Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
ak, egyértelmű, hogy nem kellett volna visszajönnie még ebből az ujjműtétből. már a Packs ellen is látszott, hogy kurva szar amiket dob. én meg megértem Wilsont, mert csinálni akart valamit 3-5-nél. ez meg a HC/GM felelőssége, hogy nem hajtották haza a picsába.Az a baj, hogy a feltételezés, hogy Wilson ujja sérült nem igazolt, nem igazolható korábbi szabályozókártyás analitikák alapján sem. Azért nem igazolható, mert eleve külön rétegbe ki kell venni az error adatokat (hogy ezek miért error adatok, arról vitatkozgattak a szaktársak olyan sokat) Ebből olyan sok van, hogy már csak un. kis minta marad
ahogy a dolgok mennek nálatok, majd megnézed jövőre egy normális OL mögött egy másik csapatnál.
petey
De a fontos, hogy Wilson is tagadja, hogy a keze bármiben befolyásolná.
Ebből már nem jön ki jól Wilson, hacsak önmagának nem vallja be az igazat.... és nem ugrik a c. pontra.
Mert ha kiderül, hogy "a hirtelen nagy gyógyulás ellenére nem jó az a kéz" --és mégis befolyásolja, akkor
a.) egyrészt hazudik,. Másrészt felmerül a kérdés, hogy mit keres a pályán, és miért veszi el Smith lehetőségét.
Smith elemzés alapján senki nem fogja elhinni, hogy fegyvert tartott Carroll a fejéhez.
Ha nem hazudik, akkor meg két lehetőség van-
b.) úgy van vele, mint én a sorozáson, hogy mindig a jó válasz mellé x-eltem, és megkérdezte az orvos, hogy hogy járhat valaki TTK-ra 75-ös IQ-val,
c.)- vagy nem megy a játék.-és ezt kell felbontani.
Rétegképzett felbontás esetén Intervallumbecslésen alapuló képességvizsgálattal-igazából szépen szabályozott folyamatot látunk, szisztematikus hatásokkal, ezért bátorítom AK-t, hogy bontsa tovább. Jó lesz.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
ak, egyértelmű, hogy nem kellett volna visszajönnie még ebből az ujjműtétből. már a Packs ellen is látszott, hogy kurva szar amiket dob. én meg megértem Wilsont, mert csinálni akart valamit 3-5-nél. ez meg a HC/GM felelőssége, hogy nem hajtották haza a picsába. ahogy a dolgok mennek nálatok, majd megnézed jövőre egy normális OL mögött egy másik csapatnál.
több mint 3 éve
Greg jó katona volt. Pontosan kelt, fegyelmezetten, pontosan dolgozott, Nem félt nehéz munkával bepiszkolni a kezét. Rettegett tőle az ellenség. Ez mind igaz, csak van egy pici állítás, ami kimaradt Greg jellemrajzából, mégpedig az, hogy haláltáborban dolgozott.
A szokásos magas minőség, de a valódi kontextus kimaradt, gondolom idő hiányában.
De itt van két másik "réteg" az első a GB elleni meccs, összehasonlítása, a másik az Geno Smith ,és az ő lőlapja, illetve az ő párhuzamos elemzése mondjuk a Jax ellen.
Ez az elemzés akkor lenne igazán előremutató, és akkor láthatnánk meg többet, mint azok, kik okoskodnak a neten, ha látnánk ezt a két réteget.
A Geno- részts , korábban már jelezte talán Balta is -a történeti hűség kedvéért.
Még annyi megjegyzésem van, hogy miután magyar vagy páratlan ütemet használsz- míg ők páros ütemet, ezért az ütemszámolásaid elcsúsznak, ha 2/4-re átteszed az ütemet rendben lesz-de ez csak egy kis dolog.
A mai kisfilmünk címe:
Salo, avagy a Sodoma 60 perce
És ennek a felelőse tudjukki.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
És ennek a felelőse tudjukki.Ralph Fiennes?
akdestroyer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A mai kisfilmünk címe:Salo, avagy a Sodoma 60 perce
A vasárnapi meccsel kapcsolatban nagyon sok dolog elhangzott már a topicban a hét elején:
RW-ról rengeteget írtatok, a hibáit én is be fogom mutatni.
Nem ismételni akarom a leírtakat, de így teljes a kép.
De azért még bőven maradt kivesézni való a bukást okozó tényezők közül, hiszen fájóan keveset beszéltünk az OL-ről, a rengeteg drop-ról, meg a playcalling címén előadott lehugyozott sóskifliről.
Ehhez segítségül, a 2/10-es 3rd down eff. statból hoztam el a 8 sikertelen kísérletet, hogy ti is jobban lássátok mit csináltunk a pályán a kulcsszituációkban:
-Milyen döntéseket hozott Russell...
-Hogy blokkolt a fal...
-Milyen játékokat sikerült behívni akkor, amikor nagyon kellett a yard...
Tanulságos.
Kezdjük is el:
Az 1.drive halála:
Itt egy play-el hamarabb indulunk: egy egészen kedvező 2&4-et sikerült puntra váltani 2 játékkal később.
Középen Dissly, szélen meg a két mammutfenyő hosszú vertikális útvonallal nyújtja a pályát, miközben Everett és Collins a pálya közepén késletetett útvonalon vannak.
Én a jelen tudásommal úgy gondolom, hogy egy 2&4-nél rájuk volt felkarcolva a play: széthúzzuk a védőket, középen meg lesz hely elkapni - ezeket a késleltetett útvonalakat nem könnyű ám levédekezni.
Ehhez nyilván az kell, hogy legalább 3 másodpercig tartson a fal, hogy legyen ideje kialakulni a játéknak, lássuk ez sikerült-e:
B.Shell nevét nem utoljára fogom ebben a cikkben leírni. A piros karikával jelzett párharcot szinte azonnal elveszítette, a védő 2 másodpercen belül ért oda RW-hoz. A képen az utolsó pillanat látható amikor még lehetne dobni, mit látunk:
Russellnek nincs 0-1-2 ütemű opciója. Jön a nyomás és nincs célpont. A 3 elkapó a QB-nek háttal nyargal a végtelenbe, a késleltetett játékok még nem alakultak ki.
Le van tolva a gatya.
Fél másodperccel később vagyunk, most fordul vissza a labdáért az Everett-Collins páros: Látjuk, hogy ez a játék pont jól lett felrajzolva, hiszen előttük ordenáré terület van, szinte garantált 1st downért.
A baj az hogy RW már kapja a hitet a vesére, próbál fellépni nem megy, C.Jones beírhat egy sack-et.
Jöhet a 3&10.
Ha playbookról van szó nem vagyok valami nagy ínyenc, de ez mi?!
Gyakorlatilag ugyanaz a play mint az imént, csak pepitában, megint nincs rövid ütemű célpont, (mondjuk 3&10-re minek), a lovak mennek előre, 7 ember blokkol hátul.
Itt megint ez lesz a kulcs: idő kell ehhez a játékhoz, a falnak állnia kell, ezért blokkol mindenki aki él és mozog.
Lássuk hogy sikerült:
Simmons érkezik blokkolatlanul, és alig 1,5sec alatt üti be a sacket.
Erre mit lehet mondani. A 3 elkapó (pirossal karikázva) háttal van a QB-nek.
Lássuk ki volt a balfasz most:
T.Homer (25), Seattle-i állampolgár.
Rengeteg blitz érkezik, ezért 1v1 párharcokat kell felvenni mindenütt, Homernek meg sikerült belépnie Shell embere elé double teamnek - Simmons köszönte szépen.
2-0-ra vezet az OL ebben a kevésbé nívós versenyben, de azért a playcallingnak is járna valamiféle különdíj.
A 2.drive halála:
Wilson egy 2&6-nál löbböli a labdát Collinsnak, kicsit korán, alig sikerül összeszedni, 3&20-al jövünk, ez így be is akasztotta a driveot rendesen.
Hogy itt pontosan mi történt, asszem nem én fogom megfejteni. Ezek kottára begyakorolt játékok, most vagy Russell kapkodta el, vagy Collins nem volt még ott ahol már lennie kellett volna, mindegy, ezt írjuk be a QB-nek.
Amit mindenképp megemlítenék, mert fontos: Az hogy a következő play-ben, 3&20-ra, behívtunk egy futást a tackle-ök közé, 4 yardért, az nálam a zendülés kategória.
Itt van a QB akivel lehet mélyre dobatni, itt vannak a playmaker célpontok akikre lehet mély passzokat dobatni, és akkor nem állunk oda?
Ez mi?
Mi ez?
Ja igen még kéne egy fal, ami tart 3 secig.
Hadd kérdezzem meg ez adott?
És tudom hogy erre mi a központi narratíva, de jelezni szeretném, hogy ezen a meccsen sem volt olyan szituáció, ahol azért nem tudta az OL megvédeni a QB-t, mert az ész nélkül scramble-özött.
Hadd kérdezzem meg az is, hogy a 2012 óta hány évben tudtunk felküldeni egy olyan OL-t, ami passzblokkban top20-as egység volt az adott idényben?
Google-t használni ér, de szerintem saját fejből is menni fog a válasz mindenkinek.
Szégyen.
A 3.drive halála:
Itt is egy 2.kísérlettel indulunk, mert 2 lövésünk is volt a TD-re.
Fent Metcalf volt az első olvasás, aki a szélen 1v1 volt az emberével. A snap után Wilson csak oda nézett, és be is dobta neki. Ez volt az az elkapás, amit végül nem adtak meg - igazából millimétereken múlott.
Jó döntés volt?
Rossznak nem mondanám.
Ha van egy Metcalfed, aki mellesleg redzone freak, akkor egy ilyen szituációban csak rádobsz egy 50-50 labdát nem?
A kivitelezés jó volt?
90%-os volt a dobás. Nagyon kicsi hiányzott, ha valamivel még pontosabb a labda, ez TD.
RW egy pillanatra nem nézett jobbra, mi tegyük meg, hogy lássuk mi zajlik még a pályán, mi lehetett volna még opció:
Szerintem igazából semmi, 2-3 yardos előrehaladásért lehetett volna dobni Lockettnek, meg üresen volt a RB hitch után Collins is, de ha a checkdown passzokat elvetjük, akkor az marad, hogy igazából Metcalf volt az egyetlen valid opció.
Utolsó sansz, 3&9.
Swain és Everett kotor majd befelé a célterületre, de a fókusz egyértelműen a Metcalf-Lockett keresztező útvonalon lesz.
Ez emberezés ellen kiváló terv, (itt a Cardinals zónázik), de a zónának is okozhat kellemetlen perceket. Lássuk a megvalósítást:
A Swain-Everett párost (piros körök) lekapták a pályáról, de lent a kereszt működik, Metcalf és Lockett is szabadon dobható.
Tudom, hogy nem a célterületen vannak, de sok sikert annak aki megállít egy lendületből érkező Metcalfet 2-3 yardról.
Mi az error megint?
Mondjuk az hogy B.Shellt rátolja az embere Wilsonra, majd meg is kerüli, (kék kör) ezzel kitakarva a QB elől a lent kialakuló játékot, micsoda pech!!!
A 4.drive halála:
Na ez a drive volt az igazi QB nightmare, a már megénekelt, szar dobásokkal, meg észre nem vett célpontokkal. Lássuk, 2&6:
Everett érkezik teljesen üresen az endzone végébe, Wilson dob, fölé.
Jó döntés volt?
Abszolút. Metcalf volt az akit egyből keresett a szemével (zöld kör), az üresen is volt, egy 1st down-ért neki is lehetett volna dobni, de úgy gondolom kiváló döntés volt, hogy célpontot váltott, miután kiszúrta, hogy elváltotta magát a Cardinals D#, és Everettet gyakorlatilag töküresen hagyták. (sárga nyíl)
Kivitelezés?
Na igen, az egy bűn rossz dobás volt, fájt nézni is. Gyakorlatilag másfél méterrel túl/fölédobta a 12 yardra lévő elkapóját, elképesztő. Azért ehhez nem vagyunk hozzászokva.
3&6
A playdesign nagyon hasonló az előzőhöz.
Van középen 2db slant útvonal Everett és Swain számára, ezek a rövid ütemű célpontok.
Van opció arra az esetre is, ha bármi miatt elhúzódna a játék, Metcalf+Lockett testcseles corner útvonala a széleken a snap után 3-4-5 sec-el is megdobható.
Megy a snap, az első olvasás Everett, nem tiszta.
Közben a fal jobb oldalán megint feltolják Shellt a QB-ra, jön a backpedal, RW elengedi a pálya közepét, és a szélen, a "hosszú" útvonalakat kezdi el nézegetni, (azon belül is Metcalfet), ami rohadt nagy hiba, mert közben Swaint elváltotta középen a D#, és töküresre játssza magát.
Feldobja a sarokba Metcalfnek, akit immár double team őriz, nem lesz elkapás, miközben Swain (zöld kör) keze majd leszakad az integetéstől.
Borzasztó vége volt ez egy ígéretes drive-nak, ez a 7 pont kizárólag RW lelkén száradt.
Ezzel vége is az első félidőnek, 2 FG, 6 pont.
Az 5.drive halála:
3&7 van, lássuk mi a mesterterv. Collins fut ki a checkdownért, előtte a 3 WR takarít. Lássuk működik-e.
Ez egy gyors játék. Látszik, hogy több falember is egyből kiválik, és fellép blokkolni a második szintre, szóval ez esetben az, hogy hamar odaér a nyomás nem bug, hanem feature.
Jobb oldalt a magasba emelkedik a védő, RW-nak szivárványpasszt kell dobnia a RB felé, hogy ne üssenek bele.
Collins pedig elejti a passzt. Punt.
Játsszunk el a gondolattal, hogy nincs drop, ehhez ki is merevítettem a fenti képet.
Mi volt a terv?
Hogy lesz ebből 1st down?
Collins 5 yarddal a LoS mögött, és onnan még 7 kell a továbbhaladásért. Közben Everett elrontotta blokkot, de igazából a LB is kiér a szélre időben.
Ez a játék nálam egy hatalmas mindfuck. Ilyen playt első kísérletre hívunk, hátha lesz belőle valami alapon, nem harmadik és hosszúra, 10 pont hátrányban.
Végre sem tudjuk rendesen hajtani, a blokk sem jó, drop is van...
De most komolyan....
A 6.drive halála:
3&4, rövid yardos szituáció, gyors útvonalakkal.
Az "A"-val jelölt safety a snap előtti utolsó pillanatban visszalép mélyre, és a "B"-vel jelölt LB veszi át a zónáját.
RW az 5.számú WR-nek, P.Hartnak dobja a labdát, drop.
Jó döntés volt?
Nagyon jó döntés volt. RW észlelte a védelem átmozgását, és kiválóan választotta hozzá a célpontot. Hiszen P.Hart útvonalán safety visszalépésével nem maradt senki.
A kivitelezés?
Megint egy nagyon rossz dobás, Wilson 1 méterrel dobja az elkapó mögé, pedig az nincs messzebb tőle 15 yardnál.
Ez már a 2.drive, amit számon lehet kérni a QB-n.
A 7.drive halála:
2&10
Kiváló play, Dissly tök üresen, még blokkolók is vannak előtte, ebből akár 20 yardot is lehet haladni.
Már ha nem ejti el a labdát.
De elejti.
Itt nem a dobással volt gond.
Ezért van 3&short helyett, 3&10.
3&10, kulcsszituáció, a felállás kb ugyanaz, mint a ma taglalt playek közül az első kettő.
Go útvonalak a 1st down mögé, mindenki más blokkol, hogy biztos legyen időnk a play-re.
És akkor mi történik?
Na vajon mi?
Hát persze: A fal nem tart tovább 2 secnél, 2 extra blokkolóval se, 2 védő érkezik üresen a QB-ra.
Nézzünk föl a pályára is, nézzük hogy mit lát ebben a pillanatban Russell.
Hát k*rvára semmit.
Egyedül Metcalf fordul meg eddigre ott fent, de ezzel nem nagyon tud mit kezdeni, mert a védők lefelé hajtják, lent a másik 2 célpontja meg épp a hátát mutatja, 0-1 ütemű célpontja meg megint nincs.
És ez nem RW, ez elbaszott playcalling, meg elbaszott OL munka.
De ha valaki kommentek közt meg tudja nekem mondani, hogy ebben a helyzetben mit tud csinálni az egyszeri QB, azon kívül hogy belefordul a sackbe, ahogy Russ is tette, azt nagyon szívesen meghallgatom.
Tessék, ott van fent a kép.
Kit kell dobni??
2/10. Mert a QB a hülye.
Ezek az egyvonalban közlekedő elkapóláncok amúgy az egész meccsre jellemzőek voltak, itt van egy random jelenet a meccsből a sok hasonló közül:
Itt is kiválóan látszik, hogy hogy próbáljuk meg szétszedni a Cardinals zónázását, a különböző szintekre beérkező elkapópárosokkal.
Ja nem.
Vagy ez.
Az égadta világon nincs semmi, se séma, se semmi, mindenki megfordul 5 yardon, üres ember nincs, a késleltetett RB hitch az egyetlen dobható opció 2 yardért.
Egy 2&3-nál ahol azért ki tudna nyílni a playbook!!!
Láttam, hogy ugyanez a stáb mit tudott letenni Geno elé, értekeztem is róla.
Ahhoz képest ez meg mi volt?? Ennyire nem lehet sekélyes egy gameplan.
Ha nem tudnám mi van, azt hinném hogy direktbe QB buktatás zajlik.
A 8.drive halála:
Igazából garbage-time, de berakom, mert így teljes a kollekció:
"A" kép
3&12, hosszú játék, a szokásos forgatókönyv szerint kilőnek az elkapók, de igazából tök mindegy mi történik a mély zónákban, ezért nem is raktam a képre. Mert...
D.Brown egy hibája (a nem sok közül), a védő hamar megkerüli. Megfordul Wilson, próbál felfelé menekülni, de addigra onnan is átjött a védő, jól van, fasza, már ütik is bele a földbe.
Előtte valahogy még odavarázsolja a labdát Dissly kezébe 2 yardért.
2.5 secig nem tartott a zseb. Az elkapók még bőven háttal voltak.
"B" kép
4&10 Ugyanez, csak 1 play-el később, meg a zseb sem tartott, csak 1.5 sec-ig.
A védő blokkolatlanul érkezik, az elkapók még fel sem értek... Nem folytatom.
2/10
4 sack
Hülye QB.
A körülmények meg nem fontosak.
Értékelek:
1.) Igazságot Russellnek!
Igen, nagyon fontosnak találom, hogy legyen írva:
Nem játszott jól. Nagyon nem játszott jól. Gödörben van. Értjük.
De a fentiek alapján egy kicsit tegyük kontextusba a játékát.
Látjuk a lőlapot is, igen, a szokásos, a pálya közepe a senkiföldje, ki lehet oldalakat dobni a playbookból, stb. Igen.
De tegyük ezt is kontextusba, és nézzünk rá a pálya közepéért felelő új sztárigazolás G.Evertett útvonalaira.
A brusztolós TE, aki gyakorlatilag slot WR útvonalakon volt az egész este - akkor mégis kinek dobjon oda középre az a nyomorult?
Rengeteg 3 kísérletet kellett megoldani, és átlag 9,5 yardról, az szintén nem az a szituáció ahol a TE slanteket erőlteted.
A másik:
A RW chokerkedéseknél nem véletlenül szedtem ketté a döntéshozatalt, és a kivitelezést.
Nekem bűzlik az egész, egy rakás jó döntést hozott, kvázi alig hibázott, viszont egy szekérnyi szar passzt osztott ki, hosszú és rövidtávra egyaránt:
Aládobta Hartot, Lockettet, fölédobta Everettet meg Swaint, a handoffoknál egy rakás labdája dadogott, és a kétkezes RB checkdownt is elbaszta, és ezekkel a hibákkal a kukába vágott 3 driveot is.
Ez pont fordítva szokott lenni ha róla beszélünk: Mi ahhoz szoktunk hozzá, hogy mennek a lézerpasszok, és közben hoz egy rakás agyfasz döntést. Nem?
Csak nekem nem stimmel a dolog?
Félig mentegetésből kérdezem, félig azért mert ez egy teljesen valid kérdés:
Mi van azzal a dobókézzel/ujjal?
Biztos működik rendesen? Nem kapkoduk ezt el?
Előbb azt mondta az orvos ilyen csúnya ujjsérülést nem látott, utána 2 héttel meg játékra alkalmas?
2.) OL:
Igazából itt csak kérdezek: Mielőtt kiverjük a fr.QB-t a csapatból, nem kéne megnézni egyszer az életben egy normális fal mögött? Csak egyszer.
11 éve nézzük azt, ahogy egy 25-32 közötti (passzblokk!) OL mögött vergődik az ember. Konkrétan a földbe beleverték az évek alatt.
Ennél talán többet érdemelt volna.
3.) Coaching:
Itt is csak kérdeznék, méghozzá arra a népszerű felvetésre reagálva, hogy, "lám, itt van már a 3.OC és ő sem megy semmire RW-al, akkor lehet hogy nem is az OC-val van probléma".
Az én kérdésem:
A 3.OC-t tapossuk, és még mindig ugyanaz a szar megy. Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy hol kezdődik az OC és hol végződik Carroll?
Akár PC-Bevell akár PC-Schotty, akár PC-Waldron vonalon.
Ezt azért jó lenne tudni nem?
Tavaly bement RW Carroll irodájába azzal, hogy ő Schottyval szeretne valami mást.
Carroll meg elhajtotta, majdnem trade lett a dologból, mind emlékszünk erre.
Ti nem vagytok kíváncsiak arra, hogy mi lett volna az a más?
Én baromira.
Látatlanban bevállalnám, mint hogy ezt kelljen néznünk, amit az elmúlt hetekben kaptunk, mert ez konkrétan egy duplanulla.
Egy aktuálisan középszer szinten játszó QB-val is duplanulla.
Egy rakás csapatnál játszik lesajnált QB jól (C.McCoy helló!), mert van rendszer, van séma, ki van találva a csapat.
Nálunk meg baromira nincs semmi, tavaly sem volt, tavalyelőtt sem volt, és én a részemről ezt már baromira unom.
És ennek a felelőse tudjukki.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Elvettek az SNF meccsunket (vs 49ers). Hivatalosan sem vagyunk szexi csapat mar 😀Áá, nem miattatok, tuti az egy híján 50esek a hunyók... 😉
undisputedly
több mint 3 éve
Elvettek az SNF meccsunket (vs 49ers). Hivatalosan sem vagyunk szexi csapat mar 😀
több mint 3 éve
Figyi akkor most nincs öri hari? 😊Lockett kipakolt:Össze tudnád foglalni, hogy az elmúlt másfél nap twitterhíreiből számodra mi bontakozik épp ki?
Tyler Lockett, assessing what’s wrong with the offense, ran thru a list of things. But the most interesting: Says defenses are showing one thing on film then doing something completely different on game day and Seattle is not adjusting well. Says that happened last year, too.
Cancel Culture
Mert én elveszítettem a fonalat.
Valami nagyon forr.
akdestroyer
Én sem tudom mi van.
Az kezd kibontakozni, hogy nincs Pete Carroll, vagy Russell Wilson probléma, hanem van:
1.) Pete Carroll probléma -egy elvesző öltözővel -már mondogatják, hogy végtelenül felszínes, régimódi módszerekkel, dolgozik. Lehet, hogy kéne változtatni az edzés módszereken, stb. -én ezt nem tudom, és szerintem senki más sem, aki nincs bent.
De az tény, hogy az utóbbi 10 évben megsokszorozódott az elemzési erőforrás a profi sportban, rengeteg a változás a felkészülésben. Lásd.: tegnap Boys Topic Dak Prescott szar-e beszélgetés, azon belül a soxorosára nőtt analitikai fegyverek köre fejezet.
2.) Russell Wilson probléma, amely fokozza a Pete Carroll problémát, Lásd.: Jags Topic ma -mit várhatunk Lawrencetől téma. Valójában Russell Wilson elsiratása -és én ebben a témában többet nem írok.
és ennek következtében, illetve ettől függetlenül is a nagy probléma az a
3.) Pete Carroll, és Russell Wilson probléma. -> Carroll mostár legalábbb belátta, hogy komoly baj van,csak el van veszve. Valószínűleg elbeszélés van egymás mellett, illetve feltételezhető egyfajta kiszorítósdi.
Nem csoda, hogy megosztott a támadósor is, de az egész csapat. Máshogy látják a hibák okát. Beszédes, hogy mit mond Lockett, és mit mond Wilson.
Lockett: Nem tudunk regálni meccs közben, tavaly sem tudtunk.
Riporter: Hé Russ szerinted ez igaz?!
Wilson:-Nem gondolom...
Itt szeretném megjegyezni, hogy egy ekkora kibogozhatatlan problémahalmazt gyökérok-igazolással, - ha megvannak az analitikák- feltérképezni 4 szakembernek 4 nap (16 tanácsadói nap) ez a szakemberek összetétele miatt kb 22.000 USD + VAT. .Csak, hogy a probléma méretét megvilágítsam. De ha olyan megy oda, aki még meg is alázza őket,... tehát veréssel 25.000... Amúgy ha erre nincs embere a Vulcannak, akkor nagyobb sóhivatal, mint gondoltam. Nyilván van csak nem akarásnak nyögés a vége.
Wilson Conn detailed the disagreement in the post game presser notes. As seemingly insignificant as this may seem on the surface, it points at a problem that goes so much deeper; Pete Carroll is the proverbial lost man who is afraid to ask for directions; too brash to know how lost he really is and too old fashioned to use modern technology as a guide. Ditto for Russell Wilson.[/b]
A D is kivan-árnyékuk a tavalyi önmaguknak. A DL játéka úgy vegyes, hogy alapvetően van benne anyag.
De ezt 2 órája már leírtam.
Amikor az első körös csoda LB bemondja a a kamerába, hogy felhívja KJ Wrightot, a screen mastert, hogy hogyan csinálta....az mit mond el az edzői munkáról?
De ezeket mind sejtettük.
Nem draftolhatsz büntetlenül Pennyket, Collierket, 10 éven át az 1. körben. Nem adhatod oda a jövőt egy tehetséges, de ne túl kiművelt SS-ért. Nem lehet a DC-d az a KNJ, aki már elégett egyszer ebben a poziban.
Gyakorlatilag az utolsók vaygunk, akik keretrendszereket visznek. Nem mutathatsz hátatat a jövőnek, nem hozhatod be a fiaidat büntetlenül.
Nem törekedhetsz a pilllanat uralására, és nem játszhatsz olyan szülőt, aki egyik gyermekét jobban szereti, mint a többit.
Nem hagyhatsz magára a fél yardos vonalon egy harmad éves irányítót a SB utolsó percében lélegzetvételre a megdicsőüléstől, egy rosszul hívott játékkal.
...
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Lockett kipakolt:Össze tudnád foglalni, hogy az elmúlt másfél nap twitterhíreiből számodra mi bontakozik épp ki?
Tyler Lockett, assessing what’s wrong with the offense, ran thru a list of things. But the most interesting: Says defenses are showing one thing on film then doing something completely different on game day and Seattle is not adjusting well. Says that happened last year, too.
Cancel Culture
Mert én elveszítettem a fonalat.
Valami nagyon forr.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ne haragudjatok, de ma már nem lesz semmi, csak mostanra lettem kész a meccs végigseggelésével, meg képszerkesztésével, és még egy dekagrammot nem írtam.Ma már nem is fogok, a holnap este (éjfél körül) viszont fix.
A szokásos def helyett most kizárólag a támadójátékkal fogalkoztam, azon belül is RW-ra, a redzone tevékenységre, illetve 3.kísérletes playekre koncentrálva.
Nem lesz szép.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Lockett kipakolt:Tyler Lockett, assessing what’s wrong with the offense, ran thru a list of things. But the most interesting: Says defenses are showing one thing on film then doing something completely different on game day and Seattle is not adjusting well. Says that happened last year, too.
Itt a bombshell:-érdemes végigolvasni.
www.fieldgulls.com/2021/11/23/22795390/why-isnt-anybody-listening-tyler-lockett-seattle-seahawks-pete-carroll-russell-wilson-shane-waldron
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
DK Metcalf: 130.7 passer rating when targeted this seasonSokat ér, adjuk el!!!!! 😀
1st among all pass catchers 🔥
📸: @Seahawks t.co/XAtvaQr7Il
😕
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
DK Metcalf: 130.7 passer rating when targeted this season1st among all pass catchers 🔥
📸: @Seahawks t.co/XAtvaQr7Il
😕
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Ez egy jó indulás, hogy értsük mi változott azzal, hogy nincs Wright:www.youtube.com/watch?v=-ddy24pzjyM
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ha elcserelnenk wilsont, wagnert, adamset mennyi picket lehetne szerezni?Wagner túl sok feladata van, illetve KJ nélkül kell rengeteg helyzetet megoldania. -Neki amúgy elég a keretrendszer. Nem ő rontja el az olvasást
funkyparduc
Most akkor sirassuk el KJ-t, mert ő amúgy nem feltétlenül kapta meg azt, amit megérdemelt:
Az egy nagyon fontos dolog volt, amit elmondott Wagner:
www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/article255912481.html
De ezt elmondta Dave W(h)yman is Wagner előtt 5 évvel:
sports.mynorthwest.com/218156/wyman-why-seahawks-call-k-j-wright-the-screen-master/
(utóbbi nézésénél kéretik a nevek hallatán nem zokogni)
Wagner ér picket egy SB runhoz, ha valaki rendbe akarja tenni a védelme tengelyét. 2 éve még 1-t is kaphattunk volna érte. Szívem szakadna, de annyira megérdemelne egy jó csapatot. Itt nem a tudás meg a képesség a kérdés, hanem a kor, 31 éves. Ha holnap lép egy Patrick Willist senki nem szólhat egy szót sem.
Adams egyfelől jó rendszerben van, hisz szinte köré épült tavaly, csak ez egy nagyon r&r rendszer, és ő szerintem nem is a megfelelő szereplő, így nem tudja betölteni a szerepét, tehát mégsincs jó rendszerben.Ne felejtsük el, hogy mellette nem Earl Thomas áll, hanem Diggs, aki korrekt kezdő, Láttuk Ertz mit tett vele. Amúgy nem az ő szabadsága miatt van keretrendszerünk, ne essünk túlzásokba. Mondjuk hátborzongató, hogy Gregg Williams jóslata pont azért nem jött be, mert Adamsnek nem való ez a nagy szabadság--fokú keretrendszer. Hiába jön bele meccsről meccsre jobban.... azért a PFF osztályzatok sem jók annyira.
Hát ha valaki meglátja benne a Freaket, és értelmesen be tudja építeni, akkor ér picket, de nagyon nem 2 db 1-t. És én oda sem adnám, én beletenném az energiát, mert Adams amúgy jó anyag. Kéne hozzá türelem, empátia, meg hogy érezze, hogy van értelme, tehát megvegye a dolgot. De az egész alkudozás az offseasonban nem arra utalt, hogy ő beleszeretett ebbe a dologba. Ez üzlet, ő még mindig fiatal valahol még el fogják hinni, hogy ő OK, főleg, hogy Carroll féle rendszer 2021-ben KNj tálalásában hát vet fel kérdéseket. Nem annyira kiismerhetetlen, vagy trükkös. Ez azért Quinn alatt nem így nézett ki, ott szigor volt a zónaátadásokban, a kiváltásokban...és hát a DL...ott folyamatosan ment a variálás, látszott, hogy külön technikákat toltak meg meccsekre. Van egy Poona Ford, aki azért nagyon nem tehetségtelen, és jól is játszik számtalan alkalommal.. ő egy horgony. Ott van Taylor, csak őt is képezni kéne. Dunlap. Olyan magányosak ezek a fiúk a pályán.... .
Wilsonon a belső körünk összeveszett. Szerencsére én kimaradtam belőle, mert azok közé tartozom, akik már elengedték Wilsont, és én ott a Billst erősítem. Oregoni a suli a hawks viszonylag felülreprezentált. Nem kellek én oda. Viszont a szektások nincsenek köztünk, és miután vannak köztünk szerkesztők, edzők, van presztízse annak, hogy ki mit, és milyen stílusban ír, írt, vagy mondott 1 éve, 2 éve.
Szóval nem szektások vitatkozgattak tegnap nem szektásokkal..... de váltott lovakkal 17:00-tól hajnal 2:00-ig elemezték az utolsó két meccset. Utolsó meccsek minden jelenetet 75 alkalommal oda vissza.
Van egy 80%-os konszenzus, de hogy mi azt nem árulnám el, így ebben a témában nem nyilatkoznék.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ha elcserelnenk wilsont, wagnert, adamset mennyi picket lehetne szerezni?Ahogy ezek a félkegyelműek trade-elnek?
funkyparduc
egy második, egy harmadik, meg vagy 4db 6-7. kör
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ennél cinikusabb képet nem is találhattál volna.Asszem jót tett a lelkemnek, hogy a tegnapi pamfletben nem vettem részt.
Kócsing.
Jött két competitive, SB kontender csapat, és felmosta velünk a padlót.
Röviden ennyi történt.
Egy elit formában játszó RW-al ezeket néha behúzzuk, egy gödörben lévővel esélyünk sem volt.
PC eltakarodhatna már a picsába.
Hosszabban majd este, munka után.
akdestroyer
Cancel Culture
több mint 3 éve
Ha elcserelnenk wilsont, wagnert, adamset mennyi picket lehetne szerezni?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szerintem beszelnunk kellene egy hasonlo kaliberu problemarol. A hivatalos webshopban csunya karacsonyi pulcsibol jobbat adnak a haziallatoknak, mint nekunk:Ferfi (unisex?):
Haziallat:
több mint 3 éve
Ez sztem személyiség kérdése Lillard tökösebb, ő ink igazi alfahím.Valami van, és szerintem is öltözővesztés. Dunlap mondatai, hogy nemhogy a playoff, de azt sem tudják, hogy a következő meccset hogyan nyerjék meg....NapiCarroll:Nem vagyok híve a kremlinológiának, de ez alapján még gondolhatnám azt is h PC az öltöző fiatalabb részét veszítette el, pedig elvileg az ő motiválásukban volt kiemelkedő.
Pete Carroll said some veteran Seahawks spoke to rest of the team today "to kind of make sure that everybody's on the same page, to just reinforce that this is a team and we're playing together and we're we're gonna go through this, the challenges that we're facing, together.''
Hogy nézhet ki a valóságban egy ilyen?! Gondolok itt a "spoke to rest of the team"
Ez mi?!
Cancel Culture
empty taxi
Szerintem innentől gyorsulni fognak az események.
(-szerk. megnéztem, ez a rész hülyeség.)
Csak azt nem tudom, hogy Wilson a faszért nem tudta megcsinálni a balhét, ahogy Lillard megcsinálta.
Cancel Culture
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
no
7 301
ok, nem olvastam csak a videokat vadaszom. 😊lásd. pár hszel lejjebb.Jamal Adams, volt 1-2 szép megmozduása, meg több ilyen:Minden fajhat es biztos igazatok is van vele kapcsolatban, de ez a Diggs titye-tutya semmit nem csinalok a gap-jet is a tarsa mogott "fogta". JA fogta a szelt, ha odajott volna a jatek. Brooks hirtelen 2 gap-es jatekossa valt amit nem tudott megoldani, ami teljesen normalis es ahhoz kepest odatette magat. Ettol azon lehetne beszelgetni hogy Brooks is fegyelmezetlen volt-e de valljuk be a nyakan liheges nem tette egyertelmuve hogy a Diggs mit csinal es ment a jatek fele es tomte a lukat.
twitter.com/Softykjr/status/1462577934464532482
(Chancellornál ez egy -2yardos play csak úgy mondom)
ez ugye a DPI utáni play volt amit ő okozott
és hogy még jobban fájjon jelenleg 1/5ös picket adunk ezért a teljesítményért a 22es drafton a Jetsnek...
braxa88
Ha egyenileg lebontom Diggs kuka, Brooks rossz de probalta azt is ami nem az o dolga, JA fogta a gap-jet. Azt meg kar a szemere vetni hogy a hegyrol gurulo sziklat oldalrol nem allitotta meg.
no
Cancel Culture
több mint 3 éve
lásd. pár hszel lejjebb.Jamal Adams, volt 1-2 szép megmozduása, meg több ilyen:Minden fajhat es biztos igazatok is van vele kapcsolatban, de ez a Diggs titye-tutya semmit nem csinalok a gap-jet is a tarsa mogott "fogta". JA fogta a szelt, ha odajott volna a jatek. Brooks hirtelen 2 gap-es jatekossa valt amit nem tudott megoldani, ami teljesen normalis es ahhoz kepest odatette magat. Ettol azon lehetne beszelgetni hogy Brooks is fegyelmezetlen volt-e de valljuk be a nyakan liheges nem tette egyertelmuve hogy a Diggs mit csinal es ment a jatek fele es tomte a lukat.
és hogy még jobban fájjon jelenleg 1/5ös picket adunk ezért a teljesítményért a 22es drafton a Jetsnek...
braxa88
Ha egyenileg lebontom Diggs kuka, Brooks rossz de probalta azt is ami nem az o dolga, JA fogta a gap-jet. Azt meg kar a szemere vetni hogy a hegyrol gurulo sziklat oldalrol nem allitotta meg.
no
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Valami van, és szerintem is öltözővesztés. Dunlap mondatai, hogy nemhogy a playoff, de azt sem tudják, hogy a következő meccset hogyan nyerjék meg....NapiCarroll:Nem vagyok híve a kremlinológiának, de ez alapján még gondolhatnám azt is h PC az öltöző fiatalabb részét veszítette el, pedig elvileg az ő motiválásukban volt kiemelkedő.
Pete Carroll said some veteran Seahawks spoke to rest of the team today "to kind of make sure that everybody's on the same page, to just reinforce that this is a team and we're playing together and we're we're gonna go through this, the challenges that we're facing, together.''
Hogy nézhet ki a valóságban egy ilyen?! Gondolok itt a "spoke to rest of the team"
Ez mi?!
Cancel Culture
empty taxi
Szerintem innentől gyorsulni fognak az események.
(-szerk. megnéztem, ez a rész hülyeség.)
Csak azt nem tudom, hogy Wilson a faszért nem tudta megcsinálni a balhét, ahogy Lillard megcsinálta.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
no
7 301
Jamal Adams, volt 1-2 szép megmozduása, meg több ilyen:Minden fajhat es biztos igazatok is van vele kapcsolatban, de ez a Diggs titye-tutya semmit nem csinalok a gap-jet is a tarsa mogott "fogta". JA fogta a szelt, ha odajott volna a jatek. Brooks hirtelen 2 gap-es jatekossa valt amit nem tudott megoldani, ami teljesen normalis es ahhoz kepest odatette magat. Ettol azon lehetne beszelgetni hogy Brooks is fegyelmezetlen volt-e de valljuk be a nyakan liheges nem tette egyertelmuve hogy a Diggs mit csinal es ment a jatek fele es tomte a lukat.
braxa88
több mint 3 éve
NapiCarroll:Nem vagyok híve a kremlinológiának, de ez alapján még gondolhatnám azt is h PC az öltöző fiatalabb részét veszítette el, pedig elvileg az ő motiválásukban volt kiemelkedő.
Ez mi?!
Cancel Culture
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...