Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Merő kalandvágyból kigyűjtöttem hogy az idei szezonban mennyit birtokoltuk a labdátweek 1: 24:13
week 2: 22:42 (65:15 total)
week 3: 24:07
week 4: 28:19
week 5: 26:57
week 6: 29:37 (67:10 total)
week 7: 27:11
week 8: 28:31
week 10: 20:51
week 11: 19:38
A hajnali meccsről nincs adat, 3 és fél negyedig bírtam nézni
Szerkesztette: Sebii
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Ez így nem is volt meg.D.Shead nevét láttam egyszer felbukkanni a stábnál, de azt gondoltam hogy valami véletlen névegyezés csupán.
Ez amit írtál, még
Ken Nortont imádtuk mint LB coach -kibaszott jó LB is volt. És azért az ő DC melőját sem könnyíti, hogy konkrétan ebben a struktúrában melózik.Na ja, a kalapács meg a szög ezer arca.
Cancel Culture
több mint 2 éve
Az az egységnek, aminek nincs úgynevezett edzője, csak asszisztense. Van LB coach, passing game coordinator, minőségügyi megbízott, de nincs DL coach.Sajnos közben lelőtte a poént Kis Simms....Amennyire megértettem, nagyjából ugyanazt mondta el zanzásítva 7 percben, amikről mi itt, már hónapok óta rágjuk a csontot.
www.youtube.com/watch?v=MJrRpkA3Oig
Cancel Culture
...
Azon gondolkoztam amúgy, és szerintem szintén nagyon érdekes kérdés, hogy miért vagyunk szinte ligautolsók, az összes releváns DL mutatóban?
Tele vagyunk egy rakás fiatal tehetséges játékossal, (Ford, Taylor, Woods, Robinson) mellettük van egy Dunlap, és mégis egy nagy 0 amit a pályára raknak idén.
Az alapanyaggal szerintem nincs baj, nevek alapján ez egy top15-ös egység is lehetne.
1.) Mi nem működik ott?
2.) Nem kéne már fejeknek hullania arrafelé is?
akdestroyer
Ez az asszisztens ez Démoni Lewis. Játékosnak enyhe bust volt. 19-ben valami képzésért felelős tököm tudja milyen helyettes dandártábornok volt a FIU-nál, majd tavaly megjelent mint DL asszisztens. Ezzel amúgy nincs baj, csak legyen már egy DL coach!
A védelmi edzők közül amúgy szerintem mindenki pont egy szinttel van afelett, ahol lennie kéne.
Amúgy Ken Norton alatt "nagyítóval sem találsz ilyen igazi tisztességben megőszült, megráncosodott, iszaparcú szakikat,
Szóval serinted!?! De, ha Lewis nem volt elég, akkor néhány példa:
D Quality coach az a D Shead, aki tényleg egy melós fiú volt, és amikor mindenki szétégett a Sherman-Thomas tengely közt, akkor egyszer csak rá került a sor. Nálunk játszott talán 16-17-ig, -Vasággyal 32 éves
Na ki az LB coach/asszisztens? Aaron Curry , az ember, aki összetörte sokunk szívét akkora reményeink voltak benne, és akkora bust lett. Ő legalább 14 óta edzősködik.
Ken Nortont imádtuk mint LB coach -kibaszott jó LB is volt. És azért az ő DC melőját sem könnyíti, hogy konkrétan ebben a struktúrában melózik.
Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Sajnos közben lelőtte a poént Kis Simms....Amennyire megértettem, nagyjából ugyanazt mondta el zanzásítva 7 percben, amikről mi itt, már hónapok óta rágjuk a csontot.
www.youtube.com/watch?v=MJrRpkA3Oig
Cancel Culture
...
Azon gondolkoztam amúgy, és szerintem szintén nagyon érdekes kérdés, hogy miért vagyunk szinte ligautolsók, az összes releváns DL mutatóban?
Tele vagyunk egy rakás fiatal tehetséges játékossal, (Ford, Taylor, Woods, Robinson) mellettük van egy Dunlap, és mégis egy nagy 0 amit a pályára raknak idén.
Az alapanyaggal szerintem nincs baj, nevek alapján ez egy top15-ös egység is lehetne.
1.) Mi nem működik ott?
2.) Nem kéne már fejeknek hullania arrafelé is?
több mint 2 éve
Sajnos közben lelőtte a poént Kis Simms.... www.youtube.com/watch?v=MJrRpkA3Oig
Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Inkább úgy értettem, hogy ezzel a listával az első negyed végére elfogy a pia, csak a Carrol rágózás/bamba nézéssel is, nemhogy a többivel. 😊Ezt a listát akartad egy jó fél üveg whiskey-vel kipipálni? Azt hittem, szoktál Seattle meccseket nézni... 😊Elég jól bírom a piát, az első 10 felessel nincs gond, szóval az én nézőpontomból ez nem nagy vállalás. 😀
somoskovig
Meg hát bíztam egy sallangmentes meccsben.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Ezt a listát akartad egy jó fél üveg whiskey-vel kipipálni? Azt hittem, szoktál Seattle meccseket nézni... 😊Elég jól bírom a piát, az első 10 felessel nincs gond, szóval az én nézőpontomból ez nem nagy vállalás. 😀
somoskovig
Meg hát bíztam egy sallangmentes meccsben.
több mint 2 éve
Ezt a listát akartad egy jó fél üveg whiskey-vel kipipálni? Azt hittem, szoktál Seattle meccseket nézni... 😊Lehet egyébként is vmi erősebbre lesz szükséged 😀Jogos, mert egy jó félüveg whiskey lapul még a hűtőben.
empty taxi
Akkor viszont ivós játék lesz.
Iszok majd:
-Minden negatív yardos futásnál
-Minden 3&hosszúra dobott screen passznál
-Minden alkalommal amikor PC-t mutatják ahogy kérődzik.
-Ha nem kérdőzdik, akkor is, amennyiben bamba képet vág épp/nem ért valamit
-Minden Jamal Adams blitznél
-Minden RW által bevonzott nyomásnál
-Sacknél kettőt.
-Minden LB coverage bustnál
-Minden meg nem dobott open TE útvonal után
-Minden olyan infografika után, ahol arról van szó hogy RW egykor elit volt, most meg szar.
-Minden indokolatlan PC challange után
-Minden 4&2 vagy annál rövidebb kísérletre történő puntnál
Nincsenek illúzióim, a második félidőben már egészen biztos szükségem lesz majd a segítségetekre, hogy ne hagyjak ki semmit. Majd szóljatok rám.
akdestroyer
több mint 2 éve
Gerichill
526
Örülök neki, hogy én lehettem a nap hülyéje.Az Arc Royalért azért jár a pacsi! 😃
akdestroyer
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Nem akartam, hogy Baker játékát kelljen néznie hajnalok hajnalán, azért van bennem is emberség! Egyébként lehet mindannyian jobban járnánk, ha az idei meccseink sosem kezdődnének el.
több mint 2 éve
MNF meccset játszunk nem?Ünneprontó! Annyira elképzeltem, hogy AK lelkét gyászba öltöztetve várja a mérkőzést, és az nem kezdődik.......
Sebii
Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
MNF meccset játszunk nem?Nemigaz, tényleg!
Sebii
Akkor jól el lett cseszve ez az este is.
Pedig már megbontottam. Még jó hogy nem tejföl, legalább eláll.
több mint 2 éve
Sebii
3 536
MNF meccset játszunk nem?
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Legyen a neved mától detoxdestroyer!
empty taxi
Holnap reggel 6kor megyek a melóba, szóval kívánj sok sikert.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Legyen a neved mától detoxdestroyer!Lehet egyébként is vmi erősebbre lesz szükséged 😀Jogos, mert egy jó félüveg whiskey lapul még a hűtőben.
empty taxi
Iszok majd:
-Sacknél kettőt.
-Minden olyan infografika után, ahol arról van szó hogy RW egykor elit volt, most meg szar.
Nincsenek illúzióim, a második félidőben már egészen biztos szükségem lesz majd a segítségetekre, hogy ne hagyjak ki semmit. Majd szóljatok rám.
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Lehet egyébként is vmi erősebbre lesz szükséged 😀Jogos, mert egy jó félüveg whiskey lapul még a hűtőben.
empty taxi
Iszok majd:
-Sacknél kettőt.
több mint 2 éve
Mennyire ürült ki a bandwagon?Lehet egyébként is vmi erősebbre lesz szükséged 😀
Este egyedül leszek?
Még söröm sincs.
😥
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Mennyire ürült ki a bandwagon?Este egyedül leszek?
Még söröm sincs.
😥
több mint 3 éve
no
7 301
Hiaba ez a topik viszi magasan a palmat videokban. 😊akdestroyerakdestroyerAK!
Lehet a tobbiek adtak a jo valaszt, de talan konkretan kersz segitseget es itt egy tipp a csapatod jobb megertesehez. Csinald azt mintha te lennel az edzo.
no
Mindig értsd, mi történik a pályán:
Légy decens a játékosokkal, tudják, hol a helyük!
Rágózzzzz -sokat!!!!
nem kell illusztráció!
Légy vidám, miközben az ellenfél játékosa a pálya közepén kiszenved
....és ha valaki ezért megszól, ajánld fel a nemesebbik részed... desszertnek
Cancel Culture
Azert meg oriasi elfogultsaggal se lehet PC-re gondolni amikor mint AZ EDZOROL beszel az ember, nemhogy masik csapat szurkolojatol.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
De geci!!!!akdestroyerakdestroyerAK!
Lehet a tobbiek adtak a jo valaszt, de talan konkretan kersz segitseget es itt egy tipp a csapatod jobb megertesehez. Csinald azt mintha te lennel az edzo.
no
Rágózzzzz -sokat!!!!
nem kell illusztráció!
Cancel Culture
több mint 3 éve
akdestroyer
akdestroyerAK!
no
Rágózzzzz -sokat!!!!
nem kell illusztráció!
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Neten találsz csomó mindent amúgy, pl:matchquarters - blitz packages
youthfootballonline - pl O line blocking, zone vs power gap
draftblaster
thephinsider - coverage sémák, wr route tree
viqtorysports- zone vs man cov alapjai
xsosfootball- football strategies
bleacherreport elemzések 2020 előttről
footballadvantage pl 3-4 def coaching guide
footballoutsiders - gap felelősség
stack.com- minden is
insidethepylon - detto
Pl ilyen nyalánkságok vannak E:
matchquarters.com/2017/10/06/5-tips-for-defending-spread-option-teams/#more-11638
Szerkesztette: Willie Parker