkül egy kalap szar, inkompetens staff-al, meg diszfunkcionális csapatrészekkel a labda mindkét oldalán.
Ez az igazság.
Most hogy RW-ból nem kapjuk meg a zsenit, hanem a sérülése óta hétről-hétre bebustol, ezt azért elég jól látni.

Genoval is egy kalap szar volt.
Nem tudtunk megverni egy mélyrepülésben lévő Saints-Steelers párost, akiket az utóbbi hetekben középszer csapatok tömnek ki, hát, elég simán.
Pedig ott nem játszott minden probléma forrása.

Sürgős változás kell, mert nagy baj van.
És mindig a fejétől bűzlik a hal.
Jelezném azt is hogy RW nem a fej.
akdestroyer
Kéne már egy dislike gomb! 😊

Ne húzd fel magad. Ez az egész felborult, az egész nem működik. Ennek a topicnak legalább a fele ezt megmondta 1 éve, hogy vége van. Nekünk igazán nincs szégyelllni valónk.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
amúgy, hogy sikerült vajon kitalálni ,hogy legyen Kyle Fuller a kezdő LG Lewis sérülése miatt?!

QB, LT, C, DE, 3T, SLB, CB, NCB. ezekre a posztokra kéne hozni kezdő játékost,meg a DLba még 1-2 embert, és kéne még playmaker is. (a lejáró szerződésűek akik nyílván lelépnek ahogy tehetik)
+HC, GM, DC, OC

óriási bajok vannak. top3 legszarabb helyzetben lévő franchise ez
több mint 2 éve
ültessük már le ezt a szerencsétlen elit QBnak csúfolt alibibajnokot amíg még van értéke,mert ha így nyomja Garoppolo drágábban fog elkelni
braxa88
Tönkre lettünk verve a LoS mindkét oldalán. Megint.
Tudom, hogy ez sokadrangú probléma a Trade Wilson! oldalon, csak gondoltam megemlítem.
Mert hozzáértők szerint ez alapjaiban döntheti el a mérkőzéseket.

Ez a csapat RW zsenije nélkül egy kalap szar, inkompetens staff-al, meg diszfunkcionális csapatrészekkel a labda mindkét oldalán.
Ez az igazság.
Most hogy RW-ból nem kapjuk meg a zsenit, hanem a sérülése óta hétről-hétre bebustol, ezt azért elég jól látni.

Genoval is egy kalap szar volt.
Nem tudtunk megverni egy mélyrepülésben lévő Saints-Steelers párost, akiket az utóbbi hetekben középszer csapatok tömnek ki, hát, elég simán.
Pedig ott nem játszott minden probléma forrása.

Sürgős változás kell, mert nagy baj van.
És mindig a fejétől bűzlik a hal.
Jelezném azt is hogy RW nem a fej.

több mint 2 éve
És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.
garrett27
En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.

Ugyanolyan forro piaca lesz, mert az a par csapat akinek nagy szuksege van, fel fogja tolni az arat. Foleg ugy, hogy latjuk, az idei eresztes (T-law, Wilson, Trey, Fields) kozel sem valtotta meg a vilagot.

Miami, Jets, Steelers, Texans, Denver, WFT, Giants, Saints, Panthers mind QB needes csapat. Siman latom a Miami/Giants kettos valamelyikeben. Ezek kelloen nagy piacok Ciaranak is 😀
undisputedly
Oszi
Hogy megy RW, arra már rákészültünk egy ideje, így inkább az a bajom hogy utána jelenleg egy nagy sötét foltot látok. Honnan lesz épkézláb QB, főleg ha ez az idény mégsem kerül PC-JS állásába, minden más marad, de Wilson se lesz hogy csodát tegyen ezzel a garnitúrával. Az Adams trade jövőre még jobban fog fájni.
garrett27
jelenleg ő is sötétfolt:
 twitter.com/SandoNFL/status/1465568569337397255?fbclid=IwAR0vzqHdoOsTLWUDrPfhT7mXnXUnczVga7UlmyMDWFtSNpii8sZBQcOEvZs
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
garrett27

undisputedly
Oszi

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
garrett27

undisputedly
több mint 2 éve
garrett27

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Merő kalandvágyból kigyűjtöttem hogy az idei szezonban mennyit birtokoltuk a labdát
week 1: 24:13
week 2: 22:42 (65:15 total)
week 3: 24:07
week 4: 28:19
week 5: 26:57
week 6: 29:37 (67:10 total)
week 7: 27:11
week 8: 28:31
week 10: 20:51
week 11: 19:38

A hajnali meccsről nincs adat, 3 és fél negyedig bírtam nézni
Sebii
köszi, ezt én is akartam,így nem kell vele bajlódni 😀
legalja az offense.
Vicc h nem lehet DK képességű embert bevonni a játékba.
Waldron, Wilson, Carrol out.

ui.:senki ne nézze meg hogy Aidan Hutchinson milyen képességű EDGE akit 1/4en húzhatnánk az Adams trade helyett

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
Possession Time
WFT : 41:40
Seahawks: 18:20

Én azt mondom teljes rebuild , addig elcserélni Wilsont két elsőért amíg el lehet.

Nem a védelem miatt volt ennyi ideig a WFT-nél a labda. Ma jól teljesítettek.
KeyG
+ cserelni wagnert is.
Illetve nem tudom, hogy PC-vel menjen-e JS is.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Alapvetően szeretem Russt de vmi nagyon fèlre ment nála is , ma (is?) egyèrtelműen látszott 😒 az arcán a mimikáján stb...az ahogy mèterrel arrèbb dobdta a közeliket többször is, mint ahol az elkapó volt...nem biztos, hogy elég lesz PC menesztèse... illetve nagyon komoly lèpèsek kellenek a vezetőségtől felè hogy RWtvmaradásra lehessen bírni (szakmailag emberileg elsősorban), már ha egyáltalán maradására kell, mert az is kèrdès akar/tud e mèg megújulni.

Peace 🙂
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A 2. félidőért sztem most így első érzésre elő kell venni Waldront.
JDR (1-2 jól időzített DB blitzet leszámítva) végig arra alapozott h az erős DL nyerni fog a trenchesben, a zónázó védők meg látják maguk előtt h mi történik a pályán. Vertikális útvonalaknak nincs ideje kifejlődni, többet kellett volna pötyögni a futók, tight endek irányába, mint az uccsó drive-ban, amiből TD is lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Possession Time
WFT : 41:40
Seahawks: 18:20

Én azt mondom teljes rebuild , addig elcserélni Wilsont két elsőért amíg el lehet.

Nem a védelem miatt volt ennyi ideig a WFT-nél a labda. Ma jól teljesítettek.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers