Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Mai belső ( egykori évfolyamtársak+haverok más sulikból) heti surveyünk megerősíti Undit, és AK-t.A többség semmilyen szinten sem Wilsont tartja felelősnek a kialakult helyzetért, annak ellenére, hogy kimutathatóan "passzívabb, óvatosabb a játéka". Sőt ezt a döntő többség nem éli meg problémaként egy 17 játékhetes szezonban.
Hozzáteszem, hogy közel 80% azt írta, hogy teljesen értelmetlen a Wilson felelősség téma, amíg a védelem ennyire infernális.
Wilson értékelése nálunk amúgy B és B+ határán billeg, de nagy szórással 3-14 helyig mindenütt megtalálható. Tavaly év elején A/A+ volt év végére B- lett.
Ennél többet nem szeretnék írni a témáról, mert ennyire kaptam engedélyt és ezt is csak azért, mert az "egy szíven lőtt magyar Wilson fan" annyira meghatott mindenkit, hogy azt mondták OK, ezt megírhatom. (Azt azért többen megkérdezték, hogy mi a faszt keresek egy magyar NFL rajongói oldalon.)
A helyzet az, hogy a Hawks nem annyira téma a Chiefs, Raiders, Steelers inkább.
Anonim survey volt-ez ötletkérőbb technika, mert nálunk rávarrják egymás orrára az Urak, hogy ki mit mondott 7 éve. Én mai napig megkapom, hogy mert én hittem Chan Gailey támadójátékában. Szóval, ha azt akarod, hogy szívből jövő vélemények jöjjenek némi fanboy érzéssel, akkor anonim.
Nem csinálunk egy surveyt mi is, amit mondjuk bármelyik fórumtag kitölthet, most attól függetlenül, hogy kinek szurkol. Mondjuk az anonim lenne a fasza, de ahhoz szerintem nincsenek meg a technikai feltételek.
Összepattinthatnánk egy kérdéssort!
több mint 3 éve
2021 Season promo.This Winter.... 😀 😀 😀
Tőlem.
Nektek.
akdestroyer
több mint 3 éve
Ez az RW hivoknek (wow, botrany ez alapjan Garoppolo):MOST adjuk el, most sokat ér 😀 ! Szerintem a Raiderst most meg lehetne győzni, és most ideadná Gruden a fele királyságát. Kábel - Wilson reunion..... és egyben búcsúkoncert! 😀 😀 😀
Russell Wilson leads the league in avoiding turnover-worthy plays AND in making big-time throws, per PFF pic.twitter.com/4WDWu3h2Vu
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 11, 2021
undisputedly
több mint 3 éve
Ez az RW hivoknek (wow, botrany ez alapjan Garoppolo):Russell Wilson leads the league in avoiding turnover-worthy plays AND in making big-time throws, per PFF pic.twitter.com/4WDWu3h2Vu
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 11, 2021
több mint 3 éve
Plural! 😀Imádom, a propagandát, amit nyomatsz !Van egy olyan gentleman's agreement, hogy földön lévő emberbe nem rúgunk!
Ja persze itt mindenki azt mondja évek óta, hogy minden szuper csillagos ötös.
😀 😀 😀
Mátol minden másképp volt....
Helmut Zimmer
De még a Bibliába is beleírták, lásd: "Bocsáss meg nekik Atyám, nem tudják mit cselekszenek." AK 17:26
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Imádom, a propagandát, amit nyomatsz !Van egy olyan gentleman's agreement, hogy földön lévő emberbe nem rúgunk!
😀 😀 😀
Helmut Zimmer
De még a Bibliába is beleírták, lásd: "Bocsáss meg nekik Atyám, nem tudják mit cselekszenek." AK 17:26
több mint 3 éve
Mint akinek begipszelték a nyakát a célpont irányába. 😀Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
A Saints 2-3 éve 2 első kört adott a drafton egy középszar DE-ért (nevezzük csak Mr.Davenportnak).
Nyílván nem volt jó döntés, (nem csak utólag, hanem már akkor sem), és nem ez az általános hozzáállás, de MINDIG van 2-3 csapat aki az észszerűségen felül hajlanadó kifizetni.
RW esetében legalább 4 csapat írná alá AZONNAL az 1+1-et, tehát a licitháború innen indulna.
akdestroyer
Remelem azert elmeleti szinten marad ez a kerdes, PC-t kib@sszak, es RW marad. Mondjuk RW kulsosegeibol is elegem van, de vele konnyebb lenne ujjaepiteni.
Szerintem az idei Stafford trade lehet mervado. Mindketto azonos szintu QB, es korban is ugyanott vannak (32-33), meg Watson 26 eves csak, szoval erte nyilvan tobbet adnanak.
Staffordert ketto 1. kort, egy 2. kort es Goffot adta a Rams ugy, hogy ok PO csapat, szoval elso kor hatuljaban huznak.
undisputedly
Bazzani
Bazz, Geoff szellemileg rookie,. 😊
több mint 3 éve
Evekig "csodaltuk" a jatekat itt 😊Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
A Saints 2-3 éve 2 első kört adott a drafton egy középszar DE-ért (nevezzük csak Mr.Davenportnak).
Nyílván nem volt jó döntés, (nem csak utólag, hanem már akkor sem), és nem ez az általános hozzáállás, de MINDIG van 2-3 csapat aki az észszerűségen felül hajlanadó kifizetni.
RW esetében legalább 4 csapat írná alá AZONNAL az 1+1-et, tehát a licitháború innen indulna.
akdestroyer
Remelem azert elmeleti szinten marad ez a kerdes, PC-t kib@sszak, es RW marad. Mondjuk RW kulsosegeibol is elegem van, de vele konnyebb lenne ujjaepiteni.
Szerintem az idei Stafford trade lehet mervado. Mindketto azonos szintu QB, es korban is ugyanott vannak (32-33), meg Watson 26 eves csak, szoval erte nyilvan tobbet adnanak.
Staffordert ketto 1. kort, egy 2. kort es Goffot adta a Rams ugy, hogy ok PO csapat, szoval elso kor hatuljaban huznak.
undisputedly
Bazzani
több mint 3 éve
Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
A kovetkezo 3 meccs nyerheto. A liga egyik leggyengebb iranyitojaval jatszo Steelers, egy kozepes Saints es a Jax. Utana bye week. 4 hetig tehat nem jon szembe eros csapat, addigra pedigRW is visszaterhet akar.Egy jo edzoi stab Geno-val a center alatt is boven kompetitiv lenne ezen a 3 meccsen. Mondjuk olyan nekunk nincs. Titkon remenykedem tovabbra is a nagy veresegekben. jovo szeptemberben mar nem akarom PC-t a csapatnal tudni.
Szerk: Amugy nfl mem oldalakon Jamal Adams cover skilljeinek ekezese nagyot megy a heten 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Na, akkor a topik hivatalosan is átlépett ebből:Imádom, a propagandát, amit nyomatsz !
ebbe:
akdestroyer
😀 😀 😀
több mint 3 éve
peet_24
275
Egyedül PC korában tudok bízni. Egyszer minden rágót őrlő fog elfárad egyszer...Ha nem lenne megint mindenkinek hatalmas pofája és belátná végre, hogy valójában mit akar és valójában milyen legacyt akarna maga után hagyni, akkor szépen is lejátszhatnák:
PC bejelenti, hogy kora miatt nem képes folytatni azt a "tremendous job"-ot, ami egy ilyen szervezet vezetéséhez kell, RW meg lenyilatkozza, hogy vérzik a szíve, de nincs ereje egy új rebuilhez és cserét kér. PC megőrzi a renoméját (valamennyire, mert egy idő után inkább a szépre fog mindenki emlékezni), RW a legsikeresebb SEA QB marad és nyer gyűrűt máshol (igen, nem lesz a legnagyobb "the SEA icon all time", de sikeres lehet), a csapat kap cetliket és 5 év múlva lehet újra igazi tényező.
Ezzel mindenki a legkevesebbet bukná.
Én aláírnám...
több mint 3 éve
Akkor most se Wilson, se csapat, se koncepció. Nyugis lesz ez a szezon a továbbiakban. Nekem innentől nincs elvárásom.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Szeretett csapatunknak nincs tulajdonosa, úgyhogy a Hawks államformája 50% Nepotistadiktatúra / 50% jóhaveri alapon szerveződő szindikalista nemesi anarchia.Jo Lynn a felelős, nem Carroll. Ezt Jerry Jones alatt nem merné, Kraft alatt sem.
RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Egyedül PC a probléma.
Egyedul a kora a problema...
undisputedly
Ő nem akar az utolsó éveiben egy újabb rebuildot végigvinni, egy új csapatot felépíteni, meg egy rookie QB-vel szórakozni.
Attól félek, hogy el fogja szabotálni az újjáépítést, és rebuild helyett megkapjuk majd a lassú enyészetet.
A RW-ból kapott pickekből (mert RW a szezon végén szerintem biztos távozik majd, ráadásul egy kosárnyi pickért), szóval az a félelmem, hogy ezekből a pickekből nem új dinasztia alapkövei lesznek lerakva, egy tehetséges project QB-vel, meg egy csomó impact fiatallal, ahogy 2010-2012 között egyszer már megtörtént, mert erre most már nem lesz akarat.
Marad a nihil, inkább az utóbbi évek mintájára fogjuk elkótyavetyélni a pickeket, már több helyen megbukott (=kipróbált) veterán QB-re, meg semmire sem jó, rendszeridegen gadget playerekre - áron felül persze.
És majd nézegetünk a Lions mögül és nem értjük mi van.
Nagyon felkapott témák voltak az utóbbi időben RW elalibizett offseasonjai, meg az, hogy vajon mennyit buktunk ezzel.
De közben feltettük a kérdést (undin kívül), hogy mit buktunk PC elalibizett éveivel?
-Azzal hogy a SB vereség után kiengedett kézifékkel indultunk el a lejtő felé úgy, hogy a kapitány közben évekig nem tartózkodott a fedélzeten?
-Azzal hogy a konstans ligabottom5 támadófallal (a D.Brown traden kívűl) immáron 5 éve nem tud, és nem is akar mit kezdeni? (Holott ez a hiányosság RW legnagyobb kriptonitja, és ezt mindenki tudja.)
-Azzal hogy nem tette bele a munkát a csapatba, a playbookba, hanem inkább gadget playereket húzgált áron felül, és abban bízott, hogy ez majd maszkolja azt, hogy nincs a csapatnak lelke? Hogy a király meztelen?
A SB győztes Eagles televolt középszar elkapókkal, Reichnek és Pedersonnak elképesztő mennyiségű munkája volt abban, hogy szinte foghatatlan legyen az egység.
Na PC ezt az el nem végzett munkát maszkolja évek óta több-kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel.
Mi húztunk egy Lockett-et, meg egy Metcalf-et, (meg idehoztunk egy szatyor sztárnak gondolt TE-et) és minden egyes playben csak abban tudunk bízni, hogy majd sebességből meg fizikumból megoldják, mert séma alig van...
Ha nem, akkor meg ott állunk lehúzott nadrággal, és csak a f*szunk van a kezünkben.
-Mikor próbáltunk utoljára zónázást levels játékokkal szétszedni?
-Mikor blokkolt ki utoljára egy linebackert, a második szintre fellépő falemberünk?
-Mikor használtunk utoljára emberezés ellen elzárást, vagy mondjuk shallow cross útvonalat?
-Mikor voltak utoljára egy screen jatéknál blokkolók az elkapó előtt?
-Mikor mondjuk ki végre, hogy PC módszeresen szabotálja el a jövőnket?
A védelemben ugyanez.
A dime felállás lassan a szabály, és nem a kivétel, van aki már szituácios dollar D#-ben gondolkozik.
Nálunk meg?
J.Brooks kergeti Julio Jonest.
Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt sz*punk be majd minden meccsen 400 yardot.
Mondja valaki azt, hogy ez nem röhej.
Ennek ellenére a DC helye annyira biztos, mint semmi más ezen a földön. De ez nem KNJr hibája...
Tudom hogy egyre nagyobb itt az egyetértés van abban, hogy RW elszabotálja az O#-et, én viszont továbbra is kitartok amellett, hogy inkább az ő, aki hosszú évek óta tartja a vízfelszínen (és PO közelben) azt a csapatot, ami nélküle sokszor inkább max 5-10-es szezonokra lett volna jó.
Change my mind.
Nélküle talán már PC sem kapta volna meg saját Last Dance-ticketét.
De megkapta, úgyhogy most a zöld utunk van a lassú és teljes leépülés felé, és mindezt páholyból nézhetjük majd.
2025 k*rva messze van ám.
Nekünk Mohács kell.
RW hiányában nagyon keserű lesz majd a felismerés, hogy mennyire mélyen is van ez a csapat, mennyire nincs egyénisége, és mennyire nincs mögötte edzői munka.
Addig már csak 1 év.
Ez RW Last Dance-e is, élvezzük ki amíg lehet, a hátralévő 12 meccs nagyon gyorsan szalad majd el...
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Egyedül PC a probléma.
Egyedul a kora a problema...
undisputedly
Ő nem akar az utolsó éveiben egy újabb rebuildot végigvinni, egy új csapatot felépíteni, meg egy rookie QB-vel szórakozni.
Attól félek, hogy el fogja szabotálni az újjáépítést, és rebuild helyett megkapjuk majd a lassú enyészetet.
A RW-ból kapott pickekből (mert RW a szezon végén szerintem biztos távozik majd, ráadásul egy kosárnyi pickért), szóval az a félelmem, hogy ezekből a pickekből nem új dinasztia alapkövei lesznek lerakva, egy tehetséges project QB-vel, meg egy csomó impact fiatallal, ahogy 2010-2012 között egyszer már megtörtént, mert erre most már nem lesz akarat.
Marad a nihil, inkább az utóbbi évek mintájára fogjuk elkótyavetyélni a pickeket, már több helyen megbukott (=kipróbált) veterán QB-re, meg semmire sem jó, rendszeridegen gadget playerekre - áron felül persze.
És majd nézegetünk a Lions mögül és nem értjük mi van.
Nagyon felkapott témák voltak az utóbbi időben RW elalibizett offseasonjai, meg az, hogy vajon mennyit buktunk ezzel.
De közben feltettük a kérdést (undin kívül), hogy mit buktunk PC elalibizett éveivel?
-Azzal hogy a SB vereség után kiengedett kézifékkel indultunk el a lejtő felé úgy, hogy a kapitány közben évekig nem tartózkodott a fedélzeten?
-Azzal hogy a konstans ligabottom5 támadófallal (a D.Brown traden kívűl) immáron 5 éve nem tud, és nem is akar mit kezdeni? (Holott ez a hiányosság RW legnagyobb kriptonitja, és ezt mindenki tudja.)
-Azzal hogy nem tette bele a munkát a csapatba, a playbookba, hanem inkább gadget playereket húzgált áron felül, és abban bízott, hogy ez majd maszkolja azt, hogy nincs a csapatnak lelke? Hogy a király meztelen?
A SB győztes Eagles televolt középszar elkapókkal, Reichnek és Pedersonnak elképesztő mennyiségű munkája volt abban, hogy szinte foghatatlan legyen az egység.
Na PC ezt az el nem végzett munkát maszkolja évek óta több-kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel.
Mi húztunk egy Lockett-et, meg egy Metcalf-et, (meg idehoztunk egy szatyor sztárnak gondolt TE-et) és minden egyes playben csak abban tudunk bízni, hogy majd sebességből meg fizikumból megoldják, mert séma alig van...
Ha nem, akkor meg ott állunk lehúzott nadrággal, és csak a f*szunk van a kezünkben.
-Mikor próbáltunk utoljára zónázást levels játékokkal szétszedni?
-Mikor blokkolt ki utoljára egy linebackert, a második szintre fellépő falemberünk?
-Mikor használtunk utoljára emberezés ellen elzárást, vagy mondjuk shallow cross útvonalat?
-Mikor voltak utoljára egy screen jatéknál blokkolók az elkapó előtt?
-Mikor mondjuk ki végre, hogy PC módszeresen szabotálja el a jövőnket?
A védelemben ugyanez.
A dime felállás lassan a szabály, és nem a kivétel, van aki már szituácios dollar D#-ben gondolkozik.
Nálunk meg?
J.Brooks kergeti Julio Jonest.
Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt sz*punk be majd minden meccsen 400 yardot.
Mondja valaki azt, hogy ez nem röhej.
Ennek ellenére a DC helye annyira biztos, mint semmi más ezen a földön. De ez nem KNJr hibája...
Tudom hogy egyre nagyobb itt az egyetértés van abban, hogy RW elszabotálja az O#-et, én viszont továbbra is kitartok amellett, hogy inkább az ő, aki hosszú évek óta tartja a vízfelszínen (és PO közelben) azt a csapatot, ami nélküle sokszor inkább max 5-10-es szezonokra lett volna jó.
Change my mind.
Nélküle talán már PC sem kapta volna meg saját Last Dance-ticketét.
De megkapta, úgyhogy most a zöld utunk van a lassú és teljes leépülés felé, és mindezt páholyból nézhetjük majd.
2025 k*rva messze van ám.
Nekünk Mohács kell.
RW hiányában nagyon keserű lesz majd a felismerés, hogy mennyire mélyen is van ez a csapat, mennyire nincs egyénisége, és mennyire nincs mögötte edzői munka.
Addig már csak 1 év.
Ez RW Last Dance-e is, élvezzük ki amíg lehet, a hátralévő 12 meccs nagyon gyorsan szalad majd el...
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Ezert is irtam, hogy gyengek (mint a teljesitmenyuk). A Herbert fele csoda rookie ev az nagyon ritka, szoval sok csapat mondhatja, hogy akkor inkabb egy elit veteran.Nem gyengék, nagyon komplex rendszereket tanulnak, nehéz helyzetben lévő csapatoknál. Adj nekik pár meccset.RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
kapitnono
Egyedul a kora a problema, de manapsag mar az sem annyira. Latjuk, hogy meddig jatszanak elit qb-k ebben a puha rendszerben.
Ezzel egyutt is, en inkabb PC-tol szabadulnek meg.
undisputedly
Helmut Zimmer
De ne legyen igazunk! Menjem Pc, maradjon Rw, es akkor CSAK egy jo edzot kellene talalni 😊
több mint 3 éve
Nem gyengék, nagyon komplex rendszereket tanulnak, nehéz helyzetben lévő csapatoknál. Adj nekik pár meccset.RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
kapitnono
Egyedul a kora a problema, de manapsag mar az sem annyira. Latjuk, hogy meddig jatszanak elit qb-k ebben a puha rendszerben.
undisputedly
több mint 3 éve
Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
akdestroyer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ti most miről beszéltek?A Saints 2-3 éve 2 első kört adott a drafton egy középszar DE-ért (nevezzük csak Mr.Davenportnak).
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Pontosan, ha Watsonért tényleg reppent volna három első és második kör, akkor az a csapat Wilsonért is gond nélkül betolhatja. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Seattle el szeretné cserélni, még mindig egyszerűbb lenne köré építkezni, mint egy újjáépítés során megtalálni azt, akivel stabilan esélyes lehet a csapatHa a magát leépítő Watson-ért adott volna a Miami 3 elsőt, akkor szerintem Wilson-ért is megadnák.RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
kapitnono
undisputedly
Egyébként Rodgers-ért is hasonlót ajánlott a hírek szerint azt hiszem a Broncos az éven.
Nem is arra gondoltam, hogy a vezetőség küldi el. Hanem , hogy ő menni akar majd.
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Ha a magát leépítő Watson-ért adott volna a Miami 3 elsőt, akkor szerintem Wilson-ért is megadnák.RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
kapitnono
undisputedly
Egyébként Rodgers-ért is hasonlót ajánlott a hírek szerint azt hiszem a Broncos az éven.
Nem is arra gondoltam, hogy a vezetőség küldi el. Hanem , hogy ő menni akar majd.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
RW igy is top QB. Latva, hogy az ide elso korosok milyen gyengek, szerintem siman megad valaki 2db elso es 1 masodik kort.Azért nem lennék annyira biztos benne a jelenlegi helyzetben. Sok hiszti, a mutatott játék mostanában, mindjárt 33 éves. Nyilván ha valakinek egybe van a csapat és csak egy qb hiányzik, az lehet megadja, de én azért elég erősen elgondolkodnék a 3 első körön...Legalább szerzünk egy top10-es draftcetlit. Ja várjunk, azt elbasztuk arra a bohócra...Most akartam írni , hogy rebuild? De akkor ez ugrott is. Mondjuk Wilsonért bárki ad 3 first roundot.
Sebii
KeyG
kapitnono