Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Egyszerűen nem volt a csapatnak lelke, nem tudtam igazán rajongani semmiért, ami a pályán történik.
Nem tudom kihordom-e lábon, ha a szezon végén távozik.
Ui: J.Adams megint mitművelt Jézusom, és itt nem is feltétlenül csak a felhőfejesére gondolok.
több mint 3 éve
1.) Mennyire tele van a tököm azzal, hogy ennél a csapatnál mindenki kifordul magából.2.) 6 évig tanítottam az egyetemen jobb sorsra érdemes, nehéz körülmények közül kiemelt, vagy zűrös hátterű tehetséges fiatalokat, még sincs semmiféle kulturális hozzáférésem ehhez a kommunikációhoz . Lehet ideje levonnom a megfelelő következtetéseket. Elment mellettem az idő, korszerűtlen vagyok, vagy a nyugati parti egyetemek tehetséggondozása sokkal átgondoltabb, mint a Seahawksé.
több mint 3 éve
...és sackelték közben?!Russell Wilson, on IR for the first time in his career, is on the field running a mock 2-minute drive by himself during pregame warmups. Calling/changing plays at the line of scrimmage and all. pic.twitter.com/3bJ6jGt873
— Brady Henderson (@BradyHenderson) October 17, 2021
Barnaby
több mint 3 éve
Barnaby
28
Russell Wilson, on IR for the first time in his career, is on the field running a mock 2-minute drive by himself during pregame warmups. Calling/changing plays at the line of scrimmage and all. pic.twitter.com/3bJ6jGt873
— Brady Henderson (@BradyHenderson) October 17, 2021
több mint 3 éve
Az elmúlt 3 meccs 1. félidői (6 negyed) alatt 14 pontot szereztünk.... wáoooo!!!!!!Biztos azért gondolták, hogy így jobb lesz, mert a megelőző 3 meccsen 6 negyed alatt 62 pontot szereztünk, és mégis 1-2 volt a mérleg.
Tavaly egész évben 4 olyan meccsünk volt, amikor az 1 félidőben 10 pont alatt maradtunk- és egy nullázásunk. Na az már megvolt.
Óriási... én érzem a kiemelkedő edzői munkát.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Köszönöm szépen a kedvességed! A meccset majd valamikor pótolom. Vagy nem.Gratu a győzelemhez, megérdemelt volt, de tudod legközelebb NFL csapatot kell legyőzni. 😊Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
Hanni
Willie Parker
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Gratu a győzelemhez, megérdemelt volt, de tudod legközelebb NFL csapatot kell legyőzni. 😊Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
Hanni
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Hanni
több mint 3 éve
Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
több mint 3 éve
Ennel nagyobb es megalazobb veresegek kellene PC menesztesehez (mar ha, egyaltalan van ra mikroszkopikus esely).
több mint 3 éve
Megint teljesen szar volt a gameplan.Geno fejben lassú, de leginkább azért, mert még bizonytalan, ez minden mozdulatán látszik, fél ütemekkel van lemaradva. -> de ez javulni fog.
Ezért sem értem, hogy az OC-nak miért kellett egy félidő, hogy átvegye a kontrollt, és belenyúljon a meccsbe.
Az OL olyan, amilyen. Nem jó a passz védelem, de ebben benne van Geno határozatlansága.
Adams ennyit tud, ő ennél nem lesz szofisztikáltabb csávó soha
A védelem nem volt valójában jobb, bár mintha látszottak volna törekvések....
Taylor??? 😕
Collins ügyes volt 😊
Braxnak igaza van Brown tekintetében.
több mint 3 éve
A Pittsburgh meccset követően nem változott a konszenzus.Csere-érett alkatrész....Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Mennyire ezen gondolkodtam én is, hogy csak lehetne találni valami terhelőt, mondjuk amikor ET mutogatott a kiskocsiról...
Vagy csak olyan levelezés, ahol a draft értékelés során testszégyenít, mert alacsonynak nevezi Wilsont, vagy kövérnek Carpentert, mindegy.
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Mi volt a vélemény PC-ről a beszélgetés során?
peet_24
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
12th member
1 053
Inkáb fejbe lőtték vele de tény hogy lyukas kezű ha INT-et szerezhetneAdams: "I'm the best in the a league." uramatyámMiért, te láttál már messzebbre pattanni labdát mellkasról?
braxa88
Matthew99
több mint 3 éve
Adams: "I'm the best in the a league." uramatyámMiért, te láttál már messzebbre pattanni labdát mellkasról?
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Húha, tényleg ez esti meccs, bakker, ehhez én már öreg vagyok.nem Brooks, Mayowa 😀
Itt hagyom az eredménykövetős hozzászólásaimat, osszátok be hajnalra:
"Akadna a torkodon az a szar! Fire PC!"
"Miért szopjuk be állandóan a 3&20+ játékokat?"
"Megint ligabottom ez a fal, átlag 2mpig sem tart."
"Miért J.Books kergeti Ju-Ju-t???!!! Fire KNJr!!!"
"Haladtunk valaha 3 yardnál többet ezekkel az outside futásokkal?"
"10 pontos hátrányban miért nem megyünk neki a 4&3-nak a negyedik negyedben? Nem teljesen mindegy már?"
"Dickson ma is a meccs egyik legjobbja"
"Mindenki elmegy a picsába!"
"Hihetetlen hogy egy rottyon lévő BB is felpakol nekünk 400 yardot."
"Nincsen semmi baj, legalább magasan húzunk áprilisban."
akdestroyer
Tre Brownt a kezdőbe. leszarom ha hibázik, be kell építeni.
Adams: "I'm the best in the a league." uramatyám
Taylorral reméljük minden oké. nagyon ijesztő volt az a pár perc 😕
több mint 3 éve
"Miért J.Books kergeti Ju-Ju-t???!!! Fire KNJr!!!"Az mondjuk valóban erősen nagy lepkézés lenne, mert JuJu out for season 😃
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Húha, tényleg ez esti meccs, bakker, ehhez én már öreg vagyok.Itt hagyom az eredménykövetős hozzászólásaimat, osszátok be hajnalra:
"Akadna a torkodon az a szar! Fire PC!"
"Miért szopjuk be állandóan a 3&20+ játékokat?"
"Megint ligabottom ez a fal, átlag 2mpig sem tart."
"Miért J.Books kergeti Ju-Ju-t???!!! Fire KNJr!!!"
"Haladtunk valaha 3 yardnál többet ezekkel az outside futásokkal?"
"10 pontos hátrányban miért nem megyünk neki a 4&3-nak a negyedik negyedben? Nem teljesen mindegy már?"
"Dickson ma is a meccs egyik legjobbja"
"Mindenki elmegy a picsába!"
"Hihetetlen hogy egy rottyon lévő BB is felpakol nekünk 400 yardot."
"Nincsen semmi baj, legalább magasan húzunk áprilisban."
több mint 3 éve
majd hétfőn.Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Olyanok lettünk mint a Buccaneers topic 2 évvel ezelőtt.
Helmut Zimmer
No Wilson, no party.
Ui: GAMEDAAY!!!
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Olyanok lettünk mint a Buccaneers topic 2 évvel ezelőtt.
Helmut Zimmer
No Wilson, no party.
Ui: GAMEDAAY!!!
több mint 3 éve
Az egy szegyenteljes biroi “teljesitmeny” volt, amiota en focit nezek “napi szinten”, nagyon keves ilyen felrefujt meccset lattam.15 éve nem gyógyulnak a sebek? 🙂Az elcsalt donto miatt ezt ketlem 😛Nyernétek pár új szurkolótársat is. 😊Maradhat, megvárjuk, míg rendbe jön az ujja. 😁Azt elhiszem, hogy Wilson elutazik Pittsburghbe, de vajon hazajön e onnan?! 😀Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Gondolom az orvosi véleményt Ciara adja ki, hogy igen, most már rendben van... 🙂
Reggio1914
Helmut Zimmer
undisputedly
Én még akkor nem követtem az ámérikái focit, mesélj, mit kell tudni? 🙂
Reggio1914
Ez van, majd egyszer egy masik dontoben nekunk “csalnak”, de szerintem az, hogy Seahawks drukkerek a Steelernek szoritsanak tomegesen, az nem mostanaban fog megtortenni 😊
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
15 éve nem gyógyulnak a sebek? 🙂Az elcsalt donto miatt ezt ketlem 😛Nyernétek pár új szurkolótársat is. 😊Maradhat, megvárjuk, míg rendbe jön az ujja. 😁Azt elhiszem, hogy Wilson elutazik Pittsburghbe, de vajon hazajön e onnan?! 😀Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Gondolom az orvosi véleményt Ciara adja ki, hogy igen, most már rendben van... 🙂
Reggio1914
Helmut Zimmer
undisputedly
Én még akkor nem követtem az ámérikái focit, mesélj, mit kell tudni? 🙂
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
X.XNa látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 3 éve
Az elcsalt donto miatt ezt ketlem 😛Nyernétek pár új szurkolótársat is. 😊Maradhat, megvárjuk, míg rendbe jön az ujja. 😁Azt elhiszem, hogy Wilson elutazik Pittsburghbe, de vajon hazajön e onnan?! 😀Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Reggio1914
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Nyernétek pár új szurkolótársat is. 😊Maradhat, megvárjuk, míg rendbe jön az ujja. 😁Azt elhiszem, hogy Wilson elutazik Pittsburghbe, de vajon hazajön e onnan?! 😀Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Maradhat, megvárjuk, míg rendbe jön az ujja. 😁Azt elhiszem, hogy Wilson elutazik Pittsburghbe, de vajon hazajön e onnan?! 😀Na látom, senkit nem érdekel a Wilson mentes csapat... megvalósult a dísztópia, mára békében elmehetek kaszálni a tarhonyamezőre. 😀Par RW hivo forumtagra ra kellene nezni, jol vannak-e.
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer