Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Valami érik Denverben. RW mindig a kedvencem marad, de ott most nagyon megtalálták a főnökkel együtt. Világmegváltónak érkezett, de ez a 2-4 nem néz ki jól a lőlapján. Persze még bármi lehet, fordulhat jó irányba is a dolog, mint ahogy emlékszem pár éve 6-0-al kezdett a Broncos és talán még a PO se lett meg.OFF
Én mindenesetre szurkolok neki, mert az a 10 év alapozta meg nálam a dolgokat.
garrett27
nem a mi dolgunk, szerintem.
Akire sokat mondják, hogy hülye, az elhiszi és hülye lesz.
Aki nem látja hogy Wilson játéka az 1. heti szabályozott állapotból hogyan esett szét az utóbbi hetekben, az nem érti a pályán az eseményeket.
Ettől ő még nem jó, ahogy Hackett sem, de kaphattakvolna mindketten több türelmet, és empátiát, úgynevezett bizalmat. Jerry Jeudy lol. háború esetén túsz.
Mikor indultunk mi haza döntetlennél, szezon elején?
Meg a sok offseasonban lufifújó médiafasx is most éppen elagyarázza, hogy “sohasem álltunk háborúban Óceániával”.
mindegy... nem fogok Wilson ellen szurkolni. Nagyon sajnálom, ami történik.
OFF vége
több mint 3 éve
Valami érik Denverben. RW mindig a kedvencem marad, de ott most nagyon megtalálták a főnökkel együtt. Világmegváltónak érkezett, de ez a 2-4 nem néz ki jól a lőlapján. Persze még bármi lehet, fordulhat jó irányba is a dolog, mint ahogy emlékszem pár éve 6-0-al kezdett a Broncos és talán még a PO se lett meg.Engem csak az érte kapott pick miatt érdekel a dolog. az meg elég jónak tűnik. csak a defense még fog nekik nyerni eleget, hogy ne legyen annyira magas a pick. Újra megjegyzem hogy az isntebe nem lehetett a Wilson tradebe belerakni Surtaint?!
garrett27
(Egészen elképesztő hogy a Broncos mit művelt, és hogy ha nem lesz valami nagy nagy páfordulás akkor milyen hosszú időre nullázták le a franchiset. Wilson trade miatt elesnek a top pickektől, és Wilsont a köv. 4évig nem is nagyon lehet kivágni mert annyira rengeteg pénz maradna utána. Úgy hogy a QB nagyon durva lejtőn van. Ezen nem segít az alkalmatlan HC sem. És Wilson jelenleg nemc sak h nem játszik jól, hanem konkrétan szar. Lehet ez az új közeg, kémia hiánya meg HAckett bénázása is, de az biztos, hihetelen jó tradet sikerült összehozni, legalábbis a Wilson dologból jókor sikerült kiszállni.Szarul játszik, és csak Rodgers keres nála többet. Kora, játékstílusa miatt nem is látom benne a megújulás túl nagy esélyét. )
undi, lol.
"Leserult az egyetlen ertelmes futojuk, offseasonben szinten a 2 NFL szintu elkapobol egy, az OL-juk ev eleje ota marodi"
Wilson ilyen csapatokat vezetett 9-11 W-s szezonokkal PO-ba. 😀 ja vagy ahhoz kellett a sokkal jobb Wilson mellett HC is?
Wilson szarul játszik fogadd már el.
több mint 3 éve
Valami érik Denverben. RW mindig a kedvencem marad, de ott most nagyon megtalálták a főnökkel együtt. Világmegváltónak érkezett, de ez a 2-4 nem néz ki jól a lőlapján. Persze még bármi lehet, fordulhat jó irányba is a dolog, mint ahogy emlékszem pár éve 6-0-al kezdett a Broncos és talán még a PO se lett meg.Ez ugyanúgy lehetne 3-3 is, ha mondjuk a visszahordó nem felejti el elkapni a puntot, amely labdavesztés után hosszabbításban kapnak ki egy FG-lal... Mondom ezt úgy, hogy nem láttam egy Broncos meccset sem végig, csak én is csíptem RW-t itt a Seattle-ben (egy kissé emiatt latens Hoxos vagyok 😊 ) és nem jó olvasni, hogy szinte csak róla (meg a edzőről) kapják le a keresztvizet...
garrett27
több mint 3 éve
Valami érik Denverben. RW mindig a kedvencem marad, de ott most nagyon megtalálták a főnökkel együtt. Világmegváltónak érkezett, de ez a 2-4 nem néz ki jól a lőlapján. Persze még bármi lehet, fordulhat jó irányba is a dolog, mint ahogy emlékszem pár éve 6-0-al kezdett a Broncos és talán még a PO se lett meg.Leserult az egyetlen ertelmes futojuk, offseasonben szinten a 2 NFL szintu elkapobol egy, az OL-juk ev eleje ota marodi (se passprot, se runblock), NFL szintu TE nincs a rosteren, nincs futojatek, a 2. szamu RB a futo poszt Ifedije (minden megmozdulasa art a sajat csapatanak), rekord szitnen szedik a bunteteseket minden meccse, nincs ritmusa es koncepcioja az O#-nak, egy eleme sem mukodik.
garrett27
A vedelmuk az eleg jo, de ilyen feltetelekkel iden nem lesz beloluk semmi. Ezek javithatok egy offseason alatt, de ev kozben mar nem tudsz rostert foltozni es playbookot kiigazitani. Ez mar ilyen lesz nekik sajnos. Aztan ynaron emg jon a kerdes, hogy az uj tulajok akarjak-e HAckettet. Eddig nem mutatott sokat, igaz reflektalt a sajat hianyossagaira es felvett egy rutinos edzot maga melle game managementre. Ez mindenkeppen udvozlendo, de a csapat egyszeruen alul van coachingolva (lasd rengeteg buntetes).
Crossal es Lucas-szal nagy makunk volt, igaz vartunk ra 7-8 evet.
(Irom ezt ugy, hogy 1 kivetelevel megneztem az idei meccseiket)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Valami érik Denverben. RW mindig a kedvencem marad, de ott most nagyon megtalálták a főnökkel együtt. Világmegváltónak érkezett, de ez a 2-4 nem néz ki jól a lőlapján. Persze még bármi lehet, fordulhat jó irányba is a dolog, mint ahogy emlékszem pár éve 6-0-al kezdett a Broncos és talán még a PO se lett meg.Én mindenesetre szurkolok neki, mert az a 10 év alapozta meg nálam a dolgokat.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Seahawks snap counts. One big change on defense --- Cody Barton playing just 39% of snaps: pic.twitter.com/9BFwbIWZZg
— Bob Condotta (@bcondotta) October 17, 2022
több mint 3 éve
Semmi. Ellenkező oldalon vannak. Elkapkodtam 😀és a neki mi köze Woolen DROY címéhez?Kenneth Walker IIIEddig szerintem Travon Walkernek nincs esélye a DROY címre, ha így folytatja pláneWoooooooolen:Rookie of the year. Bár ha Walker így folytatja ...
Week 1: ez még hagyjuk.
Week 2: Blocked FG for TD
Week 3: INT
Week 4: INT (pick-6)
Week 5: INT, fumble recovery
Week 6: INT, fumble recovery
braxa88
Zman77
| 😀 |
braxa88
Zman77
braxa88
több mint 3 éve
Az iróniadetekorod úgy látom ezúttal néma maradt. 😀Kenneth Walker IIIEddig szerintem Travon Walkernek nincs esélye a DROY címre, ha így folytatja pláneWoooooooolen:Rookie of the year. Bár ha Walker így folytatja ...
braxa88
Zman77
| 😀 |
braxa88
Zman77
több mint 3 éve
és a neki mi köze Woolen DROY címéhez?Kenneth Walker IIIEddig szerintem Travon Walkernek nincs esélye a DROY címre, ha így folytatja pláneWoooooooolen:Rookie of the year. Bár ha Walker így folytatja ...
braxa88
Zman77
| 😀 |
braxa88
Zman77
több mint 3 éve
Kenneth Walker IIIEddig szerintem Travon Walkernek nincs esélye a DROY címre, ha így folytatja pláneWoooooooolen:Rookie of the year. Bár ha Walker így folytatja ...
braxa88
Zman77
| 😀 |
braxa88
több mint 3 éve
Jövő héten lesz kérdőív, ha van rá érkezésetek, most lesznek érdekesek a szezon előtti válaszok.
több mint 3 éve
vasárnapi @chargers meccshez:Ekeler szerintetek hány yardot hoz majd össze screenekből? legendásan jól védekezünk a screenek ellen, hajnalban meg Herbert 16 labdát dobott a RB-je felé...
(Mondjuk ha Mike Williams nem Woolen oldalán áll fel, akkor Mike Jacksont valszeg szarrá dominálja és nem fogja ignorálni őt a QB, mint tette Surtain ellen)
több mint 3 éve
Eddig szerintem Travon Walkernek nincs esélye a DROY címre, ha így folytatja pláneWoooooooolen:Rookie of the year. Bár ha Walker így folytatja ...
braxa88
Zman77
| 😀 |
több mint 3 éve
sackje volt, elég fasza volt ő is.Woooooooolen:Nwosu milyen volt? Este tervezem pótolni, ha lesz időm. Szerintem nem lesz, ezért is olvasgatlak Titeket.
braxa88
Helmut _Professional drinker
Azzal hogy a DL belseje dominált, neki is könnyebb dolga volt.
több mint 3 éve
Woooooooolen:Nwosu milyen volt? Este tervezem pótolni, ha lesz időm. Szerintem nem lesz, ezért is olvasgatlak Titeket.
braxa88
több mint 3 éve
Woooooooolen:Week 1: ez még hagyjuk.
több mint 3 éve
Hosszu tavon jobb lenne egy top pick a kovi evi drafton, abbol lehetne egy frencsajz QB-t hozni, mondjuk ebbe az O#-ba tok felesleges lenne szerintem (viszont akkor mehet a top 1-2-3 D# jatekosra), de talan lesz akkora makunk, hogy PC eltakarodik egyszer.Azért nem lesz baj ha felülmúlják a várakozásaimat. Ha ezek csak tévedés győzelmek voltak hulladékok ellen, akkor is W a W.Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:
garrett27
Megvertuk a:
2:3-al allo Denvert
1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst
Kikaptunk a:
3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol
Konkretan nem jatszottunk iden olyan csapattal, amelyik pozitiv merleggel allna most. De nem csak csapattal, QB-bol is RW volt az egyetlen neves ellenfel, de o meg elso meccs uj csapattal es latjuk, hogy az a gep elegge nem akar beindulni. Konkretan az iden botrany gyenge NFC (AFC messze kompetitivebb) aljaval jatszottunk eddig.
undisputedly
garrett27
Nem tevedes gyozelmek, csak a gyozelem eleresehez szukseges teljesitmenyt nem szabad felulertekelni. Jelenleg alsohazi-kozepes csapatokkal jatszunk, egy olyan NFC-ben, ami kb az elmult evtized leggyengebb szintjet kepviseli.
több mint 3 éve
de tudhatnád h undinak a Seahawks W az LAzért nem lesz baj ha felülmúlják a várakozásaimat. Ha ezek csak tévedés győzelmek voltak hulladékok ellen, akkor is W a W.Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:
garrett27
Megvertuk a:
1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst
Kikaptunk a:
3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol
Konkretan nem jatszottunk iden olyan csapattal, amelyik pozitiv merleggel allna most. De nem csak csapattal, QB-bol is RW volt az egyetlen neves ellenfel, de o meg elso meccs uj csapattal es latjuk, hogy az a gep elegge nem akar beindulni. Konkretan az iden botrany gyenge NFC (AFC messze kompetitivebb) aljaval jatszottunk eddig.
undisputedly
garrett27
több mint 3 éve
Azért nem lesz baj ha felülmúlják a várakozásaimat. Ha ezek csak tévedés győzelmek voltak hulladékok ellen, akkor is W a W.Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:
garrett27
Megvertuk a:
1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst
Kikaptunk a:
3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol
undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
igen, mindkettő tegnap jó volt.braxa88Említetted a múlt héten a WR3at, mint kurva nagy lyukat, hála istennek tegnap ebből én semmit sem láttam, Eskridge-el meg Goodwin-al szerintem nagyon jó és mély a WR poszt - a két mamutfenyő árnyékában is.
Vagy nem tudom pontosan mit hiányolunk. 😊
akdestroyer
Eskridgenek kimondottan örülök. Igazából ha ment felé labda eddig majdnem mindet behúzta, tavaly is.
de valamiért nem nagyon került pályára.
több mint 3 éve
Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:
garrett27
Megvertuk a:
1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst
Kikaptunk a:
3-3-al allo 49erstol
2-4-el allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol
több mint 3 éve
braxa88Említetted a múlt héten a WR3at, mint kurva nagy lyukat, hála istennek tegnap ebből én semmit sem láttam, Eskridge-el meg Goodwin-al szerintem nagyon jó és mély a WR poszt - a két mamutfenyő árnyékában is.
Vagy nem tudom pontosan mit hiányolunk. 😊
több mint 3 éve
Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?Semmi, akkor majd az első kör közepén reachelünk a top100ba se jegyzett OLB-ért, ami jelenleg az egyik legnagyobb need.
garrett27
több mint 3 éve
Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?