Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Na, én eleget pofáztam az eredménykövetőben, most lécci írja meg valaki kompetens, hogy akkor most mi a fasz van? 😀Most melyik a csapat igazi arca?
Az első 50, vagy az utolsó 10 perc?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
A KC-nel is eloszor volt meg Reid, es hoztak GM-et akivel egyutt tudott dolgozni. Mikor kezdett a GM tobb hatalmat es penzt kovetelni, lecsereltek. Reid az igazi fonok. Megha vannak dontesek a GM hataskoreben, akkor is. Mukodik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem JS és PC egy szinten vannak, senki nem beosztottja senkinek, egy klasszikus equal duó.Igen, PC abszolút belemászik a GM dolgokba, de ez nálunk inkább feature, szóval nem az erőszakos behatolásról, inkább a közös munkáról szól.
JS tudatosan hagyja belefolyni Carroll-t a csapat építésébe, és szerintem Carroll is megelégszik az 50%-os szavával, és nem akarja elnyomni Schneidert, hisz a scouter meg GM képességeiben, és amúgy is, kölcsönösen tisztelik egymást.
Szerintem ez az egyetlen egészséges út, ahhoz hogy igazi csapatot építsünk. Mindkét másik megoldást tévútnak tartom.
-Azt is, amikor a GM csak dísznek van, (lásd O'Brian/Gruden), mert az análvonaton olyankor nincsen fék, és ez általában nem szokott jól elsülni (kivéve a vezetőedzőt Belicseknek hívják).
-Meg azt is, amikor a HC-nek kuss van, és dolgozzon csak a hozott anyagból... bazdki, egy csapatot csak az edzőhöz meg annak a víziójához igazítasz, mert akármekkora GM-mágus is lehetsz, ha abból az edző nem tudja kihozni a maximumot.
Szóval szerintem a közös munka az alap, egyedül a mérleg nyelve a fontos, azaz hogy egyik se akarja elnyomni a másikat.
És ebből a szempontból szerintem a mi párosunk az egyik a legjobb a ligában, egymást tudják erősíteni, és mindkettő jobbnak néz ki ettől a saját posztján mint amilyen lenne magában állva, egy agyhalott GM/HC mellett.
Azért ligaszinten csak egy kurvajó keretünk van, a hiányposztok be vannak tömve, én nagyon adom.
Ellenben az edzői munkával kapcsolatban azért komoly fentartásaim vannak.
Ha az is összeállna, akkor egyből az lenne hogy SB, here i comes!
több mint 5 éve
Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.Fordítva igaz? A HC a GM beosztottja? Ezt így kategorikusan ki lehet jelenteni? Túlzással élve, akkor elég a GMeket cserélgetni, ha szar a helyzet nem? Sean Paytonnak megmondják merre menjen a csapat? Azért valahogy ez sem állja meg a helyét szerintem. Nem mondom, hogy a SEA ebből a szempontból követendő, de valahogy mégis működik ez a páros. Nincs is értelme külön-külön vizsgálni talán.
Sokan károgják, hogy ez a felállás Wilsonból él, fene tudja. Szerintem Staffordból is kihoztak, volna egy gyűrűt. Hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni? Lehet. Ilyenkor mindig a Colts jut eszembe, ahol szétverették az utolsó klasszikus irányítót, akit láttam. Ők mit mindanak? Vagy a WAS, ahol 1 szezon alatt túlhasználták az FR QB-t?
Ebben a csapatban azt szeretem régóta, hogy valamilyen és ez PC és JS érdeme. Sárga, savanyú, bosszantó, ökölrázós, de a mienk. Őszintén csodálom a chargers drukkolókat pl. Ha eredményesek voltak, akkoris sótlanok (no offense)
több mint 5 éve
Nem tudom, PC-vel szinte mindenben osszhangban van a draftot illetoen, plusz rendre nyilatkozta az elmult evekben az oreg, hogy drafton huzott jatekosokat is JS talalt, illetve waiveren/FA-n megszerzetteket is o vett celba es ot illeti a dicseret.Szerintem meg nem GM. Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.Szerintem atlag feletti GM, de tul van ertekelve.Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
twitter.com/RapSheet/status/1345686717072814080
Bazzani
undisputedly
Valamiért soha nem gondoltam azt, hogy ez a Seahawks miatta ilyen jó.
Az utóbbi draftjai sem néznek ki a legjobban.
Bazzani
Volt egy remek 2012/2013-as meritesunk, abbol eltunk 4-5 evig utana. Az elmult evek magas pickjei rendre bustok lettek.
undisputedly
Ő egy felülpozícionált scouting director+pro personnel.
Így aztán a draftjai sem az övék feltétlenül. Amúgy szerintem az 1. kreink tényleg nem jók, de ezt leszámítva rengeteg tehetséget húzott be ez a duó.- erősen átlag felett draftol.
A lionsnak viszont igaz GM-re van szüksége,
Helmut Zimmer
Valoban, PC az ura, de en ilyen szempontbol lenyegtelennek latom a megnevezesbeni kulonbseget.
több mint 5 éve
Szerintem meg nem GM. Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.Szerintem atlag feletti GM, de tul van ertekelve.Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
Bazzani
undisputedly
Bazzani
Volt egy remek 2012/2013-as meritesunk, abbol eltunk 4-5 evig utana. Az elmult evek magas pickjei rendre bustok lettek.
undisputedly
Ő egy felülpozícionált scouting director+pro personnel.
Így aztán a draftjai sem az övék feltétlenül. Amúgy szerintem az 1. kreink tényleg nem jók, de ezt leszámítva rengeteg tehetséget húzott be ez a duó.- erősen átlag felett draftol.
A lionsnak viszont igaz GM-re van szüksége,
több mint 5 éve
Ugyanezt látom de félve írtam be mert csak nem "otthon" vagyok.Szerintem atlag feletti GM, de tul van ertekelve.Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
Bazzani
undisputedly
Bazzani
undisputedly
Nekünk most egy olyan GM kell aki igaz draftzseni.
több mint 5 éve
Szerintem atlag feletti GM, de tul van ertekelve.Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
Bazzani
undisputedly
Bazzani
több mint 5 éve
Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
Bazzani
undisputedly
több mint 5 éve
A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
Bazzani
több mint 5 éve
A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job. twitter.com/RapSheet/status/1345686717072814080
több mint 5 éve
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.Jo kilatasok kivancsian varom az esti meccset!
Saints, Tampa, Rams.
Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.
A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.
Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.
Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
undisputedly
Elvileg a Rams nem all jol jatekosokkal es ha a Cards megveri oket es mienk a 3. kiemeles akkor a Cardsal jatszunk az elso korben.
több mint 5 éve
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.Saints, Tampa, Rams.
Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.
A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.
Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.
Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
több mint 5 éve
Szerintem ezzel engedte utank:Pete fia elment az NCAA-be OC-nekMegkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderun-2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
akdestroyer
1. es 10 - futas 3 yardert a T-k kozott, FLAG O-holding, 10 yard buntetes
2. es 20 - screen 5 yardert
3. es 17 - deep passz kiserlet, SACK -5 yard
4. es 22 - punt
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Pete fia elment az NCAA-be OC-nekMegkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderunminusz2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Pete fia elment az NCAA-be OC-nekSOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Öhm, Rams-nél Kupp covid listán. Milyen jó is, hogy nem embereztünk sokat a hétvégén.... 😊
több mint 5 éve
én komolyan azt hittem az elején, hogy énekelni vagy rappelni fogSajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Mindegy..... no comment... ereszük el.Ez már megint mi?Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).
Helmut Zimmer
Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
undisputedly
Sorry hogy felhoztam.
több mint 5 éve
Ez már megint mi?Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).
Helmut Zimmer
Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
ki is lett rakva#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
undisputedly
több mint 5 éve
Basszus, mondom megnézem, Gordon mikor térhet vissza, erre nézem, hogy egy nappal később már megint eltiltották 😀Elképesztő, mi lehetett volna ebből a csókából 😕