Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Pár éve még felkeltem hajnalban a csapat miatt, aztán múlt az idő, de még azzal kezdtem a napot, hogy gyorsan megnéztem mit játszottunk az éjjel, ma meg odáig jutottam, hogy elfelejtettem megnézni az eredményt. Szomorú egy szezon, de még szomorúbb, hogy a következőkből sem nézek ki semmi jót. RW szerintem már nem lesz, de most már én sem ragaszkodom hozzá, pickünk meg olyan nincs amivel lehetne normális QB-t húzmi. Mondjuk semmire sincs garancia, látjuk a Jags number 1 QB-ja hogy kínlódik a szeren. Az meg hogy sokadik körben kifogunk egy RW szintű mázlit, hát sokévente egyszer max.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...Hát nem tudom, én az idei RW-ben sérülés előtt sem láttam azt az átütő erőt, amit korábban. Lehet ez edzői hiba, nem tudom, majd akik jobban értenek hozzá, megmondják.
peet_24
Adams a védelem vezére? Akkor baj van.
A sérülések nem PC-n múltak az igaz, de az igen, hogy Adams miatt kidobtunk előre a kukába 2 év draftot. Adams hozzáadott értéke meg erősen kérdőjeles.
Amúgy biztos kap még egy esélyt, de annyi hiba van a rendszerben, hogy azt jövőre sem fogja megoldani.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
peet_24
275
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nálunk hatan covidIRen, ramsnél visszatért szerencsére (kb)mindenki. Így mehet a meccs.
több mint 2 éve
Nem akarok még nagyobb troll lenni, de részemről már csak arról szól a szezon, hogy játszunk tisztességesen és senki ne szedjen össze súlyos sérülést. Remélem jövőre Carroll nélkül indulunk neki a szezonnak.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
Annyira tudtam bazdmeg, hogy ez lesz.Meglátod b@zdmeg, le fogunk maradni a rájátszásról.
akdestroyer
Nézzük a jó oldalát, legalább jó helyen húzhatunk az első körben. Oh wait...
Szerkesztette: BigBaltazar
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Újak a covid-listán: D.J. Reed, Brandon Shell, Travis Homer, Kerry Hyder Jr.Practice squad-ból Pier-Olivier Lestage guard, Mike Jackson cornerback.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Egyre többen a covid listán, de gondolom miattunk nem lesz halasztva a meccs.Nem baj a ramsnél keddre visszatér mindenki az a fontos a ligának
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Mi sem ússzuk meg Lockett és Collins covidIRen, gondolom lesznek még
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!IR-en
Sebii
több mint 2 éve
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!És tényleg, a negyedik évében volt egy elfogatható meccse egy olyan csapat ellen, ami hírből sem ismeri a DL fogalmát. Csempiöncsip
Sebii
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!
több mint 2 éve
Nem akartalak titeket kiírtani a majonézzel 😀
több mint 2 éve
Na hát az öltöző legfontosabb kérdése most, hogy "agyonvertük" a 9erst.strawpoll.com/5hg2f7ysa
több mint 2 éve
braxa88
12 534
jobb igazolás Everett mint Mayowa, Hyder vagy Dunlap akiknek jövőre is van szerződésük.Összesen 3 sack tőlük...
Mondjuk Hydert nem ott játszatjuk ahol kéne (ahol a friscoban volt tavaly(LEO))
2020: 9sack, 10hit, 36hurry
2021 1sack, 8hit, 12hurry
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Szerintetek Everett jo igazolas volt? 1 ev 7 millio dollar volt a szerzodese, ha jol remlik. Waldron hozta magaval a Ramsbol, ismerte, de szerintem abszolut nem sikerult integralni a jatekba. A 9ers ellen pedig majdnem elveszitette a meccset. 5 labdaerintesbol 3 eladott labda? Kriminalis.Szar meccse volt. Nagyon szar. Kritikán aluli.
undisputedly
de ő egy jó játékos. Atletikus, gyors, jó a keze. Olyan matchupokat lehente kihozni vele hogy ihaj.
Csak Wilson nem tudja használni a TEeket. Középső zónákba hány passz megy a TE-knek .
Nem úgy kéne használni hogy 3.és sokra dobunk neki bokához egy screent előtte meg Lockett és Swain elbassza a blokkot. Minimum 40-50yardokat kéne hozatni vele meccsenként. De Waldronnál annyit jelent hogy adjuk a playmakerek kezébe a labdát h screeneket dobál neki Wilson (pontatlanul)
Én szeretném ha maradna jövőre is. De mivel:
Texans, Lions, Bears 3W és Cards-Rams duóból elkapunk egyet, így PC, Norton, Waldron marad.
így ne költsünk olyan TEre akit nem tudunk használni. Menjen az a lóvé CBre, EDGEre, OLre.
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Legyek Helmut? Ehhez mit szólunk?dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
több mint 2 éve
Szerintetek Everett jo igazolas volt? 1 ev 7 millio dollar volt a szerzodese, ha jol remlik. Waldron hozta magaval a Ramsbol, ismerte, de szerintem abszolut nem sikerult integralni a jatekba. A 9ers ellen pedig majdnem elveszitette a meccset. 5 labdaerintesbol 3 eladott labda? Kriminalis.Adamsnek megint ugyanaz a valla ment tropara ami korabban is. 2 db elso korert vettunk egy hasznalhatatlan jatekost aki elkezdett serulesekkel is bajlodni. Mindezt megspekeltuk azzal, hogy iden hozzavagtuk a liga legnagyobb S szerzodeset.
Az OL ismet kriminalisan sz@r. Tavaly mar voltak jo periodusaik, de ismet lehet elolrol kezdeni az epitkezest, mert ez egy nagy semmi.
Homer mondjuk szep csendben nagyon jo kis special teamerre kezd valni, de azert az eleg nagy baj, amikor a legnagyobb roster pozitivum az, hogy legalabb az ST-ben vannak jo jatekosok 😀
több mint 2 éve
Ne fokozd 😉🤭ez a nagyobb gond, nem az hogy Adams helyén Neal kezd, mert nincs különbség.Viccelszbolondozol? Hogyne lenne különbség, Neal egy klasszis hozzá képest.
braxa88
Hanni
több mint 2 éve
ez a nagyobb gond, nem az hogy Adams helyén Neal kezd, mert nincs különbség.Viccelszbolondozol? Hogyne lenne különbség, Neal egy klasszis hozzá képest.
braxa88
több mint 2 éve
A Fosyth gyereket miert nem probaljak ki?28.4braxa88Ha esetleg tudsz vasárnapi PFF értékelést G.Everettről, kérlek ne tartsd magadban.
akdestroyer
Nem meglepően a csapat legrosszabja, bár éppen csak, mert 28.6ot kapott Curhan.
Hanni
30 -as erteket csak kikaparna 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
dime felállásban ki jön be így 6.DB-nek? Nincs más S a rosteren se a practise squadban. Vagy akkor Brooks rohanhat a WRek utánez a nagyobb gond, nem az hogy Adams helyén Neal kezd, mert nincs különbség.
Amadi lenne akkor a dimeback, és bejön vki slotba. megjegyzem slotcb sincs a csapatban már Amadin kívűl.
Vagy Warrior lenne a dime S akinek van S tapasztalata.