Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Most látszik az Adams story megérte, se Wilson se cetli..
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Sebii
3 536
Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...
több mint 3 éve
Amúgy valaki elmagyarázná nekem, hogy azok a tök jól felrajzolt O playeket amiket Genora hívtak, azokat miért nem lehet RW-re is hívni?Na megnéztem, és a 16 játék alapján elkezdődött az a szerintem sátáni művelet, amely végére lehet, hogy Geno 2-3 évig QB-nak fog tűnni, aztán lesz belőle egy aktuális rendszer nélküli rendszer QB Kaepernick, Plummer, Geoff, Garoppolo,... Mondjuk ma már elég jól műtenek ezek a srácok, és Waldron profi ebben.
funkyparduc
Elnézést, nekem nincs se időm, se kedvem karikázgatni.
Tök egyértelműen programozták Geno játékát. A legtöbb esetben nem úgy dönt amely az n. időpillanat játékszituációja alapján magyarázható, hanem úgy, ahogy az n+1. szerint dönteni kell.
Wilson egy holisztikus döntéshozó, és ezt a Bevell suliból hozta, amúgy Schotti is ez a suli. Ugye ez két tök különböző iskola, szerintem számtalan alkalommal megénekeltem, nem kezdek bele.
Bár fogok írni a 9-erses srácoknak is, illetve arról is, hogy miért féltem kedvenc irányítóm Matyit (hozzáteszem, Matyi nem a képességei, hanem a személylsége miatt a kedvencem, mert amúgy Herbert a kedvenc)
Megtörtént amit 5-6 éve várunk (értsd tartunk tőle). Wilson megsérült, feljött a robot, és ha egyelőre nem is játszotta le a kezdőt, a vártnál jobb volt (a vége nem az ő sara volt).
A baj csak az, hogy Geno nem fiatal, és nem üres pohár, amit meg lehet tölteni, tele van beidegződéssel. Marha jól kezelte a helyzetet, de ki tudja, hogy mikor akadnak össze a programsorok. Mindenesetre, ha működik a dolog, akkor RW csere megtörténhet (talán mindenkinek jobb, kivéve a fanok).
Senkit ne tévesszenek meg a következő meccsek játéka. Iszonytató buff lesz Geno-n, mert az OC fogja végighívni, még az áthívásokat és a QB edző fel fog ülni a kakasülőre. Nem volt véletlen, hogy amikor ő kezdte hívni a játékokat volt csapata ellen a Rams védelem nem tűnt olyan nagyon jónak. Waldron nagyon okos fiú, ő nem olyan döntéshozó, mint Wilson, ráadásul mérnökként ő tette össze a Playbookot. Az egy jó kérdés, hogy Wilson miért nem bízik Waldronban, aki kb 5x annyit tud a Ramsről... Genonak nem volt más választása.
több mint 3 éve
Quandre Diggs on Seahawks defense: 'We got (expletive) we need to fix, and everybody knows that'Mar egy hete is ugyanezt mondtak.
Akkor jó!!!
funkyparduc
több mint 3 éve
Quandre Diggs on Seahawks defense: 'We got (expletive) we need to fix, and everybody knows that'Akkor jó!!!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Genyoban hiszunk. Jobb volt tegnap, mint RW. Szerintem AK rossz qb-t imad 😀Kezdjük a "Nick Folesban több a fantázia"... kört.Hozzuk el Minshew-t az eaglestől! 😃Genyo jobb.
funkyparduc
undisputedly
Sírrablók! 😀
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Kezdjük a "Nick Folesban több a fantázia"... kört.Hozzuk el Minshew-t az eaglestől! 😃Genyo jobb.
funkyparduc
undisputedly
Sírrablók! 😀
több mint 3 éve
Hozzuk el Minshew-t az eaglestől! 😃Genyo jobb.
funkyparduc
több mint 3 éve
Hozzuk el Minshew-t az eaglestől! 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Ami a legszembetűnőbb volt számomra Geno pályára lépése után, hogy szinte Peyton Manningnek tűnt Russellhez képest a védelem olvasásában, kommunikációban és játék áthívásban. Ez eléggé elszomorított. De legalább megtudtam egyszerű drukkerként, hogy ér 5-15 yardos passzt dobni a számok közé.Azért becsüllek rohadtul, mert leírtad, amit valahol már majdnem én is gondolok. Azért tudok ilyen gyorsan válaszolni, mert régóta gondolkozom ezen.
Valahogy az az érzésem Wilsonnal kapcsolatban,hogy alibizik. Igazi statvadász játékot mutat, az szép és jó, hogy nagyon ügyel arra, hogy ne dobjon interceptiont, de ha jobban megvizsgáljuk akkor nulla rizikóst passzt dob forgalomba és középre. Az egész játéka arra van felépítve, hogy Lockett borzasztóan megveri a védőjét és megy a hosszú. Aztán a meccs végén meg lehet mutogatni a liga legjobb passer ratingjére, hogy a kevés intre, hogy hát ő milyen jó volt, de ez a 130-as passer rating konkrétan nem top 10-es teljesítményt takar.
Sebii
Nyilván relativizált helyzet, hiszen aki a csontját töri az persze nem alibizik, de én sem tudom, hogy mennyire a csapatért és mennyire saját számaiért játszik.
Az hogy csak tiszta célpontra, vagy üres területre dob az egyrészt kockázatkerülés, másrészt viszont bölcsesség is....mert minket minden eladott labda kétszeresen büntet a védelem miatt, és legyünk őszinték a Yard after Catch játék rettenetesen eszi a keretet. Nézzetek rá a Ninersre, az brutális őrlés tényleg emberhúst emészt, és nem most kell feltétlenül egészséges keret meg csúcsra pörgő játék, hanem decemberben, januárban. (igaz nekünk akkor sem megy)
Én még inkább józannak érzem Wilsont, és realistának. Na ezért nem tudok rá haragudni, de én is érzem, hogy egy picit már inkább saját számainak játszik.
Szorítok Genonak.
több mint 3 éve
Sebii
3 536
Ami a legszembetűnőbb volt számomra Geno pályára lépése után, hogy szinte Peyton Manningnek tűnt Russellhez képest a védelem olvasásában, kommunikációban és játék áthívásban. Ez eléggé elszomorított. De legalább megtudtam egyszerű drukkerként, hogy ér 5-15 yardos passzt dobni a számok közé.Valahogy az az érzésem Wilsonnal kapcsolatban,hogy alibizik. Igazi statvadász játékot mutat, az szép és jó, hogy nagyon ügyel arra, hogy ne dobjon interceptiont, de ha jobban megvizsgáljuk akkor nulla rizikóst passzt dob forgalomba és középre. Az egész játéka arra van felépítve, hogy Lockett borzasztóan megveri a védőjét és megy a hosszú. Aztán a meccs végén meg lehet mutogatni a liga legjobb passer ratingjére, hogy a kevés intre, hogy hát ő milyen jó volt, de ez a 130-as passer rating konkrétan nem top 10-es teljesítményt takar.
Szerkesztette: Sebii
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Wilson sérüléséről nem is értekeztek? ebből videoból kiderül, hogy nem 1 hét lesz a táppénz. elég szarul festett meccsen az az ujj.ilyenem volt nekem is, csak a bal kezemen. lefittyedt a kozepso ujj utolso ujjperce, szakadt a felso szalag. 4 hetig volt rajta egy ujjfeszito, es kb semmit nem tudtam csinalni azzal a kezemmel. nem fajt a szakadaskor se, utana se, de hasznalhatatlan volt.
www.youtube.com/watch?v=dDqDFDNXn5w&t=322s
petey
több mint 3 éve
Wilson sérüléséről nem is értekeztek? ebből videoból kiderül, hogy nem 1 hét lesz a táppénz. elég szarul festett meccsen az az ujj.Figyi tök mindegy. Arra lesz jó, hogy,
www.youtube.com/watch?v=dDqDFDNXn5w&t=322s
petey
1.) Ha kezd Wilson és nem játszik jól, akkor az egyháznak megvan az indok.(amúgy jogosan)- Mondjuk emellett a védelem mellett mindegy is.
2.) Ha kezd Geno, és nem játszik jól , akkor meglesz a mondás, hogy Wilson nélkül senkik vagyunk (amúgy vele is)- nézem a védelmet, és itt tényleg minden egyes edzőt ki kéne vágni -talán a faledzőt nem.
3.) Ha jól játszik Geno, akkor meg az lesz, hogy Wilsonnal hol tarthatnánk
Amúgy meg megy a nagy lyukra futtatás, továbbra is sajnálom, hogy nem borított Russ nyáron, -ahogy Lillard tette, nem csicskult be a Vulcan. Semmi esélyt nem látok a változásra, megtisztulásra.
Most nézem (ugye, ha te vagy a főnök 😊 ) az eseményeket.
Nem a Rams itt a mumus. Mi rosszak vagyunk, tök mindegy, hogy most Lockettet a végén eltüntették vagy sem.... ennyi.
És továbbra sincs 1. körünk a drafton.... Az a build, az a koncepció, amit Carroll a resetup során kitalált, megbukott: Adamsestől, Ken Nortonostól, Flowerestől, Brooksostól, és akkor az O-ról nem is beszéltem. Ilyenkor a stábnak mennie kell!
több mint 3 éve
Mert RW ficánkolni szeret, az a play alapja!Amúgy valaki elmagyarázná nekem, hogy azok a tök jól felrajzolt O playeket amiket Genora hívtak, azokat miért nem lehet RW-re is hívni?Ez nem a kérdés, hanem a válasz...
funkyparduc
somoskovig
több mint 3 éve
Wilson sérüléséről nem is értekeztek? ebből videoból kiderül, hogy nem 1 hét lesz a táppénz. elég szarul festett meccsen az az ujj.www.youtube.com/watch?v=dDqDFDNXn5w&t=322s
több mint 3 éve
Amúgy nagyon vicces javaslatot tett valaki a Jax topicban: Meyer Carroll csere😊
Amúgy tényleg milyen bestiális védelmi teljesítmény kell ahhoz, hogy változás történjen az edzői stábban!?
több mint 3 éve
Amúgy valaki elmagyarázná nekem, hogy azok a tök jól felrajzolt O playeket amiket Genora hívtak, azokat miért nem lehet RW-re is hívni?Ez nem a kérdés, hanem a válasz...
funkyparduc
több mint 3 éve
Nem láttam a meccset. .....Geno meg egyszerűen nem az a szint ami engem érdekelhetne.Nekem meg mindenki azt írja, hogy Genoban van fantázia. Ettől még nem kell hogy érdekeljen, szíved joga. 😊
garrett27
több mint 3 éve
Amúgy hogy áll a Jamal Adams projekt?!Elso felidot lattam, aztan aludtam. Elvileg a Rams a masodik felidoben ebredt csak fel, szoval arrol nem tudok elso kezbol nyilatkozni:
A csoportunkon írták a srácok, csak már aludtam, hogy Jamal Adams értéke....szóval, ha ez a Seattle D séma magas neki, akkor jelenleg...ez az érték: cut. 😀
Helmut Zimmer
1) Adams egy bohoc. Mar tobbszor kinyilatkoztattuk, hogy haszontalan egy tradicionalis SS szerepben. Netto hatrany a palyan.
2) Reed a jobb oldalon egesz jol muzsikalt az elso felidoben. Ugye azert jatszott hetekig a baloldalon, mert kellett a jobb szarny Flowersnek.
3) PC 0-0-nal az ellenfel 20-25 yardosa korul 4&2-nek nekimegy, erre a 1 on 1 blokkon levo Donald fele hivjak a jatekot 😀 Nyilvan nem lett meg.
Kovetkezo tamadasban Stafford dobott egy wtf intet, erre mi meg instant visszaadtuk a labdat szinten egy int-ttel, mert valaki jo otletbek gondolta, hogy Ramsey fele dobaljunk 😀
4) Ez a Rams D# mar kozel sem olyan jo, mint tavaly voltak.
5) Ez a Seahawks D# ugyanolyan sz@r, mint tavaly ilyenkor, pedig emberallomanyra lehetne jobb teljesitmeny is.
Osszefoglalo alapjan Geno nem volt rossz. Most jon 3 nyerheto meccs.
több mint 3 éve
Nem láttam a meccset. Újabban nem érzek késztetést felkelni egy hajnali Hox meccsre. Ma sem tévedtem. Sajnos egyszerűen nem áll össze ez a csapat. Elég csúnyának néz ki ez a szezon és nem hiszek a nagy fordulatban. Most hogy Wilson is ki tudja mikor és milyen szinten tud majd visszatérni csak tovább ront a helyzeten. Geno meg egyszerűen nem az a szint ami engem érdekelhetne.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.