Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
3 jelenet megtekinthető a Braxa által berakott twitter linken 😊Az milyen volt, amikor DK futott a TD területen ki tök üresen, még integetett is, és Wilson átdobta nyílegyenesen a tűzkarikán. Hirtelen marha pontos lett, mert átdobta az LB-t.Őőő, lehet még reggel van nekem, vagy nem tudom, de ebből mi következik?
5 ilyen jelenetet írtam ki.
Boss moment volt
Cancel Culture
Mi az az 5 jelenet?
Érdekelne, megnézném.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Rasheem Green a szezonban több yardot tett meg labdával és több pontot szerzett mint az első körös csoda RB Penny 😀
több mint 4 éve
jézus. Sosem láttam még RW-t ilyen homálynak.jelenleg ő is sötétfolt:Hogy megy RW, arra már rákészültünk egy ideje, így inkább az a bajom hogy utána jelenleg egy nagy sötét foltot látok. Honnan lesz épkézláb QB, főleg ha ez az idény mégsem kerül PC-JS állásába, minden más marad, de Wilson se lesz hogy csodát tegyen ezzel a garnitúrával. Az Adams trade jövőre még jobban fog fájni.Főleg a Saints meg a Giants 😀És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.
garrett27
Ugyanolyan forro piaca lesz, mert az a par csapat akinek nagy szuksege van, fel fogja tolni az arat. Foleg ugy, hogy latjuk, az idei eresztes (T-law, Wilson, Trey, Fields) kozel sem valtotta meg a vilagot.
Miami, Jets, Steelers, Texans, Denver, WFT, Giants, Saints, Panthers mind QB needes csapat. Siman latom a Miami/Giants kettos valamelyikeben. Ezek kelloen nagy piacok Ciaranak is 😀
undisputedly
Oszi
garrett27
twitter.com/SandoNFL/status/1465568569337397255?fbclid=IwAR0vzqHdoOsTLWUDrPfhT7mXnXUnczVga7UlmyMDWFtSNpii8sZBQcOEvZs
braxa88
több mint 4 éve
Az milyen volt, amikor DK futott a TD területen ki tök üresen, még integetett is, és Wilson átdobta nyílegyenesen a tűzkarikán. Hirtelen marha pontos lett, mert átdobta az LB-t.Őőő, lehet még reggel van nekem, vagy nem tudom, de ebből mi következik?
Boss moment volt
Cancel Culture
Mi az az 5 jelenet?
Érdekelne, megnézném.
több mint 4 éve
Ellenben feltételeznem kellene, hogy mentálisan rokkant játékosokkal van tele a csapat.Sajnos nincs időm megelemezni, hogy a 81-nek lett tele a fasza Wilsonnal, vagy Wilsonnak lett tele a fasza Carrollal.Szerinted valaki ténylegesen buktat itt valakit?
Nem tudom megmondani ki buktat kit, de nem mindegy. Ez már nem működik.
Cancel Culture
Ami tényleg fontos most:
1.) Ki fog ebben a helyzetben stábot pucolni, meg resetelni?
2.) Csipkebokorvessző.
akdestroyer
Az milyen volt, amikor DK futott a TD területen ki tök üresen, még integetett is, és Wilson átdobta nyílegyenesen a tűzkarikán. Hirtelen marha pontos lett, mert átdobta az LB-t.
Boss moment volt
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
amúgy, hogy sikerült vajon kitalálni ,hogy legyen Kyle Fuller a kezdő LG Lewis sérülése miatt?!Ez az NFL ciklikussaga. Nem kell panikolni. Igaz drafttoke-hianyosak vagyunk, de ha nyaron megy a vezetes es elsozzuk a meg ertekes veteranokat, egy atlagosna jo helyzetbol varhatjuk a rebuildet, ami amugy mindig izgalommal teli es erdekes periodus. 😊
QB, LT, C, DE, 3T, SLB, CB, NCB. ezekre a posztokra kéne hozni kezdő játékost,meg a DLba még 1-2 embert, és kéne még playmaker is. (a lejáró szerződésűek akik nyílván lelépnek ahogy tehetik)
+HC, GM, DC, OC
óriási bajok vannak. top3 legszarabb helyzetben lévő franchise ez
braxa88
Jovore 2.-3.-4. koros pickunk is van. Jelen allas szerint 4. helyen huzunk, tehat a 36-68-128-135 korul.
Ha RW-ert 2023-as pickeken kivul kapunk 2022-est is, mondjuk egy elsot, akkor meg azt is oda lehet tenni.
A kulcs az edzoi stab lesz. Lattuk, hogy a hatalmas drafttoket is el lehet porlasztani (Jax Etienne lol) es a keves pickbol is lehet jol fozni. A kulcs az, hogy Jody ebredjen es qrjak ki PC-t meg JS-t. Amig ok itt vannak, nincs mirol beszelni.
több mint 4 éve
Sajnos nincs időm megelemezni, hogy a 81-nek lett tele a fasza Wilsonnal, vagy Wilsonnak lett tele a fasza Carrollal.Szerinted valaki ténylegesen buktat itt valakit?
Cancel Culture
Ami tényleg fontos most:
1.) Ki fog ebben a helyzetben stábot pucolni, meg resetelni?
2.) Csipkebokorvessző.
több mint 4 éve
Kéne már egy dislike gomb! 😊ültessük már le ezt a szerencsétlen elit QBnak csúfolt alibibajnokot amíg még van értéke,mert ha így nyomja Garoppolo drágábban fog elkelniTönkre lettünk verve a LoS mindkét oldalán. Megint.
braxa88
Tudom, hogy ez sokadrangú probléma a Trade Wilson! oldalon, csak gondoltam megemlítem.
Mert hozzáértők szerint ez alapjaiban döntheti el a mérkőzéseket.
Ez a csapat RW zsenije nélkül egy kalap szar, inkompetens staff-al, meg diszfunkcionális csapatrészekkel a labda mindkét oldalán.
Ez az igazság.
Most hogy RW-ból nem kapjuk meg a zsenit, hanem a sérülése óta hétről-hétre bebustol, ezt azért elég jól látni.
Genoval is egy kalap szar volt.
Nem tudtunk megverni egy mélyrepülésben lévő Saints-Steelers párost, akiket az utóbbi hetekben középszer csapatok tömnek ki, hát, elég simán.
Pedig ott nem játszott minden probléma forrása.
Sürgős változás kell, mert nagy baj van.
És mindig a fejétől bűzlik a hal.
Jelezném azt is hogy RW nem a fej.
akdestroyer
Ne húzd fel magad. Ez az egész felborult, az egész nem működik. Ennek a topicnak legalább a fele ezt megmondta 1 éve, hogy vége van. Nekünk igazán nincs szégyelllni valónk.
Sajnos nincs időm megelemezni, hogy a 81-nek lett tele a fasza Wilsonnal, vagy Wilsonnak lett tele a fasza Carrollal.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
amúgy, hogy sikerült vajon kitalálni ,hogy legyen Kyle Fuller a kezdő LG Lewis sérülése miatt?!QB, LT, C, DE, 3T, SLB, CB, NCB. ezekre a posztokra kéne hozni kezdő játékost,meg a DLba még 1-2 embert, és kéne még playmaker is. (a lejáró szerződésűek akik nyílván lelépnek ahogy tehetik)
+HC, GM, DC, OC
óriási bajok vannak. top3 legszarabb helyzetben lévő franchise ez
több mint 4 éve
ültessük már le ezt a szerencsétlen elit QBnak csúfolt alibibajnokot amíg még van értéke,mert ha így nyomja Garoppolo drágábban fog elkelniTönkre lettünk verve a LoS mindkét oldalán. Megint.
braxa88
Tudom, hogy ez sokadrangú probléma a Trade Wilson! oldalon, csak gondoltam megemlítem.
Mert hozzáértők szerint ez alapjaiban döntheti el a mérkőzéseket.
Ez a csapat RW zsenije nélkül egy kalap szar, inkompetens staff-al, meg diszfunkcionális csapatrészekkel a labda mindkét oldalán.
Ez az igazság.
Most hogy RW-ból nem kapjuk meg a zsenit, hanem a sérülése óta hétről-hétre bebustol, ezt azért elég jól látni.
Genoval is egy kalap szar volt.
Nem tudtunk megverni egy mélyrepülésben lévő Saints-Steelers párost, akiket az utóbbi hetekben középszer csapatok tömnek ki, hát, elég simán.
Pedig ott nem játszott minden probléma forrása.
Sürgős változás kell, mert nagy baj van.
És mindig a fejétől bűzlik a hal.
Jelezném azt is hogy RW nem a fej.
több mint 4 éve
jelenleg ő is sötétfolt:Hogy megy RW, arra már rákészültünk egy ideje, így inkább az a bajom hogy utána jelenleg egy nagy sötét foltot látok. Honnan lesz épkézláb QB, főleg ha ez az idény mégsem kerül PC-JS állásába, minden más marad, de Wilson se lesz hogy csodát tegyen ezzel a garnitúrával. Az Adams trade jövőre még jobban fog fájni.Főleg a Saints meg a Giants 😀És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.
garrett27
Ugyanolyan forro piaca lesz, mert az a par csapat akinek nagy szuksege van, fel fogja tolni az arat. Foleg ugy, hogy latjuk, az idei eresztes (T-law, Wilson, Trey, Fields) kozel sem valtotta meg a vilagot.
Miami, Jets, Steelers, Texans, Denver, WFT, Giants, Saints, Panthers mind QB needes csapat. Siman latom a Miami/Giants kettos valamelyikeben. Ezek kelloen nagy piacok Ciaranak is 😀
undisputedly
Oszi
garrett27
twitter.com/SandoNFL/status/1465568569337397255?fbclid=IwAR0vzqHdoOsTLWUDrPfhT7mXnXUnczVga7UlmyMDWFtSNpii8sZBQcOEvZs
több mint 4 éve
Hogy megy RW, arra már rákészültünk egy ideje, így inkább az a bajom hogy utána jelenleg egy nagy sötét foltot látok. Honnan lesz épkézláb QB, főleg ha ez az idény mégsem kerül PC-JS állásába, minden más marad, de Wilson se lesz hogy csodát tegyen ezzel a garnitúrával. Az Adams trade jövőre még jobban fog fájni.Főleg a Saints meg a Giants 😀És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.
garrett27
undisputedly
Oszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Főleg a Saints meg a Giants 😀És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.
garrett27
undisputedly
több mint 4 éve
És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.En ezt az ertekcsokkenest nem latom. A QB piac mindig nagyon forro, Garoppoloert meg hasonlo QB-kert olik egymast a csapatok. Russ 9 eve van lassan a ligaban van, az elmult evekben o vitte a hatan a csapatot. Iden eltorott az ujja, megromlott a kapcsolata a vezetessel, kapott egy ujonc, sz@r OC-t, a HC-ja kirohan a sajtotajekoztatorol, mondvan o "nem szokott hozza a vereseghez" stb.
garrett27
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
És megint zakó. Lassan tényleg el kell gondolkozni a szent tehenek sorsán is. A magam részéről nem látok több szezont Hox mezben Wilsonnak. Nagyon szeretem a fickót és elévülhetetlen érdemei vannak a történetben, de szerintem most kell piacra dobni, mert gyorsabban zuhan mint a forint.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Merő kalandvágyból kigyűjtöttem hogy az idei szezonban mennyit birtokoltuk a labdátköszi, ezt én is akartam,így nem kell vele bajlódni 😀
week 1: 24:13
week 2: 22:42 (65:15 total)
week 3: 24:07
week 4: 28:19
week 5: 26:57
week 6: 29:37 (67:10 total)
week 7: 27:11
week 8: 28:31
week 10: 20:51
week 11: 19:38
A hajnali meccsről nincs adat, 3 és fél negyedig bírtam nézni
Sebii
legalja az offense.
Vicc h nem lehet DK képességű embert bevonni a játékba.
Waldron, Wilson, Carrol out.
ui.:senki ne nézze meg hogy Aidan Hutchinson milyen képességű EDGE akit 1/4en húzhatnánk az Adams trade helyett
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
ültessük már le ezt a szerencsétlen elit QBnak csúfolt alibibajnokot amíg még van értéke,mert ha így nyomja Garoppolo drágábban fog elkelni
több mint 4 éve
Possession Time+ cserelni wagnert is.
WFT : 41:40
Seahawks: 18:20
Én azt mondom teljes rebuild , addig elcserélni Wilsont két elsőért amíg el lehet.
Nem a védelem miatt volt ennyi ideig a WFT-nél a labda. Ma jól teljesítettek.
KeyG
Illetve nem tudom, hogy PC-vel menjen-e JS is.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Alapvetően szeretem Russt de vmi nagyon fèlre ment nála is , ma (is?) egyèrtelműen látszott 😒 az arcán a mimikáján stb...az ahogy mèterrel arrèbb dobdta a közeliket többször is, mint ahol az elkapó volt...nem biztos, hogy elég lesz PC menesztèse... illetve nagyon komoly lèpèsek kellenek a vezetőségtől felè hogy RWtvmaradásra lehessen bírni (szakmailag emberileg elsősorban), már ha egyáltalán maradására kell, mert az is kèrdès akar/tud e mèg megújulni.Peace 🙂
több mint 4 éve
A 2. félidőért sztem most így első érzésre elő kell venni Waldront.JDR (1-2 jól időzített DB blitzet leszámítva) végig arra alapozott h az erős DL nyerni fog a trenchesben, a zónázó védők meg látják maguk előtt h mi történik a pályán. Vertikális útvonalaknak nincs ideje kifejlődni, többet kellett volna pötyögni a futók, tight endek irányába, mint az uccsó drive-ban, amiből TD is lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Possession TimeWFT : 41:40
Seahawks: 18:20
Én azt mondom teljes rebuild , addig elcserélni Wilsont két elsőért amíg el lehet.
Nem a védelem miatt volt ennyi ideig a WFT-nél a labda. Ma jól teljesítettek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Merő kalandvágyból kigyűjtöttem hogy az idei szezonban mennyit birtokoltuk a labdátweek 1: 24:13
week 2: 22:42 (65:15 total)
week 3: 24:07
week 4: 28:19
week 5: 26:57
week 6: 29:37 (67:10 total)
week 7: 27:11
week 8: 28:31
week 10: 20:51
week 11: 19:38
A hajnali meccsről nincs adat, 3 és fél negyedig bírtam nézni
Szerkesztette: Sebii
több mint 4 éve
Ez így nem is volt meg.D.Shead nevét láttam egyszer felbukkanni a stábnál, de azt gondoltam hogy valami véletlen névegyezés csupán.
Ez amit írtál, még
Ken Nortont imádtuk mint LB coach -kibaszott jó LB is volt. És azért az ő DC melőját sem könnyíti, hogy konkrétan ebben a struktúrában melózik.Na ja, a kalapács meg a szög ezer arca.
Cancel Culture
több mint 4 éve
Az az egységnek, aminek nincs úgynevezett edzője, csak asszisztense. Van LB coach, passing game coordinator, minőségügyi megbízott, de nincs DL coach.Sajnos közben lelőtte a poént Kis Simms....Amennyire megértettem, nagyjából ugyanazt mondta el zanzásítva 7 percben, amikről mi itt, már hónapok óta rágjuk a csontot.
www.youtube.com/watch?v=MJrRpkA3Oig
Cancel Culture
...
Azon gondolkoztam amúgy, és szerintem szintén nagyon érdekes kérdés, hogy miért vagyunk szinte ligautolsók, az összes releváns DL mutatóban?
Tele vagyunk egy rakás fiatal tehetséges játékossal, (Ford, Taylor, Woods, Robinson) mellettük van egy Dunlap, és mégis egy nagy 0 amit a pályára raknak idén.
Az alapanyaggal szerintem nincs baj, nevek alapján ez egy top15-ös egység is lehetne.
1.) Mi nem működik ott?
2.) Nem kéne már fejeknek hullania arrafelé is?
akdestroyer
Ez az asszisztens ez Démoni Lewis. Játékosnak enyhe bust volt. 19-ben valami képzésért felelős tököm tudja milyen helyettes dandártábornok volt a FIU-nál, majd tavaly megjelent mint DL asszisztens. Ezzel amúgy nincs baj, csak legyen már egy DL coach!
A védelmi edzők közül amúgy szerintem mindenki pont egy szinttel van afelett, ahol lennie kéne.
Amúgy Ken Norton alatt "nagyítóval sem találsz ilyen igazi tisztességben megőszült, megráncosodott, iszaparcú szakikat,
Szóval serinted!?! De, ha Lewis nem volt elég, akkor néhány példa:
D Quality coach az a D Shead, aki tényleg egy melós fiú volt, és amikor mindenki szétégett a Sherman-Thomas tengely közt, akkor egyszer csak rá került a sor. Nálunk játszott talán 16-17-ig, -Vasággyal 32 éves
Na ki az LB coach/asszisztens? Aaron Curry , az ember, aki összetörte sokunk szívét akkora reményeink voltak benne, és akkora bust lett. Ő legalább 14 óta edzősködik.
Ken Nortont imádtuk mint LB coach -kibaszott jó LB is volt. És azért az ő DC melőját sem könnyíti, hogy konkrétan ebben a struktúrában melózik.
Sending out an S.O.S