Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
AB megbolondult, egy hisztis díva. Hajszálon fog mindig mulni, hogy boldog legyen. Ha Russ és Lockett, és Metcalf, AB közt nem lesz baráti a viszony, akkor széteshet az egész.Egyet èrtek, ezert irtam amit irtam.Wilson nyaron sokat edzett AB- vel se ot se Pete Carollt nem tartom hulyegyereknek hogy leigazoljak ha nincs ra okuk, ha mergezne az oltozot vagy hasonlok.Figyi nekünk 682 pontot kell szereznünk meccsenként, mert amúgy védelem az nincs.
Nem csipem mint embert de a liga top3 elkapoja volt mikor jatszott es alacsony garantaltert szerintem johet.
Ahogy emlekszem Pitts- be egyszemelyes show volt JuJu az utolso evben kezdett bele jonni szoval volt mire verje magat, nalunk Wilson a fonok es szamos celpont van ha rinyal megy ez ilyen egyszeru szerintem.
Fantomas0429
Na és ki nem gyakorol a csapattal...??! Adams nem gyakorol a csapattal.
Helmut Zimmer
Az en fejemben ugy nez ki:
Ezzel az O val lehet super bowlt nyerni : igen
Ezzel a D vel: Nem
Ezzel a D vel + AB az O ban: igen
Biztos leegyszerusitem , de en ugy latom hogy maradt meg mindig legalabb 6-8 csapat a ligaban akinek nem allna meg a tudomanya a mi redzone unkban es vagy pass rusht hozunk de valami tenyleg pozitivat vagy plusz 14 pontot az O nak.
En nem latom AB t akkora veszelyforrasnak ami ellensulyozna azt amit a palyan adna,ez szemelyes velemeny.
Fantomas0429
Soha nem működtek még az olyen superguppok. 2007 Pats Moss-Stallworth- Őzike trióból, Stallworth kihullott.
Ha ezt megoldja PC akkor ő a Necromancer.
több mint 5 éve
Egyet èrtek, ezert irtam amit irtam.Wilson nyaron sokat edzett AB- vel se ot se Pete Carollt nem tartom hulyegyereknek hogy leigazoljak ha nincs ra okuk, ha mergezne az oltozot vagy hasonlok.Figyi nekünk 682 pontot kell szereznünk meccsenként, mert amúgy védelem az nincs.
Nem csipem mint embert de a liga top3 elkapoja volt mikor jatszott es alacsony garantaltert szerintem johet.
Ahogy emlekszem Pitts- be egyszemelyes show volt JuJu az utolso evben kezdett bele jonni szoval volt mire verje magat, nalunk Wilson a fonok es szamos celpont van ha rinyal megy ez ilyen egyszeru szerintem.
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Az en fejemben ugy nez ki:
Ezzel az O val lehet super bowlt nyerni : igen
Ezzel a D vel: Nem
Ezzel a D vel + AB az O ban: igen
Biztos leegyszerusitem , de en ugy latom hogy maradt meg mindig legalabb 6-8 csapat a ligaban akinek nem allna meg a tudomanya a mi redzone unkban es vagy pass rusht hozunk de valami tenyleg pozitivat vagy plusz 14 pontot az O nak.
En nem latom AB t akkora veszelyforrasnak ami ellensulyozna azt amit a palyan adna,ez szemelyes velemeny.
több mint 5 éve
Wilson nyaron sokat edzett AB- vel se ot se Pete Carollt nem tartom hulyegyereknek hogy leigazoljak ha nincs ra okuk, ha mergezne az oltozot vagy hasonlok.Figyi nekünk 682 pontot kell szereznünk meccsenként, mert amúgy védelem az nincs.
Fantomas0429
több mint 5 éve
Wilson nyaron sokat edzett AB- vel se ot se Pete Carollt nem tartom hulyegyereknek hogy leigazoljak ha nincs ra okuk, ha mergezne az oltozot vagy hasonlok. Nem csipem mint embert de a liga top3 elkapoja volt mikor jatszott es alacsony garantaltert szerintem johet.
több mint 5 éve
Nem látom minek nekünk AB. Megvagyunk bőven nélküle minőségileg és mennyiségileg is, szerintem többet bukhatunk ezen mint nyerhetünk.Én értem, és ha kordában tudják tartani ez egy elképesztően okos húzás,.... de nem fogják.
Sebii
Szerintem ez inkább annak szól, hogy Gordonnal valami nem OK, de lehet tévedek.
több mint 5 éve
AB is lassan a fedélzeten 😊#dislike
(Állítólag már csak az orvosi van hátra )
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Nem látom minek nekünk AB. Megvagyunk bőven nélküle minőségileg és mennyiségileg is, szerintem többet bukhatunk ezen mint nyerhetünk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
AB is lassan a fedélzeten 😊(Állítólag már csak az orvosi van hátra )
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mychal Kendricks a fedélzeten 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
AB megint szóba került!Én már mondtam ezt a szcenáriót 😊
steelwolf
(AB,Gordon ,DK,Lockett gyenge WR sor lenne ,így elsőre nem lenne nehéz levédekezni őket 😃)
több mint 5 éve
AB megint szóba került!
több mint 5 éve
Van egy elemzés a 12thmanrising-on a lehetséges trade-ekről:12thmanrising.com/2020/10/20/seahawks-trade-5-teams/
Szerintetek? Fogunk valamit meghúzni ezek közül?
több mint 5 éve
Gondolom bemondom a mikrofonba, hogy idén is kiadtam házi dolgozatnak a mért, minősített adatok feldolgozását. 1-4 hét adatai kukába mentek, de 2 hete értékelhető adatokat mérünk. Elképzelhető, hogy jön egy durva trendforduló, és relatív hátrányba kerülnek a támadósorok. Sokat nem tudok még mondani, mert konferenciákon ülök, de a heti mérési eredményekre ránéztem, és mintha valami kezdene mocorogni.
több mint 5 éve
Off: Helmut, a büntikről szóló elemzésed megmutatható? Amiről régebben beszéltünk a Saints topicban 😊 kösziElfelejtettem. és közben elhúztam Koppenhágába. Ne haragudj. Pénteken jövök, felteszem,.
MC12
több mint 5 éve
Off: Helmut, a büntikről szóló elemzésed megmutatható? Amiről régebben beszéltünk a Saints topicban 😊 köszi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 5 éve
De, csak némítottad! 😊Én pont, hogy nem baszogattalak, de mindegy.A tavalyi passrush-osra gondoltam.
Sanya visszaszólt neked. Ezt egymással intézzétek, ha lehet!
Kösz!
Helmut Zimmer
Nekem nem szólt be semmilyen Sanya.
akdestroyer
több mint 5 éve
Én pont, hogy nem baszogattalak, de mindegy.A tavalyi passrush-osra gondoltam.
Kösz!
Helmut Zimmer
Nekem nem szólt be semmilyen Sanya.
több mint 5 éve
Én pont, hogy nem baszogattalak, de mindegy.😀Tisztelt Pedagógus!Figyi beesett egy cikk 😊Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
www.nfl.com/news/nfl-s-best-deep-threats-dk-metcalf-michael-gallup-lead-top-10
Helmut Zimmer
Nekem már akkor is az volt, neked nem, mert akkor az volt épp a fénytörés, teljesen mindegy.
Ha most ez nem egy félszezonos csoda lesz, mint a Wentz karrier, akkor előbb utóbb úgyis belátják mi a helyzet, mert örökké nem lehet tagadni a nyílvánvalót.
Nála most még nem top5, ez van. Ez tök szubjektív.
akdestroyer
Köszönjük, olvastam az intôt, felpofoztam a gyereket. 😊
Az a baj, hogy ez nem vita, hanem csípkelôdés, és ezt csak te veszed komolyan.
Amúgy meg steellel eleve a tökszubjektív talentrôl beszélgetünk! Goto 10 mert ez csípkelôdés.
Helmut Zimmer
Az ilyen kommentekért szeretek ide járni.
Ui: Akkor az én basztatásom is csak csipkelődés volt? Jó tudni. 😀
akdestroyer
Kösz!
több mint 5 éve
Ez baromi jó lett. Tudom-tudom nem a tiéd, de akkor is.
Matthew99
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
😀Tisztelt Pedagógus!Figyi beesett egy cikk 😊Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
Helmut Zimmer
Nekem már akkor is az volt, neked nem, mert akkor az volt épp a fénytörés, teljesen mindegy.
Ha most ez nem egy félszezonos csoda lesz, mint a Wentz karrier, akkor előbb utóbb úgyis belátják mi a helyzet, mert örökké nem lehet tagadni a nyílvánvalót.
akdestroyer
Amúgy meg steellel eleve a tökszubjektív talentrôl beszélgetünk! Goto 10 mert ez csípkelôdés.
Helmut Zimmer
Az ilyen kommentekért szeretek ide járni.
Ui: Akkor az én basztatásom is csak csipkelődés volt? Jó tudni. 😀
Más. A passrush-al kapcsolatban látszik bármi a csapaton belül, hogy mit akarunk vele, vagy jóleszazígy?
Mert azt nem kétlem, hogy a back7 idővel (szezon második fele) összeáll majd mint a Rolling Stones, de passrush az ebben a felállásban sehogy se lesz magától.
Igazából nem is az a kérdés, hogy mik a lehetőségek, mert azt már 8x átbeszéltük, hanem hogy ténylegesen lesz-e valami.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tisztelt Pedagógus!Figyi beesett egy cikk 😊Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊Nem azt mondom h nem top tehetség, hanem h nem Top 5!Különböztessük már meg, hogy a tehetségről, vagy a mért elemzett adatokról beszélünk.Ne haragudj mire alapozod az állításod?Sztem még kicsi a minta h azt lehessen mondani h Top 5!
Helmut ZimmerVárjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊Igen,igen!
Helmut Zimmer
steelwolf
Idén (eddig) Top 5 WR!! De tehetségben nincs a Top 5-ben (jelenleg)!
steelwolf
steelwolf
Ha mért, elemzett adatokról beszélünk, akkor sem kicsi a minta, de Te tehetségről beszélsz.
Neki van egy jelenleg egyedülálló skillsetje, van ilyen skillsetje OBJ-nek, Evansnek, stb, stb.
Hogy ezek valahogy közös nevezőre hozhatóak legyenek, vannak képzett mutatók.
Hozzáteszem, senkit nem érdekel a fanokon kívül a mutatók nézegetése, mert az OC, és a DC közötti sakkjátszma mindig a skillsetre koncentrál, a kontextust és a relációt is értékelve, és ebben jelenleg NINCS megoldás DK Mecalf ellen. Ő az elkapók Donaldja, idén mindenki missmatch. Lehet, hogy lesz hamarosan erre válasz, de az nem egy az egyből fog jönni.
Tehát akkor miért nem gondoljuk, hogy egy top tehetség?
Helmut Zimmer
Nálam kicsi a minta, a többieket többször láttam játszani!
Szóval ez személyes vélemény, mindenki máshogy látja!
steelwolf