Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 4 éve
peet_24 Seattle Seahawks 358
A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával.
Cancel Culture
Irónia nem egy ország?

Gyakori fogalomkeverés, bevallom nem fordítok rá elég figyelmet én sem, bár tudom a különbséget. Nem gondoltam volna, hogy egy fórumbejegyzésben ez szúrhatja valaki szemét, főleg úgy, hogy a fórum témája nem a szemantika.

Eh, mi a név? Mit rózsának hívunk,
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos.

Az eredeti kommentem mondanivalójának szempontjából talán nincs is jelentősége a tévesztésnek. Sőt, hovatovább inkább leszek Leonard, aki bár rosszul használja a szarkazmus szót, mégis a végén ő varrja le a cuki csajt, minthogy Sheldon pártjára álljak, akinek az okítása egyes esetekben céltalan és értelmetlen. Sheldontól rengeteget lehetne tanulni a fizikáról, de a más területen „megmondós” mentalitását egyesek nem szeretik, mert olyannal tele a világ. És Sheldont nem ezért tisztelik.
több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 008
Wagner és Diggs a pro bowlon.
Más nem is érdemelte volna meg, max Bellore
braxa88
Bírom azokat a kommenteket hogy Brooksnak is ott kéne lennie 😀
braxa88
Ha lenne a pro bowl-nak ilyen arany málna verziója, oda mindenképp kapnia kell a meghívót
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88
Bírom azokat a kommenteket hogy Brooksnak is ott kéne lennie 😀
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 912
Cancel Culture
Erre az ellentmondásra annyira banális a megfejtés, amennyire csak lehetséges:
Az iróniára nincs Leonard-os mémem. 😀

több mint 4 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Érteni vélem, hogy a hsz-odban van valamiféle irónia, meg célzás a sorok között valamire, de fogalmam sincs hogy mire.
akdestroyer
Hát Figyi ez egy kettős beszél, mert egyrészt kifejezi, hogy kiveszed a jelen rendszerben legjobb támadót-Lockettet -és mint a homok úgy szóródik szét, de azt is kifejezi, hogy ha a lánc bármelyik tagja ótvar ott már nagyon nagy számok nem lesznek. Tök mindegy, hogy egyedi értékelés van, a gyenge láncszem (most megint Wilson) mindenkit lehúz a mélybe.

Amúgy azt látom, azt olvasom, hogy sokkszerűen szűnik meg a Russell Wilson erőtér... Ezt a meccset Carroll fogja megnyerni, lehet Schneidert beáldozza. De a fő bűnbak kezd meglenni. Ez nem tükrözi az én álláspontomat, mert én mindenkit kihajítanék.
Cancel Culture

Nyílván értettem, csak gondoltam rárakom a poént. 😀

Amúgy egyetértek veled.

RW menjen el egy QB hiányos, win now csapathoz, és nyerjen még egy gyűrűt, mi meg a pickekből, meg pluszlóvéból csináljunk valami bivaly csapatot a rookie QB köré.
Mindenkinek így lesz a legjobb.

Ja és Carroll, takarodj!!!
akdestroyer
Jó Te érted a szarkazmus szó jelentését. Peet, és Leonard nem.

Wiki:
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte. 1983-ban Leonard Rossiter megjelentetett egy könyvet ezzel a címmel (The Lowest Form of Wit)

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül. (szerkesztő.: Te irónia nélkül alkalmazod a szarkazmust...)

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Érteni vélem, hogy a hsz-odban van valamiféle irónia, meg célzás a sorok között valamire, de fogalmam sincs hogy mire.
akdestroyer
Hát Figyi ez egy kettős beszél, mert egyrészt kifejezi, hogy kiveszed a jelen rendszerben legjobb támadót-Lockettet -és mint a homok úgy szóródik szét, de azt is kifejezi, hogy ha a lánc bármelyik tagja ótvar ott már nagyon nagy számok nem lesznek. Tök mindegy, hogy egyedi értékelés van, a gyenge láncszem (most megint Wilson) mindenkit lehúz a mélybe.

Amúgy azt látom, azt olvasom, hogy sokkszerűen szűnik meg a Russell Wilson erőtér... Ezt a meccset Carroll fogja megnyerni, lehet Schneidert beáldozza. De a fő bűnbak kezd meglenni. Ez nem tükrözi az én álláspontomat, mert én mindenkit kihajítanék.
Cancel Culture

Nyílván értettem, csak gondoltam rárakom a poént. 😀

Amúgy egyetértek veled.

RW menjen el egy QB hiányos, win now csapathoz, és nyerjen még egy gyűrűt, mi meg a pickekből, meg pluszlóvéból csináljunk valami bivaly csapatot a rookie QB köré.
Mindenkinek így lesz a legjobb.

Ja és Carroll, takarodj!!!

több mint 4 éve
Tényleg! Érdekes, hogy egy egyirányú soros rendszerben, ahol az irányító crocked figude head/bottom of the barrel/house on fire/farted elevator/house that jack built/stb... a passzjáték egyik szereplője sem ment 70 fölé.... Ez megér egy mélyebb elemzést!

Találtam egy elemzést erről a helyzetről:

Cancel Culture
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
braxa88
Dickson tartalék. Csak. Pedig csórikám idén szétrugdossa a lábát.
garrett27
Attól még van jobb
több mint 4 éve
Tényleg! Érdekes, hogy egy egyirányú soros rendszerben, ahol az irányító crocked figude head/bottom of the barrel/house on fire/farted elevator/house that jack built/stb... a passzjáték egyik szereplője sem ment 70 fölé.... Ez megér egy mélyebb elemzést!

Cancel Culture

több mint 4 éve
Még egy kérdés, hogy, ha marad Wilson (amely konszenzus, hogy nem ), akkor DK-t meg tudjuk-e tartani.
DK nagyon frusztrált, lassan ott tartunk, hogy bárki mással játszana....
Mindenesetre, ha lépni akarnak Wilson ügyben, nagyon gyorsan kell lépni.

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Top 5 Seahawks offense grades via PFF: Everett (67.3), Dallas (67.0), Penny (65.8), Dissly (64.7), Metcalf (64.1). Bottom three: Wilson (33.6), Lewis (40.1), Curhan (51.1).
That's the lowest grade of Wilson's career. He had a 37.8 for his 5-interception game at GB in 16.

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle
lamented what is the most disappointing part about the loss for Seattle: They didn’t get whipped up front.

They protected, rushed the QB, stopped the run (mostly) and ran the ball effectively.

They lost cuz of a bad throwing game, which is wild
Cancel Culture
Mennyire jól tettem, hogy nem néztem meg a meccset?
Nagyon! 😀
A templom falai így is repedeznek.

Ami számomra a fenti adatokból érdekes, az az, hogy senki sem jutott 70-es PFF grade fölé.
Nem az első alkalom idén.
Egyszerűen rohadtul hiányoznak a talentek a csapatból. A BW/DK/Lockett trió önmagában nem csinál nyarat, 10 évvel ezelőtt csak a DL-ben több impact player volt, mint most az egész csapatban. (Direkt nem a secondary-t írtam.)
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
braxa88
Dickson tartalék. Csak. Pedig csórikám idén szétrugdossa a lábát.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Top 5 Seahawks offense grades via PFF: Everett (67.3), Dallas (67.0), Penny (65.8), Dissly (64.7), Metcalf (64.1). Bottom three: Wilson (33.6), Lewis (40.1), Curhan (51.1).
That's the lowest grade of Wilson's career. He had a 37.8 for his 5-interception game at GB in 16.

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle
lamented what is the most disappointing part about the loss for Seattle: They didn’t get whipped up front.

They protected, rushed the QB, stopped the run (mostly) and ran the ball effectively.

Cancel Culture
Mennyire jól tettem, hogy nem néztem meg a meccset?
Nagyon! 😀
A templom falai így is repedeznek.

Ami számomra a fenti adatokból érdekes, az az, hogy senki sem jutott 70-es PFF grade fölé.
Nem az első alkalom idén.
Egyszerűen rohadtul hiányoznak a talentek a csapatból. A BW/DK/Lockett trió önmagában nem csinál nyarat, 10 évvel ezelőtt csak a DL-ben több impact player volt, mint most az egész csapatban. (Direkt nem a secondary-t írtam.)

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Én amúgy elcserélném RWStafford-ot annyi pickért amennyit lehet, idehoznám MinshewGoff-ot, és elkezdeném a rebuildet.
Legyünk egy brusztolós kiscsapat, aki évente összehoz pár W-t és fejlődik, de még az is jobb mint ez a kilátástalan kínlódás.
RWStafford meg nyerjen egy gyűrűt még valahol, megérdemli.
funkyparduc
Szia.
Nálunk van felvétel drukkernek.

több mint 4 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
peet_24
sarcasm

Boldog Karácsonyt mindenkinek! <3 😊
peet_24
😊

Dejó erre hazajönni!

Érzelmi okokból javasolnám a logováltást!

Az új logo lehetne: >3
Ez egyrészt művészileg kifejezi, hogy összetört a szívünk, másrészt jelzi a nagyvilágnak, hogy mi a konszenzus Wilson teljesítményével kapcsolatban.

Másrészt azonban, arra kérek mindenkit, hogy a Gedam által megfogalmazottakat minél több helyen, és minél hangosabban terjessze. Nem szabad, hogy szárnyra keljen olyan pletyka, hogy Wilson egy lebőrözött pöcs, nekünk szükségünk van a Wilsonért kapható pick(ek)re. A logo marad!

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Majd szenteste Ciara beteszi a borítékba a kívánt városnevet, RW meg kénytelen lesz rábólintani és közben még mosolyognia is kell. Tanulja már meg mindenki, mindig a nő választ!
Boldog Karácsonyt minden hervadófélben lévő Hox fannak! Tartsunk ki srácok!

Ui.: Én Zach Wilsont támogatom, nem akarom kidobni a mezt. Ja és a 3-as szám kell feltétlenül.
garrett27
mosolyognia helyett mosogatnia -t olvastam 😀 na mondjuk még az is lehet 😀 😀

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Majd szenteste Ciara beteszi a borítékba a kívánt városnevet, RW meg kénytelen lesz rábólintani és közben még mosolyognia is kell. Tanulja már meg mindenki, mindig a nő választ!
Boldog Karácsonyt minden hervadófélben lévő Hox fannak! Tartsunk ki srácok!

Ui.: Én Zach Wilsont támogatom, nem akarom kidobni a mezt. Ja és a 3-as szám kell feltétlenül.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Ott tartunk, hogy ennek a tradenek is örülnék:
Wilson = Daniel Jones, +2db idei 1.köre a giantsnek

Ezen a meccsen mi mentsége lehet Wilsonnak?
Futójáték jól ment, OL jó volt, védelem is.
Metcalf és Eskridge is elszakadt egy TDért aluldobta a QB
braxa88
Most meredek lesz, amit írok, de én megkérdezném a Jets-et, hogy Zach Wilson és a két első körösükért kérik-e cserébe Russell Wilsont?

Figyu: Zach-et totál félrekezelik, ő igényli az erős rostert és az erős kezet maga mellé, ami NY-ban nincs meg, mert a média sem türelmes. Itt PC úgyis mellétenne egy erős futásalapú offense-t, a srác amúgy képes fal mögül kimozogni, a Jets fala sem egy életbiztosítás, szóval hozzászokott már a törődéshez. Újra lehetne kalibrálni, PC megint egy kvázi újonccal kezdhetné elölről, akit maga formálhatna és a pickekkel lehetne tehetséget hozni. Zach szerintem amúgy tehetségesebb, mint Russ volt prospectként.

Russ-nak meg lenne a nagy piac New Yorkban, kapna elegendő figyelmet és platformot, nem is lenne akkora eredménykényszer, de kaphatna egy fiatal magot és mégis csak AFC-be menne, nem NFC csapathoz. Másrészt a Jetsnél kb ő lenne az Új Messiás, amire kb Namath óta várnak.

Mellesleg a mezfeliratok is maradhatnának mindkét csapatnál 😊
Willie Parker
Tetszene ez is
több mint 4 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
sarcasm
Boldog Karácsonyt mindenkinek! <3 😊
peet_24
Eltartott egy ideig, mire megláttam a feliratot a háttérben. Kinek mi a lényeg ugye 😊
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 284
A Jets nincs a hármas kívánságlistáján RW-nak. Szerintem nem menne bele, mert sértené az egóját. Akkor már inkább Giants és Jones. A két NY csapatnak 4 pickje van az első nyolcban.
Szerintem Miami, Denver lesz a befutó, vagy a Giants.
Kájzerszóze
Még rajta lehet, ha kérik és nincs jobb, vagy erősebb az ajánlat, de én nagyobb rációt látok benne, minthogy Jonesnak akkor adj egy új szerződést.
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
A Jets nincs a hármas kívánságlistáján RW-nak. Szerintem nem menne bele, mert sértené az egóját. Akkor már inkább Giants és Jones. A két NY csapatnak 4 pickje van az első nyolcban.
Szerintem Miami, Denver lesz a befutó, vagy a Giants.