Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
A passzjatekunk nagyon takarekon volt. RW valami 75 passzolt yardon allt a 3. negyedben, ha jol emlekszem.Ez eleg brutal visszaeses, akkor is, ha probalunk egy balanced tamadosorra visszaallni.
A deep jatekok teljesen kiestek, pedig az elso felidoben ment a futas, de abbol se tudtuk vagy akartuk megalapozni a playaction mely labdakat.
DK laba kb. 2x tort majdnem el a meccs soran btw. Ott egy kicsit aggodtam, amikor kitamasztva ert foldet az endzone-ban.
RW gyengen dobalt, ala vagy fole hajitott tobb labdat is. A 30 yardos futasa mondjuk szep volt es kellett is.
Adams ujabb sack, de ami a lenyeg, jol jatszott azon kivul is.
Reed-et viszont meg kell tartani, nagyon jol jatszik. Reed es Amadi lehetne a kezdo nickel es a kezdo RCB. Dunbaar kb nem kepes egeszseges maradni, Griff pedig FA, lehet nem tudjuk megtartani.
KJ is nagyot jatszott tegnap. A vedelem kezd osszeallni, igaz a liga leggyengebb tamadoi jottek szembe az elmult hetekben.
OL is jo volt, es Carsont jol kiegeszitette Hyde is.
En partolom azt a filozofiat, hogy fussunk (plusz playaction deep) amig nem tudjak megallitani, ha meg sikerul nekik, Russ-t engedjuk szabadjara, igy ev vegen foleg, amikor kihasznalhatjuk a friss labakat RB poszton, de nem lattam jelet annak, hogy ez a passzjatek be tudna indulni a kozeljovoben.Egyszeruen a 2 deep safety-s zonara Schotty nem talalja a megoldast.
Szerk: Hatalmas minusz, hogy TE-ek ellen meg most sem tudunk vedekezni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭Mondjuk a leheto legrosszabbkor nyert a jets, a rams duhbol ki fog nyirni minket jovo heten. Donald min. 4 sack 😀
Hanni
több mint 5 éve
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭
több mint 5 éve
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.Jaja tökre megéri egy első kör egy DE-ért aki 59 percig 1db nyomást nem tud generálni, de a végén megcsinál egy sacket. 😀
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni
Helmut Zimmer
Amúgy nagyjából helyes a jóslatod, de majd holnap kifejtem bővebben.
Gyászos volt. 😀
több mint 5 éve
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.Vízionálsz, vagy lestél az eredménykövetőből? Nem mindegy. 😀PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
Nézted, vagy legyen elemzés?
akdestroyer
Schottenheimer szar volt. Ertéklhetetlen volt a playhívás.
0 passrush, de a végére megjött a nyomás.
.... ilyesmit vizionálok.
Helmut Zimmer
akdestroyer
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni
több mint 5 éve
Vízionálsz, vagy lestél az eredménykövetőből? Nem mindegy. 😀PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Szokásos leolvadást láttam
több mint 5 éve
PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Erdekel minden szavatokNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Na milyen volt?
több mint 5 éve
Igen, gondolom rengeteg passzt látunk majd zónahatárra, ami amúgy nem lenne hülyeség.bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.Azért a hox meccsen is nyisd majd ki a szemed!
Helmut Zimmer
PC csodát tesz majd! 😀
akdestroyer
több mint 5 éve
bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.Azért a hox meccsen is nyisd majd ki a szemed!
Helmut Zimmer
PC csodát tesz majd! 😀
több mint 5 éve
bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.
több mint 5 éve
Mondjuk az még hasznos infó lenne, hogy ki a csere QB mielőtt ilyen határozott kijelentésre szánjuk el magunkat 😀Wilsont bemerjem tenni a wasinghton ellen?Washinton vedelem nagyon jo formaban van. Mi foleg futni probalunk majd. En nem tennem be.
Fantasyba
Bocs az offért
Kohonen
undisputedly
több mint 5 éve
Ez a Giants-Jets-Redskins túra még a legkitartóbb törzstagok elhivatottságát is próbára tette, az egyik meccsbe még én is belealudtam. 😀Hmm, most nézem 12-5 az örökmérlegünk ellenetek alapszakaszban, akkor csak a playoffban szopunk mindig ellenetek...
Amúgy én azt mondom szopni kell, legyen csak a Rams a csop.győztes, szívesen mennék az East győzteséhez
a wild card meccsen.
Legalább lenne megint egy one&done.
A Washington védőfalától nagyon félek, a csereirányítóval együtt is pokoli kínlódás elé nézünk holnap.
Youngnak megterítünk majd a DRoY versenyben, 3 sack az a legalsó szám, amire gondolni tudok, főleg ha Shell ellen megy majd.
akdestroyer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez a Giants-Jets-Redskins túra még a legkitartóbb törzstagok elhivatottságát is próbára tette, az egyik meccsbe még én is belealudtam. 😀Amúgy én azt mondom szopni kell, legyen csak a Rams a csop.győztes, szívesen mennék az East győzteséhez
a wild card meccsen.
Legalább lenne megint egy one&done.
A Washington védőfalától nagyon félek, a csereirányítóval együtt is pokoli kínlódás elé nézünk holnap.
Youngnak megterítünk majd a DRoY versenyben, 3 sack az a legalsó szám, amire gondolni tudok, főleg ha Shell ellen megy majd.
több mint 5 éve
Bandwagon mar evekkel ezelott.Szoktam. Hihetetlen jó dolgok szoktak kisülni belőle.Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀PC tehet rola. Kicsinalta a forumot.
funkyparduc
undisputedly
BTW, úgy érzem hogy idén kisiklott a bandwagon.
akdestroyer
Wilsont bemerjem tenni a wasinghton ellen?Washinton vedelem nagyon jo formaban van. Mi foleg futni probalunk majd. En nem tennem be.
Fantasyba
Bocs az offért
Kohonen
több mint 5 éve
Szoktam. Hihetetlen jó dolgok szoktak kisülni belőle.Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀PC tehet rola. Kicsinalta a forumot.
funkyparduc
undisputedly
BTW, úgy érzem hogy idén kisiklott a bandwagon.
több mint 5 éve
Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
funkyparduc
több mint 5 éve
Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
több mint 5 éve
Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
több mint 5 éve
Jaja LaDainian Tomlinson mögötti a futókarrierje 😛én is szerettem, emlékszem milyen parázs viták voltak anno az nflponthun anno, hogy most HOF kategória vagy nem 😀Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
www.youtube.com/watch?v=gU7Q17KmdwQ
Helmut Zimmer
funkyparduc
vicc, hogy összesen 3 Pro Bowlja volt, úgy hogy 2001 és 05 között összefutkosott 87 TD-t!!!! 2005-ben 28 TD-tszerrzett.
Az a mosoly feledhetetlen - 10 gyerek! 😊
Volt pár óriási dumája.
Volt egyszer agyrázkódása, és amikor visszatért, megkérdezték, hogy mit mondanak az orvosok. Erre Alexander- "Képzelje, azt mondták, hogy okosabb lettem" 😀
Helmut Zimmer
na és, vajon melyik LT mögött futott ennyit a kis lurkó? Fejből? 😛
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.