Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mondanám, hogy mehet az all-in Gilmoreért, de már az asztalhoz odaülni sincs elég zsetonunk 😀Blöffölni még lehet.
Hanni
Kérünk discountot azzal az ürüggyel hogy itt contender csapat van, merhát RW.
Talán nyer.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Mondanám, hogy mehet az all-in Gilmoreért, de már az asztalhoz odaülni sincs elég zsetonunk 😀
több mint 3 éve
Rossz a központozás. Helyesen:- Elemzést akarunk!....blabla....
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Gyerekek, talán inkább kérünk!
- Elemzést kérünk! Hurrááá!
tomz
- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek, most is remekül játszottak a fiúk.
...blabla....
akdestroyer
- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek most is, remekül játszottak a fiúk.
Köszönöm 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
- Elemzést akarunk!Bocsánat de késik mert lusta g*ci vagyok. 😀
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
tomz
Elöljáróban pár megállapítás:
D#
- J.Adams nem volt szar, sőt.
A győzelem egyik kulcsa az volt hogy a safety párosunk remek formát mutatott - igaz ez úgy is, hogy Adamsnek volt egy ordenáré hibája amit az eredménykövetőben meg is énekeltünk.
- DJ Reed a hétvégén épp a kiváló arcát mutatta.
- Flowers helye el van átkozva, ha más játszik ott, az is szar lesz.
- A B.Wagner-J.Brooks tengely atomszar volt vasárnap, de el nem hiszitek mennyire. Ha bele is állok a karikázásba, biztos rájuk fogom kihegyezni.
Amit Wagnerre dobtak az elkapás lett.
- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek, most is remekül játszottak a fiúk.
- Labdaszerzések!!! Kulcs!!!
O#
- A támadófal vállalhatatlan és kiismerhető volt egy félidőn át, akármi is volt az oka. A fordításhoz elengedhetetlen volt, hogy úgy ahogy tudtuk korrigálni a meccs második felére.
- Metcalf RW kórban szenved, azaz remek játékos, (van hogy egy félidő alatt megy a majd 100 yard) de egyáltalán nem konzisztens, van hogy észrevehetetlen. Mint most volt. Ez volt a meccs, mikor a helyén, egy jó McKissic-el semmivel nem lettünk volna rosszabbak.
- a TE játék hol volt már megint? 😀
Megint egy duplanulla volt.
RW annyira RW volt, amennyire csak lehetett. Két-három sz*pás közt rendre jött egy boom-passz. Ezt szoktuk meg, ezt szeretjük. 😀
több mint 3 éve
OFFF:...az úgy volt, hogy 120 km-re az otthonomtól megálltam a szokott helyen tölteni (este 8:30).... és nem áramoltak a kulombok....., és a környéken sehol, úgyhogy összeszorított farpofával 90-el vészvillogóval lekullogtam a legközelebbi város, szállodájához, ahol volt -nemgyors- töltő , kivettem egy szobát , és reggel 6-kor újrahasznosítva az utolsó még éppen elfogadható alsómat, behaladtam a munkahelyemre. Elnézést, főleg AK-tól. Peteynek már válaszoltam, de ő volt a sorban előbb. Fogok Nektek is.
Annyit jegyeznék meg, hogy normálisan a gyorstöltők árával lényegesen többe kerül az utazás a villanyautóval, mint a régi dízelemmel. A szoba árával számítva majd háromszor.....de az érzés megfizethetetlen.
Ezúton szeretném megköszönni minden sötétzöldnek!!!
Köszönöm a türelmet.
több mint 3 éve
- Elemzést akarunk!Traubiszoda
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
| Mellesleg aki megmondja, ez eredetileg milyen reklámvolt, átafom neki az egyik youtube-os meccs-stream-ért kapott
még fel nem használt AKDestroyer orálszolgáltatás kupont. |
tomz
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
- Elemzést akarunk!- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
| Mellesleg aki megmondja, ez eredetileg milyen reklámvolt, átafom neki az egyik youtube-os meccs-stream-ért kapott
még fel nem használt AKDestroyer orálszolgáltatás kupont. |
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Ha ezen múlik, szerintem te is vegyél fel egyet. 😎Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀Bocsi, az én hibám! Seahawks rugdalózóba öltöztettem a gyereket. Ez volt a Colts ellen is, a másik két meccsen viszont nem az volt rajta: jött is az L.
undisputedly
Szoval csutortokon mi legyen rajta? Szavazzatok.
funkyparduc
több mint 3 éve
nekem is lógsz egy privivel moretti 😀Várj, épp egy board ülésen veszek részt, ilyen mindenféle kockázati tőkésekkel....csak úgy repkednek az Aha élmények.... már nekik. Tudod ez az "Ahaaa, tényleg így van?!", "óóóó, mostmár értem".Tudom hogy nem vagy a privát üzenetek elismert művésze, de tudnál valamit mondani számomra azügyben?Adamsetseahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
Kellett hozzá 3meccs az a baj🙃rosszabbak nem lehetunk vele az biztos
12th member
akdestroyer
Helmut Zimmer
Az is jó, ha azt írod, nincs ilyenekre időm sry, csak tudjam.
akdestroyer
Kicsit olyan, mint egy skandináv művészfilmbe csöppenni, Látni akartam az anyám ez az ára.
De mindegy, kértem szünetet, hogy válaszolhassak Neked.
Olvastam, és fogok válaszolni, ahogy ígértem, csak most itt végzek, eszem valamit, és hazagurulok Münchenbe.... egy elektromos autóval. Azt hiszem lesz időm átgondolni mit írjak. Nem ma lesz. De megírom.
Röviden ugyanazt tudom mondani, amit eddig.
Ócska volt a gameplan, és egy félidőig rossz fal nincs. Nekünk nem megy a hard blocking vagy progress blocking, nekünk a lágy stílus működőik team upokkal (Kirk Ferentz iskolájából érkezők több alkalommal aikidoként emlegetik, de ez nem más, mint az undersized gyors technikás fal zone blockkal 20-on éves találmány, és ezek voltak a gyökereink 2010-11-ben.
Ebben van helye Wilsonnak. Borzasztó nézni a nyílegyes OLt, amint törik. Ha belül törik, ráomlik Wilsonra. Ennek a kulcsa hogy valójában elengedjük a tranziens felállást, és nem vesszük komolyan a futás passz opciós tengelyt per definíció. Ha futni akarunk, akkor úgy is állunk fel, ha meg nem akkor nem, a passzban van az opció. Van annyira jó irányító Wilson, hogy ez a mankó már neki nem kell.
Kiemelném, hogy DK Metcalfnak jelenleg csak stratégiai haszna van, és ha nem lesz 2 jó meccse, akkor az sem lesz.
A Niners nagyon sérült volt.
Amúgy jó volt veletek meccset nézni, lehetne több alkalommal.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Várj, épp egy board ülésen veszek részt, ilyen mindenféle kockázati tőkésekkel....csak úgy repkednek az Aha élmények.... már nekik. Tudod ez az "Ahaaa, tényleg így van?!", "óóóó, mostmár értem".Tudom hogy nem vagy a privát üzenetek elismert művésze, de tudnál valamit mondani számomra azügyben?Adamsetseahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
12th member
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
Kicsit olyan, mint egy skandináv művészfilmbe csöppenni, Látni akartam az anyám ez az ára.
De mindegy, kértem szünetet, hogy válaszolhassak Neked.
Olvastam, és fogok válaszolni, ahogy ígértem, csak most itt végzek, eszem valamit, és hazagurulok Münchenbe.... egy elektromos autóval. Azt hiszem lesz időm átgondolni mit írjak. Nem ma lesz. De megírom.
Röviden ugyanazt tudom mondani, amit eddig.
Ócska volt a gameplan, és egy félidőig rossz fal nincs. Nekünk nem megy a hard blocking vagy progress blocking, nekünk a lágy stílus működőik team upokkal (Kirk Ferentz iskolájából érkezők több alkalommal aikidoként emlegetik, de ez nem más, mint az undersized gyors technikás fal zone blockkal 20-on éves találmány, és ezek voltak a gyökereink 2010-11-ben.
Ebben van helye Wilsonnak. Borzasztó nézni a nyílegyes OLt, amint törik. Ha belül törik, ráomlik Wilsonra. Ennek a kulcsa hogy valójában elengedjük a tranziens felállást, és nem vesszük komolyan a futás passz opciós tengelyt per definíció. Ha futni akarunk, akkor úgy is állunk fel, ha meg nem akkor nem, a passzban van az opció. Van annyira jó irányító Wilson, hogy ez a mankó már neki nem kell.
Kiemelném, hogy DK Metcalfnak jelenleg csak stratégiai haszna van, és ha nem lesz 2 jó meccse, akkor az sem lesz.
A Niners nagyon sérült volt.
Amúgy jó volt veletek meccset nézni, lehetne több alkalommal.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Tudom hogy nem vagy a privát üzenetek elismert művésze, de tudnál valamit mondani számomra azügyben?Adamsetseahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
12th member
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Adamsetseahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
12th member
akdestroyer
több mint 3 éve
Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀Bocsi, az én hibám! Seahawks rugdalózóba öltöztettem a gyereket. Ez volt a Colts ellen is, a másik két meccsen viszont nem az volt rajta: jött is az L.
undisputedly
Szoval csutortokon mi legyen rajta? Szavazzatok.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀
több mint 3 éve
12th member
1 053
attól nem félek sajnos hogy nem lesz más :/seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
12th member
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
12th member
több mint 3 éve
12th member
1 053
seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kellett hozzá 3meccs az a baj🙃rosszabbak nem lehetunk vele az biztos
több mint 3 éve
Mit tippeltek a SF49-Rams duóra, mi lesz az 5.fordulót követően a mérleg?Rams jelenleg klasszisokka jobb csapat, mint mi. Ugyan csoportrangado, tehat barmi megtortenhet, de McVay mindig (tobbnyire) outcoachingolja PC-t, szoval az vereseg lesz.
Én jelenleg így látom:
1-4 48%
2-3 44%
3-2 8%
akdestroyer
9ers jo kerdes. A vedelmuk botrany gyenge hatul. Ha a passrush nem er oda, haladni fogunk tudni. Viszont az offensuk ha jol ertem YAC kozpontu passzok es futojatek. Tehat altalaban hosszu drajvokat visznek. Na most a mi vedelmunk szinten botrany hatul, de ha JimmyG nem tudja megdobni Flowerst, akkor is boven megolik ar orat es vegig mennek 15 playbol.
Tudom, szentsegtores, de remelem mindketto rivalis ellen kikapunk es 1/4 lesz a merleg. Akkor talan az oltozoi harc is meg a nyilatkozatok is beindulnak. Minel diszfunkcionalisabbak vagyunk, annal nagyobb esely van PC tavozsara (ami meg igy is alacsony %)
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mit tippeltek a SF49-Rams duóra, mi lesz az 5.fordulót követően a mérleg?Én jelenleg így látom:
1-4 48%
2-3 44%
3-2 8%
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mióta Pete Carroll itt van folyamatosan ugyanazon a védelmi alapsémán van a csapat, ami egy keretrendszer, viszonylag egyszerű szabályokkal. Ennek akkor volt mélysége, amikor Kris Rich- RichSherman-Earl Thomas-Kam Chancellor és mondjuk Maxi "belakták". Azóta talent hiány van mind az edzői vízióban, mind a játékosok játékintelligenciája terén.Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Év közben kívülről DC-t hozni nem szoktak. Vagy a DC-nek vagy a keretnek kéne playbookot tanulni olyan szinten h kb. Véget ér az alapszakasz mire megvan a playbook nagyrésze.
Oszi
Magyarul ha megy Norton, valszeg belső előléptetés következne, tippre a passing game coordinator Andre Curtis lépne eggyel előrébb.
empty taxi
Amíg Carroll marad nem lesz más rendszer, az alapoktól eltérni nem lehet. Ken Norton "bűne", hogy nem képes DB fejjel gondolkodni, ahogy Kris képes volt, és merőben más perspektívából közelítette meg a játékot . Norton egy LB edző volt, és az is maradt.
több mint 3 éve
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Év közben kívülről DC-t hozni nem szoktak. Vagy a DC-nek vagy a keretnek kéne playbookot tanulni olyan szinten h kb. Véget ér az alapszakasz mire megvan a playbook nagyrésze.
Oszi
Magyarul ha megy Norton, valszeg belső előléptetés következne, tippre a passing game coordinator Andre Curtis lépne eggyel előrébb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hát ha már másképp nem lehet megoldani. Ez most nem gonoszság akart lenni, de nem olcsó dolog vasárnaponként beszedni egy levél vérnyomáscsökkentőt.Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
garrett27Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.Ne verjen meg az Isten, de Flowers nem volt véletlenül szoros kontakt???
garrett27
Medvepapa
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
garrett27
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.Ne verjen meg az Isten, de Flowers nem volt véletlenül szoros kontakt???
garrett27
Bár az alapján amit coverben csinál Ő nem tud szoros kontakt lenni...
Szerkesztette: Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 3 éve
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.