Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végül is comfort( K) ábellel kapcsolatban is kiderült nem feltétlenül az ő bekötésével volt a hiba 😊
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Helmut!

Miért van az, hogy ez a Kris Richard gyerek mindenhol csak sec coach lehet? Most épp Saintsnél.

Nagy az egója, vitatottak a módszerei, vagy épp nem szereti a reflektort, hanem ilyen szöszmötölős mérnökzseni?

Én azt hittem, h ő valami fazonszabász, de lehet, h csak varrógép volt???
Willie Parker
Nem tudom, de nem egy nagyon liberális srác.
Brian Daboll 5 gyűrűt nyert szakedzőként, mire valaki komolyan vette az elveit. Brady a legenda szerint megmondta, hogy amíg ő ott az az ember felejtse el az elképzeléseit.
KrisRich is ilyesmi.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Helmut!

Miért van az, hogy ez a Kris Richard gyerek mindenhol csak sec coach lehet? Most épp Saintsnél.

Nagy az egója, vitatottak a módszerei, vagy épp nem szereti a reflektort, hanem ilyen szöszmötölős mérnökzseni?

Én azt hittem, h ő valami fazonszabász, de lehet, h csak varrógép volt???

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 357
Meyernek nagyon tetszhet Caroll stábja. Elhozta a 2 legutóbbi OC-jét, a ST koordinátorát és az új WR edző. Sanjay Lal is dolgozott anno itt. Remélem nagyobb sikerrel jár ez a kísérlet, mint mikor a D-tekből vittük az embereket (edzőket és játékosokat egyaránt) a katasztrofálisan sikerült Gus Bradley érában.
iktriad
Lesz Seahawks - Jags meccs az elkövetkezendő 2 szezonban?

Rákerestem, lesz bizony, 2021-ben Seattle-ben. Érdekes lesz 😊

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lil' Schottenheimer is nálunk kötött ki, együtt dolgozik majd Bevell-lel. A 2 legutóbbi Seahawks OC így most egy stábban dolgozik. Ha minden igaz, ő lesz nálunk a passing game koordinátor.
iktriad
Hűűű! Urban Meyer egy mekkora idióta. 2 ilyen inkompetens fasz kezébe tenni Trevor Lawrence sorsát..... !? 😀 😀 😀

Vagy megy Wilson a Jagshez 😀
Helmut Zimmer
Zach vagy Russell? 😊 Még egy Seahawksos kötődésű QB coach kéne. Hasselback nem ér rá? 😊
iktriad
Hass szerintem ráér 😊

Jó az Isten, ez egy gyönyörű nap.
- Javulnak a leleteim;
- Csodaszépek a lányaim, a feleségemen sem fog az idő valahogy;
- Az NCAA egyik legnagyobb edzője, aki bárkit elvihet, elviszi azokat a szakembereket, akikről évek óta teljes ellenszélben sikoltozom, hogy jó szakemberek;
- Az általam oly mérhetetlenül "kedvelt" Nancy Pelosi meg beszopta;

02.02 nekem mától piros betűs ünnep!
Helmut Zimmer
Ráadásul tűnik Schotty lesz Lawrence 1. QB edzője az NFL-ben.

Meyernek nagyon tetszhet Caroll stábja. Elhozta a 2 legutóbbi OC-jét, a ST koordinátorát és az új WR edző. Sanjay Lal is dolgozott anno itt. Remélem nagyobb sikerrel jár ez a kísérlet, mint mikor a D-tekből vittük az embereket (edzőket és játékosokat egyaránt) a katasztrofálisan sikerült Gus Bradley érában.
több mint 3 éve
Lil' Schottenheimer is nálunk kötött ki, együtt dolgozik majd Bevell-lel. A 2 legutóbbi Seahawks OC így most egy stábban dolgozik. Ha minden igaz, ő lesz nálunk a passing game koordinátor.
iktriad
Hűűű! Urban Meyer egy mekkora idióta. 2 ilyen inkompetens fasz kezébe tenni Trevor Lawrence sorsát..... !? 😀 😀 😀

Helmut Zimmer
Zach vagy Russell? 😊 Még egy Seahawksos kötődésű QB coach kéne. Hasselback nem ér rá? 😊
iktriad
Hass szerintem ráér 😊

Jó az Isten, ez egy gyönyörű nap.
- Javulnak a leleteim;
- Csodaszépek a lányaim, a feleségemen sem fog az idő valahogy;
- Az NCAA egyik legnagyobb edzője, aki bárkit elvihet, elviszi azokat a szakembereket, akikről évek óta teljes ellenszélben sikoltozom, hogy jó szakemberek;
- Az általam oly mérhetetlenül "kedvelt" Nancy Pelosi meg beszopta;

02.02 nekem mától piros betűs ünnep!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad

Helmut Zimmer
több mint 3 éve
iktriad

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ha elcserélnénk Wilsont, az érte kapott pickből szertárost, és valamilyen Guardot húznánk, akit 3 körrel hátrébb projektálnak.
Lássuk be Pete nem nekünk építi a csapatot.
Ha elcserélnénk Wilsont a Jetshez lehet elhoznánk a szellemlátót, futót, meg valami 2. körös picket.

Amúgy mielőtt komolyan veszed, csak trollkodok. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ebből még bármi legyen... kiégtem.

Ma a 9 éves kislányom megkérdezte matekórán - basic számelmélet, és számegyenesek témakörben, hogy, ha sík és végtelen az univerzum, akkor hogyan tud tágulni a végtelenen túl.
Erre Frau Heinke behivatott, hogy vegyem tudomásul, hogy ez egy elemi iskola.... szóval a lányomat már tönkre tettem, most azt hiszem önpusztításba fordul a frusztrációm.

PC hülye ezt tudjuk.... vagy saját értékítélete szerint nincs Top 5 irányítója. Nem értem hogy miért gondolja így. 😀

Mindenesetre beszédes, hogy a Jets rákérdezett Stafford árára, tehát a Darnold projekt leírva, és az 1/2 pick vihető.

Meyer viszi Fieldset- mert megígérte 😀 😀 😀
Nagyon szomorú lennék ha Trevor Lawrence lenne az irányítónk jövőre.

Sorry, vége az álmodozásnak, marad Wilson, és a lassú entrópia.

Parádés lesz a csoport. Még az kellene, hogy ARod is valahogy idetradelődjön a 49esekhez egy homecoming keretén belül... 😀
tomz
Én már Watsontól is félnék 😀
Az a baj hogy eddig Ramst és 49erst is azért tudtuk alkalmanként elkapni mert az irányítójuk bénázott, ilyen QB upgrade után viszont nem sok esélyt látok úgy hogy a védelmeik klasszisokkal jobbak.
12th member
Nincs benne meglepo, az ember kognitiv kepessegei alapjan valt el az allatoktol.
Ennek szerves reszet kepezni, hogy ha egy problemaba utkozol, megprobalsz ra megodlast talalni.

A Rams nekifutott a bajnoki cimnek Goff-al, de nem sikerult. Valtoztattak egz-ket dolgot, megprobaltak ismet es ismet, de csak egy dontoig jutottak.

Ugyanakkor ott van egy korszakos DT a csapatban, akinek fogynak a premium evi, es a vedok nem huzzak olyan sokaig az elit format.

McVay latta, hogy csere kell a QB poszton, igy megleptek. Az elit vedelem melle most lett egy elit QB-ja, mert Stafford nagyon jo QB, csak egesz karrierje alatt nimandok vettek korul.

Ironikus amugy szemlelni, hogy a fel liga a teljes kincsesladajat odaadna egy Top 5-10 iranyitoert, midnekozben PC meg a Top5 QB-javal azt tervezgeti, hogyan adja a leheto legkevesebbszer a kezebe a labdat 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
Papiron amugy lehetne itt nagy valtoztatasokat meglepni, de nem fogjuk nyilvan.

Ha egy madden jatek lenne, PC szemszogebol (ami hibas szemszog, egyaltalan nem ertek vele egyet, sot, pont ellenkezoleg gondolom) egy eros, elit vedelem, egy eros, elit futojatek es hatekony deep passzjatek kell a sikerhez.

Ezt ugye ugy tudna megcsinalni, ha elcserelne valoban RW-t, a tokebol feltuningolna a vedelmet, es melle szerezne egy QB-t ujonc szerzodes alatt, igy a sapkat lehet forditani a kulcsposztokra.

Nem fogja meglepni, de ez a se veled, se nelkuled allapot mar teljesen megolte a szrukolokat.
undisputedly
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
PC hülye ezt tudjuk.... vagy saját értékítélete szerint nincs Top 5 irányítója. Nem értem hogy miért gondolja így. 😀

Mindenesetre beszédes, hogy a Jets rákérdezett Stafford árára, tehát a Darnold projekt leírva, és az 1/2 pick vihető.

Parádés lesz a csoport. Még az kellene, hogy ARod is valahogy idetradelődjön a 49esekhez egy homecoming keretén belül... 😀
tomz
Az a baj hogy eddig Ramst és 49erst is azért tudtuk alkalmanként elkapni mert az irányítójuk bénázott, ilyen QB upgrade után viszont nem sok esélyt látok úgy hogy a védelmeik klasszisokkal jobbak.
12th member
Nincs benne meglepo, az ember kognitiv kepessegei alapjan valt el az allatoktol.
Ennek szerves reszet kepezni, hogy ha egy problemaba utkozol, megprobalsz ra megodlast talalni.

A Rams nekifutott a bajnoki cimnek Goff-al, de nem sikerult. Valtoztattak egz-ket dolgot, megprobaltak ismet es ismet, de csak egy dontoig jutottak.

Ugyanakkor ott van egy korszakos DT a csapatban, akinek fogynak a premium evi, es a vedok nem huzzak olyan sokaig az elit format.

McVay latta, hogy csere kell a QB poszton, igy megleptek. Az elit vedelem melle most lett egy elit QB-ja, mert Stafford nagyon jo QB, csak egesz karrierje alatt nimandok vettek korul.

Ironikus amugy szemlelni, hogy a fel liga a teljes kincsesladajat odaadna egy Top 5-10 iranyitoert, midnekozben PC meg a Top5 QB-javal azt tervezgeti, hogyan adja a leheto legkevesebbszer a kezebe a labdat 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
Papiron amugy lehetne itt nagy valtoztatasokat meglepni, de nem fogjuk nyilvan.

Ha egy madden jatek lenne, PC szemszogebol (ami hibas szemszog, egyaltalan nem ertek vele egyet, sot, pont ellenkezoleg gondolom) egy eros, elit vedelem, egy eros, elit futojatek es hatekony deep passzjatek kell a sikerhez.

Ezt ugye ugy tudna megcsinalni, ha elcserelne valoban RW-t, a tokebol feltuningolna a vedelmet, es melle szerezne egy QB-t ujonc szerzodes alatt, igy a sapkat lehet forditani a kulcsposztokra.

Nem fogja meglepni, de ez a se veled, se nelkuled allapot mar teljesen megolte a szrukolokat.
több mint 3 éve

tomz
12th member

undisputedly
több mint 3 éve
tomz
12th member
2 db 1. kör meg "valami, fiatal" védő. Ha Bosat odaadják +2 db 1. kört tőlem mehet a 9-ershez.
Milyen jó lehet egy játékossal dolgozni, aki megmondja, élő szerződés alatt, hogy kivel milyen körülmények közt akar dolgozni... tiszta NBA.
Gondolom Lynch, aki liberális szellemiségéről volt ismert a pályán, és az öltözőben most kapva kap az alkalmon, hogy jöhet valaki, aki majd megmondja, merre van az előre. Én érzem ebben a boogiet.

NFC West most pár évig nem draftol az első napon 😀 😀 😀
több mint 3 éve
tomz
12th member

több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Ha még a 49 is köt egy jó üzletet, akkor tényleg mehetünk a süllyesztőbe pár évre. Talán ez is kell ahhoz, hogy végre kilépjünk ebből a kitaposott cipőből.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
tomz
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 357

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Rákerestem a Russell Wilson tradere. Még mindig csak a 19-es trade kérelem van fent meg a 2020 májusi trade rummor. Semmi újdonság.
Helmut Zimmer
Nem hiszem h elcserelne PC, nem meri .
Szerintem most erkeztunk oda hogy veget er a Hawks sikersztori es jon a feketeleves.
Az elmult 10 evben a csoport rivalisok le voltak maradva (az elso 5 evben) amikor a rams feljott 2. Ok lettunk vagy be se jutottunk PO ba tavaly a 49 ers jott fel es csak azert jutottunk be mert a Rams Superbowl hangoverbe volt iden meg a sok serult miatt, mindig szerencsesek voltunk.

A Cardinals 3. Evet fogja kezdeni egy RW klon iranyitoval ugy hogy mi uj coachal kell osszeszokjunk, szerintem vege az altalanos Hawks 1 playoff out sztorinak.

Ami eselyt ad hogy hamarosan uj 2-3 ev uj HC-t kapjunk !
több mint 3 éve
Rákerestem a Russell Wilson tradere. Még mindig csak a 19-es trade kérelem van fent meg a 2020 májusi trade rummor. Semmi újdonság.
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Alakul a csoport Stafford-->Rams
Ha Wattson jon 49 ersbe akkor meglehet nekunk a csoport utolso hely.
Es nalunk mar a jatekosok is frusztraltak a PC fele offense felfogassal. Hatha ......
több mint 3 éve
Hát, én annyira sajnálom, hogy pont neked, örökös fegyvertársamnak kell ellentmondanom... tényleg sorry Undi, attól még peace meg respect, DE az NCAA-nek külön "felügyeleti szerve" van, ami azt figyeli, hogy az információáram a szabályok szerint menjen, mert pár éve, mondjuk ilyen 2008 -2009-ig azt is tudta az NFL, ha egy játékos böffentett.

Az oka egyszerű... Tony Mandarich,illetve az 1. körös óriás-bustok. A két liga között 90-es 2000-es években jellemző ellenállás, amiről nagyon kevés szó esik.
NFL úgy érezte, hogy hülyének nézik, az NCAA úgy érezte, hogy próbálják rátolni a szart és jóval azelőtt elveszti a kontrollt, mielőtt annak itt az ideje.

Épp pár hete volt téma, hogy az egyik regnáló FO vezető az egyetemen előadásokat tartott, és a csávónak -mint akkor regnáló scoutnak- csekkpontok között kellett elhaladnia, nem mehetett le a pályára, nem beszélhetett akárkivel.

Lehet, hogy az utóbbi időben kevesebb az info, de még mindig rengeteg a lehetőség, kapcsolati tőkén keresztül. A bipoláris zavarok ráadásul 5 éve fókuszban vannak. Szóval egy picit értetlenül állok a dolog előtt.

Hmm, épp most nézem az aaron hernandez dokut. Ami lejön belőle, hogy
A: a csapatok segghülyék
B: leszarják a dolgokat és oda se figyelnek mit csinál a játékos
C: tudnak róla csak nem vesznek róla tudomást,mert amíg jól játszik és hasznot hoz addig kényelmes a szőnyeg alá söpörrni a szart
peach
Ez egy munkahely. Nyilvan nem monitorozhatjak zt, hogy mit csinalsz otthon a szabadidodben.
undisputedly
Sztem meg ne legyünk naívak. draftolás előtt olyan audit van róluk, higy azt is tudják melyik ringyót kefélték meg a prospectek a gólyabuliban mikor elkezdték az egyetemet, majd miután évek munkáját belerakták a kiválasztásba úgy vannak vele, hogy jóvan fiam, faszt érdekel mitcsinálsz otthon csak edzeni gyere időben...
peach
Varj peach... Olvasd az elso idezett kommented, utana meg a masodikat.
undisputedly
Upsz, lebuktam, hogy én melyik opcióra tippelnék ha kellene ☺️ és nem is értek egyet vele.
peach
En arra emlekszem ebbol a sztoribol, hogy a Gatorsnal probaltak eltussolni az ugyeit, de pl a Patriots biztonsagi emberei nem is tudtak semmirol.

Ez egy nagy mitosz, hogy hatalmas szuron esnek at a draftra jovo jatekosok. A csapatok nem, hogya zt nem tudjak, hogy mit csinalnak a szabadidejukben, kikkel bandaznak stb., de sokszor meg a sulyukat, magassagukat se :d Ezert van a combine is.

Nyilvan egy 1. koros huzasra biztosan ragugliznak elotte, meg ha van kapcsolat az egyetemi edzoivel, megkerdik, hogy "Jo gyerek-e", de kb. ennyiben ki is merul.
undisputedly
több mint 3 éve
C: tudnak róla csak nem vesznek róla tudomást,mert amíg jól játszik és hasznot hoz addig kényelmes a szőnyeg alá söpörrni a szart
peach
Ez egy munkahely. Nyilvan nem monitorozhatjak zt, hogy mit csinalsz otthon a szabadidodben.
undisputedly
Sztem meg ne legyünk naívak. draftolás előtt olyan audit van róluk, higy azt is tudják melyik ringyót kefélték meg a prospectek a gólyabuliban mikor elkezdték az egyetemet, majd miután évek munkáját belerakták a kiválasztásba úgy vannak vele, hogy jóvan fiam, faszt érdekel mitcsinálsz otthon csak edzeni gyere időben...
peach
undisputedly
Upsz, lebuktam, hogy én melyik opcióra tippelnék ha kellene ☺️ és nem is értek egyet vele.
peach
En arra emlekszem ebbol a sztoribol, hogy a Gatorsnal probaltak eltussolni az ugyeit, de pl a Patriots biztonsagi emberei nem is tudtak semmirol.

Ez egy nagy mitosz, hogy hatalmas szuron esnek at a draftra jovo jatekosok. A csapatok nem, hogya zt nem tudjak, hogy mit csinalnak a szabadidejukben, kikkel bandaznak stb., de sokszor meg a sulyukat, magassagukat se :d Ezert van a combine is.

Nyilvan egy 1. koros huzasra biztosan ragugliznak elotte, meg ha van kapcsolat az egyetemi edzoivel, megkerdik, hogy "Jo gyerek-e", de kb. ennyiben ki is merul.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
peach
undisputedly
peach
undisputedly

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
peach
undisputedly
peach
több mint 3 éve
peach
undisputedly
Tök igazad lenne HA ez nem egy olyan munkahely lenne, amely elkaszál az otthoni füvezésért, egy olyan államban, amelyben legális a fű....?
Helmut Zimmer
De a ligaban emg szabalyszeges, es a szerzodeses kapcsolatuk alapjan megteheti.