Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez nem igaz.Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb.Pontosan, ez egy remek meglátás!
peet_24
Én hétről-hétre telezokogom az online kispárnát az aktuális WTF dolgok miatt, és elmondom minden szarnak az egészet, de közben valahol a szívem mélyén pontosan tudom hogy lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb.
Egyáltalán nem gondolom, hogy PC után ne jöhetne valaki, aki 2x rosszabb.
Az utóbbi 3 évben igen sok Lions meccset megnéztem. Én láttam a gödör alját.
Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg Bazzát, hogy mennyire állhat magasan a szar egy csapatban.
akdestroyer
A Lionsnak is jobb a sorsa, mert legalabb remenyuk van egy jobb jovore, es ez az egesz liga a remenyekl szol. Azt kell eladni, hiszen nyerni csak 1/32-ed resze nyerhet a csapatoknak.
Nalunk mar nincs remeny, pontosan latjuk hogyan doglodik a lo 5-6 eve, es hogy csak egyre rosszabb lesz.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb.Pontosan, ez egy remek meglátás!
peet_24
Én hétről-hétre telezokogom az online kispárnát az aktuális WTF dolgok miatt, és elmondom minden szarnak az egészet, de közben valahol a szívem mélyén pontosan tudom hogy lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb.
Egyáltalán nem gondolom, hogy PC után ne jöhetne valaki, aki 2x rosszabb.
Az utóbbi 3 évben igen sok Lions meccset megnéztem. Én láttam a gödör alját.
Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg Bazzát, hogy mennyire állhat magasan a szar egy csapatban.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
peet_24
275
Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy ha nem PC akkor ki.Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb. PC visszavonul valami presidentnek (mint Elway) és mondjuk öreg barátjából HC-t csinál. Azért nem mondhatod, hogy az Ifjú Észak kinevezése nem csalna mosolyt az arcokra (
Erre viszont még 3 évet várni kell 😊
akdestroyer
több mint 3 éve
Ja, neki semmi baja. Én utaztam a távoli Münchenből a magyar egészségügyi rendszer szívébe. Csak annyira félek, hogy anyám jött, és fogja a kezem..... 😀 😀 😀Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Megvárjuk. 😊
És miután most anyámmal vagyok egy orvosi váróban, ahova zsipsz zsupsz könnyű 90 perc alatt oda is értünk (alig 10 km) még mindig nem fogok tudni felelni. 😊
De Tomz jó nyomon jár.
Helmut Zimmer
Anyukának meg jobbulást!
akdestroyer
(Köszi)
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?Szerintem nem ez a kérdés, hanem hogy contender-e a Seahawks vagy sem. Sherman elvileg azért nem írt alá az offseasonben sehova, meg az első hetekben, mert várta, hogy olyan helyre mehessen, ahol van esélye a gyűrűért harcolni. Az, hogy a Buccaneersből két CB is kiesett rövidebb-hosszabb időre konkrétan elég jó alap volt a tárgyaláshoz a két fél részéről, bár én már az első sérülésnél azt hittem, hogy meghúzza ezt a lépést a Tampa Bay
garrett27
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Ha jönne egy új DC, kb semmilyen változás nem lenne, ugyanúgy, ahogy az O# oldalon, ahol már a 3.-at fogyasztjuk. Szóval egyetértek peet_24-el, tökmindegy.
Oszi
Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy ha nem PC akkor ki.
Erre viszont még 3 évet várni kell 😊
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?Állítólag telefonálgattunk neki a szezon elején, de aztán az lett mondva, hogy T.Flowers személyében megtaláltuk a CB1-et.
garrett27
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Megvárjuk. 😊
És miután most anyámmal vagyok egy orvosi váróban, ahova zsipsz zsupsz könnyű 90 perc alatt oda is értünk (alig 10 km) még mindig nem fogok tudni felelni. 😊
De Tomz jó nyomon jár.
Helmut Zimmer
Anyukának meg jobbulást!
több mint 3 éve
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Helmut ZimmerMegtudjuk valaha mit takarnak az adatok?
akdestroyer
De Tomz jó nyomon jár.
több mint 3 éve
peet_24
275
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Az Ifjú Észak mennyire saját magától hülye? PC diktálja az elveket, ő meg rajzolja az X-eket? Ha igen, akkor teljesen mindegy, maradhat is...
Oszi
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀
több mint 3 éve
Eddig ugyanaz a forgatokonyv mint 2020-ban, csak ott a hatodik hetig tartott Wilson godmode-ja. A vedelemmel megint ugyanaz lesz: kb. szezon felenel feljonnek kozepszarra a mostani ligautolso szintrol. Igy lesz "fejlodes", es mindenki marad a helyén.Egy esetleges nagy zako eseten en latok ra nemi eselyt, hogy KNJ-t elkuldi Pete (na nem mintha nem a fejetol buzlene).nincs CB-nk, RB-nk, szóval vasárnap nyertek és mindenki HOF-er lesz a nap végére, nyugi 😀Kutya f@szát! Úgy elpicsáztok, hogy öröm lesz nézni. Nyugi sima W nektek.
petey
BigBaltazar
Szerk: Tudom, nem ez a fokmeroje egy vedelemnek, de benyelt yardok tekinteteben mar ligautolsoak vagyunk (32/32). Szerintem pontok teren se allhatunk fenyesen.
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Egy esetleges nagy zako eseten en latok ra nemi eselyt, hogy KNJ-t elkuldi Pete (na nem mintha nem a fejetol buzlene).nincs CB-nk, RB-nk, szóval vasárnap nyertek és mindenki HOF-er lesz a nap végére, nyugi 😀Kutya f@szát! Úgy elpicsáztok, hogy öröm lesz nézni. Nyugi sima W nektek.
petey
BigBaltazar
Szerk: Tudom, nem ez a fokmeroje egy vedelemnek, de benyelt yardok tekinteteben mar ligautolsoak vagyunk (32/32). Szerintem pontok teren se allhatunk fenyesen.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
nincs CB-nk, RB-nk, szóval vasárnap nyertek és mindenki HOF-er lesz a nap végére, nyugi 😀Kutya f@szát! Úgy elpicsáztok, hogy öröm lesz nézni. Nyugi sima W nektek.
petey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Hubazmeg... állandóan a takarózás..,,Pete Carroll: "We Have Plans" To Address Seahawks' Defensive Struggles"
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
igen, pont ezen kattogtam kicsit en is, lolap nelkul krvaszep stat, hogy milyen faszan szeparalodnak az elkapok meg hogy mennyire jol megrajzolt passplayeket nyomat a o#.Azért ide is beteszek egy adatot, ami tulajdonképpen zárójelbe tesz nagyon sok mindent, ami itt elhangzott...Mi derül ki ebből a számból?
Percentage of passes to receivers considered open or wide open (PFF)
1. Russell Wilson (64%)
2. Matthew Stafford (62%)
3. Kyler Murray (61%)
...
35. Justin Fields (29%)
Helmut Zimmer
Nagyon kíváncsi vagyok.
Főleg annak tudatában, hogy az első két meccsen RW passzainak konkrétan a fele screen/checkdown volt az oldalra a LoSra, meg a backfieldre, +2/-5 közötti játékokért, ahol értelemszerűen wide openben álltak az elkapók.
akdestroyer
amugy meg, tudjuk...
ja, meg az is latszik, hogy rw csak a tutira dobja oda.
az meg erdekes lenne, hogy ezen a listan kinek hany dobasa volt osszesen, mekkora a merites.
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Azért ide is beteszek egy adatot, ami tulajdonképpen zárójelbe tesz nagyon sok mindent, ami itt elhangzott...Mi derül ki ebből a számból?
1. Russell Wilson (64%)
3. Kyler Murray (61%)
...
35. Justin Fields (29%)
Helmut Zimmer
Nagyon kíváncsi vagyok.
Főleg annak tudatában, hogy az első két meccsen RW passzainak konkrétan a fele screen/checkdown volt az oldalra a LoSra, meg a backfieldre, +2/-5 közötti játékokért, ahol értelemszerűen wide openben álltak az elkapók.
több mint 3 éve
Hát kedves uraim, ezek mélyraható elemzések voltak. Köszi.Amíg Carroll van:
Én csak a felületet karcolgatom, így csak azt látom, hogy mindig, mindenhol lemaradunk, elkésünk, beszopjuk, vagy csak fogalmunk sincs mi van a playbookban.
Csapágyasra hajtjuk Wagnert, aki mellől még a tanítványa is kidőlt, KJ meg ugye már oda van fosztogatni.
Konkrétan nincs értelmes CB sorunk, a védelem meg csak találgatja mit akar éppen Adams egy egy játékban. Ő olyan mint Messi volt a Barcában, azt csinál amit akar, csak nagyon nem ugyanaz a szint.
Ha nem rakunk rendet, akkor ennek nagyon csúnya vége lehet.
Az offense nálam még óriási kérdés. Most akkor mi van? Mint a bebaszott masiniszta. Robog a vonat, aztán vészfék. Aztán megint tűz előre. A bandwagon utasai meg csak röpködnek össze-vissza, és nem örömükben.
Tartok tőle, hogy ez a PC korszakban már nem fog összeállni. Nem látom a rendszert, nem látom a koncepciót és nem látom a változás lehetőségét.
Csodálnám ha ebben az állapotban jövőre még Wilson lenne a QB. Úgy elhúz Ciara szoknyája alatt, hogy hátra se néz.
garrett27
- a Cover 3 marad,
- a játékoskiválasztás elvei maradnak
- az O koncepció... hát ott szerintem masszív lyukra futtatás van, az mindegy is. Azért ide is beteszek egy adatot, ami tulajdonképpen zárójelbe tesz nagyon sok mindent, ami itt elhangzott...
1. Russell Wilson (64%)
3. Kyler Murray (61%)
...
35. Justin Fields (29%)
twitter.com/Ihartitz/status/1442501700032598018?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1442501700032598018%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
több mint 3 éve
Hát kedves uraim, ezek mélyraható elemzések voltak. Köszi.Én csak a felületet karcolgatom, így csak azt látom, hogy mindig, mindenhol lemaradunk, elkésünk, beszopjuk, vagy csak fogalmunk sincs mi van a playbookban.
Csapágyasra hajtjuk Wagnert, aki mellől még a tanítványa is kidőlt, KJ meg ugye már oda van fosztogatni.
Konkrétan nincs értelmes CB sorunk, a védelem meg csak találgatja mit akar éppen Adams egy egy játékban. Ő olyan mint Messi volt a Barcában, azt csinál amit akar, csak nagyon nem ugyanaz a szint.
Ha nem rakunk rendet, akkor ennek nagyon csúnya vége lehet.
Az offense nálam még óriási kérdés. Most akkor mi van? Mint a bebaszott masiniszta. Robog a vonat, aztán vészfék. Aztán megint tűz előre. A bandwagon utasai meg csak röpködnek össze-vissza, és nem örömükben.
Tartok tőle, hogy ez a PC korszakban már nem fog összeállni. Nem látom a rendszert, nem látom a koncepciót és nem látom a változás lehetőségét.
Csodálnám ha ebben az állapotban jövőre még Wilson lenne a QB. Úgy elhúz Ciara szoknyája alatt, hogy hátra se néz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
-nagypofájú Diggs a mélysafety, a hátsó biztosíték, akinek új szerződés kell, mert annyira kell a csapatnak, na az ő missed tacklejeit még beraktam volna az elemzésbe-eddigi meccseken a legjobb pass rusherünk ki? Igen, Robinson. Hány snapet kap? eddig kurva keveset, minden twitter insider bekiabaálja már a csapatba, kapta is Carroll a kérdést h mikor kap komolyabb szerepet, de mivel a remek nickel cbt játszó Mayowa sérült (tejóisten mikor a titans slot WRel szemben(vagy az odamozgó Julioval szemben Mayowa volt) így többet van pályán Robinson. Na nézzük milyen szerepben: 5x ment az irányítóra, 9x coveragba. #KenNortonGenius
-kedvencem mikor Dunlap és Robinson visszalép zónába, és Nkemdiche(tejóég) Mone és Ford ment a QBra. NYílván hangos sikerrel. TD
-Nem lett volna szar találni egy klasszikus SLBt találni, hogy nem Mayowa, Taylor, Robinson és Dunlap játsza ezt a tök idegen szerepet.
Hozzuk vissza Irvint, vagy Julian Petersont!
-Múlt héten Brooksot egy late hitért leültette a remek Carroll, jött helyére a szintén parádés Barton több drivera. Diggs, Amadi, Reed persze végigtolja a meccseket mikor hibákon kívűl mást még nem mutattak, Flowers ugye hamarabb megy a ring of honorba, mint a padra.
-Neal tavaly bizonyított szerintem, defense snapje még nem volt.
-Sidney Jones, John Reid, Bless Austin gondolom dísznek van a rosteren, mert ha rosszabbak mint Flowersék akkor baj van(amúgy is van...). Mondjuk ebben a faszvirág Nortonféle cover3 zonázásban Marlon Humprey is szar lenne gondolom.
-Adams a legnagyobb csalódás. teljesen nulla. nem hogy nincs impaktja, konkrétan szar játékot mutat.
-3 meccs alatt 2 darab passzt védekezett le a csapat, egyet Wagner(legelső passz a Colts ellen) és egyet Flowers(egy Julio slant). A többi vagy QB pontatlansága, vagy drop. Komoly coverage van.
Interception? áh
és ez csak a defense...
Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
@akA “Keresd a
Istenem, hogy ez a gyerek mindig 10-15 yardra van az elkapojatol. Pre-snap, snap utan 2 meg 5 masodperccel is. Mondjuk legalabb ebben konzisztens 😊
Szerk: Amugy 1-2 kepen mashol van a fokusz. Pl 2. kepen nem Adams a ludas szerintem, hiszen ott van 83-assal(?) a TE elotte, o mehet checkdownra. Inkabb Brooksot nezd meg, aki full uresben all Bobbytol 2-3 yardra, kb hatat forditva a labdat tarto iranyitonak. Eppen Bobby hatsojaban gyonyorkodik, vagy nem tudom mit ad elo 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A mai kisfilmünk címe:A Ravasz (Carroll) az Agy (KenNorton) és két füstölgő puskacső (Flowers&J.Adams) #vaktöltény
Csapjunk is bele egyből, lássuk hogy mosatták fel velünk a pályát a védőoldalon.
Öveket becsatolni, mert kemény menet lesz.
1.)
Az első Vikings drive. 2&3
A megszokott cover 3-as védelem, hátul Flowers, Diggs és Reed, elől J.Adams blitzet mutat, de a snap után Robinsonnal együtt visszalépnek a két LB mellé zónázni. Mi baj lehet ugye?
Azért ezt a képet itthagyom egy kicsit, lehet rajta elmélkedni:
J.Adams a senkiföldjén zónázgat, hátha jön valaki, nemjön, a játék a pálya másik oldalán zajlik. Ezért fizettük két első kört, hogy flat zónákban kavirnyásszon a szélen. Valahol ez azért kibaszott szomorú.
Az OL átengedi a passrusht, mi csont nélkül kajáljuk meg, és már megy is a bubble screen a RB-nek. Előtte két blokkoló, is, itt séma van kérem, mi ehhez itt Seattleben nem vagyunk hozzászokva.
Eredmény: 20 bekapott yard.
2.
Literally a következő play. 1&10
A WR a snap előtt keresztbefut a backfielden, a futó is balra indul, a fal pedig balra húz futásblokkoláshoz.
Mi zónázunk, de a futást látva mindenki elindul felfelé, tömni a lyukat.
Mennyire fújta ki Zimmer az orrunkat?
Nagyon. 8 védő tűnik el a semmiben, miközben Cousins egy bootleg-el kiforog jobbra és keresi a célpontot a tök üres félpályán.
Reed lent az egyetlen aki észleli a veszélyt, és közben simán elengedi az emberét, mert összezavarodott odabent a rendszer. Hiszen ő a flat zónáért felel - akkor megfordulok gondolja, majd mögöttem valaki átveszi az embert.
Közben a pálya közepén tök üres elkapók mindenfele. Az NFL szótárban a shutdown címszó alatt nem ez lesz a szemléltető kép az biztos.
Ezen a képen már J.Adams is észreveszi az árulást. Ő is fordul, majd Flowers átveszi az embert - gondolja, hiszen az volt megbeszélve.
Ja hogy Flowers már nincs ott? 😀
Bekalinkázott Diggs zónájába, miközben fent, a piros pacával jelölt embere agyérgörcsöt kap éppen, amiért Kirk kapitány nem veszi őt észre. Ha megdobnák egy labdával még ma is futna, annyira nem volt ott senki.
Conklin szoros őrizetben (zöld kör), de mégis sikeresen lehúzza a labdát.
Eredmény: 17 bekapott yard.
3.
2 játékkal később, 2&2
Cover 2, mert J.Adams most valamilyen csoda folytán nem a passrushon ügyködik.
Középen a LB sor jól veszi fel az embert, lent Reed szeme is az elkapón. Flowers viszont túl sok Dunbar tape-t nézhetett, mert az elkapó rövid Dig útvonalát ignorálva, megfordul és elkezd futni a célterület felé.
Eredmény: 10 bekapott yard.
4.
Az első TD
A Vikings itt igazából semmi extrát nem csinált, megnézte a védelem leggyengébb pontját és rádobta. Ez szerintük Jordyn Brooks coverage munkája volt. És milyen jól gondolták. Brooks amúgy nem hibázott nagyot, tapadt az emberre amennyire tudott, de ezt a Vikings sémából simán megoldotta.
Azt azért majd valaki kérdezze meg KNJr-tól, hogy A.Robinson meg Dunlap kit fogtak a flat zónában? Darnold szellemeit?
Eredmény: TD
5.
A második Vikings TD drive. 1&10
Azt mondták Zimmernek, rég volt már bubble screen.
-Mennyire régen?
-Hát vagy 12 perce.
-De hát még egyszer nem eszik meg.
-Nézted már ki az ellenfélnél a DC?
-Ja, akkor jólvan, toljuk ezerrel.
Hosszú vertikális útvonalakkal nyitják a teret az elkapók, de a LB sorunk azért észnél van, B.Wagner és az árnyéka egyből zárni kezdi a területet.
-Figyelj már Bobby hány blokkoló volt a múltkor?
-Kettő.
-Akkor a szereléshez kellett volna még valaki nem? Mert mi a blokkra fogunk felkenődni.
-Ne nálam reklamáljál.
Eredmény: 23 bekapott yard.
6.
1&10
4 játékkal későbbről hoztam egy képet, azt szemléltetendő, hogy Kirk milyen lézerpasszokat osztott ki az igen szoros zónahatárokra (zöld kör):
Eredmény: 26 bekapott yard.
7.
Kulcsplay, 3&13
Harmadik és hosszút kéne kivédekezni, hogy ne tudjon zárkózni a Vikings. A goal line szituáció segít ebben, mert rendesen szűkíti a területet.
Cover 3, hátul a mágikus secondary triónk, előttük LB coverage ameddig a szem ellát, Carroll szerint nincs szükség további DB-ekre.
J.Adams majd gyorsan bezsákolja a QB-t.
Igazából nagy hibát itt nem vétettünk, az egyetlen fegyverével élt a Vikings O#:
Azzal hogy J.Adamset önként és dalolva szedjük ki minden alkalommal a játékból.
Mivel megint bent kavirnyászik valahol, ahelyett hogy egy cover2-vel feleznék a célterület méretét, megint Q.Diggsre maradt a teljes endzone őrzése. Ezt használja ki Kirk, aki a szemével az utolsó pillanatig a pálya közepén tartja a safetynket, hogy aztán felhajítsa a teljesen elszeparált Thielen-Reed duóra, ami már így leírva is ordenáré mismatch.
Félreértés ne essék, én nagyon szeretem Reedet, egy kiváló CB2 lesz. Majd. Egyszer. De ez a kabát most nagy volt rá a liga egyik legjobb elkapója ellen.
Igazából azt kéne picsán rúgni, aki úgy gondolta hogy egy projekt CB2-vel, meg egy CB1-nek hazudott világi busttal jó ötlet elindulni egy competitive ligában.
A realitás most az, hogy elit célpontokkal rendelkező csapat ellen összes párharc mismatch, ami az álmoskönyv szerint sem jó jel.
Közben az összes képen bekarikáztam zölddel, hogy mekkora impact volt ebben a játékban a J.Adams féle passrush.
Kirk gatyája nem földtől volt barna. Íme:
Még valami. Azt a szót hogy zseb, azt vizuálisan valahogy így kell elképzelni:
Az egyszeri Hawks drukker szemének furcsa látvány lehet. Cousinsnak meg sem kellett moccania.
Pedig még a SS blitz is érkezett. Ki érti...
8.
Megint kulcsplay, 3&4 a félidő vége előtt, le lehet küldeni az ellenfelet a pályáról.
Én nagyon sok KenNorton play designt láttam már, de ezt még így se értem.
J.Adams coverage helyett megint a falban birkózik, ami most már valami egészen szürreális számomra, kint a flat zónában meg két töküres elkapó áll, ami akkora rejtély, hogy a Da Vinci Kód sem írt róla.
Hála Istennek nem ezen múlott, mert Flowers akkora gyökér, hogy 9 yardról őrizte a curlt futó emberét, hivatalosan is kiérdemelve ezzel a platina szintű Dunbar plakettet.
Eredmény: 7 bekapott yard.
9.
Nincs semmi veszve, lehet kárt menteni, ki kell védekezni a TD-t.1&10
Na most vagy az időutazó PC is olvassa azt az írást, vagy csak simán megunták J.Adams szívatását, mindenesetre itt a megénekelt cover2 emberezéssel.
Gondolkozik Zimmer, emberezés ellen mi is jó..., ja, hát a keresztező útvonal, legyen az.
Behívják a világ legbasicebb elzárós játékát, mi meg megint ott állunk letolt gatyával.
Reedet az embere kihúzza jó mélyre, és épp csak annyira blokkolja C.Bartont, hogy egy fél ütem hátrányba kerüljön a TE-el szemben, annyi elég is.
Nem akarom még többet ekézni a safety párosunk, de rohadt messze voltak ám a játéktól.
Eredmény: 16 bekapott yard.
10.
Goal line szituáció, 20 sec van vissza a félidőből. 1&goal
Same shit again, egy motionnal elhúzzák Bartont a jobboldalról, teljesen elszeparálva a Jefferson-Reed duót, Zimmerék szerint ez is mismatch. Szerintem is az. Nem kell itt cifrázni a dolgokat.
Hozzáteszem elég király volt azért a play design is.
11.
2&14
Rég volt Flowers, tudom, tudom, ki kell szolgálnom az olvasókat, tessék:
Eredmény: 15 bekapott yard.
12.
2&7
Cover2+emberezés itt is, de J.Brooks már mutogat J.Adamsnek, hogy bro, vedd fel az emberem, megyek blitzelni megmutatom hogy kell.
Az meg mondja neki, hogy jó csináld, nézem, kíváncsi vagyok hogy kell.
És tényleg egy helyben nézi, (LOL) miközben az embere, Thielen, zavartalanul játssza magát üresre a sárga vonal mögött.
Brooks egy szempillantás alatt van ott Cousins arcában, és ha nem lenne megint wide open célpont, talán lenne is értelme a sietségnek.
Megvan az elkapás, én meg közben a BennyHill.mp3-at keresem a gépen, mert Thielen testcselére egyszerre megy el Flowers és J.Adams is, majd a következő testcselre Dunlap is hanyattesik.
5 védő verte szemmel Thielent, végük a pufifánk Poona Ford ér vissza kb 15 yard távolságból hogy megcsinálja a tacklet, ami azért fel kéne hogy vessen pár kínos kérdést.
Eredmény: 9 bekapott yard.
13.
2&11
Random coverage munka jöhet?
Megint érkezett a Kirk-lézer a zónahatárra.
Eredmény: 21 bekapott yard.
14.
3&5, Kulcsszituáció 7 pont hátrányban. Megint le lehet küldeni a Vikingset a pályáról.
Cover2+emberezés. Megint jön a Jefferson motion, Brooks követi, mondjuk ezt leírva megint mismatch szag terjeng a levegőben, vagy csak valaki fingott. Nem tudom.
Megint teljes a rövidzárlat, mindenki tök jól takarja az emberét, J.Brooks meg áll, mint a kipumpált lószerszám. Mintha zónázás lenne. Ember ki vagy te, a 10 másodperces Tom? Ott szalad az ember a szélen, tudod, az előbb vele indultál el motionben, az megvan?
Jefferson szerintem szarrá röhögte magát a sisak alatt.
Az elkapó kis területen megcsinálja a catchet.
Eredmény: 11 bekapott yard.
15.
2&10
Egészen pontosan 2 játékkal vagyunk az előző után.
Most, hogy az egész meccsen szarrá égettek minket a zónázással, full emberezéssel toljuk.
Még mindig nyitva a W-ablak, csak most már nem nagyon kéne többször elbaszni.
Játékra hívom a kitartó olvasókat, a játék címe: Keresd a balfaszt!
Eredmény: 28 bekapott yard.
16.
1&10
Már majdnem gargabe time, de még nem. Még meglehet a W.
Az Vikingsnál ugyanazt a játékot adják el, amit előtte már kétszer is. Érkezik keresztbe a WR, látszólag elindul jobbra lefelé a futó, és jobbra futásblokkol a fal is.
Nade! Volt itt ám halftime adjustment, ezt többször nem esszük meg. A komplett LB sor tolódik balra fel. Itt nem lesz több trükkös play!
Nem is mert ez kajakra futás volt. 😀
Külön felhívnám a figyelmet az egészen kiváló J.Adams blitzre, zölddel bekarikáztam, csak most, csak nektek, (na meg undinak, mert szereti az impact playeket). 😀
A backfieldről egyáltalán nem hiányzott.
Eredmény: 24 bekapott yard.
Kifújta Zimmer az orrunkat szépen, jólvan, nem maradt benne mester semmi, jólesz mostmár.
-Igen? Akkor végigfuttatom a második félidőt, menjen az alibi, égjen az idő, aztán menjünk haza mind.
-Jólesz.
Vége.
Fú, ez kemény volt gyerekek.
Na most az van, hogy ez volt az írás play by play része, és még csak most jött volna a mélyelemzés, csak kurvára hajnali 1 van, úgyhogy nem fog menni.
Csak pár gondolat.
Az első és legfontosabb: A Vikings a második félidőben konkrétan ráült az órára, egymás után toltak egy 9 és egy 5 perces driveot. Ha az egy szem 3&out-unkat kiveszem, akkor gyakorlatilag a 4.negyed 2. percében kaptuk vissza először a labdát, úgy, hogy ott már 2 labdabirtoklásnyi hátrányban voltunk.
Előtte a 4 driveból csináltunk 2 TD-t, meg 2 FG-t, (csak az egyiket Myers mellérúgta), szóval az O# teljesítménye nem volt amúgy rossz, de hiába, a védelem annyira kuka volt, hogy egy pillanatig nem volt esélyünk a meccs második felében.
És higgyétek el, ha a Vikingsnak fontos lett volna pontokat szerezni, (mondjuk hátrányból jöttek volna), akkor simán berámolhattak volna még 14 pontot a meglévő 30 mellé, mert ez a védelem vasárnap pont annyit ért.
Ezzel a D#el még a Chief O# sem tudná tartani a tempót pontügyileg.
16 passzjátékot elemeztem ki az imént a 33-ból. Azaz minden második passzvédekezésünk egy ordenáré chokerkedés volt.
Semmi esélyünk nem volt.
Úgy nem volt, hogy Vikings idén nem egy top csapat, sőt.
Úgy nem volt, hogy a védelmünk emberanyaga nem ennyire kuka, sőt.
Olyan szinten vagyunk coacing terén lemaradva bárkitől, hogy az elképesztő.
2 hét múlva jön a Rams.
Jézusom.
Ha ott is ezt csináljuk 50 lesz közte.
több mint 3 éve
Nekem van egy féreglyukam....McWormott?
Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...